A legjobb Tor-alternatíva az anonim böngészéshez 2019-ben

[ware_item id=33][/ware_item]

Utoljára frissítve: 2019. szeptember 10


Sokat kapok, az emberek mindig keresnek valamit, ami valódi névtelenséget ad nekik. miután a Google és a szociális platform nem fejlesztette ki felhasználói adatvédelmét és biztonságát, az emberek csalódottak lesznek. de nem érdekli őket!

A Tor a legjobb megoldás az anonim böngészéshez, és sok más megbízható alternatíva is használható ugyanahhoz a célhoz. de valóban annyit nyújtanak-e a kapcsolat biztosításához? találjuk ki…

Szüksége van-e a Tor böngésző alternatívájára??

Ha ezt így fogalmazjuk meg, akkor először meg kell határoznia az Ön igényeit. az emberek többnyire két fő okból használják a Tor-ot;

 1. Névtelen és privát böngészés
 2. Hozzáférés a mély és a sötét webhez

Most, ha „anonim böngészést” keres, a Tor a legjobb választás, de inkább alternatív lehetőségeket választottam, ahol nem kell másik böngészőt telepítenie. Igen, anonimitását elérheti anélkül, hogy veszélyeztetné az internet sebességét, ami szánalmas egy olyan böngészőben, mint a Tor, Vagy saját szokásos böngészőjét (Chrome, Firefox, szafari) biztonságosabbá és priváttá teheti kevés erőfeszítéssel.

Érje el névtelenségét a normál böngésző segítségével:

Nagyon egyszerű a privát böngészés megszerzése, csak néhány kiterjesztésre van szüksége, hogy megakadályozzuk a visszakeresést. és egy megbízható VPN-szolgáltató.

Miért kiterjesztések?

 • UBlock származása: ez segít megelőzni a követést és blokkolja a hirdetések szkripteit.
 • HTTPS mindenhol: Ez csak a biztonságos webhelyek oldalait nyitja meg.
 • Cookie automatikus törlése: Eltávolítja a már nem szükséges sütiket.
 • Adatvédelmi jelvény: Ez megakadályozza, hogy minden webhely ne futtassa a spam szkripteket hátulról, hogy megragadja a felhasználó adatait.
 • Nincs szkript: Ez hozzáférést biztosít a látogatott webhely szkriptének „futtatásához” vagy „nem futtatásához”.

A Tor böngésző alapértelmezés szerint biztosítja ezeket a szolgáltatásokat, ami biztonságosabbá teszi a Tor alkalmazást. de egy másik kezed van veszélyben, mert nem blokkolja a vírusokat, feltöri a szkripteket a letöltéshez a számítógépére.

Használjon megbízható VPN-t:

Ez a legkönnyebb megérteni, függetlenül attól, hogy Tor-ot használ-e vagy sem. Szükség van egy VPN-re még Tor-tal is az internetes forgalom titkosításához. A Tor nem nyújt semmilyen adat titkosítást. A VPN emellett felgyorsítja a Tor böngészést is.

De ha az összes kiterjesztést telepítette, akkor csak VPN-kapcsolatra van szüksége az adatok titkosításához. hogy minden ...

Miért váltják az emberek a Tor böngészőt alternatívává??

 • Lassabb csatlakozás: A Tor csatlakozik a saját útválasztási hálózatához, ami késleltetést okoz a kapcsolatépítésben.
 • Frusztráló böngészés: Annak ellenére, hogy Tor a Firefox háttérrendszert használja, ez továbbra is bosszantó felhasználói élményt jelent az igazán gyenge böngészési sebesség miatt.
 • ISP követés: Ez egy újabb fejfájás, amikor a Tor böngészőt még anonimitás miatt is használja, amely nem illegális, az internetszolgáltatók könnyen megállapíthatják, hogy Tor-ot használ-e.
 • Biztonsági szempont: A Torle relé segítségével továbbítja kérését a csomópontok különböző rétegein, amelyek anonimmá teszik, de az adatai továbbra is nyomon követhetők. mert nem biztosítja az adatok titkosítását.

Ebben a cikkben a legjobb és leginkább kompatibilis opciót találja meg, a Tor-hálózat vagy a hagyma szolgáltatás helyett. A „tor alternatívák” nagykereskedők keresésének számos oka van: frusztráló böngészési élmény, lassú kapcsolat a hagyma hálózattal, szokatlan böngészési élmény vagy esetleg legyen lassú böngészési élmény.

Egész; Az egyik legbiztonságosabb böngésző, amelyet használhatunk, de ha a profikról vagy a szakértők véleményéről beszélünk, akkor nem javasolják, az állítások szerint a program mögött lévő ügynökségek vagy bármi más, de nem biztosak benne..

Azonban; ebben a cikkben két különféle módszert mutatunk be, amelyek segítségével megbizonyosodhat arról, hogy biztonságosan vagy magántulajdonban van a böngészés és más szoftverek, például a Tor böngészők, a Choice a tied!

Mielőtt belépne, tudnia kell arról, hogy ez a biztonságos böngésző hogyan működik, és hogy miként titkolja az előzményeket vagy a lábnyomait.

A legjobb Tor böngésző alternatívák 2019

2014-ig a Tor pontosan egy csodálatos névtelenség-böngésző volt, amely még a saját felhasználóit sem tudta követni. Sajnos, miután az NSA sikeresen feltörte a Tor projektet, a kémkedés középpontjában maradt. Ezt követően a Tor számos bírósági jogsértés célpontjává vált, ami nagy kérdést hagyott el a Tor böngésző hatékonysága szempontjából.

Mióta Tor aláásta a vágyát alternatívák keresésére a Tor böngésző számára, figyelemre méltóan megnőtt, mert mindenki más szeretné tudni, melyik a legjobb Tor alternatíva. Mint mindannyian tudjuk, hogy egy olyan alternatív működés megtalálása, mint a Tor, meglehetősen nehéz, de a felsorolt ​​Tor alternatívák gondtalanná teszik Önt..

Itt található az Ön számára biztonságos és tesztelt Tor böngésző alternatívák átfogó listája, bármilyen közül választhat, és felbecsülhetetlen értékűvé teszi böngészési élményét:

1- Virtuális magánhálózat (VPN)

Ez a legjobb módja az egész internet biztonságának a böngészés helyett. A VPN a legjobb alternatíva Tor-nak. Természetesen ez nem egy böngésző, hanem egy szoftver, amely irányítja a bejövő és kimenő internetet, és titkosítja az összes adatot, és lehetetlenné teszi a kíváncsiságú szemnek való olvasást..

Alapvetően a VPN biztosítja a kapcsolatot két fő eltérítéssel

 • Identitás megváltoztatása: A VPN-kapcsolat felváltotta az aktuális IP-jét egy másik IP-helyre, ahol csak akar. Így tehet fel blokkolt hozzáférést bármely webhelyhez.
 • Magánélet & Titkosítás: A VPN létrehoz egy 256 bites titkosított magán alagutat, amelyet katonai titkosítási protokollnak tekintünk..

2- FreeNet biztonságos böngésző

A FreeNet a legjobb Tor alternatívák között van, és mind az OpenNet, mind a Darknet technológiákkal kombinálva van. A P2P biztonsági szoftver megbízható a cenzúra feloldásához. Ennek a Tor alternatívának nincs központi kiszolgálója; ezért nehéz feltörni a rendszereiket, még azok, akik a rendszer karbantartásáért felelősek, nem érhetők el a felhasználó adataival.

A FreeNet összegyűjti az adatokat társaikban, és az összes feltöltött tartalmat eljuttatják csomópontjaihoz. Mivel az összes adat titkosítva van, mielőtt tárolná, ezért tűnhet a legjobb Tor alternatívának, de vajon így van? Az adatokat oly módon tárolják, hogy a támadók és a nyomkövetők számára lehetetlen. A legfontosabb szempont, amelyet itt meg kell jegyezni, hogy a FreeNet szoftver gyártói nem képesek különböztetni a felhasználó által tárolt adatok fajtáját, így az adatok politikai vagy nagyon érzékenyek lehetnek.

3- I2P böngésző Mint Tor alternatívája

Csakúgy, mint a Tor, az I2P - Invisible Internet Project - szintén a DarkNet technológiát használja. Ez a Tor alternatíva rétegszerűen titkosítja az adatokat. Az I2P titkosítja a hálózati forgalmat nyilvános és magánkulcsok segítségével.

Az I2P olyan, mint egy Internet az interneten belül, mivel hálózati réteget épít fel a TCP / IP és UDP munkamenetekben. Így válik ideálisvá az I2P a hálózati forgalom és a személyes adatok tárolására. Azt is mondhatjuk, hogy ezek a képességek teszik az I2P méltóvá a Tor böngésző alternatívájává.

4- Yandex böngésző

A Yandex a Tor legnépszerűbb alternatíváinak közé tartozik. A Yandex Browser a Yandex - az orosz technológiai óriás - terméke. Kiemelkedő képességgel rendelkezik, hogy felhasználói adatait biztonságban tartsa a nyomkövetők kíváncsiskodó szemétől. Ez a Tor alternatíva fájlokat is szkennelhet, és ezzel biztonságosan megőrizheti az adatokat a rosszindulatú programok különböző formáitól is.

A biztonságon kívül a felhasználó adatait is biztosítja, a Yandex tartalmaz néhány, az online adatvédelem és biztonság érdekében kialakított plug-int. Például az ad-blokkolók és a flash-letiltó bővítmények és beépülő modulok védik a felhasználót a nem biztonságos webhelyektől. Amikor a Yandex böngészőt használja, a beépített Kaspersky antivírus biztonsági okokból letölthető fájlokat is keres..

Ez a Tor alternatívája kompatibilis a Windows 7-rel és annak későbbi verzióival. A Linuxon és a Mac OS X-en is jól fut. A Yandex Browser ingyenes és könnyen letölthető a weboldaláról.

5 - IprediaOS titkosított böngésző

Az iPrediaOS egy Linux alapú operációs rendszer, és az elérhető Tor böngésző egyik alternatívája. Ez a Tor alternatíva programozott titkosítási szolgáltatásokat, amelyek megóvják felhasználóit a nyomkövetőktől és a támadóktól. Ez a hálózati forgalom titkosításával történik, ezáltal biztonságos és privát Tor böngésző alternatívává változtatva.

6 - Globus biztonságos böngésző

A Globus egy fizetett Tor böngésző alternatíva, amely 5 napos ingyenes próbaverziót is kínál. Ez a tor-böngésző alternatíva prémium névtelenséget és online biztonságot nyújt a felhasználó számára. Ezenkívül VPN hálózatot használ az internetes forgalom átirányításához. Ez azt jelenti, hogy még ha valaki követni is akar téged, végül inkább a Globus szervereket fogja megtalálni.

Ez a Tor alternatívának köszönhetően a felhasználók választhatják meg azt a helyet, ahonnan online akarnak megjelenni. Például beállíthatja a tartózkodási helyét Angliában, miközben békésen ül Németországban, hamis észlelést adva nyomkövetőinek. A Tor hálózatot a Globus használja a különböző helyek feloldásához és a rosszindulatú programok védelméhez is. Ennek eredményeként Tor helyszíneire, Tor nélkül, de Globussal férhet hozzá! Ez a Tor alternatíva jól működik az összes fő operációs rendszerrel.

7 - Whonix névtelen böngészés

A Whonix, amely a Tor böngésző egyik alternatívája, olyan operációs rendszer, amely felfedi minden olyan biztonsági őrület gondolkodását, aki anonimitást szeretne élvezni az interneten. A Whonix biztonsági programja a Tor-on alapul, és jól fut a Linux operációs rendszeren. Ez a Tor alternatívája elszigetelten működik, ami azt jelenti, hogy bármi, amit egy Netizen nem eredményez, nem hozza nyilvánosságra a Netizen IP-címét az interneten.

Még a DNS vagy a rosszindulatú program is használhatatlanná válik, ha a Netizen alkalmazta a Whonixot, mert nem tudják kiszivárogtatni az adott Netizen helyét vagy személyes adatait. A Whonix szoftver két fő részből áll. Először is megvan a Whonix-átjáró, amely, ahogy a neve is sugallja, egy átjáró, amely csak Toron fut. Aztán a második rész a Whonix-WorkStation, amely egy izolált hálózaton fut. Az izolált hálózaton azonban csak a Tor-on létesített kapcsolatok léphetnek át.

A Whonix az a Tor alternatíva, amely helyes alkalmazás esetén hatékony pótlást jelenthet a Tor számára.

8 - Comodo Ice Dragon

A Comodo Ice Dragon böngésző az, hogy a Tor böngésző alternatívája magánéletvédelmi funkciókat is tartalmaz. Ez egy biztonsági szoftver, amelynek böngészője a FireFox alapú. A Comodo Ice Dragon olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek révén a legbiztonságosabb Tor alternatívák közé tartozik. Ezenkívül egy biztonságos DNS-szolgáltatást is kínál, amely elősegíti a Netizen böngésző tevékenységeinek felgyorsítását. Ez a Tor böngésző alternatíva, szerencsére, ingyenesen elérhető.

9 - Válassza le a böngészőt

A leválasztás azon Tor böngésző alternatívák között található, amelyek képesek leválasztani a felhasználókat a Netizens nyomon követésére szolgáló webhelyekről. Követi azokat a webhelyeket vagy cégeket az interneten, amelyek nyomon követik a Netizens, majd megkérdezi, hogy blokkolja-e őket. Ez a Tor alternatíva széles körű böngészési élményt kínál.

A leválasztás lehetővé teszi az iOS, a Windows és az Android felhasználók számára a biztonságos keresést és így a böngészést. Ennek ellenére ez a szoftver nem ideális és exkluzív adatvédelmi és biztonsági eszköz, vagy hibátlan alternatívája a Tor számára. Ez a Tor alternatíva azonban hatékony kiegészítés, havonta 5 dollárba kerül, vagy 50 dollárért kaphatja az egyéves előfizetést..

10 - Alábra az operációs rendszer alternatívájaként

A Subgraph OS az egyik a Tor böngésző alternatívája, amely felhasználja a Tor technológiát. A Subgraph OS dedikált szoftverrel rendelkezik az adatvédelem és a felhasználó-barát felhasználás érdekében. Van egy ilyen felülete, amelyet úgy alakítottak ki, hogy minimalizálja a kellemetlenséget, így a Subgraph operációs rendszer rendszereket is nehéz követni és feltörni.

Ez a Tor alternatíva rétegeket használ a számítógépére telepített szoftver telepítésének biztonsági szintjének megvizsgálására. Vannak olyan védelmi rétegek is, mint a tűzfal, a megkeményített kernel és a metaproxy.

11 - Freepto

A Freepto a legtöbb Netizens kedvenc online adatvédelmi eszközéhez tartozik, és kétségkívül ez is hiteles Tor-böngésző alternatíva. Az online névtelenség olyan funkció, amelyben a Freepto szakértelemmel rendelkezik. Ez a Tor alternatív hordozható szoftver, mivel bármilyen számítógépen futhat, miután USB-meghajtóra mentette. Ennek eredményeként nem kell újra és újra telepítenie, bárhová is megy.

Ennek a Tor alternatívának olyan szoftvere van, mint a Tor, és Linux operációs rendszeren fut. A Freepto elmenti és titkosítja a lemezen gyűjtött összes adatot. Ez az oka annak, hogy a Freepto felhasználók személyazonossága biztonságban maradjon a hackerek és nyomkövetők kíváncsiskodó szemei ​​előtt. Ezen funkciók miatt a Freepto az egyik legjobb Tor böngésző alternatíva.

12- Peerblock

A Peerblock méltó megoldás arra, hogy megakadályozza az egyes személyeket és programokat az Ön nyomon követésében. Ez egyike a Tor böngésző alternatíváinak, amelyek megakadályozzák, hogy a Java kommunikáció kövesse vagy megfigyelje Önt. Segít abban is, hogy ellenőrizzék azokat az embereket, akikkel kapcsolatba lépnek vagy velük kapcsolatba lépnek az interneten.

A Peerblock kivételes tulajdonságai miatt a különféle programok és egyének nem képesek nyomon követni vagy akár áthatolni a rendszerébe. Ugyanakkor ugyanazok a következmények jelentkeznek veled, hogy még más felhasználói rendszerbe sem tud behatolni. De mégis óvatosnak kell lennie, mivel a Peerblock nem képes megakadályozni, hogy MINDEN követő nyomkövetjen téged. Ezért szükség van más szoftverre is a Tor alternatívájának kiegészítésére. A legjobb az, hogy a Peerblock ingyenes a piacon.

13 - LPS - könnyű hordozható biztonság

Könnyű hordozható biztonság - LPS - Linux alapú szoftver. Ez a Tor alternatíva egy olyan operációs rendszer, amely indításához külső memória-infrastruktúrát kell telepíteni. Az LPS nem csatlakozik és nem kommunikál a követésre hajlamos külső szerverekkel. Ez az oka annak, hogy az LPS kiváló Tor alternatívának tekinthető.

14- Tox

Az összes Tor-alternatíva közül a Tox egy olyan lehetőség, amelyet azoknak kedvelik, akik a biztonságos üzenetküldő alkalmazás rajongói. A Tox azoknak a rendeltetési hely, akik kommunikációs szolgáltatásaikat titkosítva akarják. Szolgáltatásokat nyújt, mint például titkosított levelek, csevegés és sok más. A Tox biztonságos videokonferencia-szolgáltatásokat is nyújt.

15- Epic

Ahogy a neve is sugallja, ez a Tor alternatívája tagadhatatlanul epikus. Az Epic egy adatvédelmi és biztonság-orientált böngésző, és képes blokkolni a hirdetéseket és a szkripteket, amelyek mindig útközben vannak, hogy felkutassák a felhasználókat. A Tor alternatívájának szoftvere a Chromium forráskódjára épül.

Az Epic letilthatja a DNS gyorsítótárat és az online automatikus kitöltést is, így megakadályozva, hogy harmadik felek hozzáférjenek a sütikhez. Ez a szoftver valószínű Tor alternatívája, mivel a Tor, a Chrome és a FireFox kombinációja is.

16- JonDo Live-CD

A JonDo egy másik Tor böngésző alternatíva, amelyet Linux alapú operációs rendszerhez használhat. A neves GNU operációs rendszer alapja ennek a Tor alternatívának. A JonDo Live néhány előre telepített programmal együtt érkezik, mint például a Thunderbird, Pidgin és a Tor Browser, ellentétben más szoftverekkel.

17- farok

A farok szingularitásuk miatt a legfontosabb Tor böngésző alternatívák között helyezkednek el. A faroknak bonyolult rendszere van, ezért a legbiztonságosabb, mégis a legegyedibb az összes Tor alternatívája közül.

Az első funkció, amely növeli a farok egyediségét, az, hogy ez egy élő operációs rendszer, amely bármilyen USB-ről, DVD-ről vagy merevlemezről indítható..

A második tulajdonság az, hogy rendelkezik egy Linux-alapú operációs rendszerrel, amely több beépített programmal rendelkezik. Ezek a programok növelik a farok hatékonyságát a biztonság és az anonimitás szempontjából. A Tails OS e-mail klienssel és IM klienssel rendelkezik, amelyek biztonságosabbá és gyorsabbá teszik az internetes böngészést.

A harmadik szolgáltatás a farok hatékony működésével kapcsolatos, vagyis a Tor hálózatot használja fel, amely egyéb biztonsági funkciókat biztosít a farok számára is. Ezért nem kell mondanom, hogy a farok sokkal jobb Tor alternatíva.

A Farok segítségével törölheti a digitális nyomvonalat is. Ennek oka az, hogy amikor a merevlemezt vagy az USB-meghajtót kiadja, a rendszerben nem marad bizonyíték a tevékenységére. Így a farok biztosítja a teljes anonimitást, és nem kell aggódnia az adatai miatt, még akkor is, ha nyilvános hálózatot vagy barátja számítógépét használta. Minden eltűnik a rendszerből, miután kiadta az operációs rendszert tartalmazó lemezt, mivel a használt rendszer független volt az USB telepített operációs rendszertől, így visszatér a normál operációs rendszerhez.

Ezenkívül a Tails csak a RAM-ot használja, ezért az újraindítás után az Ön adatai nem maradnak mentve a számítógépen. Így az operációs rendszer az összes szükséges adat tárolójává válik, amelynek eredményeként ideális megoldást kínál az érzékeny információk és minden értékes dokumentum kezelésére..

18- Pszifon

A legjobb Tor-alternatíva az anonim böngészéshez 2019-ben

A Psiphon egy ingyenes és nyílt forráskódú eszköz, amely hatékonyan működhet azok számára, akik Tor alternatívát találnak. A Psiphon a VPN és az SSH technológiákat használja annak érdekében, hogy hozzáférést biztosítson a nyílt internethez a korlátozó területeken.

A felhasználó IP-címét elhomályosítja, és cenzúrázatlanul szolgál. Ingyenes forrás, de pro verziót is kínál, azonban ingyenes alkalmazásokat kínál Android és iOS számára. Kicsit kiábrándító, hogy korlátozott sávszélessége 2 Mbps az ingyenes verzió felhasználói számára. Ennek ellenére az általuk biztosított maximális sebesség 5 Mbps, beleértve az összes Psiphon prémium tervét.

Ez a Tor alternatíva biztonságot nyújthat az identitások - például kormányhivatalok, internetszolgáltatók és más harmadik felek - szippantása ellen.

Biztonságos böngésző, mint a Tor:

A biztonságos böngésző, mint például a TOR, mindig megnyílik és kiépíti a kapcsolatot a saját virtuális szervereivel, amelyek miatt az útválasztási forgalom eltűnik az internetszolgáltatójától és más megfigyelő ügynökségektől..

A másik legjobb dolog, amit csinálnak! Nem tárolják a sütiket vagy egyéb információkat, amelyekről más böngésző könnyen kiszivárog, itt ellenőrizheti, hogy a böngésző mi szivárog. Ezenkívül védik az embereket a rosszindulatú programok befecskendezése ellen, és megakadályozzák a lábnyomok feltárását. Vegyünk egy gyors tesztet, jelenleg a Mac Book Pro-t használom, és valahol az Egyesült Államokban találhatóak, nézzük meg.

Tor-alternatívák

Az FBI mintegy 30 millió toront fedezett fel a Torpedo művelettel. Az egyik Tor fejlesztő, Matt Edman, az FBI szerződést kötött, hogy behozza azt, így a művelet után nem bölcs dolog a Tor használatát, és csak akkor, ha azt akarja használni a Tor-ot, hogy egyszerűen növelje magánéletét és biztonságát a VPN mellett..

A virtuális magánhálózat - VPN - kétszer titkosítja az internetes tevékenységeket és a Tor használatát is. Megosztott IP-címet fog biztosítani Önnek, hogy az Ön IP-je ne legyen visszakereshető. Ezért megnyugtató anonimitás, még akkor is, ha Tor újból veszélybe kerül.

Noha a Tor által kínált szolgáltatások rendkívüli jellegűek, így a legtöbb Tor-alternatíva valószínűleg nem érkezik meg hamarosan. De azt is szeretnénk, ha fedezze fel a Tor alternatíváit is abban az esetben, ha nem akarja használni a Tor böngészőt, miután megismerte a kompromisszum hatékonyságát.

A TOR illegálisan használható?

Ez egy hosszú vita arról, hogy jogellenes vagy törvényes-e a használat. Megállapításom során nem találtam semmit, amely arra utalna, hogy a TOR Browser használata illegális!

A problémát maguk a Tor-ot érintő dolgok képezik. A Tor minden ajtót kinyithat a Hitman irodája, a kábítószer, a pornográfia és még sok más illegális piac számára, amelyeket a szokásos böngésző tilt vagy blokkol. De ez nem teszi Tor-t illegálissá.

A TOR böngésző biztonságosan használható?

Maga a Tor a legbiztonságosabb böngésző, de nem védi meg a rosszindulatú weboldalaktól. Sokan panaszkodnak a lassú böngészés miatt, ám véleményem szerint a titkosítás miatt lelassítják az internetkapcsolatot.

A TOR a leginkább anonim kapcsolatot biztosítja olyan nyomkövető kiegészítők nélkül, mint például a lábnyomok, a WebTRC és az extra, amelyek biztonságosabbá teszik a gondolkodást..

Mivel azonban nem nyújt semmiféle kiegészítőt az Ön nyomon követésére, nem fog védeni téged a rosszindulatú webhelyek ellen. Erősen ajánlott valamilyen víruskereső szoftver használata.

Következtetés

A Tor szolgáltatásai kompromittációja nagy megrázkódtatás volt a megbízható felhasználók számára. A Tor egyik felhasználója elkerülte a szolgáltatás igénybevételét. és most egy olyan alternatívát keresünk, amely a legjobban illeszkedik Tor cipőjébe. Ezért feltörtük az ostorral és összegyűjtöttük a legszebb 17 Tor böngésző alternatívát.

A fent említett Tor böngésző alternatívák a legkülönlegesebb alternatívák közé tartoznak. Ez segít megtalálni a legmegfelelőbbet. Ha távol tartózkodik a közönséges böngészőktől, és az egyik legjobb Tor böngésző alternatíva segítségével gyorsan és biztonságosan böngészhet az interneten.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

82 + = 86

map