Beste NYAA-alternatieven om online anime te bekijken

[ware_item id=33][/ware_item]

De ondergang van de populaire anime-torrent-website NYAA kwam als een schok voor de anime- en hentai-liefhebbers over de hele wereld. Na het voeren van een zware strijd van 7 jaar tegen de Japanse auteursrechttrollen, werd de legendarische NYAA op 1 mei 2017 afgebroken. Ondertussen ontdekten we dat de drang naar NYAA-alternatieven met name zo was toegenomen om de hopeloosheid van animeliefhebbers te verlichten, vandaag we zullen de beste NYAA-alternatieven onthullen. Deze NYAA-alternatieven bieden u anime-shows van hoge kwaliteit voor uw entertainment.


best-Nyaa-alternatieven

Als u bovendien problemen hebt met uw online privacy, moet u een van de beste VPN voor torrenting gebruiken.

Aanbevolen artikel: Torrent VPN: waarom is VPN een noodzaak voor Torrent-gebruikers?

Wanneer zal NYAA terugkomen?

NYAA was een mainstream BitTorrent-hub voor entertainment in Zuidoost-Azië. Veel van de sitegebruikers waren het doelwit voor inbreuk op het auteursrecht in 2011. Begin september 2014 werd de site het doelwit van een belangrijke DDoS-aanval. NYAA werd stilgelegd zonder enige officiële verklaring waartoe de moderators van de site later via IRC bevestigden dat de anonieme eigenaar van NYAA de site vrijwillig heeft verwijderd.

Dus als u nu toegang probeert te krijgen tot NYAA.se, ontvangt u het volgende bericht:

best-Nyaa-alternatieven

Sinds NYAA ten onder ging, bombardeerden anime-liefhebbers over de hele wereld de forums met berichten en sociale media over de heropleving van NYAA. De WHOIS-records van NYAA-domeinen, inclusief NYAA.eu, NYAA.se en verschillende andere domeinen, geven aan dat ze zijn gedeactiveerd. Het is dus moeilijk om de exacte duur van de suspensie van NYAA te voorspellen.

best-Nyaa-alternatieven

Beste NYAA-alternatieven

De aangenomen beste NYAA-alternatieven zullen u van dienst zijn met anime van het hoogste type. Deze alternatieven zullen er dus voor zorgen dat u kwaliteitsentertainment blijft ontvangen totdat NYAA terugkeert. De beste NYAA-alternatieven zijn onder meer:

 1. AniRena best-Nyaa-alternatieven

AniRena Torrent is een website met Aziatische / Japanse inhoud. Het staat bekend als een kloon van de beroemde NYAA-anime-torrent. Met dit NYAA-alternatief kunnen gebruikers gemakkelijk op de website navigeren door de mediatabs op de startpagina horizontaal uit te lijnen.

AniRena is momenteel een gastheer van 14, 360 torrents en 6.354 uploaders en het heeft de neiging om meer te groeien. De gebruikers worden via de website op de hoogte gebracht van hun huidige status met betrekking tot de gegevens die aan hen zijn overgedragen. AniRena gelooft in transparantie en blijft trouw aan haar gebruikers.

 1. AniSearch.ru

  best-Nyaa-alternatieven

Het populaire NYAA-alternatief, namelijk 'AniSearch.ru organiseert onbeperkte anime-torrents, waaronder Naruto, Youjo Senki - Saga of Tanya the Evil, Natsume Yuujinchou Roku en nog veel meer. AniSearch.ru biedt toegang tot deze torrents via single-touch.

AniSearch.ru is actief sinds 2012 en wordt beschouwd als betrouwbaar en veelgevraagd onder de anime- en hentai-liefhebbers. De populaire anime-video's zijn ook beschikbaar op AniSearch.ru in high-definition (HD) kwaliteit om de gebruikers niet teleur te stellen.

 1. Horrible Subs best-Nyaa-alternatieven

Zodra NYAA werd opgeschort, was Horrible Subs een van de eerste websites die prominent opkwam. Omdat Horrible Subs is gebouwd rond supersnelle magneetverbindingen, wordt het door de teleurgestelde NYAA-torrentgebruikers beschouwd als de beste keuze voor NYAA-alternatieven.

Horrible Subs is het meest acceptabele NYAA-alternatief omdat het een sterke concurrent van NYAA is met een dagelijkse lezersbasis van ongeveer 1 miljoen en een Alexa-rangorde van 2.797. Het biedt een gecategoriseerde bibliotheek van vergelijkbare media als NYAA.se. Bovendien heeft Horrible Subs een aantrekkelijke interface. Omdat het een gebruiksvriendelijke website is, kunnen gebruikers de nieuwste anime-inhoud zonder hindernissen downloaden.

 1. Anime Tosho best-Nyaa-alternatieven

Anime Tosho kan worden beschouwd als een exacte kloon van NYAA anime torrent. Het volgt een identiek ontwerp en navigatie, evenals de media-inhoud, is vergelijkbaar met de NYAA-website. Dit NYAA-alternatief is helemaal gratis. Het biedt een geautomatiseerde service waar het Usenet- en DDL-services host.

Media-inhoud uploaden op Anime Tosho duurt meestal een paar minuten omdat deze snel wordt geüpload. Deze site beweert dat enkele minuten worden verbruikt door ongeveer 300 MB van een bestand om gespiegeld te worden naar ten minste één host. Het behoort tot de moeilijkste concurrenten in de anime torrent website lijst.

 1. Pirate Bay best-Nyaa-alternatieven

De directe website die je te binnen schiet voor de grootste torrent-hubs is niemand minder dan Pirate Bay. Deze torrent-website bloeit de afgelopen jaren constant anime en torrent-liefhebbers. Het wordt beschouwd als een van de beste alternatieven voor NYAA omdat het een groot aantal honderdduizenden torrents is voor games en populaire series.

Hoewel Pirate Bay in het verleden aan verschillende shutdowns leed, herwon de website vanwege zijn sterke positie in de torrent-industrie zijn bestaan ​​samen met zijn publiek.

 1. Anime delen best-Nyaa-alternatieven

Anime Sharing wordt beschouwd als het meest populaire NYAA-alternatief onder anime- en hentai-liefhebbers. De gebruikersinterface van Anime Sharing is vergelijkbaar met ExtraTorrent en het heeft ook een goede zoekmachine die de beste downloadresultaten voor anime en hentai torrent kan bieden.

Dit NYAA-alternatief heeft een Alexa van 3,445 en biedt miljoenen dagelijkse bezoekers. Bovendien heeft Anime Sharing ook een speciaal forum voor anime- en hentai-liefhebbers, zodat ze hun mening open kunnen bespreken. Het heeft ook een agenda, een enorme community, een sectie met veelgestelde vragen en ook snelle links. Anime Sharing fungeert als een geweldig NYAA-alternatief, maar het moet nog steeds meer werken om een ​​directe vervanging voor de NYAA-torrentwebsite te worden.

 1. Shana Project best-Nyaa-alternatieven

Shana Project is een nieuwe anime-torrentwebsite, maar vanwege de uitstekende functies wordt het beschouwd als een van de beste NYAA-alternatieven. Met deze website kunnen gebruikers hun anime-downloads automatiseren. Met deze functie kan een gebruiker de BitTorrent-client automatisch de vereiste media-inhoud laten downloaden.

Shana Project is een relatief nieuwe website, dus het ontbreekt een beetje aan de mediacontentbibliotheek. Hoewel dit NYAA-alternatief geen menutabblad voor verschillende genres biedt, kunnen gebruikers hun vereiste inhoud zoeken via een zoekvak op de startpagina.

 1. TheHylia.com best-Nyaa-alternatieven

TheHylia dient als een directe downloadwebsite die meestal wordt gekozen door liefhebbers van anime en hentai. Het was aanvankelijk ontworpen als een centrale hub om uw favoriete series op één plek te verzamelen om de aangesloten links en de enorme reclamestorm te vermijden. TheHylia wordt beschouwd als het beste alternatief voor NYAA vanwege de eenvoudige interface en een functie voor accountbeheer.

TheHylia keurt de dure abonnementen en elke vorm van reclame op het domein niet goed die nodig is om een ​​aantrekkelijke downloadservice aan te bieden voor publiek verspreid over de hele wereld. Er is ook een limiet waarmee gebruikers één bestand per keer kunnen downloaden.

 1. AcgnX Torrent best-Nyaa-alternatieven

AcgnX - Anime Comics Games Novel X-Project, is een andere kanshebber voor het beste NYAA-alternatief. Deze torrent-website bestaat uit geavanceerde functies die geen andere anime-websites op deze lijst hebben. AcgnX Torrent moet momenteel echter zijn groei uitbreiden en is daarom op zoek naar uploaders. Dit komt omdat na de NYAA-torrent een enorm verkeer van anime-fans is overgeschakeld naar AcgnX Torrent.

Dit NYAA-alternatief informeert zijn gebruikers wanneer een nieuwe functie wordt toegevoegd aan de website of als er nieuws is over anime-fans. AcgnX Torrent is momenteel booming met de nieuwe media-inhoud. Dit is de reden waarom het wordt beschouwd als een van de topkeuzes van animeliefhebbers.

 1. Pantsu NYAA best-Nyaa-alternatieven

Pantsu NYAA is het innovatieve NYAA-alternatief dat wordt opgezet door gebruikers en beheerders van de NYAA-torrentwebsite. Het is een gastheer van alle torrents uiterlijk op 5 april 2017. Dit NYAA-alternatief werd aanvankelijk gepost bij 4Chan-groepen en werd later viraal gemaakt over Reddit.

Pantsu NYAA biedt ook een zoekknop. Het is momenteel beschikbaar met de meeste NYAA-media-inhoud. De volledige functionaliteit vergelijkbaar met NYAA-website is beloofd binnenkort te worden gelanceerd.

 1. Anime bytes best-Nyaa-alternatieven

Anime Bytes is een van de beste alternatieven voor NYAA. Het heeft een grote bibliotheek met media-inhoud, maar toch is de media-inhoud van de site geen partij voor NYAA. Om inhoud op Anime Bytes te bekijken, is een registratie van deze website noodzakelijk.

De beheerders van Anime Bytes accepteren momenteel geen nieuwe registraties, maar hun registraties worden tijdig geopend. Dit gebeurt voornamelijk wanneer de registratie vol is.

 1. Tokyo Toshokan

best-Nyaa-alternatieven

Tokyo Toshokan is een ander alternatief voor NYAA. Het is een uitgebreide anime torrent-website en beweert ‘A BitTorrent Library of Japanese Media’ te zijn. Het biedt ook de beroemde serie die eerder beschikbaar was op NYAA. Met Tokyo Toshokan kunnen gebruikers hun mediabibliotheek aanpassen. Om dit te doen, moet men zich registreren op de website.

Met dit NYAA-alternatief kunnen anime- en hentai-liefhebbers media-inhoud zoeken op basis van de bestandsgrootte, waardoor ze de specifieke vereiste inhoud kunnen downloaden. De website en de torrents die beschikbaar zijn in de index zijn echter vrij traag. De site lijkt onvolledig te zijn en kan alleen torrent-hash-bestanden downloaden. Het kan dus een teleurstelling zijn voor diegenen die een fatsoenlijke en gebruikersvriendelijke interface wensen.

 1. ExtraTorrent best-Nyaa-alternatieven

ExtraTorrent wordt beschouwd als verwant aan PirateBay, dat zijn gebruikers een breed scala aan animatieseries, shows en films biedt die gemakkelijk te downloaden zijn.

Er wordt gezegd dat het 's werelds populairste onafhankelijke torrent-zoekmachine is. Dit NYAA-alternatief levert media-inhoud aan zijn gebruikers, die volledig gratis is. Het belangrijkste voordeel van de keuze voor ExtraTorrent is het geavanceerde zoeksysteem. Daarnaast kunnen gebruikers dankzij de eenvoudigere navigatie genieten van een geweldige ervaring.

 1. RuTracker best-Nyaa-alternatieven

RuTracker is een Russische torrent-indexeringsdienst die het slachtoffer is geworden van voortdurende en constante schorsingen en trollen net als NYAA. Dit NYAA-alternatief wordt beschouwd als een van de beste NYAA-alternatieven. De torrent-index omvat een breed scala aan media-inhoud, waaronder muziek, games, boeken, anime, films en nog veel meer.

Aangezien dit NYAA-alternatief een op Rusland gebaseerde website is, moet u de website overschakelen naar het Engels of een andere taal. Dit kan via een vertaalinvoegtoepassing in uw browser. Het biedt een forum, FAQ, speciale zoekfunctie, gecategoriseerde torrents en gearchiveerd menu. U kunt ook deelnemen aan forumdiscussies nadat u zich via een account op de website heeft geregistreerd. U moet echter niet vergeten dat de meeste inhoud in Russische of Midden-Europese talen zal zijn.

Conclusie

De populaire anime-torrentwebsite NYAA is vernoemd naar de miauw van de kat in de Japanse taal. Dit is echter misschien bekend bij slechts een paar anime- en hentai-liefhebbers over de hele wereld. NYAA ontving miljoenen dagelijkse gebruikers en werd aangekondigd als een van de beroemdste bronnen voor media-inhoud, met name anime-inhoud.

Om het lijden van NYAA-gebruikers te verminderen, hebben we in deze gids de beste NYAA-alternatieven genoemd. Deze NYAA-alternatieven zullen u betrekken bij de nieuwste anime-series en uw gewenste media-inhoud. Je krijgt dus geen kans om NYAA opnieuw te missen. Als u zich echter zorgen maakt over uw online beveiliging en privacy, kunt u een VPN gebruiken dat u helpt anoniem te worden via internet.

Aanbevolen artikel: 5 Beste VPN voor torrenting & P2P Filesharing - Topaanbeveling 2017