Najboljša alternativa Tor za anonimno brskanje v letu 2019

[ware_item id=33][/ware_item]

Nazadnje posodobljeno 10. SEP 2019


To veliko dobivam, ljudje vedno iščejo nekaj, kar jim daje resnično anonimnost. potem ko Google in družabna platforma nista razvila zasebnosti in varnosti za svojega uporabnika, se ljudje razočarajo. ampak vseeno jim je vseeno!

Tor je najboljša možnost za anonimno brskanje in obstaja veliko drugih zanesljivih alternativ, ki se uporabljajo za isti namen. toda ali dejansko zagotavljajo toliko za zavarovanje vaše povezave? pa ugotovimo…

Ali resnično potrebujete alternativo brskalnika Tor?

Če povem tako, morate svoje potrebe prepoznati na prvem mestu. ljudje večinoma uporabljajo Tor iz dveh glavnih razlogov;

 1. Anonimno in zasebno brskanje
 2. Dostop do globokega in temnega spleta

Zdaj, če iščete "anonimno brskanje", bo Tor najboljša izbira, vendar sem raje uporabil alternativne možnosti, kjer vam ni treba namestiti drugega brskalnika. Da, anonimnost lahko dosežete brez ogrožanja internetne hitrosti, ki je v brskalniku, kot je Tor, patetičen, Or lahko z običajnimi brskalniki (Chrome, Firefox, safari) naredite bolj varen in zaseben z malo truda.

Dosežite svojo anonimnost z rednim brskalnikom:

Zasebno brskanje je zelo preprosto, potrebujete le nekaj razširitev, da preprečite sledenje. in zanesljiv ponudnik VPN.

Zakaj podaljški?

 • UBlock izvor: to bo preprečilo sledenje in blokira skripte oglasov.
 • HTTPS Povsod: To bo odprlo samo strani z varnimi spletnimi mesti.
 • Autodelete piškotkov: Odstranili bodo piškotke, ki niso več potrebni.
 • Badger o zasebnosti: To bo vsem spletnim mestom preprečilo, da ne bi zagnale skripte za neželeno pošto od zadaj, da bi zgrabile podatke uporabnikovih.
 • Brez skripta: Tako boste imeli dostop do skripta določenega spletnega mesta, ki ga obiščete, »zagnati« ali »ne zaženiti«.

Tor brskalnik privzeto ponuja te funkcije, s čimer je Tor bolj varen. vendar imate še eno roko v nevarnosti, ker ne blokira nobenega virusa, taksist skripta prenese v računalnik.

Uporabite zaupanja vreden VPN:

To je najlažje razumeti, ali uporabljate Tor ali ne. Za šifriranje internetnega prometa potrebujete tudi VPN s Torom. Tor ne omogoča šifriranja podatkov. Tudi VPN pomaga pospešiti brskanje po Toru.

Če pa ste namestili vse razširitve, za šifriranje podatkov potrebujete samo povezavo VPN. to je vse…

Zakaj ljudje preklapljajo brskalnik Tor nad alternativami?

 • Počasnejša povezava: Tor se poveže z lastnim usmerjevalnim omrežjem, kar povzroči zamudo pri vzpostavitvi povezave.
 • Frustrirajoče brskanje: Kljub temu, da Tor uporablja zaledje Firefox, je še vedno moteča uporabniška izkušnja zaradi res slabe hitrosti brskanja.
 • Sledenje ponudnikom internetnih storitev: To je še en glavobol, kadar uporabljate brskalnik Tor tudi za anonimnost, ki ni nezakonita, lahko ISP zlahka ugotovi, ali uporabljate Tor.
 • Varnostno stališče: Tor uporablja rele za prenos vaše zahteve skozi različne plasti vozlišč, zaradi česar je anonimen, vendar so vaši podatki še vedno sledljivi. ker ne omogoča šifriranja podatkov.

V tem članku boste našli najboljšo in najbolj združljivo možnost, ne pa za omrežje Tor ali storitve čebule, veliko razlogov za to iskanje večjih možnosti "tor alternative" so frustrirajoče izkušnje brskanja, počasna povezanost s čebulovo mrežo, nenavadna izkušnja brskanja ali morda bodite počasni z brskanjem.

Vse skozi; Kot eden najbolj varnih brskalnikov, ki ga je mogoče uporabiti, če pa govorimo o mnenju strokovnjakov ali strokovnjakov, ga ne priporočajo, nekateri trdijo, da agencije stojijo za tem programom ali kaj drugega, vendar niso prepričane o njem.

Vendar; v tem članku vas bomo vodili ali vodili na dva različna načina, kjer lahko brskanje in drugo programsko opremo, kot so brskalniki Tor, raje zaščitite ali zasebite, izbira je vaša!

Preden se lotite tega, bi morali vedeti, kako deluje ta varen brskalnik in kako zasebno hranijo vašo zgodovino ali odtise.

Najboljše možnosti brskalnika Tor 2019

Do leta 2014 je bil Tor natančno neverjeten brskalnik anonimnosti, ki sploh ni sledil svojim lastnim uporabnikom. Žal je po tem, ko je NSA uspešno lovila projekt Tor, ostala v središču vohunjenja. Potem je Tor postal tarča številnih sodnih kršitev, kar je pustilo velik vprašalnik učinkovitosti brskalnika Tor.

Ker so Toru spodkopali željo po iskanju alternative za brskalnik Tor, se je močno razburilo, ker vsak drug človek želi vedeti, katera je najboljša možnost Tor. Kot vsi vemo, je iskanje alternativnega delovanja, kot je Tor, precej težavno, vendar vam bodo z alternativami Tor, ki so na seznamu, brez težav..

Tukaj je celovit seznam varnih in preizkušenih možnosti brskalnika Tor, za vas se lahko odločite za katero koli od njih in naredite svojo izkušnjo brskanja neprecenljivo:

1 - Navidezno zasebno omrežje (VPN)

To je najboljši način za zavarovanje celotnega interneta, namesto da bi le brskali. VPN je najboljša alternativa Toru. Seveda to ni brskalnik, ampak je programska oprema za nadzor vašega dohodnega in odhodnega interneta ter šifriranje vseh podatkov in onemogoča branje radovednim očem.

V osnovi VPN zagotavlja povezavo z dvema večjima preusmeritvama

 • Spremeni identiteto: VPN povezava je vaš trenutni IP nadomestila drugo mesto IP kjerkoli želite. tako lahko dobite nezablokiran dostop do katerega koli spletnega mesta.
 • Zasebnost & Šifriranje: VPN ustvari zasebni predor, ki je šifriran do 256bit, kar velja za protokol šifriranja vojaškega razreda.

2- FreeNet Secure Browser

FreeNet je med najboljšimi možnostmi za Tor in je združen z tehnologijami OpenNet in Darknet. Varnostna programska oprema P2P je verodostojna za deblokiranje cenzure. Ta možnost Tor nima osrednjega strežnika; zato je težko vdreti v njihove sisteme, tudi tisti, ki so odgovorni za vzdrževanje sistema, niso dostopni do podrobnosti uporabnika.

FreeNet zbira podatke v vrstnikih in vsa naložena vsebina se dostavi na svoja vozlišča. Ker so vsi podatki šifrirani, preden se shranijo, se morda zdi najboljša alternativa Tor, ampak je tako? Podatki se shranijo tako, da so napadalci in sledilci nepredstavljivi. Ključnega pomena pri tem je, da se proizvajalci programske opreme FreeNet ne morejo razlikovati v vrsti podatkov, ki jih hranijo njihovi uporabniki, tako da bi bili podatki lahko politični ali zelo občutljivi.

3-brskalnik I2P Kot Tor možnost

Tako kot Tor tudi I2P - Invisible Internet Project - uporablja tehnologijo DarkNet. Ta možnost Tor šifrira podatke na plast podoben način. I2P šifrira omrežni promet z javnimi in zasebnimi ključi.

I2P je kot internet znotraj interneta, saj gradi mrežni sloj znotraj sej TCP / IP in UDP. Tako I2P postane idealna shramba za omrežni promet in osebne podatke. Lahko tudi rečemo, da vse te sposobnosti naredijo I2P dostojno alternativo za brskalnik Tor.

4- brskalnik Yandex

Yandex se uvršča med najboljše možnosti brskalnika Tor. Yandex Browser je izdelek Yandexa - ruskega tehnološkega velikana. Ima izjemno sposobnost varovanja podatkov svojega uporabnika pred radovednimi očmi sledilcev. Ta možnost Tor lahko tudi skenira datoteke in tako tudi shrani podatke varne pred različnimi oblikami zlonamerne programske opreme.

Poleg vse varnosti, ki jo zagotavlja uporabnikovim podatkom, ima Yandex tudi nekaj vtičnikov, usmerjenih v spletno zasebnost in varnost. Na primer, blokatorji oglasov in razširitve in vtičniki, ki onemogočajo bliskovni računalnik, zavarujejo uporabnika pred nezavarovanimi spletnimi mesti. Ko uporabljate brskalnik Yandex, vgrajeni antivirus Kaspersky pregleda varnostne namene tudi za prenos..

Ta možnost Tor je združljiva z operacijskim sistemom Windows 7 in kasnejšimi različicami. Dobro deluje tudi na Linuxu in Mac OS X. Yandex Browser je brezplačen in ga je mogoče enostavno prenesti s svojega spletnega mesta.

5 - Šifrirani brskalnik IprediaOS

iPrediaOS je operacijski sistem, ki temelji na operacijskem sistemu Linux, in je ena od verjetnih možnosti brskalnika Tor. Ta alternativa Tor je programirala storitve šifriranja, ki uporabnike ščitijo pred sledilci in napadalci. To stori tako, da šifrira omrežni promet in ga tako spremeni v varno in zasebno alternativo brskalnika Tor.

6 - Varni brskalnik Globus

Globus je plačljiva alternativa brskalnika Tor, ki ponuja tudi 5-dnevno brezplačno preskusno različico. Ta alternativa brskalniku tor zagotavlja uporabniku vrhunsko anonimnost in spletno varnost. Uporablja tudi omrežje VPN za preusmeritev internetnega prometa. To pomeni, da tudi če vas kdo želi izslediti, bo namesto tega našel strežnike Globus.

Ta možnost Tor omogoča svojim uporabnikom, da izberejo lokacijo, od koder se želijo pojaviti v spletu. Na primer, lahko v Angliji nastavite svojo lokacijo, medtem ko mirno sedite v Nemčiji in sledilcem lažno dojamete. Omrežje Tor uporablja Globus za deblokiranje različnih spletnih mest in tudi za zaščito pred zlonamerno programsko opremo. Kot rezultat, lahko dostopate do spletnih mest Tor brez Tor, vendar z Globusom! Ta alternativa Tor dobro deluje z vsemi glavnimi operacijskimi sistemi.

7 - Anonimno brskanje po Whonixu

Whonix je ena od možnosti brskalnika Tor je vrsta operacijskega sistema, ki obvlada um vsakega varnostnika, ki želi tudi v internetu uživati ​​anonimnost. Program varovanja Whonix temelji na podjetju Tor in dobro deluje v operacijskem sistemu Linux. Ta Torova alternativa deluje izolirano, kar pomeni, da vse, kar Netizen počne, ne bo razkrilo IP naslova Netizen na internetu.

Tudi DNS ali zlonamerna programska oprema postaneta neuporabna, če je Netizen zaposlil Whonix, ker ne bo mogel puščati lokacije ali osebnih podatkov določenega Netizena. Programska oprema Whonix ima dva glavna dela. Najprej imamo Whonix-Gateway, ki kot ime pove, je prehod, ki deluje samo na Toru. Nato je drugi del Whonix-WorkStation, ki deluje v izoliranem omrežju. Vendar lahko samo izolirane povezave na Toru potekajo skozi izolirano omrežje.

Whonix je tista alternativa Tor, ki ob pravilni uporabi lahko učinkovito nadomešča Tor.

8 - Ledeni zmaj Comodo

Brskalnik Comodo Ice Dragon je, da ima alternativa za zasebnost tudi brskalnik Tor. Gre za varnostno programsko opremo, katere brskalnik temelji na FireFoxu. Comodo Ice Dragon ima funkcije, ki ga uvrščajo med najboljše varne alternative Tor. Ponuja tudi varno storitev DNS, ki pomaga pri pospeševanju dejavnosti brskalnika Netizen. Ta alternativa za brskalnik Tor je na srečo na voljo brezplačno.

9 - Odklopite brskalnik

Disconnect je med tistimi možnostmi brskalnika Tor, ki uporabnike lahko prekinejo s spletnih mest, za katere je znano, da iščejo Netizene. Izsledi tista spletna mesta ali podjetja na internetu, ki spremljajo Netizene, nato pa vas vpraša, ali bi jih radi blokirali. Ta možnost Tor ponuja tudi veliko izkušenj z brskanjem.

Disconnect uporabnikom iOS, Windows in Android omogoča varno iskanje in s tem varno brskanje. Kljub temu ta programska oprema ni idealno in izključno orodje za zasebnost in varnost ali brezhibna alternativa Toru. Ta alternativa Tor pa je učinkovit dodatek in stane 5 dolarjev na mesec ali za 50 dolarjev lahko dobite enoletno naročnino.

10 - Podgram OS kot alternativa Tor

Podgraf OS je ena od možnosti brskalnika Tor, ki uporablja tehnologijo Tor. Podgraph OS ima namensko programsko opremo za zasebnost in prijaznost do uporabnikov. Ima tak vmesnik, ki je zasnovan tako, da zmanjša nelagodje, zato je sisteme Subgraph OS precej težko tudi slediti in pokvariti.

Ta možnost Tor uporablja plasti za preverjanje stopnje varnosti namestitve programske opreme za vaš računalnik. Obstajajo tudi zaščitni sloji, kot so požarni zid, utrjeno jedro in meta-proxy.

11 - Freepto

Freepto se uvršča med priljubljena spletna orodja za zasebnost večine Netizenov, nedvomno pa je tudi zanesljiva alternativa brskalnika Tor. Spletna anonimnost je funkcija, s katero ima Freepto strokovno znanje. Ta alternativa Tor je prenosna programska oprema, saj lahko deluje na katerem koli računalniku, potem ko jo shranite na ključ USB. Kot rezultat, vam ga ne bo treba nameščati znova in znova, kamor koli greste.

Ta možnost Tor ima programsko opremo, kot je Tor, in deluje v operacijskem sistemu Linux. Freepto shrani in šifrira vse podatke, zbrane na disku. To je razlog, zakaj identiteta uporabnikov Freepto ostaja varna in zavarovana pred radovednimi očmi hekerjev in sledilcev. Zaradi teh funkcij Freepto velja za eno najboljših možnosti brskalnika Tor.

12- Peerblock

Peerblock je vredna rešitev, da preprečite, da bi vas določeni posamezniki in programi spremljali. Je ena tistih možnosti brskalnika Tor, ki preprečuje, da bi vas kakršna koli komunikacija Java spremljala ali spremljala. Pomaga vam tudi pri nadzoru ljudi, s katerimi se povezujete ali komunicirate na internetu.

Zaradi izjemnih lastnosti programa Peerblock različni programi in posamezniki ne morejo izslediti ali celo prodreti v vaš sistem. Vendar pa se pri vas dogajajo enake posledice, ki jih ne morete niti prodreti v sistem katerega koli drugega uporabnika. Vendar morate biti previdni, saj Peerblock ni sposoben ustaviti VSE sledilce, da bi vas spremljali. Zato potrebujete še nekaj programske opreme, da dopolnite to alternativo Tor. Najboljši del je, da je Peerblock na trgu brezplačen.

13- LPS - Lahka prenosna zaščita

Lahka prenosna zaščita - LPS - je programska oprema, ki temelji na Linuxu. Ta možnost Tor je OS, ki zahteva zagon iz zunanje pomnilniške infrastrukture. LPS ne povezuje in ne komunicira z zunanjimi strežniki, ki so nagnjeni k sledenju. To je razlog, zakaj lahko LPS velja za odlično alternativno rešitev Tor.

14- Tox

Med vsemi možnostmi Tor je tudi Tox možnost, ki jo podpirajo tisti, ki so ljubitelji aplikacije za varna sporočila. Tox je cilj za tiste, ki želijo, da so njihove komunikacijske storitve šifrirane. Ponuja storitve, kot so šifrirana sporočila pošta, pomenki in številne druge. Tox ponuja tudi varne videokonference.

15- Epic

Kot že ime pove, je ta alternativa Tor nesporno epska. Epic je brskalnik, usmerjen v zasebnost in varnost, ter lahko blokira oglase in skripte, ki so vedno na poti, da bi našli svoje uporabnike. Programska oprema te možnosti Tor temelji na Chromium izvorni kodi.

Epic lahko onemogoči tudi predpomnilnik DNS in samodejno izpolnjevanje spletnih strani, s čimer prepreči tretjim osebam dostop do piškotkov. Ta programska oprema je verjetna alternativa Tor, saj je tudi kombinacija Tor, Chrome in FireFox.

16- JonDo Live-CD

JonDo je še ena alternativa za brskalnik Tor, ki jo lahko uporabite za operacijski sistem Linux. Znana GNU OS je osnova za to alternativo Tor. JonDo Live prihaja skupaj z nekaterimi vnaprej nameščenimi programi, kot so Thunderbird, Pidgin in Tor Browser, za razliko od druge programske opreme.

17- Repi

Repi se zaradi svoje posebnosti uvrščajo med najbolj priljubljene možnosti brskalnika Tor. Repi imajo zapleten sistem, ki je razlog, da je najvarnejši in najbolj edinstven izmed vseh možnosti Tor.

Prva značilnost, ki dodaja edinstvenost repov, je, da je v živo zagnan OS s katerega koli USB, DVD-ja ali trdega diska.

Druga značilnost je, da ima operacijski sistem Linux, ki ima več vgrajenih programov. Ti programi povečujejo učinkovitost repov glede varnosti in anonimnosti. Tails OS ima tudi odjemalca e-pošte in odjemalca za pomenke, zaradi česar je brskanje po internetu varnejše in hitrejše.

Tretja značilnost se nanaša na učinkovito delovanje repov, to je, da uporablja mrežo Tor, ki nudi tudi druge varnostne funkcije. Zato ne bo odveč reči, da so Repi veliko boljša alternativa Toru.

Z repi lahko izbrišete tudi svojo digitalno sled. To je zato, ker ko odstranite trdi disk ali pogon USB, v sistemu ne ostanejo nobeni dokazi o vaši dejavnosti. Tako repi zagotavljajo popolno anonimnost in vam ni treba skrbeti za svoje podatke, tudi če uporabljate javno omrežje ali prijateljev računalnik. Ko izvlečete disk, ki vsebuje operacijski sistem, vse izgine iz sistema, saj je bil sistem, ki ga uporabljate, neodvisen od nameščenega USB-ja, zato se vrne nazaj v običajni OS.

Poleg tega Tails uporablja samo RAM, zato po ponovnem zagonu noben vaš podatek ne ostane shranjen v računalniku. Tako OS postane zbirka vseh podatkov, ki jih potrebujete, zato je idealna rešitev za ravnanje z občutljivimi informacijami in vsemi dragocenimi dokumenti.

18- Psifon

Najboljša alternativa Tor za anonimno brskanje v letu 2019

Psiphon je brezplačno in odprtokodno orodje, ki lahko učinkovito deluje za posameznike, ki iščejo alternativo Tor. Psiphon uporablja tehnike VPN in SSH tehnologij, da lahko na omejevalnih območjih omogoči dostop do odprtega interneta.

Zasenči IP naslov uporabnika in zagotavlja proticenzuro. Je brezplačen vir, vendar ponuja tudi različico pro, kljub temu pa ima brezplačne aplikacije za Android in iOS. Nekoliko razočarano je, da ima omejena pasovna širina 2 Mbps za uporabnike brezplačne različice. Največja hitrost, ki jo zagotavljajo, pa je 5 Mbps, vključno z vsemi načrti Psiphon.

Ta alternativa Tor bi vam lahko zagotovila varnost pred skrivajočimi se identitetami, kot so vladne agencije, ponudniki internetnih storitev in druge tretje osebe.

Zaščiten brskalnik, kot je Tor:

Varen brskalnik, kot je TOR, vedno odpre in vzpostavi povezavo z lastnimi virtualnimi strežniki, zaradi katerih vaš usmerjevalni promet izgine tako pri ponudniku internetnih storitev kot tudi drugih nadzornih agencij.

Druga najboljša stvar, ki jo naredijo! Vaš piškotkov ali drugih informacij, ki jih drugi brskalnik zlahka pušča, ne shranjujejo, tukaj lahko preverite, kaj brskalnik pušča. Prav tako ščitijo pred vbrizgavanjem zlonamerne programske opreme in preprečujejo, da bi se odkrili odtisi. Hitro preizkusimo, trenutno uporabljam Mac Book Pro in se nahaja nekje v Združenih državah, zato poglejmo.

Tor-alternative

FBI je uspel razkriti približno 30 milijonov Tor prek operacije Torpedo. FBI je naročil enega od Torovih razvijalcev, Matta Edmana, da ga je prinesel po operaciji, zato Tor ni pametno uporabljati, razen če ne želite zaposliti Torja za preprosto povečanje zasebnosti in varnosti skupaj z VPN.

Navidezno zasebno omrežje - VPN - bo dvojno šifriralo vašo internetno dejavnost in tudi Torovo uporabo. Omogočil vam bo skupni naslov IP, tako da vašega IP-ja ni mogoče izslediti. Zato zagotavljamo anonimnost, tudi če se Tor spet ogrozi.

Čeprav storitve, ki jih ponuja Tor, so izredne, zato večina Tor-ovih alternativ verjetno ne bo kmalu na voljo. Želimo pa tudi, da raziščete tudi možnosti Tor, če ne želite uporabljati brskalnika Tor, potem ko ste izvedeli za kompromis v njegovi učinkovitosti.

Je TOR nezakonit za uporabo?

Dolga razprava o tem, ali je uporaba nezakonita ali zakonita. Po moji ugotovitvi nisem našel ničesar, kar bi kazalo, da je uporaba brskalnika TOR nezakonita!

Težave so stvari, ki vplivajo na Tor. Tor odpre vsa vrata, ki jih je mogoče odpreti Hitmanovi pisarni, drogam, pornografiji in še več nezakonitim trgom, ki jih redni brskalnik prepove ali blokira. Kljub temu to ne pomeni, da je Tor nezakonit.

Je brskalnik TOR varen za uporabo?

Sam Tor je najvarnejši brskalnik, vendar vas ne bo zaščitil pred zlonamerno spletno stranjo. Veliko ljudi se pritožuje nad počasnim brskanjem, vendar menim, da zaradi šifriranja upočasnite vašo internetno povezavo..

TOR zagotavlja najbolj anonimno povezavo brez dodatkov za sledenje, kot so stopi, odtisi, WebTRC in dodatni, zaradi katerih boste varneje razmišljali o njej.

Ker pa ne ponuja nobenih dodatkov, ki bi vas spremljali, vas ne bo branil pred zlonamernimi spletnimi mesti. Zelo priporočljivo je, da za to uporabite kakšno protivirusno programsko opremo.

Zaključek

Kompromis Tor-ovih storitev je bil velik šok za njegove zaupanja vredne uporabnike. Mnogi Tor-ovi uporabniki so se izognili uporabi njegovih storitev. in tudi zdaj iščejo alternativo, ki se najbolje ujema z Torinimi čevlji. Zato smo razbili bič in zbrali najboljše ponudbe brskalnikov 17 Tor za vas.

Zgoraj omenjene možnosti brskalnika Tor so med najbolj izjemnimi možnostmi. Tako boste našli tisto, ki vam najbolj ustreza. Če ne uporabljate običajnih brskalnikov in uporabljate eno najboljših možnosti brskalnika Tor, vam lahko hitro in varno brskate po internetu..

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me