Bästa NYAA-alternativ för att se Anime online

[ware_item id=33][/ware_item]

Nedgången på den populära anime torrentwebbplatsen NYAA kom som en chock för anime- och hentai-älskare över hela världen. Efter att ha startat en tuff kamp på sju år mot de japanska copyright-trollen, togs den legendariska NYAA ner den 1 maj 2017. Samtidigt upptäckte vi att behovet av NYAA-alternativ hade spikat särskilt för att underlätta hopplösheten för animeälskare, idag vi kommer att avslöja de bästa NYAA-alternativen. Dessa NYAA-alternativ kommer att tjäna dig med anime-show av hög kvalitet för din underhållning.


bäst nyaa-alternativ

Dessutom, om du har problem angående din integritet online, bör du anställa en av de bästa VPN för Torrenting.

Rekommenderad artikel: Torrent VPN: Varför är VPN en nödvändighet för Torrentanvändare?

When Be Will NYAA Back?

NYAA var ett mainstream BitTorrent nav för Sydostasiatisk underhållning. Många av webbplatsanvändarna riktades mot brott mot upphovsrätt under 2011. I början av september 2014 blev webbplatsen ett mål för en betydande DDoS-attack. NYAA stängdes utan något officiellt uttalande som webbplatsens moderatorer senare bekräftade via IRC att den anonyma ägaren till NYAA tog bort webbplatsen frivilligt.

Så om du försöker komma åt NYAA.se nu får du följande meddelande:

bäst nyaa-alternativ

Sedan NYAA gick ner har animeälskare över hela världen bombarderat forumen med inlägg och sociala medier om återupplivningen av NYAA. WHOIS-register över NYAA-domäner, inklusive NYAA.eu, NYAA.se och olika andra domäner, anger att de är inaktiverade. Således är det svårt att förutsäga den exakta varaktigheten av suspensionen av NYAA.

bäst nyaa-alternativ

Bästa NYAA-alternativ

De tecknade bästa NYAA-alternativen kommer att tjäna dig med anime av högsta typ. Således kommer dessa alternativ att säkerställa att du fortsätter att få underhållning av hög kvalitet tills NYAA återupplivar. De bästa NYAA-alternativen inkluderar:

 1. AniRena bäst nyaa-alternativ

AniRena Torrent är en webbplats som innehåller asiatiskt / japanskt innehåll. Det är känt som en klon av den berömda NYAA-torrent. Detta NYAA-alternativ tillåter användare att enkelt navigera på webbplatsen genom att horisontellt anpassa mediaflikar på hemsidan.

AniRena är för närvarande en mängd 14, 360 torrenter och 6 354 uppladdare och det tenderar att växa mer. Användarna får information om sin nuvarande status via webbplatsen angående de data som har överförts till dem. AniRena tror på öppenhet och att förbli trogen för sina användare.

 1. AniSearch.ru

  bäst nyaa-alternativ

Det populära NYAA-alternativet ”AniSearch.ru är värd för obegränsade anime-torrenter inklusive Naruto, Youjo Senki - Saga of Tanya the Evil, Natsume Yuujinchou Roku och mycket mer. AniSearch.ru erbjuder tillgång till dessa torrenter via en enda beröring.

AniSearch.ru har verkat sedan 2012 och det anses vara pålitligt och efterfrågat bland anime- och hentai-älskare. De populära anime-filmerna finns också på AniSearch.ru i högupplöst kvalitet (HD) för att inte svika användare.

 1. Horrible Subs bäst nyaa-alternativ

Så fort NYAA blev avstängd var Horrible Subs bland de första webbplatserna som stod framträdande. Eftersom Horrible Subs är byggd kring magnetiska länkar med hög hastighet så betraktas det som det bästa valet för NYAA-alternativ av besvikna NYAA-torrentanvändare.

Horrible Subs är det mest accepterade NYAA-alternativet eftersom det har varit en stark konkurrent till NYAA med en daglig läsarbas på cirka 1 miljon och en Alexa-rankning på 2 777. Det erbjuder ett kategoriserat bibliotek med liknande media som NYAA.se. Dessutom har Horrible Subs ett tilltalande gränssnitt. Som en användarvänlig webbplats tillåter det användare att ladda ner det senaste animeinnehållet utan några hinder.

 1. Anime Tosho bäst nyaa-alternativ

Anime Tosho kan betraktas som en exakt klon av NYAA-anime-torrent. Det följer en identisk design och navigering, liksom medieinnehållet, liknar NYAA: s webbplats. Detta NYAA-alternativ är helt gratis. Det erbjuder en automatiserad tjänst där den är värd för Usenet och DDL-tjänster.

Överföring av medieinnehåll på Anime Tosho tar vanligtvis några minuter eftersom det snabbt laddas upp. Denna webbplats påstår att några minuter konsumeras av cirka 300 MB av en fil för att speglas till minst en värd. Det rankas bland de tuffaste konkurrenterna i anime torrent webbplats lista.

 1. Pirate Bay bäst nyaa-alternativ

Den omedelbara webbplatsen som dyker upp till ditt huvud för de största torrentnaven är ingen annan än Pirate Bay. Denna torrentwebbplats har blivit ständigt blomstrande anime- och torrentälskare under de senaste åren. Det anses vara bland de bästa alternativen för NYAA eftersom det är en mängd hundratusentals torrenter för spel såväl som populära serier.

Även om Pirate Bay drabbades av olika nedläggningar tidigare, återvände webbplatsen på grund av dess starka fotfäste i torrentindustrin sin existens tillsammans med sin publik.

 1. Anime Sharing bäst nyaa-alternativ

Anime Sharing anses vara det mest populära NYAA-alternativet bland älskare av anime och hentai. Användargränssnittet för Anime Sharing liknar ExtraTorrent och har också en bra sökmotor som kan ge de bästa anime- och hentai torrentnedladdningsresultaten.

Detta NYAA-alternativ har en Alexa på 3 445 och är värd för miljontals dagliga besökare. Dessutom har Anime Sharing också ett särskilt forum för anime- och hentai-älskare så att de kan diskutera sin åsikt öppet. Dessutom har den en kalender, en enorm community, en FAQ-sektion och snabblänkar också. Anime Sharing fungerar som ett bra NYAA-alternativ, men det måste fortfarande arbeta mer för att bli en direkt ersättning för NYAA-torrentwebbplatsen.

 1. Shana-projektet bäst nyaa-alternativ

Shana Project är en ny anime torrentwebbplats men på grund av dess enastående funktioner, betraktas det som ett av de bästa NYAA-alternativen. Denna webbplats tillåter sina användare att automatisera sina anime-nedladdningar. Med den här funktionen kan en användare låta BitTorrent-klienten automatiskt ladda ner önskat medieinnehåll.

Shana Project är en relativt ny webbplats och därför saknar det lite i medieinnehållsbiblioteket. Även om detta NYAA-alternativ inte tillhandahåller en menyflik för olika genrer, tillåter det sina användare att söka efter önskat innehåll via en sökruta på hemsidan.

 1. TheHylia.com bäst nyaa-alternativ

TheHylia fungerar som en direktnedladdningswebbplats som oftast väljs av anime- och hentai-älskare. Det designades ursprungligen som ett centralt nav för att samla dina favoritserier på ett ställe för att undvika affiliate-länkar och den enorma reklamstormen. TheHylia betraktas som det bästa NYAA-alternativet på grund av dess enkla gränssnitt och en kontohanteringsfunktion också.

TheHylia godkänner inte de dyra prenumerationerna och någon form av reklam på domänen som krävs för att locka nedladdningstjänster för publikspridning över hela världen. Det finns också en gräns som gör att användare kan ladda ner en enda fil åt gången.

 1. AcgnX Torrent bäst nyaa-alternativ

AcgnX - Anime Comics Games Novel X-Project, är en annan utmanare för det bästa NYAA-alternativet. Denna torrentwebbplats består av avancerade funktioner som inga andra animewebbplatser på denna lista har. Emellertid måste AcgnX Torrent för närvarande utöka sin tillväxt, vilket är på jakt efter uppladdare. Detta beror på att efter NYAA-torrenten gick en enorm trafik av anime-fans som växlade mot AcgnX Torrent.

Detta NYAA-alternativ informerar sina användare när någon ny funktion läggs till på webbplatsen eller om det finns nyheter om anime-fans. AcgnX Torrent blomstrar för närvarande med det nya medieinnehållet. Detta är anledningen till att det betraktas bland de bästa valen av animeälskare.

 1. Pantsu NYAA bäst nyaa-alternativ

Pantsu NYAA är det innovativa NYAA-alternativet som skapas av användare och administratörer av NYAA-torrentwebbplatsen. Det är en värd för alla torrenter senast 5 april 2017. Detta NYAA-alternativ postades ursprungligen till 4Chan-grupper och gjordes viral senare över Reddit.

Pantsu NYAA erbjuder också en sökningsknapp. Det är för närvarande tillgängligt med större delen av NYAA-medieinnehållet. Den fullständiga funktionen som liknar NYAA-webbplatsen lovas att lanseras snart.

 1. Anime-byte bäst nyaa-alternativ

Anime Bytes är bland de bästa NYAA-alternativen. Det har ett stort bibliotek med medieinnehåll men ändå, webbplatsens medieinnehåll matchar inte NYAA. För att kunna se innehåll på Anime Bytes är en registrering från denna webbplats nödvändig.

Anime Bytes-administratörerna har slutat acceptera nya registreringar för närvarande men deras registreringar öppnas i rätt tid. Detta händer främst när registreringen är full.

 1. Tokyo Toshokan

bäst nyaa-alternativ

Tokyo Toshokan är ett annat NYAA-alternativ. Det är en omfattande anime-torrentwebbplats och påstår sig vara "A BitTorrent Library of Japanese Media". Det ger också de berömda serierna som tidigare fanns tillgängliga på NYAA. Tokyo Toshokan låter sina användare anpassa sitt mediebibliotek. För att göra detta måste man registreras på webbplatsen.

Detta NYAA-alternativ tillåter anime- och hentai-älskare att söka medieinnehåll baserat på filstorleken, vilket gör att de kan ladda ner det specifika innehåll som krävs. Webbplatsen och de tillgängliga torrenterna på indexet är dock ganska långsamma. Webbplatsen verkar vara ofullständig och kan bara ladda ner hash-filer från torrent. Således kan det vara en besvikelse för de som önskar ett anständigt och användarvänligt gränssnitt.

 1. ExtraTorrent bäst nyaa-alternativ

ExtraTorrent anses vara besläktat med PirateBay som ger sina användare ett brett utbud av animerade serier, show såväl som filmer som är lätt att ladda ner.

Det sägs vara världens mest populära oberoende torrent-sökmotor. Detta NYAA-alternativ levererar medieinnehåll till sina användare, vilket är helt kostnadsfritt. Den största fördelen med att välja ExtraTorrent är dess avancerade sökmotorsystem. Tillsammans med detta låter den enklare navigationen användarna njuta av en fantastisk upplevelse.

 1. RuTracker bäst nyaa-alternativ

RuTracker är en rysk torrentindextjänst som har varit offer för ständiga och ständiga upphängningar och trolling precis som NYAA. Detta NYAA-alternativ anses vara bland de bästa NYAA-alternativen. Dess torrentindex täcker ett brett utbud av medieinnehåll inklusive musik, spel, böcker, anime, filmer och mycket mer.

Eftersom detta NYAA-alternativ är en ryskbaserad webbplats så måste du byta webbplatsen till engelska eller något annat språk. Detta kan göras via ett översättningstillägg i din webbläsare. Det erbjuder ett forum, vanliga frågor, dedikerad sökfunktion, kategoriserade torrenter och arkiverad meny. Du kan också delta i forumdiskussioner efter att du har registrerat dig via ett konto på webbplatsen. Du måste dock komma ihåg att det mesta av innehållet kommer att vara på ryska eller centraleuropeiska språk.

Slutsats

Den populära anime torrentwebbplatsen NYAA fick sitt namn efter kattens myow på det japanska språket. Detta kan emellertid kännas av bara några få anime- och hentai-älskare som sprids över hela världen. NYAA var värd för miljontals dagliga användare och uttalades som en av de mest kända källorna för medieinnehåll, särskilt animeinnehåll.

För att minska NYAA-användarnas lidande har vi i denna guide nämnt de bästa NYAA-alternativen. Dessa NYAA-alternativ kommer att engagera dig med den senaste anime-serien och ditt önskade medieinnehåll. Således får du inte chansen att missa NYAA igen. Men om du är bekymrad över din online-säkerhet och integritet kan du anställa en VPN som hjälper dig att bli anonym via Internet.

Rekommenderad artikel: 5 Bästa VPN för Torrenting & P2P Filesharing - Topprekommendation 2017