VPN Torrent: De ce VPN este o necesitate pentru utilizatorii Torrent?

[ware_item id=33][/ware_item]

Torrenting este cel mai discutat subiect în aceste zile, așa că am decis să aruncăm o privire asupra acestuia. Acest articol este conceput pentru a explica modul în care trackerele BitTorrent expun identitatea dvs. reală, implicațiile legale pe care le poate provoca, modul în care VPN în rețeaua Torrent vă poate asigura identitatea reală și lista cu cele mai bune VPN pentru scopuri de torrenting.


Descriere scurta

Tracker BitTorrent este un server care ține evidența copiilor de fișiere rezidențiale pe diferite mașini peer, le listează la cererile clientului și promovează transmiterea și reasamblarea eficientă a fișierelor partajate. Acum, acești clienți comunică periodic cu trackerul BitTorrent pentru partajarea mai rapidă a fișierelor cu noii colegi și oferă statistici privind performanța rețelei.

Odată ce un utilizator torrent începe să comunice cu trackerul și colegii; el expune adresa IP și alte informații, cum ar fi locația și clientul software. Oricine are puține cunoștințe tehnice îl poate utiliza pentru a urmări informațiile respective direct utilizatorului torrent, ceea ce poate provoca implicații legale în afară de potențialele încercări de hacking.

Modul în care funcționează VPN, îți ascunde toate informațiile în rețeaua Torrent și criptează traficul BitTorrent pentru a-l face de neatins. Am conceput o diagramă de comparație a celor mai bune VPN pentru Torrenting și alte scopuri.

Cel mai bun VPN pentru graficul de comparație pentru torrenting 2017 *

 expressvpnlogoNordVPNPureVPNVPN PIAVPN Ivacy
Locație Insulele Virgine Britanice Panama Hong Kong Statele Unite Hong Kong
Criptarea AES de 256 biți SSL de 2048 biți AES de 256 biți AES de 256 biți AES de 256 biți
Protocoale de securitate PPTP, L2TP, IPSec, SSTP, OpenVPN PPTP, L2TP, IPSec, OpenVPN, IKEv2 PPTP, L2TP, IPSec, OpenVPN, IKEv2, SSTP PPTP, L2TP, IPSec, OpenVPN PPTP, L2TP, IPSec, OpenVPN, IKEv2 (iOS), SSTP
Locații server 87 57 141 24 50
Lățime de bandă & Viteză Nelimitat Nelimitat Nelimitat Nelimitat Nelimitat
Suport pentru sistem de operare Windows, Mac, Linux, Android, iOS, routere Windows, Mac, Linux, Android, iOS, routere Windows, Mac, Linux, Android, iOS, routere Windows, Mac, Linux, Android, iOS, routere Windows, Mac, Linux, Android, iOS, routere
Mai multe autentificări 3 dispozitive 6 dispozitive 5 dispozitive 5 dispozitive 5 dispozitive
Zero Log Policy Fără jurnale Fără jurnale Fără jurnale Fără jurnale Fără jurnale
website Accesați Furnizorul Accesați Furnizorul Accesați Furnizorul Accesați Furnizorul Accesați Furnizorul
Oferte la ofertă Vânzare cu 36% reducere 72% reducere Vânzare de iarnă Vânzare de iarnă cu reducere de 73% Vânzare cu 52% reducere 86% OFF Vânzare de iarnă
Preț

8,32 USD / lună

3,29 USD / lună

2,99 USD / lună

3,33 USD / lună

1,66 USD / lună

Banii inapoi garantat 30 de zile 30 de zile 7 zile 7 zile 7 zile

* Am enumerat câteva dintre caracteristicile acestor furnizori de servicii VPN de top din industrie. Puteți vizita site-ul web pentru mai multe caracteristici și detalii, cum ar fi alte dispozitive fizice.

nordvpn - torrent vpn

NordVPN (Panama)

Cel mai bun VPN global pentru torrenting, streaming și securitate

Număr de servere: 735+ | ţări: 58 | Mai multe autentificări: 6

+ Securitate excelentă, adică dublă criptare a datelor
+ Politică strictă de jurnal
+ Servere optimizate pentru P2P
+ DNS de streaming excelent
- Fără proces VPN gratuit

NordVPN este liderul industriei când vine vorba de securitatea VPN. Obțineți o conexiune SSL de înaltă siguranță pe 2048 biți cu suportul pentru protocoalele de securitate L2TP, PPTP, IKEv2 / IPSec și OpenVPN. Există, de asemenea, servere speciale, adică VPN dublu și Tor-over-VPN care vă protejează Torrentul și alte date de Internet cu securitate dublă strat.

Întrucât serviciul are sediul în Panama, are o politică strictă de jurnal, NU, un comutator de ucidere pe Internet, rezolvarea strânsă a scurgerii DNS, un client software excelent și o viteză excelentă de descărcare.

Deși NU există NICI un proces gratuit, dar prețurile rezonabile cu o garanție de restituire de 30 de zile atenuează această problemă. Aveți trei planuri disponibile pentru a alege (toate cu o garanție de returnare de 30 de zile). În mod clar, planul de 1 an este cea mai bună alegere pentru a obține o valoare reală pentru bani. Pachetele disponibile enumerate sunt:

- 11,95 USD / lună [Plan de o lună]
- 7,00 USD / lună [Plan de 6 luni - Economisiți 41%]
- 5,75 USD / lună [Plan de 12 luni - Economisiți 52%]

Ofertă specială de vacanță

- 3,29 USD / lună [Plan de 24 de luni - Economisiți 72%] *recomandat*

expresvpn - torrent vpn

ExpressVPN 

Cel mai rapid VPN pentru Torrenting

Număr de servere: N / A | ţări: 94 | Mai multe autentificări: 3

+ Viteze de descărcare rapide
+ Management excelent pentru servere
- Fără proces gratuit
- Un pic mai scump decât alții

Când vorbim despre cel mai rapid VPN, ExpressVPN este alegerea utilizatorului. Toate serverele oferă o viteză mai rapidă și sunt bine administrate cu suportul pentru protocoalele de securitate L2TP, PPTP, SSTP și OpenVPN, în plus sunt optimizate pentru funcțiile Torrenting și streaming.

Serviciul are o politică strictă de jurnal, curtoazie a serviciului bazată în Insulele Virgine Britanice și o acoperire amplă extinsă în fiecare săptămână. Clientul de software este ușor de utilizat cu funcțiile integrate ale comutatorului de ucid pe internet și testul vitezei pentru a verifica viteza VPN pentru Torrenting.

Deși serviciul este puțin costisitor în comparație cu concurenții săi, dar suportul excelent pentru clienți, viteza cea mai rapidă și serverele bine gestionate fac ca prețurile și nici o probă gratuită să nu fie mai dureroase.

Cu ExpressVPN, aveți trei planuri disponibile cu garanție de returnare de 30 de zile. Puteți obține beneficiul maxim cu ajutorul planului său de 1 an. Pachetele disponibile sunt:

- 12,95 USD / lună [Plan de o lună]
- 9,99 USD / lună [Plan de 6 luni]
- 8,32 USD / lună [Plan de 12 luni - Economisiți 35%] *recomandat*

purvpn torrent vpn

PureVPN

Cel mai bun tovarăș de călătorie

Număr de servere: 500+ | ţări: 141 | Mai multe autentificări: 5

+ Vasta acoperire a țărilor
+ Viteză mare de descărcare
- Fără proces gratuit
- Un pic mai scump decât alții

Dacă călătoriți mult sau căutați funcții avansate, atunci PureVPN este cea mai bună alegere. Serviciul este bogat în caracteristici exclusive, cum ar fi Split Tunneling, care separă datele dvs. de Internet în fluxuri criptate și necriptate, în plus, routerul virtual vă transformă sistemul într-un router WiFi care poate conecta mai multe dispozitive.

Toate serverele sunt clasificate pentru Streaming, Torrenting și Standard cu suport pentru protocolul de securitate IKEv2 / IPsec, SSTP, L2TP, PPTP și OpenVPN pe care îl puteți selecta automat în fiecare sesiune VPN. Clientul de software este ușor de utilizat cu o configurație avansată suplimentară pentru utilizatorii experți.

Deși nu există niciun proces gratuit, dar puteți înregistra afacerea anuală pentru a obține cea mai bună valoare pentru bani. PureVPN are trei planuri de prețuri disponibile cu 7 zile de garanție înapoi. Planul de preț este:

- 11,00 USD / lună [1 lună]
- 8,95 USD / lună [6 luni]

Ofertă specială de vacanță

- 2,99 USD / lună [24 de luni - Economisiți 73%] *recomandat*

pia vpn - torrents vpn

Acces la internet privat

Cel mai bun VPN pentru utilizarea de zi cu zi

Număr de servere: 3283+ | ţări: 25 | Mai multe autentificări: 5

+ Vasta acoperire a serverelor VPN
+ Plan de prețuri ieftine și accesibile
- Performanță medie
- Fără proces gratuit

Accesul la internet privat oferă utilizatorilor casual o experiență VPN de bază. Serviciul are o securitate AES puternică de 256 biți cu suport pentru PPTP, L2TP, OpenVPN și un proxy SOCKS5.

Serverele VPN au lățimea de bandă neîncorporată pentru Torrenting și oferă funcții suplimentare, de ex. Protecție împotriva scurgerilor IPv6 și DNS, a unui switch Kill și a unui blocant de anunțuri încorporat.

Cu toate acestea, performanța serverelor în cadrul serviciului rămâne în urmă, în comparație cu alte servicii VPN, s-ar putea să obțineți viteză limită considerabil în timpul descărcării, dar în afară de faptul că serviciul este perfect atunci când vine vorba de utilizarea de zi cu zi..

Compania are trei planuri de stabilire a prețurilor cu o garanție de returnare de 7 zile pentru fiecare. Planul de prețuri de un an este uimitor de ieftin, având în vedere valoarea pentru bani pe care o oferă. Planul de preț este:

- 6,95 USD / lună [1 lună]
- 5,99 USD / lună [6 luni - Economisiți 14%]
- 3,33 USD / lună [12 luni - SALVAȚI 52%] *recomandat*

ivacy vpn - torrents vpn

VPN Ivacy

Cel mai bun VPN ieftin

Număr de servere: 200+ | ţări: 50+ | Mai multe autentificări: 5

+ Uimitor de ieftin
+ Servere optimizate pentru P2P
- Performanță medie
- Fără proces gratuit

Ivacy VPN este serviciul în creștere pentru că este cel mai „ieftin” pentru „performanțele” pe care le oferă. Serverele sunt optimizate pentru Torrenting și suportă protocolul de securitate IKEv2, L2TP, PPTP, SSTP și OpenVPN.

Clientul software este ușor de utilizat și oferă funcții încorporate, cum ar fi tunelul Split, Internet Kill Switch, IPv6 și prevenirea scurgerii DNS.

Cu toate că, lățimea de bandă nu este acoperită, dar viteza era medie în timpul descărcării Torrents.

Compania are trei planuri de stabilire a prețurilor cu garanție de returnare a banilor „fără întrebare”. Planul de prețuri de un an este alegerea populară în rândul oamenilor. Pachetele de prețuri sunt:

- 11,95 USD / lună [1 lună]
- 2,50 USD / lună [Plan de 12 luni]

Ofertă specială de vacanță

- 1,66 USD / lună [Plan de 24 de luni - SALVAȚI 86%] * recomandat *

În articolul nostru anterior - cum să criptați traficul BitTorrent - am discutat diverse modalități de a cripta traficul BitTorrent și am ajuns la concluzia că VPN este cel mai bun instrument de securitate pentru Torrenting. Astăzi, vom merge mai departe în detaliile fenomenului BitTorrent, la cele mai frecvente întrebări și implicațiile utilizatorilor torrenți.

Ce este un torrent?

Un torrent este un fișier mic care conține informații (metadate) ale copiilor fișierelor, raportul de partajare, locația și trackerele BitTorrent conexe. Un fișier torrent este asociat cu un software cunoscut sub numele de „Client BitTorrent” care utilizează un protocol de comunicare (Protocol BitTorrent) pentru a interacționa cu trackerul BitTorrent..

Ce este Torrenting?

Torrenting - uneori denumit schimb de fișiere P2P - este un act de descărcare a conținutului digital prin rețeaua Torrent. Oamenii preferă Torrenting din cauza structurii sale descentralizate, a partajării de fișiere mari și a lipsei de orice server de stocare în cloud. Motivul pentru care oamenii pot împărtăși fișiere mari instantaneu fără să plătească nicio taxă de abonament a făcut din Torrenting un fenomen popular mondial.

Cum mă expun în timp ce fac turnee?

Tracker BitTorrent este un server care ține evidența copiilor de fișiere rezidențiale pe diferite mașini peer, le listează la solicitările clientului și promovează transmiterea și reasamblarea eficientă a fișierelor partajate. Acum, acești clienți comunică periodic cu trackerul BitTorrent pentru partajarea mai rapidă a fișierelor cu noii colegi și oferă statistici privind performanța rețelei.

VPN torrentBlocurile colorate de sub fiecare computer reprezintă diferite părți ale fișierului partajate.

Odată ce un utilizator torrent începe să comunice cu trackerul și colegii; el expune adresa IP și alte informații, cum ar fi locația și clientul software. Oricine are puține cunoștințe tehnice îl poate utiliza pentru a urmări informațiile respective direct utilizatorului torrent, ceea ce poate provoca implicații legale în afară de potențialele încercări de hacking.

Modul de funcționare a trackerului BitTorrent, utilizatorii torrentilor nu pot evita acest proces, dar pot evita această problemă folosind un VPN cu client Torrent sau P2P.

Cum funcționează VPN pentru torrenting și alte scopuri

VPN - Rețele private virtuale - este o rețea de dispozitive conectate la distanță la un server VPN privat care le conectează la Internet. Deoarece aceste servere private VPN (în diferite regiuni ale lumii) conectează dispozitivul la Internet, prin urmare, de fiecare dată când partajați un fișier torrent, trackerul vede informațiile acestor servere (de exemplu, locația, adresa IP). Astfel, VPN vă clădește identitatea prin rețeaua Torrent (P2P).

Mai mult, atunci când vă conectați la un server VPN prin intermediul unui client de software, acesta creează un tunel criptat între dispozitivul dvs. și el însuși prin implementarea algoritmului de criptare (de ex. AES 256 biți) folosind protocoale de securitate (adică PPTP, L2TP, IPsec, OpenVPN, etc.)

După ce ați stabilit cu succes o conexiune, VPN criptează tot traficul dvs. Torrent (P2P) și îl face de neatestat de către furnizorul de servicii de internet și de alți utilizatori de protecție..

Torrenting este ilegal? Implicații legale care înconjoară torrentul

Majoritatea utilizatorilor Torrent nu știu problemele legale cu BitTorrent. Există o linie foarte subtilă de legalitate pe care oamenii o trec cu vederea, care este „Licență”Care se încadrează în proprietatea intelectuală.

Actul de partajare a fișierelor P2P nu este ilegal, atâta timp cât este utilizat în scopul legitim. Majoritatea discuțiilor referitoare la BitTorrent se referă la legalitatea materialelor protejate de drepturi de autor. În timp ce unele țări au excepții de utilizare corectă care permit utilizarea limitată a materialelor de copyright fără permisiunea proprietarilor de drepturi de autor. Astfel de materiale includ critici, motoare de căutare, comentarii, raportări de știri, bursă și cercetare.

Toate celelalte materiale protejate prin drepturi de autor sunt considerate proprietatea intelectuală a proprietarului drepturilor de autor. Dacă un utilizator torrent descarcă un astfel de conținut, el va răspunde pentru încălcarea dreptului de autor.

BeEncrypted descurajează actul de încălcare a dreptului de autor asupra Torrent și își îndeamnă cititorii să descarce doar fișiere de torrent legale.

Alte utilizări legale

Există diferite circumstanțe în care este legal să partajați materiale protejate de drepturi de autor.

Distribuție gratuită - Unii proprietari de drepturi de autor pot alege să permită distribuirea gratuită a produsului lor sub „licențe de drepturi de autor dedicate”, care este disponibil publicului larg. De exemplu, licențe software pentru software Open-Source, cum ar fi FreeBSD.

Domeniul public - Lucrările care sunt disponibile pe domenii publice și care nu mai sunt supuse nicio legii privind drepturile de autor pot fi partajate legal. De exemplu, Project Gutenberg actualizează periodic publicațiile culturale clasice după ce drepturile de autor au expirat.

Gânduri finale

Unii oameni întreabă dacă VPN este suficient pentru a-și proteja sistemele? Răspunsul la respectiva rețea virtuală virtuală este unul dintre instrumentele de securitate recomandate pentru a vă proteja identitatea și traficul de internet pe web. Aveți nevoie de alte instrumente de securitate, de ex. Antivirus și Anti-Malware pentru a vă proteja sistemul. Vorbind despre Torrent care este în discuție, VPN criptează traficul Torrent suficient de bine pentru a preveni nu numai accelerarea accelerației de către furnizorul de servicii de internet, ci și să împiedice alți utilizatori care încearcă să vă urmărească pe Internet..

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me