Beste Tor-alternatief voor anoniem browsen in 2019

[ware_item id=33][/ware_item]

Laatst bijgewerkt 10 SEP 2019


Ik krijg dit vaak, mensen zoeken altijd naar iets dat hen echte anonimiteit geeft. nadat Google en het sociale platform geen privacy en beveiliging voor hun gebruiker hebben ontwikkeld, raken mensen gefrustreerd. maar het kan ze niet schelen!

Tor is de beste optie om anoniem te browsen en er zijn veel andere betrouwbare alternatieven die voor hetzelfde doel kunnen worden gebruikt. maar bieden ze eigenlijk zoveel om uw verbinding te beveiligen? Laten we het uitzoeken…

Heb je echt een alternatief nodig voor Tor Browser?

Laten we het zo zeggen, u moet uw behoeften meteen identificeren. mensen gebruiken Tor meestal om twee belangrijke redenen;

 1. Anoniem en privé browsen
 2. Toegang tot The deep en The Dark Web

Als u op zoek bent naar "anoniem browsen", is Tor de beste keuze, maar ik heb liever alternatieve opties gebruikt, waarbij u geen andere browser hoeft te installeren. Ja, je kunt je anonimiteit bereiken zonder je internetsnelheid in gevaar te brengen, wat zielig is in een browser zoals Tor, Of u kunt uw eigen gewone browser (Chrome, Firefox, safari) met weinig moeite veiliger en privé maken.

Bereik uw anonimiteit met de normale browser:

Het is heel eenvoudig om privé te browsen, je hebt maar een paar extensies nodig om te voorkomen dat je naar jou terugkeert. en een betrouwbare VPN-provider.

Waarom extensies?

 • UBlock Origin: dit helpt tracking te voorkomen en blokkeert de advertentiescripts.
 • HTTPS overal: Hiermee worden alleen pagina's met beveiligde sites geopend.
 • Cookie Autodelete: Het verwijdert de cookies die niet langer nodig zijn.
 • Privacy Badger: Dit voorkomt dat alle sites hun spam-scripts van achteren uitvoeren om de gegevens van gebruikers te verzamelen.
 • Geen script: Hiermee krijgt u toegang tot het script “uitvoeren” of “niet uitvoeren” van de specifieke site die u bezoekt.

Tor-browser biedt u standaard deze functies, die Tor veiliger maken. maar een andere hand die je in gevaar hebt, omdat deze geen virussen blokkeert, scripts hacken om downloads naar je computer te krijgen.

Gebruik een betrouwbare VPN:

Dit is het gemakkelijkst te begrijpen, of je nu Tor gebruikt of niet. U hebt zelfs met Tor een VPN nodig om ook internetverkeer te coderen. Tor biedt geen gegevenscodering. VPN helpt ook om het browsen ook te versnellen.

Maar als u alle extensies hebt geïnstalleerd, hebt u alleen een VPN-verbinding nodig om de gegevens te coderen. dat alles…

Waarom mensen Tor-browser overschakelen op alternatieven?

 • Langzamere verbinding: Tor maakt verbinding met zijn eigen routeringsnetwerk, wat een vertraging in de verbindingsopbouw veroorzaakt.
 • Frustrerend browsen: Hoewel Tor Firefox backend gebruikt, is het nog steeds frustrerend voor de gebruikerservaring vanwege de zeer slechte browsersnelheid.
 • ISP-tracking: Dit is een andere hoofdpijn, wanneer u Tor-browser gebruikt, zelfs voor anonimiteit die niet illegaal is, kunnen ISP's gemakkelijk bepalen of u Tor gebruikt.
 • Veiligheidsstandpunt: Tor gebruikt het relais om uw verzoek over te dragen via verschillende lagen knooppunten, waardoor het anoniem blijft, maar uw gegevens zijn nog steeds traceerbaar. omdat het geen gegevenscodering biedt.

In dit artikel vindt u de beste en meest compatibele optie in plaats van Tor-netwerk of uienservices, er zijn veel redenen achter deze zoektocht naar "tor-alternatieven" majors zijn, frustrerende browse-ervaring, trage connectiviteit met uienetwerk, ongebruikelijke browse-ervaring of misschien wees langzaam browservaringen.

Helemaal door; Tor een van de veiligste browser om te gebruiken, maar als we het hebben over pro's of expertmeningen raden ze het niet aan, een deel van de bewering dat bureaus achter dit programma zijn of wat dan ook, maar ze weten het niet zeker.

Echter; in dit artikel zullen we u leiden of begeleiden naar twee verschillende manieren waarop u uw browsing en andere software, zoals Tor-browsers, liever veilig kunt beveiligen of privé kunt maken. Keuze is aan u!

Voordat u daarop ingaat, moet u weten hoe deze beveiligde browser werkt en hoe ze uw geschiedenis of voetafdrukken privé houden.

Beste alternatieven voor Tor Browser 2019

Tot 2014 was Tor precies een verbazingwekkende anonimiteitsbrowser die zelfs zijn eigen gebruikers niet volgde. Helaas, nadat NSA het Tor-project met succes had gehackt, bleef het midden in de spionage. Daarna werd Tor een doelwit van vele gerechtelijke inbreuken die een groot vraagteken hebben achtergelaten aan de efficiëntie van de Tor-browser.

Sinds Tor de drang om een ​​alternatief voor de Tor-browser te vinden heeft ondermijnd, is het merkwaardig toegenomen omdat elke andere persoon wil weten wat het beste Tor-alternatief is. Zoals we allemaal weten, is het vinden van een alternatief dat functioneert als Tor vrij moeilijk, maar de ingeschakelde Tor-alternatieven zullen je probleemloos maken.

Hier is een uitgebreide lijst met veilige en geteste Tor-browseralternatieven voor u, kies gerust voor een van hen en maak uw surfervaring van onschatbare waarde:

1- Virtueel privénetwerk (VPN)

Dit is de beste manier om uw hele internet te beveiligen in plaats van alleen maar te browsen. VPN is het beste alternatief voor Tor. Natuurlijk is het geen browser, maar het is een software om uw inkomende en uitgaande internet te besturen en alle gegevens te coderen en het onmogelijk te maken om het voor nieuwsgierige mensen te lezen..

Kortom, VPN biedt uw verbinding met twee belangrijke omleidingen

 • Verander identiteit: VPN-verbinding verving uw huidige IP naar een andere IP-locatie waar u maar wilt. dit is hoe u toegang tot elke site kunt krijgen.
 • Privacy & Encryption: VPN creëert een privétunnel die tot 256bit wordt gecodeerd en wordt beschouwd als een coderingsprotocol van militaire kwaliteit.

2- FreeNet Secure Browser

FreeNet is een van de beste Tor-alternatieven en wordt gecombineerd met zowel OpenNet- als Darknet-technologieën. De P2P-beveiligingssoftware is geloofwaardig voor het deblokkeren van censuur. Dit Tor-alternatief heeft geen centrale server; daarom is het moeilijk om hun systemen te hacken, zelfs degenen die verantwoordelijk zijn voor het systeemonderhoud zijn niet toegankelijk voor de gegevens van de gebruiker.

FreeNet verzamelt de gegevens in peers en alle geüploade inhoud wordt op zijn knooppunten afgeleverd. Omdat alle gegevens worden gecodeerd voordat ze daarom worden opgeslagen, lijkt het misschien het beste Tor-alternatief, maar is dat zo? De gegevens worden wel zodanig opgeslagen dat deze onneembaar zijn voor aanvallers en trackers. Het cruciale punt dat hier moet worden opgemerkt, is dat de producenten van FreeNet-software niet kunnen verschillen in het soort gegevens dat door hun gebruikers wordt opgeslagen, zodat de gegevens politiek of zeer gevoelig kunnen zijn.

3- I2P-browser Als alternatief voor Tor

Net als Tor maakt I2P - Invisible Internet Project - ook gebruik van DarkNet-technologie. Dit Tor-alternatief codeert gegevens op een laagachtige manier. I2P codeert het netwerkverkeer met behulp van openbare en privésleutels.

I2P is als een internet binnen internet omdat het een netwerklaag opbouwt binnen TCP / IP- en UDP-sessies. Dit is hoe I2P een ideale schat wordt voor netwerkverkeer en persoonlijke gegevens. We kunnen ook zeggen dat al deze mogelijkheden van I2P een waardig Tor-browseralternatief maken.

4- Yandex-browser

Yandex behoort tot de beste alternatieven voor Tor-browsers. Yandex Browser is een product van Yandex - de Russische tech-gigant. Het heeft een uitstekende mogelijkheid om de gegevens van zijn gebruikers te beschermen tegen nieuwsgierige blikken van trackers. Dit Tor-alternatief kan ook bestanden scannen en dus ook de gegevens beschermen tegen verschillende vormen van malware.

Afgezien van alle veiligheid, biedt het de gegevens van de gebruiker, Yandex heeft een aantal plug-ins die zijn gericht op online privacy en beveiliging. Bijvoorbeeld, ad-blockers en flash-uitschakelende extensies en plug-ins beveiligen de gebruiker tegen onbeveiligde websites. Wanneer u Yandex Browser gebruikt, scant de ingebouwde Kaspersky anti-virus downloadbare bestanden ook voor beveiligingsdoeleinden.

Dit Tor-alternatief is compatibel met Windows 7 en latere versies. Het werkt ook goed op Linux en Mac OS X. Yandex Browser is gratis en kan eenvoudig worden gedownload van de website.

5 - Gecodeerde IprediaOS-browser

iPrediaOS is een op Linux gebaseerd besturingssysteem en het is een van de plausibele beschikbare alternatieven voor de Tor-browser. Dit Tor-alternatief heeft coderingsservices geprogrammeerd die zijn gebruikers beschermen tegen trackers en aanvallers. Dit wordt gedaan door het netwerkverkeer te coderen waardoor het een veilig en privé Tor-browser-alternatief wordt.

6 - Globus Secure Browser

Globus is een betaald Tor-browseralternatief dat ook een gratis proefversie van 5 dagen biedt. Dit alternatief voor de tor-browser biedt zijn gebruiker premium anonimiteit en online beveiliging. Het maakt ook gebruik van een VPN-netwerk om internetverkeer om te leiden. Dit betekent dat zelfs als iemand je wil opsporen, hij in plaats daarvan de Globus-servers zal vinden.

Met dit Tor-alternatief kunnen gebruikers de locatie kiezen van waar ze online willen verschijnen. U kunt bijvoorbeeld uw locatie in Engeland instellen terwijl u rustig in Duitsland zit en uw trackers een valse perceptie geeft. Het Tor-netwerk wordt door Globus gebruikt om verschillende sites te deblokkeren en ook voor bescherming tegen malware. Hierdoor hebt u toegang tot sites van Tor zonder Tor maar met Globus! Dit Tor-alternatief werkt goed met alle belangrijke besturingssystemen.

7 - Whonix Anoniem browsen

Whonix is ​​een van de Tor-browseralternatieven en is het type besturingssysteem dat de geest van elke beveiligingsfreak oproept die ook van anonimiteit op internet wil genieten. Het beveiligingsprogramma van Whonix is ​​gebaseerd op Tor en werkt goed op het Linux-besturingssysteem. Dit Tor-alternatief werkt op isolatie, wat betekent dat alles wat een Netizen niet oplevert, het IP-adres van de Netizen op internet zal onthullen.

Zelfs de DNS of malware worden onbruikbaar als een Netizen Whonix heeft gebruikt omdat ze de locatie of persoonlijke gegevens van die specifieke Netizen niet kunnen lekken. Whonix-software bestaat uit twee hoofdonderdelen. Ten eerste hebben we de Whonix-Gateway die, zoals de naam al doet vermoeden, een gateway is die alleen op Tor draait. Het tweede deel is het Whonix-WorkStation dat op een geïsoleerd netwerk draait. Alleen verbindingen die via Tor worden gemaakt, kunnen echter door het geïsoleerde netwerk gaan.

Whonix is ​​dat Tor-alternatief dat bij correct gebruik een efficiënte vervanging voor Tor kan vormen.

8 - Comodo Ice Dragon

De Comodo Ice Dragon-browser is dat Tor browser alternatief ook privacy-functies heeft. Het is beveiligingssoftware waarvan de browser is gebaseerd op FireFox. Comodo Ice Dragon heeft functies die het tot de beste veilige Tor-alternatieven maken. Het biedt ook een veilige DNS-service die helpt bij het versnellen van de browseractiviteiten van een Netizen. Dit alternatief voor de Tor-browser is gelukkig gratis beschikbaar.

9 - Verbreek de verbinding met de browser

Loskoppelen is een van die Tor-browseralternatieven die in staat is om de gebruikers los te koppelen van de websites waarvan bekend is dat ze Netizens opsporen. Het spoort die sites of bedrijven op internet op die Netizens volgen en vraagt ​​vervolgens of u ze wilt laten blokkeren. Dit Tor-alternatief biedt ook een breed scala aan browse-ervaringen.

Met Disconnect kunnen gebruikers van iOS, Windows en Android veilig zoeken en dus veilig browsen. Desalniettemin is deze software niet het ideale en exclusieve hulpmiddel voor privacy en beveiliging of een perfect alternatief voor Tor. Dit Tor-alternatief is echter een effectieve aanvulling en kost $ 5 per maand of voor $ 50 kun je het abonnement van één jaar krijgen.

10 - Subgraph OS als een Tor-alternatief

Subgraph OS is een van de Tor-browseralternatieven die gebruikmaken van de Tor-technologie. Subgraph OS heeft speciale software voor privacy en gebruiksvriendelijkheid. Het heeft een dergelijke interface die is ontworpen om ongemak te minimaliseren, dus de Subgraph OS-systemen zijn ook vrij moeilijk te volgen en te kraken.

Dit Tor-alternatief gebruikt lagen om te kijken naar het veiligheidsniveau van de software-installaties voor uw computer. Er bestaan ​​ook beschermingslagen zoals firewall, geharde kernel en meta-proxy.

11 - Freepto

Freepto behoort tot de favoriete online privacytool voor de meeste Netizens, en het is ongetwijfeld ook een geloofwaardig alternatief voor Tor-browsers. Online anonimiteit is een functie waar Freepto expertise in heeft. Dit Tor-alternatief is draagbare software omdat het op elke computer kan worden uitgevoerd nadat u het op een USB-stick hebt opgeslagen. Als gevolg hiervan hoeft u het niet steeds opnieuw te installeren, waar u ook bent.

Dit Tor-alternatief heeft software zoals Tor, en het draait op Linux OS. Freepto bewaart en codeert alle gegevens die op de schijf zijn verzameld. Dit is de reden waarom de identiteit van Freepto-gebruikers veilig en beschermd blijft tegen nieuwsgierige blikken van hackers en trackers. Vanwege deze functies wordt Freepto beschouwd als een van de beste alternatieven voor Tor-browsers.

12 - Peerblock

Peerblock is een waardige oplossing om te voorkomen dat bepaalde personen en programma's u opsporen. Het is een van die Tor-browseralternatieven die voorkomen dat Java-communicatie u volgt of volgt. Het helpt u ook bij het beheren van de mensen waarmee u verbinding maakt of waarmee u op internet communiceert.

Vanwege de uitzonderlijke functies van Peerblock kunnen verschillende programma's en personen uw systeem niet volgen of doordringen. Dezelfde gevolgen doen zich echter voor dat u niet eens in het systeem van een andere gebruiker kunt doordringen. Maar toch, je moet voorzichtig zijn omdat Peerblock niet in staat is om te voorkomen dat ALLE trackers je volgen. Dus je hebt ook wat andere software nodig om dit Tor-alternatief aan te vullen. Het beste deel is dat Peerblock gratis op de markt is.

13- LPS - Lichtgewicht draagbare beveiliging

Lightweight Portable Security - LPS - is op Linux gebaseerde software. Dit Tor-alternatief is een besturingssysteem dat opstarten vanaf een externe geheugeninfrastructuur vereist. LPS maakt geen verbinding met of communiceert niet met externe servers die gevoelig zijn voor tracking. Dit is de reden waarom LPS kan worden beschouwd als een uitstekend Tor-alternatief.

14- Tox

Van alle Tor-alternatieven is Tox een optie die favoriet is bij degenen die fan zijn van de beveiligde berichten-app. Tox is de bestemming voor diegenen die hun communicatiediensten willen versleutelen. Het biedt services zoals versleutelde berichten, e-mail en vele andere. Tox biedt ook beveiligde videoconferentieservices.

15- Episch

Zoals de naam al doet vermoeden, is dit Tor-alternatief onmiskenbaar episch. Epic is een op privacy en veiligheid gerichte browser en kan advertenties en scripts blokkeren die altijd onderweg zijn om gebruikers op te sporen. De software van dit Tor-alternatief is gebaseerd op Chromium-broncode.

Epic kan ook de DNS-cache en de online autovullingen uitschakelen, waardoor wordt voorkomen dat derden toegankelijk worden voor cookies. Deze software is een plausibel alternatief voor Tor, omdat het ook een combinatie is van Tor, Chrome en FireFox.

16- JonDo Live-CD

JonDo is een ander alternatief voor een Tor-browser dat u kunt gebruiken voor een op Linux gebaseerd besturingssysteem. Het gerenommeerde GNU OS is een basis voor dit Tor-alternatief. JonDo Live wordt geleverd met sommige vooraf geïnstalleerde programma's zoals Thunderbird, Pidgin en Tor Browser, in tegenstelling tot andere software.

17- Staarten

Staarten behoren tot de top Tor browser-alternatieven vanwege zijn eigenheid. Tails heeft een ingewikkeld systeem, wat de reden is waarom het de veiligste en toch meest unieke van alle Tor-alternatieven is.

De eerste functie die bijdraagt ​​aan het unieke karakter van Tails is dat het een live OS is dat kan worden opgestart vanaf elke USB, dvd of harde schijf.

De tweede functie is dat het een op Linux gebaseerd besturingssysteem heeft dat verschillende ingebouwde programma's heeft. Deze programma's verhogen de efficiëntie van Tails met betrekking tot beveiliging en anonimiteit. Tails OS heeft ook een e-mailclient en een IM-client die surfen op het internet veiliger en sneller maakt.

De derde functie betreft de efficiënte werking van de Tails, dat wil zeggen, het maakt gebruik van het Tor-netwerk dat ook andere beveiligingsfuncties aan Tails biedt. Daarom is het niet nodig om te zeggen dat Tails een veel beter Tor-alternatief is.

Met Tails kunt u ook uw digitale route wissen. Dit komt omdat, wanneer u uw harde schijf of USB-station uitwerpt, er geen bewijs van uw activiteit op het systeem achterblijft. Tails zorgt dus voor volledige anonimiteit en u hoeft zich geen zorgen te maken over uw gegevens, zelfs als u een openbaar netwerk of de computer van een vriend gebruikt. Alles verdwijnt uit het systeem zodra u de schijf met het besturingssysteem uitwerpt omdat het systeem dat u gebruikte onafhankelijk was van het USB-geïnstalleerde besturingssysteem, dus het gaat terug naar het normale besturingssysteem.

Bovendien gebruikt Tails alleen het RAM-geheugen, dus na een herstart blijft geen van uw informatie opgeslagen op de computer. Zo wordt het besturingssysteem een ​​schat aan alle gegevens die u nodig hebt, waardoor het een ideale oplossing is om de gevoelige informatie en alle kostbare documenten te verwerken..

18- Psiphon

Beste Tor-alternatief voor anoniem browsen in 2019

Psiphon is de gratis en open source tool die efficiënt zou kunnen werken voor de personen die een Tor-alternatief vinden. Psiphon gebruikt de technieken van VPN- en SSH-technologieën zodat het toegang kan bieden tot open internet in de beperkende gebieden.

Het verduistert het IP-adres van een gebruiker en biedt anti-censuur. Het is een gratis bron, maar het biedt ook een pro-versie, maar het heeft gratis apps voor Android en iOS. Een beetje teleurstellend is dat het een beperkte bandbreedte van 2 Mbps heeft voor de gebruikers van de gratis versie. Toch is de maximale snelheid die ze bieden 5 Mbps inclusief alle Psiphon premium-abonnementen.

Dit Tor-alternatief kan u de beveiliging bieden tegen rondsnuffelende identiteiten zoals overheidsinstanties, ISP's en andere derde partijen.

Veilige browser zoals Tor:

Veilige browser zoals TOR opent altijd en bouwt de verbinding met zijn eigen virtuele servers, waardoor uw routeverkeer verdwijnt van uw internetprovider en andere surveillancebureaus.

Het andere beste wat ze doen! Ze slaan uw cookies of andere informatie die andere browser gemakkelijk lekt niet op, hier kunt u controleren wat uw browser lekt. Ze beschermen ook tegen malware-injectie en voorkomen ook dat voetafdrukken worden onthuld. Laten we een snelle test doen, op dit moment gebruik ik Mac Book Pro en ergens in de Verenigde Staten, dus laten we een kijkje nemen.

Tor-alternatieven

FBI is erin geslaagd om ongeveer 30 miljoen Tor te onthullen via operatie Torpedo. Een van de Tor-ontwikkelaars, Matt Edman, was door de FBI gecontracteerd om het zo binnen te brengen na de operatie, het is niet verstandig om Tor te gebruiken totdat en tenzij je Tor wilt gebruiken voor het simpelweg vergroten van je privacy en veiligheid samen met een VPN.

Een virtueel privénetwerk - VPN - zal ook uw internetactiviteit en Tor-gebruik verdubbelen. U krijgt een gedeeld IP-adres zodat uw IP niet kan worden achterhaald. Vandaar geruststellende anonimiteit, zelfs als Tor opnieuw wordt gecompromitteerd.

Hoewel de diensten die Tor aanbiedt buitengewoon zijn en dus de meeste alternatieven van Tor er waarschijnlijk niet snel zullen komen. Maar we willen ook dat je de Tor-alternatieven onderzoekt voor het geval je de Tor-browser niet wilt gebruiken nadat je hebt geleerd over het compromis in de efficiëntie.

Is TOR illegaal te gebruiken?

Het is een lang debat over de vraag of het illegaal of legaal is om te gebruiken. In mijn bevindingen heb ik niets gevonden dat erop wijst dat het gebruik van TOR Browser illegaal is!

Dingen die Tor zelf beïnvloeden zijn het probleem. Tor opent alle deuren die kunnen worden geopend voor Hitman-kantoor, drugs, pornografie en nog veel meer illegale markten die door de reguliere browser zijn verboden of geblokkeerd. Maar dat maakt Tor niet illegaal.

Is TOR Browser veilig in gebruik?

Zelf Tor is de veiligste browser, maar het zal u niet beschermen tegen een schadelijke site. Er zijn veel mensen die klagen over de trage browse-ervaring, maar naar mijn mening veronderstellen ze je internetverbinding te vertragen vanwege codering.

TOR biedt de meest anonieme verbinding zonder tracking-add-ons zoals voetafdrukken, WebTRC en extra, waardoor u veiliger kunt denken.

Maar omdat het geen add-ons biedt om u te volgen, zal het u niet verdedigen tegen de kwaadaardige sites. Het wordt ten zeerste aanbevolen om daarvoor een soort antivirussoftware te gebruiken.

Conclusie

Het compromis van de services van Tor kwam als een grote schok voor de vertrouwde gebruikers. Veel gebruikers van Tor hebben het gebruik van de services afgewend. en zijn nu ook op zoek naar een alternatief dat het beste in Tor's schoenen past. Daarom hebben we de zweep gekraakt en de beste 17 Tor-browseralternatieven voor u verzameld.

De bovengenoemde Tor-browseralternatieven behoren tot de meest uitzonderlijke alternatieven. Dat zal je helpen om degene te vinden die het beste bij je past. Door weg te blijven van gewone browsers en een van de beste Tor-browseralternatieven te gebruiken, kunt u snel en veilig op internet surfen.