6 Terbaik Alternatif Bayi Pirate Untuk Digunakan Sekarang

[ware_item id=33][/ware_item]

The Pirate Bay adalah seperti torrent. Ini adalah laman web perkongsian fail yang paling popular di dunia yang membolehkan anda memuat turun filem, muzik, permainan, aplikasi, dan banyak lagi. Ini adalah laman web yang terkenal dan terkenal yang agak mudah digunakan, menanggung komuniti aktif, dan mempunyai berbilion torrent diindeks.


Adakah Pirate Bay diambil?

Alternatif Bayi Pirate

Walau bagaimanapun, malangnya, laman web telah turun sangat kerap untuk masa yang lama. Laman ini menghadapi masalah waktu turun disebabkan beberapa alasan yang tidak diketahui. Ia berlaku sekaligus disebabkan masalah teknikal dan kadang-kadang disebabkan oleh masalah undang-undang. Juga, disebabkan peningkatan tekanan undang-undang, Pirate Bay mendapat disekat oleh pelbagai pembekal perkhidmatan di seluruh dunia.

Jika anda juga menghadapi masalah yang sama dengan Pirate Bay, maka disarankan untuk pergi Alternatif Pirate Bay. Alternatif ini pasti akan membantu anda dalam mengerikan, dan anda boleh menikmati ciri-ciri yang sama seperti yang ditawarkan di Pirate Bay.

Alternatif Pirate Bay Bekerja pada tahun 2018

Kami telah memilih beberapa alternatif Pirate Bay, dan ini adalah seperti berikut:

1 - RARBG:

Ini adalah laman web Torrent yang ditubuhkan pada tahun 2008. RARBG menyediakan pelbagai fail torrent dan pautan magnet untuk membolehkan perkongsian fail peer-to-peer yang menggunakan protokol BitTorrent. Laman web RARBG mempunyai antara muka pengguna yang paling tampan. Selain itu, di laman web ini, kebanyakan filem dan rancangan TV datang dengan lakaran kecil, dan pratonton menjadikan laman web yang tenang untuk menavigasi. Tempat itu mendapat populariti sehingga ia disekat di UK pada awal tahun ini.

Ia adalah pakej lengkap untuk penggunanya. Ia menawarkan video resolusi tinggi ke antara muka yang mesra pengguna yang menjadikan kandungan yang anda inginkan dapat diakses untuk mencari. Kelemahannya ialah anda mungkin mendapati ia terhad di banyak bahagian dunia tetapi anda juga boleh membuka kunci dengan mengikuti panduan.

Ia adalah salah satu alternatif terbaik Pirate Bay kerana kemasyhuran dan popularitinya yang luas, koleksi besar torrents yang tersedia, dan pengalaman dalam talian yang sangat baik yang memberi inspirasi dan menarik banyak pengguna.

2 - YTS:

YTS adalah laman web asli YTS atau YIFY. Walau bagaimanapun, ia adalah replika yang sangat baik dan hebat. Laman ini mendapat tempat selepas kematian laman asal YTS dan YIFY. Oleh kerana gaya unik laman webnya dilihat, ia telah mendapat banyak pengiktirafan dan populariti.

YTS adalah sumber hebat di mana anda boleh menonton video berkualiti tinggi 720p, 1080, dan 3D. Fakta yang paling mengagumkan mengenai laman web ini ialah anda boleh memuat turun fail saiz terkecil dengan kelajuan internet biasa.

3 - 1337X:

Laman web ini dilancarkan pada tahun 2007. Ia mempunyai kumpulan pengguna khusus yang membuatnya dikemas kini dari semasa ke semasa.

Ia adalah satu lagi enjin carian torrent yang melancarkan reka bentuk laman web baru-baru ini dan meningkatkan trafik dan kemasyhurannya secara mantap. Walaupun ia menghadapi masalah terutamanya apabila beberapa enjin carian menyekat indeksnya, ia sentiasa memenangi cabaran dan memuaskan penggunanya.

4 - Torrentz2:

Torrentz2 adalah klon atau siap sedia untuk laman web Torrentz.eu sebenar. Enjin meta-search membuka hakikat bahawa laman web itu tidak dikaitkan atau berkaitan dengan Torrentz sebenar. Ia meletakkan dirinya sebagai versi baru dan lebih baik yang mencari lebih dari 60 tapak torrent.

Selain itu, ia menggabungkan hasil daripada banyak enjin carian dan tuntutan untuk mengindeks 61,109,787 torrents di 80 domain.

5 - LimeTorrents:

Selepas kematian ExtraTorrents dan KickassTorrents, LimeTorrents mendapat populariti dan pengiktirafan. Selain dari kedua-dua tapak ini terdapat beberapa laman web lain yang mempunyai kandungan kandungan dalam talian yang luas dan terdiri daripada pautan torrent yang disahkan. Beberapa bulan yang lalu, koperasi tapak juga memulakan torrents cache torrent yang digunakan oleh beberapa enjin carian torrent yang lain.

Halaman laman web memaparkan laman utama baru dan bersih yang jelas menunjukkan bar carian dan sekumpulan pilihan lain. Tambahan pula, setiap hari kilat baru dimuat naik di laman web ini. Ia terdiri daripada perpustakaan yang luas yang merangkumi pelbagai pertunjukan TV, permainan, filem, muzik, dan anime. Semua ciri ini menjadikan LimeTorrents pesaing yang sihat dan hebat di pasaran.

6 - iDope:

Ia satu lagi alternatif terbaik untuk Pirate Bay yang dilancarkan pada 2016. Di laman web ini, pengindeks torrent semakin meningkat jumlah penontonnya dalam beberapa tahun kebelakangan ini. akses teksi iDope juga di web Gelap. Selain itu, ia juga masuk dalam Plugin Chrome dan Apl Android.

Pengalaman keseluruhan di iDope cukup bagus - tidak banyak pilihan banjir merentas skrin torrent anda. Ia agak mudah untuk menyalin URL magnetik berbanding dengan laman web lain. Di iDope, pilihan akan dipaparkan secara berasingan dan kelihatannya hanya butang kecil yang sangat sukar dicari.

Terdapat lebih banyak alternatif Pirate Bay tetapi tidak semuanya memberi perkhidmatan yang sangat baik kepada pengguna. Anda harus berhati-hati dalam membuat keputusan yang tepat semasa memilih alternatif Pirate Bay mengikut keperluan dan keinginan anda.