VPN πέρα ​​από TOR | Ποιο είναι πιο ασφαλές για χρήση;

[ware_item id=33][/ware_item]

Είναι αρκετά μακρές συζητήσεις σε αυτές τις μέρες. Νόμιζα ότι θα μπορούσα να συνοψίσω το μικρό. Οι περισσότεροι άνθρωποι μπερδεύονται για το περιβάλλον εργασίας του δικτύου Tor.


Μόλις διαπίστωσα ότι οι άνθρωποι συνεχίζουν να ψάχνουν για πράγματα όπως,

 • Tor μέσω VPN?
 • Κρεμμύδι πάνω από το VPN?
 • Tor + VPN τι να περιμένετε?
 • TOR Vs VPN, το οποίο είναι το καλύτερο?

Εάν έχετε το ίδιο είδος ερωτήσεων στο μυαλό σας, συνεχίστε να διαβάζετε ...

Tor Vs VPN | Ποια είναι η κύρια διαφορά?

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να καταλάβουμε είναι το Tor και το VPN εντελώς διαφορετικά δίκτυα.

Όπου ο Tor παρέχει την ανωνυμία του.

 • Δεν επιτρέπεται παρακολούθηση μέσω του προγράμματος περιήγησης
 • Ασφαλίστε τα ίχνη σας
 • Παρέχετε άλλη ταυτότητα από τους δικούς της διακομιστές
 • Προστασία από στρώση σε στρώση
 • Δεν υπάρχει περιορισμός σε κανέναν ιστότοπο

Οι άνθρωποι συνήθως μπερδεύονται από αυτό, όταν βλέπουν άλλη IP, και πρόσβαση σε έναν αποκλεισμένο ιστότοπο. Αυτή είναι μια από τις λειτουργίες που παρέχει το VPN, αλλά αυτό δεν είναι όλο για αυτό.

Πώς λειτουργεί το Tor

Δεν είναι απλό να εξοικειωθείς εύκολα με αυτό. Ο Tor δημιουργεί μια σύνδεση μεταξύ της συσκευής σας και του δικού της δικτύου κρεμμυδιών. Αφού συνδεθεί, θα οδηγεί όλα τα δεδομένα περιήγησής σας μέσω του δικού του συστήματος αναμετάδοσης και κόμβου.

Παράδειγμα: εάν πληκτρολογήσετε "facebook.com" χρησιμοποιώντας το Tor, θα στείλει αυτό το αίτημα αν και το διαφορετικό επίπεδο κόμβων του μέχρι να φτάσει στην επιθυμητή θέση, στην περίπτωση αυτή, είναι ο διακομιστής Facebook.

Με τη δρομολόγηση του κόμβου κίνησης στον κόμβο, θα είναι δύσκολο να βρεθεί από πού προέρχεται το αίτημα.

Ποιο είναι το θέμα με τον Tor?

Υπάρχουν πολλά προβλήματα κατά την περιήγηση στο δίκτυο Tor. Ακολουθούν μερικά παραδείγματα.

 • Δυσμενής εμπειρία χρήστη
 • Η σύνδεση κτιρίου διαρκεί αρκετά λεπτά για να συνδεθεί
 • Η ταχύτητα περιήγησης μειώθηκε κατά 70%, πράγμα που είναι πραγματικά απογοητευτικό
 • Δεν παρέχεται κρυπτογράφηση δεδομένων
 • Μπορείτε ISP να δείτε ότι χρησιμοποιείτε Tor Browser

Αυτά είναι τα σημαντικά προβλήματα με το πρόγραμμα περιήγησης Tor, αν ψάχνετε για ανωνυμία και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε το VPN + Tor. Αυτός είναι ο καλύτερος συνδυασμός για χρήση.

Τώρα ας μιλήσουμε για το VPN (Virtual Private Network)

VPN (εικονικό ιδιωτικό δίκτυο)

Το VPN είναι η καλύτερη τεχνολογία που παρέχει κρυπτογράφηση δεδομένων, χρησιμοποιώντας ένα VPN, μπορείτε να κρυπτογραφήσετε όλη την κίνηση στο διαδίκτυο μόνο μία φορά. Σαν να χρησιμοποιείτε Tor, θα παρέχει μόνο ανωνυμία του ιστορικού περιήγησης ή των αναζητήσεων σας. Αλλά το VPN παρέχει το πλήρες πρωτόκολλο κρυπτογράφησης στη συσκευή ή τα συστήματά σας.

Πώς λειτουργεί το VPN:

Είναι μια προηγμένη τεχνολογία που προσφέρει κρυπτογράφηση. Το VPN έχει σχεδόν την ίδια συμπεριφορά με τον Tor. Το VPN σας συνδέει πρώτα με το δικό του διακομιστή όπως επιλέξατε. Μόλις συνδεθείτε, θα οδηγήσει όλο το διαδίκτυο μέσω αυτής της σήραγγας.

Ως διαδικασία Tor, το VPN κάνει σχεδόν το ίδιο πράγμα. Θα οδηγήσει την διαδικτυακή σας κίνηση σε διαφορετικό επίπεδο, αλλά στην περίπτωση του VPN, θα κρυπτογραφηθεί με κρυπτογράφηση.

Παράδειγμα: Εάν πληκτρολογήσετε "facebook.com" όταν συνδέεστε με την υπηρεσία VPN, θα ολοκληρώσει αυτή την αίτηση με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης και θα μοιάζει με αυτό "% ^ HgyE ^ rH * $ 3 $" και στη συνέχεια θα στείλει στο διακομιστή Facebook. Το VPN παρέχει 256bit κρυπτογράφηση, η οποία είναι επίσης γνωστή ως στρατιωτική κρυπτογράφηση. κανείς δεν ανακαλύπτει ποτέ τι ήταν αυτό.

Χαρακτηριστικά του VPN:

Το VPN έρχεται με μερικές από τις μεγάλες δυνατότητες αν χρησιμοποιείτε κάποιον αξιόπιστο πάροχο VPN. Διαφορετικά, πρόκειται για σημαντικό κίνδυνο. Πολλοί πάροχοι υπηρεσιών VPN εμπλέκονται σε hacking δεδομένων χρήστη.

 • Πρωτόκολλα κρυπτογράφησης 256 Bit
 • Αποκλεισμός οποιουδήποτε ιστότοπου θέλετε
 • Παρακολουθήστε το US Netflix από οπουδήποτε
 • Άλλα κανάλια ροής είναι επίσης διαθέσιμα
 • Ανώνυμη και ασφαλής περιήγηση
 • Κατεβάστε απεριόριστα torrents
 • Kill διακόπτης και προστασία διαρροής DNS περιλαμβάνονται

Σημείωση: επιλέξτε μόνο έναν αξιόπιστο πάροχο VPN που παρέχει πραγματικά αυτό το είδος υλικού. Μην εμπλακείτε σε δωρεάν και ψεύτικα πράγματα.

Θέματα με VPN:

Τα VPN είναι αναμφισβήτητα εξαιρετικά εργαλεία ασφάλειας. Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν μικρά προβλήματα στη χρήση μιας υπηρεσίας VPN όπως:

 1. Πολλοί πάροχοι VPN ισχυρίζονται ότι προσφέρουν αυστηρή ασφάλεια και μια ακόμη αυστηρή πολιτική μη λογαρίθμων. Ωστόσο, έχουν τελειώσει με την κατάχρηση του απορρήτου των χρηστών τους.
 2. Τα δίκτυα VPN δεν είναι προσβάσιμα από όλους, καθώς πρέπει να πληρώσετε για να εγγραφείτε σε μια υπηρεσία. Συχνά, αυτές οι πληρωμές είναι υψηλές και επομένως δεν μπορούν όλοι να τις χρησιμοποιήσουν
 3. Ορισμένοι πάροχοι VPN προσφέρουν εξαιρετικές υπηρεσίες. ωστόσο, να έχετε μια πολιτική σκιασμένης καταγραφής, καθώς μπορεί να διατηρούν ορισμένα τμήματα των πληροφοριών σας και να τα πουλήσουν.
 4. Όλοι οι πάροχοι VPN δεν προσφέρουν τις καλύτερες κρυπτογραφίες. Ορισμένοι μπορεί να παρέχουν αδύναμη κρυπτογράφηση, η οποία είναι και πάλι άσχημη για την ασφάλεια.

Αν και αυτά τα ζητήματα είναι πράγματι κάτι που πρέπει να ληφθεί υπόψη, ωστόσο, χρησιμοποιώντας μια νόμιμη υπηρεσία VPN van βοηθούν να τα ξεπεράσουν

VPN + Tor / τι να περιμένετε?

Το Tor και το VPN θεωρούνται αμφότερα ως βασικά εργαλεία ασφάλειας. Και οι δύο μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να κερδίσουν απόρρητα και ανωνυμία σε απευθείας σύνδεση. Επομένως, τι συμβαίνει όταν συνδυάζετε και τα δύο μαζί?

Δοκίμασα αυτή τη θεωρία και ακριβώς όπως τις προσδοκίες μου. το αποτέλεσμα είναι πράγματι μεγάλο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι, όταν συνδυάζονται, μπορούν να εξασφαλίσουν την προστασία της ιδιωτικής ζωής και την ασφάλεια πολύ πιο αποτελεσματικά, καθώς το VPN ακυρώνει όλες τις αρνητικές ιδιότητες του TOR.

Έτσι, γνωρίζετε ότι ο Tor προστατεύει μόνο τα δεδομένα σας με ένα στρώμα απόκρυψης που πέφτει τόσο λιπαρό στον τελικό κόμβο - μετά το οποίο τα δεδομένα συνεχίζονται απροστάτευτα. Τώρα, εάν χρησιμοποιείτε Tor με VPN, το επίπεδο προστασίας αυξάνεται καθώς τα VPNs δημιουργούν μια κρυπτογραφημένη σήραγγα μέσω της οποίας ταξιδεύουν οι πληροφορίες. Ως εκ τούτου, κάθε πιθανότητα snoopers, snooping στα δεδομένα σας εξαλείφεται.

Εκτός από αυτό, με τον Tor, μπορεί να έχετε βιώσει ότι οι ταχύτητες της σύνδεσης είναι σημαντικά χαμηλές. Αυτό μπορεί να οφείλεται στους ISP που ανιχνεύουν τη χρήση του Tor και να ξεκινήσουν να περιορίζουν το εύρος ζώνης.

Ωστόσο, με ένα VPN, ο ISP σας δεν θα γνωρίζει εντελώς την αντιδραστικότητα σας λόγω της κρυπτογραφημένης σήραγγας. Ως εκ τούτου, δεν θα σας γκάζι. Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα αντιμετωπίσετε προβλήματα ταχύτητας.

Tor πάνω στο VPN - το οποίο είναι καλύτερο?

Η επιλογή του εργαλείου ασφαλείας που επιλέγετε μπορεί να είναι μια δύσκολη επιλογή για να εξετάσετε κατά καιρούς. Ως εκ τούτου, έχω συντάξει έναν πίνακα που συνοψίζει τα πάντα και σας επιτρέπει να επιλέξετε με σύνεση. Έχω αξιολογήσει κάθε χαρακτηριστικό με ένα "ναι" και "όχι" σχόλιο

S.No Χαρακτηριστικά για εξέταση VPN ΒΡΑΧΩΔΗΣ ΚΟΡΥΦΗ
1 Ταχύτητα περιήγησης Ναί Οχι
2 Συμβατότητα σε διάφορες πλατφόρμες Ναί Οχι
3 P2P κοινή χρήση αρχείων (Torrenting) Ναί Οχι
4 Ανωνυμία Ναί Ναί
5 Κρυπτογράφηση δεδομένων Ναί Οχι
6 Φιλικό προς το χρήστη Ναί Οχι
7 Εύκολο στην τιμή τσέπης $ 2,6 / m Οχι
8 Περιορισμός παράκαμψης Ναί Ναί
9 Ομάδα υποστήριξης Ναί Οχι

Τελικές λέξεις

Το Tor και τα VPN είναι εξαιρετικά εργαλεία για την απόκτηση απορρήτου και ασφάλειας. Ωστόσο, μέχρι τώρα, μπορεί να έχετε μια σαφέστερη εικόνα για το ποιο εργαλείο πρέπει να ακολουθήσετε. Επομένως, ανεξάρτητα από το εργαλείο που επιλέγετε VPN ή Tor, βεβαιωθείτε ότι η ιδιωτική σας ζωή μέσω του Διαδικτύου παραμένει άθικτη.