VPN πρόγραμμα περιήγησης Tor | Το χρειάζεστε πραγματικά;

[ware_item id=33][/ware_item]

Αν ψάχνετε για ένα γενικό επίπεδο προστασίας της ιδιωτικής ζωής online, τότε το πρόγραμμα περιήγησης Tor είναι πράγματι το ασφαλέστερο πρόγραμμα περιήγησης στο οποίο μπορείτε να συναντήσετε. Προστατεύει ενεργά τα δεδομένα σας μέσω στρώματος απόκρυψης. Επιπλέον, λειτουργεί επίσης για τη διατήρηση της ανωνυμίας, παρακάμπτοντας την κίνηση στο Διαδίκτυο από έναν κόμβο στον άλλο.


Ωστόσο, μπορούμε να ταιριάξουμε την ασφάλειά του με ένα VPN; Μετά από όλα, ο Tor σίγουρα δεν προστατεύει τα δεδομένα σας μέσω κρυπτογράφησης. Και ας το αντιμετωπίσουμε, τα στρώματα της απόκρυψης σίγουρα έχουν τα κενά τους.

Τώρα με την προστασία της ιδιωτικής ζωής, ένα τόσο σημαντικό θέμα σήμερα δικάζει σε διάφορα θέματα όπως:

 1. Κυβερνητική επιτήρηση
 2. Περιορισμό του ISP και διατήρηση δεδομένων
 3. Οι χάκερ και άλλα εγκλήματα στον κυβερνοχώρο

Είναι καλύτερα να έχετε την ιδιωτικότητα σε κορυφαίο επίπεδο. Για να επιτευχθεί αυτό, οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται να χρησιμοποιούν το πρόγραμμα περιήγησης Tor με ένα VPN. Αλλά και πάλι, τίθεται το ερώτημα, πόσο αποτελεσματική είναι αυτή η μέθοδος; Επίσης, αν δεν προχωρήσουμε για αυτή την επιλογή, η ερώτηση εξακολουθεί να έρχεται κάτω από το τι browser του Tor είναι χωρίς VPN.

Επομένως, αυτό το άρθρο σας παρέχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε σχετικά με τον περιηγητή και τα VPN. Συζητήσαμε:

 1. Tor μέσω VPN
 2. VPN over Tor
 3. Τα περισσότερα συμβατά δίκτυα VPN με πρόγραμμα περιήγησης Tor
 4. Tor browser χωρίς VPN

Ένα απόλυτο πλεονέκτημα της χρήσης του Tor με VPN εκτός από την ασφάλεια είναι η ταχύτητα! Κατά τη χρήση του tor, έχετε συνήθως χαμηλές ταχύτητες. Αυτό είναι πιθανώς ο πάροχος υπηρεσιών Διαδικτύου που σας υποβαθμίζει τη σύνδεση! Ωστόσο, με τη χρήση του Tor και του VPN μαζί, θα έχετε τις βέλτιστες ταχύτητες, καθώς το VPN σας αποκρύπτει από τον περιορισμό του ISP.

Εκτός από αυτό, υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση του Tor με ένα VPN.

Ενδιαφερόμενος? Έτσι διάβασε!

Tor browser με σύνδεση VPN?

Υπάρχουν δύο τρόποι με τους οποίους οι άνθρωποι προτιμούν να χρησιμοποιούν αυτόν τον συνδυασμό:

 1. Tor browser μέσω VPN
 2. VPN over tor-browser

Έχω δώσει μια εικόνα για τους δύο συνδυασμούς. Ως εκ τούτου, μέσω αυτού, θα ξέρετε τι να περιμένετε με κάθε συνδυασμό.

Tor Browser μέσω VPN

Αυτός ο συνδυασμός συνεπάγεται τη χρήση του προγράμματος περιήγησης Tor μαζί με ένα VPN, το οποίο συνδέεστε πρώτα με τον browser browser και στη συνέχεια συνδέεστε με ένα VPN. Σε αυτό, θα έχετε όλα τα πλεονεκτήματα της χρήσης του προγράμματος περιήγησης Tor μαζί με τα πρόσθετα πλεονεκτήματα ενός VPN. 

Τέτοιες που μέσω αυτού του κόμβου Tor δεν θα γνωρίζουν την πραγματική σας διεύθυνση IP. Επίσης, μέσω αυτής, θα έχετε πρόσβαση στο δίκτυο ασφαλείας χωρίς περιορισμούς. Εκτός από αυτό, καθώς ο Tor είναι γνωστό ότι έχει αρκετά κενά, αν το συνδέσετε με ένα VPN, αυτά τα κενά θα καλύπτονται επίσης.

Αυτό οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι ο χρήστης σας κρύβει ένα στρώμα απόκρυψης ενώ το VPN σας προστατεύει μέσω μιας σήραγγας κρυπτογράφησης. Και τα δύο αυτά πράγματα συνδυάζονται υπόσχονται εξαιρετικά επίπεδα ιδιωτικότητας.

Ωστόσο, ένα μειονέκτημα εδώ είναι ότι ο πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου μπορεί να δει ότι κατευθύνεστε προς το δίκτυο Tor. Ως εκ τούτου, υπάρχει πιθανότητα να λάβετε επισήμανση για τη χρήση του ή του ISP σας γκάζι τη σύνδεσή σας.

VPN μέσω προγράμματος περιήγησης Tor

Σε αυτόν τον συνδυασμό, συνδέεστε με ένα VPN στη συνέχεια με το tor browser. Αυτή η μέθοδος είναι πολύ πιο ασφαλής καθώς μαζί με το μέτρο προστασίας της ιδιωτικής ζωής όπως:

 • Συνδυασμένη προστασία μέσω στρώσεων απόκρυψης του προγράμματος περιήγησης Tor και κρυπτογράφησης ενός VPN.
 • Προστασία από τον κακόβουλο κόμβο εξόδου Tor με VPN.
 • Επιτρέπει πρόσβαση σε απαγορευμένες περιοχές ακόμη και αν είναι γεω-περιορισμός

Ωστόσο, αυτή η μέθοδος είναι περισσότερο για την εγγύηση της ασφάλειας και της ανωνυμίας σας μέσω του Διαδικτύου. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μόλις συνδέσετε πρώτα ένα VPN και μετά με τον Tor, ο ISP σας δεν μπορεί να δει την πραγματική σας διεύθυνση IP. Επομένως, δεν θα μπορέσει να εντοπίσει ότι είστε εσείς που χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα περιήγησης Tor. 

Με αυτόν τον τρόπο θα είστε ασφαλείς από τυχόν χρεώσεις χρήσης του tor ή του παροχέα υπηρεσιών Διαδικτύου σας στο internet.

τι συνέβη αν δεν έχετε VPN με TOR?

Το πρόγραμμα περιήγησης Tor έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει ασφάλεια και ιδιωτικότητα στους χρήστες του στο διαδίκτυο. Έχει μια φαινομενικά αποτελεσματική μέθοδο παροχής προστασίας. 

Το πρόγραμμα περιήγησης αποτελείται από κόμβους μέσω των οποίων αναπηδά η διαδικτυακή κίνηση. Με αυτόν τον τρόπο η διεύθυνση IP παραμένει κάπως ανώνυμη. Ωστόσο, δεν υπάρχει πλήρης ανωνυμία, καθώς ο πρώτος κόμβος έχει επίγνωση της διεύθυνσης IP.

Επιπλέον, σε κάθε κόμβο, ο περιηγητής κρύβει τα δεδομένα μέσα από ένα στρώμα απόκρυψης. Εδώ είναι πώς αυτοί οι τρεις κόμβοι δουλεύουν:

 1. Ο κόμβος εισόδου είναι ο πρώτος κόμβος. Καθώς συνδέεστε πρώτα σε αυτόν τον κόμβο, οπότε γνωρίζει τη διεύθυνση IP σας.
 2. Ο δεύτερος κόμβος είναι ο κόμβος αναμετάδοσης. Αυτός ο κόμβος είναι υπεύθυνος για την απόκρυψη του κόμβου εισόδου που χρησιμοποιεί ο χρήστης από τον κόμβο εξόδου. Αυτός ο κόμβος καθιστά δύσκολη την παρακολούθηση από πού προέρχονται οι πληροφορίες
 3. Ο κόμβος εξόδου που είναι ο τελευταίος κόμβος σας συνδέει με τον ιστότοπο που θέλετε να επισκεφθείτε. Ωστόσο, δεν γνωρίζει από πού προέρχονται οι πληροφορίες. Η διεύθυνση IP σας είναι επίσης άγνωστη από τον κόμβο εξόδου.

Και οι τρεις κόμβοι κρύβουν τις πληροφορίες σας μέσα από ένα στρώμα απόκρυψης. Αυτό το επίπεδο ξεκινάει από τον κόμβο εισόδου μέχρι να αλλάξει ο κόμβος αναμετάδοσης. Μετά τον κόμβο αναμεταδότη, όταν η κυκλοφορία φτάσει στον κόμβο εξόδου, δεν υπάρχει κανένα σημάδι του στρώματος απόκρυψης και οι πληροφορίες ταξιδεύουν περαιτέρω κατά μήκος των εκτεθειμένων.

Καλύτερο VPN για Brow Brow Tor 2019

Η χρήση του Tor και του VPN μαζί είναι ο απόλυτος συνδυασμός μέσω του οποίου μπορείτε να απολαμβάνετε πλήρη ασφάλεια και πλήρη ανωνυμία στο διαδίκτυο. Ωστόσο, επιλέγοντας το καλύτερο VPN που θα πήγαινε καλά με το πρόγραμμα περιήγησης Tor είναι πράγματι ένα σημείο που πρέπει να αναλογιστεί κανείς.

Ως εκ τούτου, έχω δοκιμάσει και δοκιμάσει ορισμένες από τις πιο φημισμένες υπηρεσίες VPN. Εδώ είναι τα αποτελέσματα των δοκιμών και των ερευνών μου:

# 1 - NordVPN Για το Tor

Αυτή η υπηρεσία προσφέρει αξιοσημείωτα κίνητρα στους χρήστες της. Δοκίμασα και το έλεγξα με διάφορους τρόπους και ήταν πολύ ικανοποιημένος. Εδώ είναι τα αποτελέσματα της έρευνάς μου:

# # Χαρακτηριστικά Περιγραφή
1 Tor συμβατότητα Κρεμμύδι πάνω από το VPN μέσω του οποίου δεν χρειάζεται να κατεβάζετε το πρόγραμμα περιήγησης Tor για να το χρησιμοποιήσετε συγκεκριμένα
2 Τοποθεσία της έδρας Πολύ ασφαλής Παναμάς
3 Πολιτική καταγραφής Δεν καταγράφονται αυστηρά τα αρχεία καταγραφής
4 Κρυπτογράφηση Κρυπτογράφηση στρατιωτικού τύπου AES 256 bit
5 Διακομιστές Ένα τεράστιο ποσό 4500 βελτιστοποιημένων διακομιστών P2P.
6 Δοκιμές ταχύτητας Πολύ αξιόλογα αποτελέσματα σε διάφορες ώρες της ημέρας
7 Μέθοδοι πληρωμής Πιστωτική / χρεωστική κάρτα και Bitcoin

# 2 - ExpressVPN Για Tor

Αυτή η υπηρεσία VPN ισχυρίζεται ότι είναι μία από τις πιο γρήγορες και πιο ασφαλείς υπηρεσίες VPN. Δοκίμασα και το χρησιμοποίησα και ήταν ευχαριστημένος με την εξαιρετικά φιλική παρέμβαση του χρήστη. Ακολουθεί μια περίληψη των ευρημάτων μου:

# # Χαρακτηριστικά Περιγραφή
1 Tor συμβατότητα Έχει τη λειτουργία κρεμμυδιού πάνω από VPN. Αυτή η υπηρεσία είναι η πρώτη που ξεκινά τη δική της ιστοσελίδα του κρεμμυδιού
2 Τοποθεσία της έδρας Βρίσκεται στα βρετανικά νησιά της Βιρτζίνια και είναι εξαιρετικά ασφαλές
3 Πολιτική καταγραφής Αυστηρή πολιτική μη καταγραφών
4 Κρυπτογράφηση Κρυπτογράφηση στρατιωτικού τύπου AES 256 bit
5 Διακομιστές Έως 3000 εξυπηρετητές σε 94 χώρες είναι διαθέσιμοι
6 Δοκιμές ταχύτητας Τα αποτελέσματα των δοκιμών ταχύτητας έρχονται αδιαμφισβήτητα σε σχέση με τη φήμη τους ως "γρήγορο VPN".
7 Μέθοδοι πληρωμής Πιστωτική / χρεωστική κάρτα καθώς και Bitcoin

# 3 - SurfShark VPN για Tor

Αν ψάχνετε για μια υπηρεσία που εγγυάται εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες με προστασία, τότε ο Surf Shark είναι αυτός για εσάς. Ισχυρίζεται ότι είναι ταχύτερη και βελτιστοποιείται και αυτός. Έχει αρκετά λογικά χαρακτηριστικά ασφαλείας όπως:

 1. το χαρακτηριστικό πολλαπλού hop που επιτρέπει τη δρομολόγηση της κυκλοφορίας μέσω πολλών χωρών
 2. καμουφλάζ μέσω της οποίας ακόμη και ο ISP σας δεν γνωρίζει ότι χρησιμοποιείτε VPN
 3. Χωρίς σύνορα χαρακτηριστικό μέσω του οποίου μπορείτε να κρύψετε από την κυβέρνηση επιτήρηση

Υπάρχουν και άλλα κίνητρα για αυτήν την υπηρεσία. Εδώ έχω ανακαλύψει για αυτή την υπηρεσία VPN μετά από έρευνα:

# # Χαρακτηριστικά Περιγραφή
1 Tor συμβατότητα Δεν υπάρχουν ειδικές λειτουργίες Tor.
2 Τοποθεσία της έδρας Βρίσκεται σε βόρεια Βιρτζίνια
3 Πολιτική καταγραφής Αυστηρή πολιτική μη καταγραφών
4 Κρυπτογράφηση Χρησιμοποιεί την ταχύτερη και ασφαλέστερη κρυπτογράφηση AES 256 GCM
5 Διακομιστές Έως και 500+ διακομιστές
6 Δοκιμές ταχύτητας Είναι σίγουρα τόσο γρήγορο όσο ισχυρίζεται ότι είναι
7 Μέθοδοι πληρωμής Πιστωτική / χρεωστική κάρτα μαζί με το ασφαλές Bitcoin

Λέξεις διαίρεσης

Αν ψάχνετε για τον ασφαλέστερο τρόπο χρήσης του διαδικτύου, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε VPN με πρόγραμμα περιήγησης Tor είναι η απόλυτη απάντηση στις ανησυχίες σας. Καθώς η ασφάλεια μέσω του Διαδικτύου είναι ζωτικής σημασίας, είναι καλύτερο να εφοδιαστείτε με μία από τις νόμιμες υπηρεσίες VPN που αναφέρονται εδώ.