Zasebni pregled dostopa do interneta | Ugotovimo dejanska dejstva in številke

[ware_item id=33][/ware_item]

Zasebni dostop do interneta je storitev VPN s sedežem v ZDA, ki je resnično dostopna vsem uporabnikom interneta. Ima ustrezno število strežnikov in je združljiv z vsemi priljubljenimi platformami, vključno z Windows, Mac, iOS, Android in Linux. Prav tako imate možnost povezati 5 hkratnih naprav z enim PIA VPN računom.


Imajo učinkovite protokole za šifriranje in nekatere značilnosti zasebnosti, kot so Kill stikalo in IPv6 zaščita pred uhajanjem. Kljub temu obstaja nekaj pomanjkljivosti, vendar so te manjše.

Preden sem napisal pregled zasebnega dostopa do interneta, sem naročil šestmesečni paket zasebnega dostopa do interneta, da bi lahko bolj natančno presodil delovanje VPN. Naloge merjenja Torrenting in pretakanja so bile izvedene tudi z zasebno internetno povezavo, saj naj bi večina uporabnikov VPN te naloge izvajala prek VPN.

Poglejmo hitro Pro & Je PIA VPN

Prednosti, slabosti
Res cenovno ugodno Brez klepeta v živo in malo manjka podpore strankam
Ogromne možnosti šifrirnih protokolov Ni veliko lokacij strežnika
Pravilnik brez dnevnika
Številne možnosti plačila, vključno z anonimnimi kanali, kot so darilne kartice in bitcoin
Kill stikalo in zaščita pred puščanjem IPv6
Uporabnikom prijazno spletno mesto
P2P dovoljenje

V tem pregledu zasebnega dostopa do interneta boste izvedeli vse pomembne podrobnosti in pregled uspešnosti, da boste lahko bolje odločili, ali se odločite za PIA ali ne.

Tudi družabni kanal reddit ima številne ocene uporabnikov PIA, ki priporočajo PIA VPN drugim in so zadovoljni z njegovo uspešnostjo..

Načrti za oblikovanje cen

Medtem ko pregled zasebnega dostopa do interneta nisem zasledil nobene razlike glede funkcij, ki jih nudijo v vseh načrtih. To pomeni, da se načrt, ki ga izberete, razlikuje po ceni in trajanju naročnine na VPN.

Zasebni dostop do interneta sem našel izredno poceni ponudnika VPN v primerjavi z drugimi priljubljenimi ponudniki VPN, njegove lastnosti pa so skoraj enake kot cenovne storitve VPN. Z osnovnimi načrti, podobnimi večini ponudnikov VPN, je PIA VPN dodala nov cenovni paket, ki je izjemno cenovno dostopen. cena zasebnega interneta

Paketi, ki jih PIA VPN ponuja strankam, so;

  • Enomesečni načrt - 6,95 USD / M
    Ta načrt je en mesec in naročnino morate obnoviti po vsakem mesecu. To je najosnovnejši načrt, ki je primerljivo cenejši od drugih VPN, vendar med drugimi načrti PIA enomesečni načrt ne ponuja nobenega popusta.
  • Enoletni načrt - 3,33 USD / m
    za ta načrt dobite naročnino za celo leto v skupni višini 39,95 USD. Če izberete ta paket, potem morate plačati mesečni znesek, ki je skoraj 52% diskontiran v primerjavi z enomesečnim načrtom.
  • Dvoletni načrt - 2,91 USD / m

Dvoletni načrt le redko ponudi ponudnik VPN in to po tako nizkih stroških. Za dve leti morate plačati 69,95 USD. Ta cena predstavlja popust v višini 58% vsak mesec.

Tu moram pojasniti, da vas daljša naročnina zavezuje in ne morete skočiti na drug VPN. Kljub temu pa PIA VPN ponuja izhod za to skrb in vam ga ponujajo sedemdnevno jamstvo za vračilo denarja z vsakim načrtom. Tako bi lahko lažje sprejeli odločitev, kateri načrt boste izbrali, ali VPN deluje dobro za vas in podobne stvari.

Za razliko od večine pravil o vračilu blaga je pri zasebnem dostopu do interneta najboljša stvar ta, da nimajo nobenih omejitev ali skritih zahtev za vračilo. Vendar pa sem videl, da je veliko strank razdraženo in jim je težko vrniti vračilo.

Način plačila

PIA VPN je kupcem zagotovila zadostno število kanalov, tako da so lahko naročnino brez težav plačali. Koristno je, da nudijo tudi možnosti plačila, kot je PayPal, ki so najvarnejše, saj vašo identiteto ohranjajo anonimno. zasebno-internetno plačilo

Imajo tudi možnosti kripto valute, kot sta Bitcoin in Z-cash. PIA sprejema darilne kartice in lahko plačujete prek kreditnih kartic ali drugih plačilnih sistemov.

Zasebni pregled dostopa do interneta; Varnost

Najbolj osnovna stvar, za katero je VPN tako zelo narastel, je varnost in zasebnost, ki jo uporabnik dobi s tem orodjem. Med nadaljevanjem pregleda zasebnega dostopa do interneta sem videl nekatere priljubljene varnostne protokole. Vendar pa lokacija PIA VPN ni idealna za stranke, saj se nahaja v ZDA.

ZDA veljajo za nekoliko tvegano mesto, saj imajo stroge zakone glede uporabe interneta in zasebnosti. Obstajajo tudi nekatere večje nadzorne identitete, kot sta CIA in NSA; zato je možno, da zasebni dostop do interneta prejme obvestilo o prekinitvi storitve ali bolj grozi zahteva po predaji vseh zasebnih podatkov stranke, ne da bi o tem obvestili uporabnike.

Na srečo je služba PIA ohranila funkcije, ki zagotavljajo večjo varnost in zasebnost. The Možnosti šifriranja zasebnega dostopa do interneta uporabnikom ponudite številne možnosti izbire med varnostnimi OpenVPN, PPTP in L2TP.

OpenVPN je najboljši varnostni protokol s šifrirnimi kanali, kot sta AES-128 in AES-256. Najhitrejši način šifriranja je AES-128 z zmerno varnostjo; vendar je AES-256 najbolj varno šifriranje. Obstajajo številne kombinacije nastavitev zasebnosti, ki jih lahko uporabnik izbere glede na svoje potrebe in uporabo. Na strani šifriranja VPN PIA lahko dobite podrobne informacije o nastavitvi in ​​načinih šifriranja.

Prav tako ima PIA VPN proxy SOCKS5 in podporo za P2P. To je nekaj redkih funkcij ponudnikov VPN, zaradi katerih je brskanje po internetu varno za stranke.

Brez pravilnika o dnevniku

Zasebnost VPN je odvisna tudi od politike, ki jo je hranil ponudnik za uporabniške podatke, ki jih je prejel. Zasebni dostop do interneta ima kratko politiko zasebnosti, v kateri sem videl le kratek stavek v zvezi z njihovo politiko beleženja, ki je; „PrivateInternetAccess.com ne zbira ali beleži nobenega prometa ali uporabe svojega virtualnega zasebnega omrežja („ VPN “) ali proxyja.“

Zasebni pregled dostopa do interneta | Ugotovimo dejanska dejstva in številke

Podrobne informacije pa so na voljo v razdelku s pogostimi vprašanji v članku "Ali se prijavite". Trdijo, da informacij nikoli ne hranijo z njimi in če na primer hranite dnevnike kratek čas, jih PIA preusmeri na nično napravo, namesto da bi jih shranila na trdi disk. Tukaj lahko dobite več podrobnosti o pravilniku beleženja PIA.

Druge funkcije zasebnosti

Obstajajo določene značilnosti zasebnosti, ki sem jih opazil med pregledovanjem zasebnega dostopa do interneta. Te funkcije dopolnjujejo zasebnost stranke PIA VPN, v kateri sta glavni funkciji Kill Switch in zaščita pred puščanjem IPv6.

The Kill stikalo pomaga pri varovanju podatkov z blokiranjem vsega internetnega prometa, ko nepričakovano pade povezava VPN. Po drugi strani pa IPv6 zaščita pred uhajanjem preprečuje uhajanje naslova IPv6 zunaj predora VPN.

Imajo tudi zaviralec oglasov, ki samodejno blokira vse vsiljive oglase iz vašega brskanja po internetu. Vendar sem opazil, kar sem med pregledovanjem zasebnega dostopa do interneta ugotovil, da ne dovolijo prilagajanja oglaševalskih blokatorjev PIA MACE in včasih ne morejo blokirati oglasov.

Zasebni dostop do interneta; Lastnosti

funkcije zasebnega dostopa do interneta

Lokacije strežnikov

Strežniška mreža PIA VPN je glede na države zelo omejena. So ponudnik VPN s sedežem v ZDA, ki ima sedež v Michiganu in ima več kot 3000 strežnikov v 28 državah po vsem svetu. Njihove lokacije strežnikov so morda manjše od večine ponudnikov VPN, vendar povečano število strežnikov omogoča dostojno možnost deblokiranja omejene vsebine.

Zasebni pregled dostopa do interneta | Ugotovimo dejanska dejstva in številke

Prednost preklopa strežnika je, da lahko preverite, ali je hitri strežnik, če vaš trenutni strežnik ne deluje dobro. Posledice hitrosti so lahko posledica obremenitve strežnika ali pa, da se nahaja daleč od vaše dejanske lokacije.

Izvedba

Preizkusil sem hitrost PIA VPN s povezovanjem različnih strežnikov, da bi lahko ugotovili, kateri strežnik deluje dobro.

Ko se med pregledovanjem zasebnega dostopa do interneta preskušajo različni strežniki, je bila hitrostna uspešnost ustrezna in zadovoljiva. Najučinkovitejši in najbolj uspešni strežniki so bili iz Velike Britanije in Nemčije; vendar so bili tudi drugi ustrezni. Tudi hitrostna uspešnost se razlikuje glede na varnostne protokole, najhitrejši protokol pa je L2TP.

Če torej potrebujete hitro hitrost z zmerno varnostjo, kot je na primer med hudourniki, lahko uporabite ta protokol in strežnik, kjer so zakoni o hudourništvu prilagodljivi.

Preveril sem tudi storitev PIA na različne puščanje, kot so Puščanje IP, DNS puščanje in kar je najpomembneje, WebRTC puščanje. Na srečo so bili rezultati za PIA VPN pozitivni in ni bilo puščanja IP, DNS ali WebRTC.

Združljive platforme

Zasebni dostop do interneta je združljiv z vsemi priljubljenimi platformami, kot so Android, Mac, iOS, Linux in Windows. Prav tako ga lahko namestite na svoje usmerjevalnike DD-WRT in Tomato.

Zasebni pregled dostopa do interneta | Ugotovimo dejanska dejstva in številke

Prav tako imajo brezplačno razširitev za uporabnike Chroma in aplikacijo za Android. Brezplačna razširitev vam nudi omejene funkcije v primerjavi z njihovo premijsko različico; vendar je aplikacija skoraj kot Windows ali druge platforme. Funkcije so enake in tudi možnosti šifriranja protokolov.

Spletna stran zasebno spletno mesto za dostop do interneta

Obiskujem spletno stran PIA sem našel enostaven dostop do vseh pomembnih informacij o njihovi storitvi in ​​do povezav. Je informativni kanal in na zaslonu so enostavna navodila za glavne informacije, ki jih potrebujete.

Osnovne informacije, kot so cenovni paketi, funkcije VPN, lokacije strežnika in druge podrobnosti o storitvah PIA, so prikazane na domači strani. Vendar pa na dnu domače strani najdete enostavne povezave do drugih strani.

Za razliko od drugih spletnih strani VPN je pregled zasebnega dostopa do interneta razkril dejstvo, da ta storitev VPN ni zakrila nobenih podrobnosti. Omogočajo preprost dostop in navodila do številnih vprašanj in informacij, ki bi jih stranka potrebovala.

Strani, kot je šifriranje VPN, nudijo podrobno znanje za vsakega uporabnika z različnimi potrebami. Pa vendar je odsek bloga VPN zelo koristen za nove uporabnike VPN in tudi za tiste, ki to tehnologijo uporabljajo v ustreznem časovnem obdobju. Uradno spletno mesto PIA VPN poleg spletnega dnevnika ponuja enostavne vodnike in pogosta vprašanja, vključno z video vajami.

Podrobnosti in informacije o spletnem mestu so bistven del storitve VPN, saj vsem strankam olajša nemoteno in učinkovito upravljanje VPN. Na žalost je pomembna značilnost mnogih spletnih strani VPN podpora za klepet v živo, ki je v PIA VPN odsotna. Toda še ena odlična lastnost spletnega mesta PIA je, da si lahko bralnik spletno mesto ogleda v 18 različnih jezikih.

Pomoč strankam

Ogromna napaka in pomanjkanje podpore strankam za zasebni dostop do interneta je odsotnost podpore za klepet v živo. Čeprav imajo podroben informativni odsek, kot so vodniki, spletni dnevniki in pogosta vprašanja, ima 24 -7 podpora za stranke hiter odziv in večina uporabnikov meni, da je to primernejša možnost za reševanje težav..

Po drugi strani pa imajo stran za stik z nami, kjer lahko oddate poizvedbo. Ko pa sem predložil težavo, s katero sem preizkusil njihove storitve za pregled zasebnega dostopa do interneta, sem odgovor prejel po urah. Tudi povratne informacije strank kažejo, da se med kontaktiranjem skupine za podporo strankam soočajo s težavami.

Kljub temu je dobro prejeti odgovor v časovnem obdobju, namesto da bi čakali toliko tednov.

PIA Med hudourniki

Kar zadeva hudournike, sem zadovoljen s prenosno zmogljivostjo PIA VPN, saj ponuja neomejeno pasovno širino in se ne zatikate z omejitvami podatkov. Kljub temu pa se moram soočiti z nekoliko počasnim prenosom v primerjavi z drugimi dejavnostmi brskanja s povezavo PIA.

Vendar je koristna stvar PIA funkcija preklopa. Med hudourniki se moram najpogosteje spopadati s povezavo in zaradi stikala za ubijanje se internet samodejno prekine, da se prepreči puščanje IP in uničenje anonimnosti.

Druga stvar, ki sem jo opazil, je, da ima PPTP protokol ustrezne hitrostne zmogljivosti med hudourniki, ker ta protokol zagotavlja najhitrejšo hitrost z nekoliko nizko varnostjo.

Komentar iz razprave PIA za hudournik?.

Komentar iz razprave PIA za hudournik?.

Pretakanje z zasebnim dostopom do interneta

Zasebni dostop do interneta je dober VPN za namen pretakanja. Številni kanali za pretakanje natančno delujejo s to storitvijo; vendar Netflixa ni bilo mogoče deblokirati. Glavni vzrok za to izdajo je lahko ta, da je Netflix blokiral številne kanale VPN in PIA je verjetno eden od teh ponudnikov.

Kljub temu pa so ostali kanali za pretakanje delovali učinkovito in ugotovil sem, da je ob povezavi s PIA bolj tekoč YouTube pretakanje. Tudi pregled zasebnega dostopa do interneta od drugih posameznikov kaže, da so precej zadovoljni s predvajanjem v storitvi, ki ni Netflix.

Komentar iz razprave PIA je primeren za pretakanje in splošno uporabo?.

Zasebna namestitev dostopa do interneta

Nastavitev PIA VPN je zelo enostavna in vse, kar potrebujete, je, da vnesete e-poštni naslov in način plačila, prek katerega bi naročili VPN. Obstajajo metode, kot so Bitcoin ali Darilne kartice, ki vam omogočajo popolnoma anonimno naročnino brez dajanja kakršnih koli zasebnih podatkov.

Po zaključku postopka plačila vam bodo poslali podatke o prijavi. Zdaj se lahko prijavite s spletnega mesta in prenesete odjemalca VPN za svojo napravo. Obstajajo možnosti za platformo, ki jo iščete za prenos. Na spletnem mestu PIA najdete tudi vodnike za nastavitev različnih platform, vključno z video vajami.

Zasebni pregled dostopa do interneta | Ugotovimo dejanska dejstva in številke

Zaključek

Po tem pregledu zasebnega dostopa do interneta sem ugotovil, da ima ta ponudnik VPN vse glavne značilnosti VPN-ja z nekaterimi pomanjkljivostmi. Ko pa primerjamo ceno PIA VPN z drugimi ponudniki, je to res poceni in izjemno dostopno.

Prav tako so dali enake lastnosti za vse posameznike, ki omogočajo spreminjanje naročnine na VPN. Zato je dobro upoštevati tiste, ki iščejo cenovno dostopno storitev VPN, ki je enako ugledna in učinkovita pri delu.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me