Wat Redditer vindt van Avast Secureline – Reddit Review

[ware_item id=33][/ware_item]

Avast als een naam is erg populair voor beveiliging en ze beweren zichzelf een krachtpatser voor internetbeveiliging te zijn. Avast Secureline VPN is een initiatief van marktfaam waarvan werd gedacht dat het een vergelijkbare werkzaamheid had.


Toch waren veel mensen nieuwsgierig naar de details voordat ze deze voor zichzelf selecteerden. Daarom heb ik een Avast VPN-review ontworpen om de populaire VPN-vragen te beantwoorden, zoals torrent-efficiëntie, streaming- en deblokkeermogelijkheden, beveiliging, enz..

Om het vonnis meer geverifieerd te maken, werden de beoordelingen op Reddit gemonitord die voornamelijk afkomstig waren van de gebruikers van Avast Secureline VPN en de experts van het veld.

Avast VPN - Overzicht

Avast VPN is een eenvoudige VPN met de eenvoudige installatieprocedure. Er zijn eenvoudige installatiestappen op hun officiële website waarmee u Avast VPN in slechts enkele seconden kunt laten werken.

Ze hebben een opstelling van bijna 52 servers in 33 landen over de hele wereld. Het is echter de in Tsjechië gevestigde VPN-service die in 2014 werd gelanceerd. Avast VPN ondersteunt alle belangrijke apparaten en besturingssystemen zoals Windows, Mac, iOS, Android, enz..

De voordelen van het kiezen van Avast VPN is dat u zich geen zorgen hoeft te maken over bandbreedtelimieten. Ook hebben ze de steun van maximaal vijf gelijktijdige apparaten maar met een ander prijsplan. Ja! Tijdens het uitvoeren van de Avast VPN-evaluatie ontdekte ik dat de tariefplannen van deze VPN verschillen van de meeste services.

Ze hebben verschillende plannen voor gelijktijdige verbinding voor vijf apparaten, Mac of pc, en voor het plan dat is voor Android, iPhone of iPad. Met alle plannen die u krijgt 30 dagen geld-terug-garantie met de beperkingen zoals minder dan 30 GB datagebruik en minder dan 100 verbindingen. Voordat u echter voor een van de Avast VPN-abonnementen betaalt, kunt u de prestaties ervan controleren Gratis proefperiode van 7 dagen zonder enige beperking.

Toch zijn de doeleinden waarop de meeste VPN-gebruikers de service kopen Torrenting en deblokkering. Voor torrenters is Avast VPN goed nieuws; degenen die Netflix willen deblokkeren, zouden echter teleurgesteld zijn dat Avast Secureline VPN hier niet effectief is.

Avast VPN Security Review

Zoals eerder vermeld, is de Avast VPN een in Tsjechië gevestigde VPN-provider, wat in feite impliceert dat het beveiligd is tegen Five Eyes-surveillance omdat het geen onderdeel is van een overeenkomst, maar wel samenwerkt met Five Eyes-landen. Dit is niet echt een alarmerende situatie, maar sommige mensen maken zich hierover zorgen.

De studie van een website laat ook zien dat de Avast VPN-malwaretest de gevonden adware heeft getoond tijdens het installeren van de VPN-clientbestanden. Deze automatisch downloaden kwaadaardige adware kan de gegevens verzamelen.

Niet alleen de website, maar de gebruikers van Avast VPN hebben dergelijke klachten, een verwijzing naar dit Reddit-bericht.

Ik heb Avast SecureLine en als ik het programma niet gebruik, heeft het een achtergrondproces. Moet ik me zorgen maken? van r / VPN

Als we het echter hebben over de algemene beveiligings- en privacyfuncties van Avast Secureline VPN, zijn deze vergelijkbaar met enkele goede VPN's. Het biedt AES-256-codering voor de gegevens van de gebruiker, samen met de geavanceerde functies van DNS-lekbescherming en Kill-Switch.

Avast VPN Review; Vanuit het perspectief van Redditor

Als jij degene bent die vraagt ​​om echte opmerkingen van gebruikers van het product voordat je het selecteert, dan is Reddit de meest authentieke bron. Veel mensen vinden het verbijsterend om alle categorieën te doorzoeken en verwarrende opmerkingen. Daarom heb ik alle vragen en berichten van gebruikers over Avast Secureline VPN-prestaties gelezen.

Het algemene beeld dat ik van deze aanbevelingen krijg, is meer negatief. De meeste mensen denken dat Avast Secureline VPN niet dezelfde kwaliteit biedt als voorheen voor hun antivirusservice.

Kaart

Bijna iedereen heeft aanbevolen om andere VPN's te gebruiken die goedkoper zijn en meer aandacht van de gebruiker hebben gekregen.

Sommige mensen maken zich er ook zorgen over dat de VPN betrokken is bij de verkoop van gegevens of mogelijk schadelijke bestanden op de achtergrond heeft.

Kaart

Er was een discussie over Avast VPN waaruit bleek dat de VPN ook problemen veroorzaakt bij het deblokkeren of streamen van kanalen. Een gebruiker heeft bijvoorbeeld de referentie van Twitch.tv opgegeven.

Avast Secureline VPN van r / VPN

Conclusie

Een kort antwoord aan het einde van de Avast VPN-beoordeling is dat je Avast VPN niet moet selecteren. Dit standpunt wordt niet gepresenteerd omdat het veel tekortkomingen heeft, maar omdat er enkele alternatieven zijn die kosteneffectief, veilig, sneller zijn en zelfs Netflix kunnen deblokkeren.

Avast Secureline VPN is geen slechte keuze, maar het is zelfs geen intelligente keuze. Met wat zoeken kun je een betere VPN krijgen.