A legjobb NYAA-alternatívák az Anime Online megtekintéséhez

[ware_item id=33][/ware_item]

A népszerű, az anime torrent weboldal, a NYAA bukása sokkoló esemény volt az anime és a hentai szerelmeseinek szerte a világon. Miután 7 éves kemény harcot indított a japán szerzői trollok ellen, a legendás NYAA-t 2017. május 1-jén vonták le. Eközben felfedeztük, hogy a NYAA alternatívák sürgető képessége elsősorban úgy tűnt fel, hogy enyhítse az anime szerelmeseinek reménytelenségét. közzétesszük a legjobb NYAA alternatívákat. Ezek a NYAA alternatívák kiváló minőségű anime show-kkal szolgálják a szórakozást.


legjobb NYAA-alternatívák

Sőt, ha problémái vannak az online adatvédelemmel kapcsolatban, akkor a Torrenting egyik legjobb VPN-jét kell alkalmaznia.

Ajánlott cikk: Torrent VPN: Miért szükséges a VPN a torrent felhasználók számára?

Mikor lesz a New York Vissza?

Az NYAA a BitTorrent mainstream központja volt a délkelet-ázsiai szórakoztatáshoz. Sok webhely-felhasználót 2011-ben megcéloztak a szerzői jogok megsértése miatt. 2014. szeptember elején a webhely jelentős DDoS támadás célpontjává vált. Az NYAA-t hivatalos nyilatkozat nélkül bezárták, amelyhez a weboldal moderátorai később az IRC-n keresztül megerősítették, hogy az NYAA névtelen tulajdonos önként letette a weboldalt..

Tehát ha most megpróbálja elérni a NYAA.se-t, a következő üzenetet fogja kapni:

legjobb NYAA-alternatívák

Azóta, hogy a NYAA leállt, az anime szerelmesei szerte a világon a NYAA újjászületésével kapcsolatos üzeneteket és közösségi médiákat bombázzák. A NYAA domainek WHOIS nyilvántartásai, ideértve a NYAA.eu, a NYAA.se és más egyéb domaineket, azt állítják, hogy deaktiváltak. Ezért nehéz megjósolni a NYAA szuszpenziójának pontos időtartamát.

legjobb NYAA-alternatívák

A legjobb NYAA alternatívák

A felsorolt ​​legjobb NYAA alternatívák a legmagasabb típusú animával szolgálnak. Így ezek az alternatívák megbizonyosodnak arról, hogy továbbra is minőségi szórakozást kap, amíg a NYAA nem tér vissza. A legjobb NYAA alternatívák a következők:

 1. AniRena legjobb NYAA-alternatívák

Az AniRena Torrent egy weboldal, amely ázsiai / japán tartalmat tartalmaz. Ez a híres NYAA anime torrent klónja. Ez a NYAA alternatíva lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a navigációt a honlapon vízszintesen igazítsák a weboldalon.

Az AniRena jelenleg 14, 360 torrentet és 6354 feltöltőt tartalmaz, és hajlamos tovább növekedni. A felhasználók a weboldalon keresztül tájékozódnak a jelenlegi állapotukról a nekik átadott adatokkal kapcsolatban. Az AniRena hisz az átláthatóságban, és hű marad a felhasználók számára.

 1. AniSearch.ru

  legjobb NYAA-alternatívák

A népszerű NYAA alternatíva, nevezetesen az „AniSearch.ru” korlátlan anime torrenteket tartalmaz, köztük Naruto, Youjo Senki - A Tanya the Gonosz saga, Natsume Yuujinchou Roku és még sok minden mást. Az AniSearch.ru hozzáférést biztosít ezekhez a torrentokhoz egyetlen gombnyomással.

Az AniSearch.ru 2012 óta működik, megbízhatónak és igényesnek tekinthető az anime és a hentai szerelmesek körében. A népszerű anime videók szintén elérhetők az AniSearch.ru oldalon nagyfelbontású (HD) minőségben, hogy ne csalódjanak a felhasználók.

 1. Borzalmas Subs legjobb NYAA-alternatívák

Amint a NYAA-t felfüggesztették, a Horrible Subs volt az első olyan webhelyek között, amelyek nyilvánvalóan megjelent. Mivel a Horrible Subs nagysebességű mágneses összeköttetések körül épül, ezért a csalódott NYAA torrent felhasználók NYAA alternatívájának tekintik a legfontosabb választást.

A Horrible Subs a legszélesebb körben elfogadható NYAA alternatíva, mivel erős versenytársa volt a NYAA-nak, napi olvasói bázisa körülbelül 1 millió, Alexa rangja pedig 2797. Kategóriájú könyvtárat kínál, amely hasonló médiát tartalmaz, mint a NYAA.se. Ezenkívül a Horrible Subs vonzó felülettel rendelkezik. Felhasználóbarát webhely, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy akadályok nélkül letölthessék a legújabb anime tartalmat.

 1. Anime Tosho legjobb NYAA-alternatívák

Az Anime Tosho a NYAA anime torrent pontos klónjának tekinthető. Azonos kialakítást és navigációt, valamint a médiatartalmat követi, hasonlóan a NYAA webhelyéhez. Ez a NYAA alternatíva teljesen ingyenes. Automatikus szolgáltatást kínál, ahol a Usenet és a DDL szolgáltatásokat üzemelteti.

A médiatartalom feltöltése az Anime Tosho rendszerint néhány percet vesz igénybe, mivel gyorsan feltöltik. Ez a webhely azt állítja, hogy körülbelül 300 MB fájl néhány percet vesz igénybe, hogy legalább egy gazdagépet tükrözze. A legkeményebb versenytársak között szerepel az anime torrent weboldal listájában.

 1. Kalóz öböl legjobb NYAA-alternatívák

A legnagyobb torrent csomópontokra a fejedre felbukkanó azonnali webhely nem más, mint a Pirate Bay. Ez a torrent webhely az elmúlt években folyamatosan virágzik az anime és a torrent szerelmeseinek. Úgy ítélik meg, hogy az a legjobb alternatíva a NYAA számára, mivel számos százezres torrent található a játékok számára, valamint a népszerű sorozatok.

Noha a Pirate Bay múltban különféle leállásokkal küzdött, a torrent iparág erős lábainak köszönhetően a webhely a közönséggel együtt visszanyerte létezését.

 1. Anime megosztása legjobb NYAA-alternatívák

Az Anime Sharing a legnépszerűbb NYAA alternatíva az anime és a hentai szerelmesek körében. Az Anime Sharing felhasználói felülete hasonló az ExtraTorrenthez, és van egy jó keresőmotorja is, amely képes a legjobb anime és hentai torrent letöltési eredmények biztosítására..

Ennek a NYAA alternatívának a 3.445 Alexa-értéke van, és milliónyi napi látogatónak ad otthont. Az Anime Sharing emellett rendelkezik egy külön fórummal az anime és a hentai szerelmeseinek, így nyíltan megvitathatják véleményüket. Ezenkívül van naptára, hatalmas közösség, GYIK-rész és gyorshivatkozások is. Az Anime Sharing egy nagyszerű NYAA alternatíva, de még jobban kell dolgoznia annak érdekében, hogy a NYAA torrent webhely közvetlen helyettesítőjévé váljon..

 1. Shana Project legjobb NYAA-alternatívák

A Shana Project egy új anime torrent webhely, de kiemelkedő tulajdonságainak köszönhetően az egyik legjobb NYAA-alternatívának tekintik. Ez a weboldal lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy automatizálják anime letöltését. Ezzel a funkcióval a felhasználó engedélyezheti a BitTorrent kliens számára a szükséges médiatartalom automatikus letöltését.

A Shana Project egy viszonylag új weboldal, így kissé hiányzik a médiatartalom könyvtárában. Bár ez a NYAA alternatíva nem biztosítja a különféle műfajok menülapját, lehetővé teszi a felhasználók számára a kívánt tartalom keresését a honlapon található keresőmezőn keresztül..

 1. TheHylia.com legjobb NYAA-alternatívák

A TheHylia közvetlen letöltési webhelyként szolgál, amelyet az anime és a hentai szerelmesek gyakran választanak. Eredetileg központi csomópontként tervezték, hogy a kedvenc sorozatokat egy helyen gyűjtsék össze, hogy elkerüljék a kapcsolt kapcsolatokat, valamint a hatalmas hirdetési viharot. A TheHylia az egyszerű felület és a fiókkezelési szolgáltatás miatt a legjobb NYAA-alternatíva.

A TheHylia nem hagyja jóvá a drága előfizetéseket és a domainben történő bármilyen hirdetést, amely a világ minden részén elérhető közönség számára vonzó letöltési szolgáltatáshoz szükséges. Van egy korlátozás is, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyszerre egyetlen fájlt töltsenek le.

 1. AcgnX Torrent legjobb NYAA-alternatívák

Az AcgnX - Anime Comics Games Novel X-Project egy újabb versenyző a legjobb NYAA-alternatívához. Ez a torrent weboldal olyan fejlett funkciókból áll, amelyekkel a listán más anime webhelyek nem rendelkeznek. Az AcgnX Torrent számára azonban jelenleg bővíteni kell növekedését, így feltöltőket keres. Ennek oka az, hogy miután a NYAA torrent lement, az anime rajongók hatalmas forgalma váltott az AcgnX Torrent felé.

Ez a NYAA alternatíva tájékoztatja a felhasználókat, ha bármilyen új funkció hozzáadódik a weboldalhoz, vagy ha bármilyen híre van az anime rajongókkal kapcsolatban. Az AcgnX Torrent jelenleg virágzik az új médiatartalommal. Ez az oka annak, hogy az anime szerelmeseinek ez a legfontosabb választás.

 1. Pantsu NYAA legjobb NYAA-alternatívák

A Pantsu NYAA az innovatív NYAA alternatíva, amelyet a NYAA torrent weboldal felhasználói és adminisztrátorok állítottak fel. Ez az összes torrent házigazda legkésőbb 2017. április 5-ig. Ezt az NYAA alternatívát eredetileg a 4Chan csoportokba küldték, és később vírusosvá tették a Reddit felett..

A Pantsu NYAA keresőgombot is kínál. Jelenleg a legtöbb NYAA médiatartalommal elérhető. A NYAA webhelyhez hasonló teljes funkcionalitást ígérjük, hogy hamarosan elindul.

 1. Anime byte-ok legjobb NYAA-alternatívák

Az Anime Bytes a legjobb NYAA alternatívák közé tartozik. Nagy mennyiségű médiatartalommal rendelkezik, de a webhely médiatartalma nem egyezik a NYAA-val. Anime Bytes tartalmak megtekintéséhez szükséges a regisztráció erről a weboldalról.

Az Anime Bytes rendszergazdái jelenleg nem fogadják el az új regisztrációkat, de a regisztrációk időben megnyílnak. Ez főleg akkor történik, amikor a regisztráció megtelt.

 1. Tokió Toshokan

legjobb NYAA-alternatívák

Tokió Toshokan egy újabb NYAA alternatíva. Ez egy átfogó anime torrent webhely, amely állítólag „A japán média BitTorrent könyvtára”. Ezenkívül a híres sorozatokat is biztosítja, amelyek korábban elérhetők voltak a NYAA-n. A Tokyo Toshokan lehetővé teszi a felhasználók számára a médiakönyvtár testreszabását. Ehhez regisztrálni kell a weboldalra.

Ez a NYAA alternatíva lehetővé teszi az anime és a hentai szerelmeseinek a médiatartalom keresését a fájlméret alapján, lehetővé téve számukra a kívánt tartalom letöltését. A weboldal és az indexben elérhető torrentok azonban meglehetősen lassúak. Úgy tűnik, hogy a webhely nem teljes, és csak a torrent hash fájlokat tudja letölteni. Így csalódás lehet azok számára, akik tisztességes és felhasználóbarát felületet akarnak.

 1. ExtraTorrent legjobb NYAA-alternatívák

Az ExtraTorrent hasonlít a PirateBay-hez, amely a felhasználók számára animált sorozatok, show-k és filmek széles skáláját kínálja, amelyek könnyen letölthetők.

Azt állítják, hogy ez a világ legnépszerűbb független torrent keresője. Ez a NYAA alternatíva médiatartalmat szolgáltat a felhasználók számára, ami teljesen ingyenes. Az ExtraTorrent választásának fő előnye a fejlett keresőmotor-rendszere. Ezzel együtt a könnyebb navigáció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy elképesztő élményt élvezzenek.

 1. RuTracker legjobb NYAA-alternatívák

A RuTracker egy orosz torrent indexelő szolgáltatás, amely folyamatos és állandó felfüggesztések és trolling áldozatává vált, akárcsak az NYAA. Ez a NYAA alternatíva a legjobb NYAA alternatívák közé tartozik. Torrent indexe a médiatartalom széles skáláját fedezi, beleértve a zenét, a játékokat, a könyveket, az anime filmeket, a filmeket és még sok minden mást.

Mivel ez a NYAA alternatíva egy orosz székhelyű webhely, ezért a weboldalt angolra vagy bármilyen más nyelvre kell váltania. Ezt megteheti a böngészőben található fordítási kiegészítő segítségével. Fórumot, GYIK-ot, dedikált keresési funkciót, kategorizált torrentokat és archivált menüt kínál. A fórum-megbeszélésekben is részt vehet, miután regisztrált egy internetes fiókkal. Ne feledje azonban, hogy a tartalom nagy része orosz vagy közép-európai nyelven készül.

Következtetés

A népszerű anime torrent webhely, a NYAA, amelyet a japán nyelvű macskájának a neve alapján kaptak. Ezt azonban csak néhány anime tudja, és a hentai szerelmesek világszerte elterjedtek. Az NYAA napi több millió felhasználónak ad otthont, és a médiatartalom, nevezetesen az anime tartalom egyik legismertebb forrásaként említik.

Annak érdekében, hogy enyhítsük a NYAA-felhasználók szenvedését, ebben az útmutatóban megemlítettük a legjobb NYAA-alternatívákat. Ezek a NYAA alternatívák vonzzák Önt a legújabb anime sorozathoz és a kívánt médiatartalomhoz. Így nem lesz lehetősége arra, hogy újból kihagyja a NYAA-t. Ha azonban online biztonságával és magánéletével foglalkozik, akkor alkalmazhat egy VPN-t, amely segít anonimként válni az interneten keresztül.

Ajánlott cikk: 5 legjobb VPN a torrentinghez & P2P fájlmegosztás - 2017. évi legjobb ajánlás

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me