De beste NYAA-alternativene for å se Anime online

[ware_item id=33][/ware_item]

Undergangen til det populære anime torrent nettstedet NYAA kom som et sjokk for anime og hentai elskere over hele kloden. Etter å ha satt opp en tøff kamp på 7 år mot de japanske copyright-trollene, ble den legendariske NYAA tatt ned 1. mai 2017. I mellomtiden oppdaget vi at trangen til NYAA-alternativer hadde spissed særlig for å lette håpløsheten til animeelskere, i dag vi vil avsløre de beste NYAA-alternativene. Disse NYAA-alternativene vil tjene deg med anime-show av høy kvalitet for din underholdning.


best-NYAA-alternativer

Hvis du har problemer angående ditt personvern på nettet, bør du dessuten ansette en av de beste VPN-ene for Torrenting.

Anbefalt artikkel: Torrent VPN: Hvorfor er VPN en nødvendighet for Torrent-brukere?

When Be Will NYAA Tilbake?

NYAA var et mainstream BitTorrent knutepunkt for sørøst-asiatisk underholdning. Mange av brukerne av nettstedet ble målrettet mot brudd på opphavsretten i 2011. Tidlig september 2014 ble nettstedet et mål for et betydelig DDoS-angrep. NYAA ble lagt ned uten noen offisiell uttalelse som moderatorene for nettstedet senere bekreftet via IRC at den anonyme eieren av NYAA tok ned nettstedet frivillig.

Så hvis du prøver å få tilgang til NYAA.se nå, vil du motta følgende melding:

best-NYAA-alternativer

Siden NYAA gikk ned, har animeelskere over hele verden bombardert forumene med innlegg og sosiale medier om vekkelsen av NYAA. WHOIS-registreringene av NYAA-domener, inkludert NYAA.eu, NYAA.se, og forskjellige andre domener, oppgir at de er deaktivert. Dermed er det vanskelig å forutsi den eksakte varigheten av suspensjonen av NYAA.

best-NYAA-alternativer

Beste NYAA-alternativer

De vervet beste NYAA alternativene vil tjene deg med anime av høyeste type. Dermed vil disse alternativene sikre at du fortsetter å få underholdning av høy kvalitet til NYAA gjenopplivet. De beste NYAA-alternativene inkluderer:

 1. AniRena best-NYAA-alternativer

AniRena Torrent er et nettsted som inneholder asiatisk / japansk innhold. Det er kjent som en klone av den berømte NYAA-anime-torrenten. Dette NYAA-alternativet lar brukere enkelt navigere på nettstedet ved å justere mediekategorier horisontalt på hjemmesiden.

AniRena er for tiden en rekke 14, 360 torrenter og 6 354 opplastere, og det pleier å vokse mer. Brukerne blir informert om sin nåværende status via nettstedet angående dataene som er overført til dem. AniRena tror på åpenhet, så vel som å være tro mot brukerne.

 1. AniSearch.ru

  best-NYAA-alternativer

Det populære NYAA-alternativet “AniSearch.ru er vert for ubegrensede anime-torrenter inkludert Naruto, Youjo Senki - Saga of Tanya the Evil, Natsume Yuujinchou Roku, og mye mer. AniSearch.ru tilbyr tilgang til disse torrentene med et enkelt trykk.

AniSearch.ru har vært i drift siden 2012, og det anses som pålitelig og etterspurt blant anime- og hentai-elskere. De populære animevideoene er også tilgjengelige på AniSearch.ru i HD-kvalitet (HD) for ikke å skuffe brukerne.

 1. Horrible Subs best-NYAA-alternativer

Så snart NYAA ble suspendert, var Horrible Subs blant de første nettstedene som steg fremover. Siden Horrible Subs er bygget rundt høyhastighets magnetkoblinger, så det anses som det mest valgte valget for NYAA-alternativet av skuffede NYAA-torrentbrukere.

Horrible Subs er det mest akseptable NYAA-alternativet ettersom det har vært en sterk konkurrent til NYAA med en daglig leserbase på rundt 1 million og en Alexa-rangering på 2 777. Det tilbyr et kategorisert bibliotek med lignende medier som NYAA.se. Videre har Horrible Subs et tiltalende grensesnitt. Å være et brukervennlig nettsted, og lar brukerne laste ned det siste animeinnholdet uten noen hindringer.

 1. Anime Tosho best-NYAA-alternativer

Anime Tosho kan betraktes som en nøyaktig klon av NYAA anime torrent. Det følger en identisk design og navigasjon, så vel som medieinnholdet, ligner på NYAAs nettsted. Dette NYAA-alternativet er helt gratis. Det tilbyr en automatisert tjeneste der det er vert for Usenet og DDL-tjenester.

Det tar vanligvis noen minutter å laste opp medieinnhold på Anime Tosho ettersom det raskt lastes opp. Dette nettstedet hevder at noen minutter blir brukt av omtrent 300 MB av en fil for å bli speilet til minst en vert. Den rangerer blant de tøffeste konkurrentene på nettstedslisten for anime torrent.

 1. Pirat bukt best-NYAA-alternativer

Det umiddelbare nettstedet som dukker opp for hodet ditt for de største torrentknutepunktene er ingen ringere enn Pirate Bay. Dette torrent-nettstedet har de siste årene hatt blomstrende anime- og torrentelskere. Det regnes som de beste alternativene for NYAA, ettersom det er en rekke hundretusener av torrenter for spill så vel som populære serier.

Selv om Pirate Bay led av forskjellige nedleggelser i fortiden, gjenopprettet nettstedet på grunn av dets sterke fotfeste i torrentindustrien sin eksistens sammen med publikum.

 1. Anime Sharing best-NYAA-alternativer

Anime Sharing anses å være det mest populære NYAA-alternativet blant elskere av anime og hentai. Brukergrensesnittet til Anime Sharing ligner på ExtraTorrent, og det har også en god søkemotor som er i stand til å gi de beste nedlastningsresultatene for anime og hentai torrent.

Dette NYAA-alternativet har en Alexa på 3.445 og er vert for millioner av besøkende daglig. Videre har Anime Sharing også et dedikert forum for anime- og hentai-elskere, slik at de kan diskutere deres syn åpent. Den har også en kalender, et stort fellesskap, en FAQ-seksjon og hurtigkoblinger. Anime Sharing fungerer som et flott NYAA-alternativ, men det må fortsatt jobbe mer for å bli en direkte erstatning for NYAA-torrent-nettstedet.

 1. Shana-prosjektet best-NYAA-alternativer

Shana Project er et nytt anime torrent nettsted, men på grunn av de enestående funksjonene, blir det betraktet som et av de beste NYAA-alternativene. Dette nettstedet lar brukerne automatisere nedlastningene til anime. Med denne funksjonen kan en bruker la BitTorrent-klienten automatisk laste ned det nødvendige medieinnholdet.

Shana Project er et relativt nytt nettsted, og dermed mangler det litt i medieinnholdsbiblioteket. Selv om dette NYAA-alternativet ikke gir en menyfanen for forskjellige sjangre, tillater det brukerne å søke på ønsket innhold via en søkeboks på hjemmesiden.

 1. TheHylia.com best-NYAA-alternativer

TheHylia fungerer som et direkte nedlastingsnettsted som oftest er valgt av anime- og hentai-elskere. Den ble opprinnelig designet som et sentralt knutepunkt for å samle favorittseriene dine ett sted for å unngå tilknytningsleddene og den enorme reklamestormen. TheHylia anses som det beste NYAA-alternativet på grunn av det enkle grensesnittet og en kontostyringsfunksjon også.

TheHylia godkjenner ikke de dyre abonnementene og all slags annonsering på domenet som kreves for å tiltalende nedlastingstjeneste for publikum spredt over hele verden. Det er også en grense som lar brukere laste ned en enkelt fil om gangen.

 1. AcgnX Torrent best-NYAA-alternativer

AcgnX - Anime Comics Games Novel X-Project, er en annen utfordrer for det beste NYAA-alternativet. Dette torrentnettstedet består av avanserte funksjoner som ingen andre anime nettsteder på denne listen har. Imidlertid trenger AcgnX Torrent for tiden å utvide veksten, og dermed er det på jakt etter opplastere. Dette skyldes at etter at NYAA-torrenten gikk ned, byttet en stor trafikk av anime-fans mot AcgnX Torrent.

Dette NYAA-alternativet informerer brukerne når noen nye funksjoner legges til nettstedet, eller hvis det er noen nyheter angående anime-fans. AcgnX Torrent blomstrer for tiden med det nye medieinnholdet. Dette er grunnen til at det blir vurdert blant de beste valgene av animeelskere.

 1. Pantsu NYAA best-NYAA-alternativer

Pantsu NYAA er det innovative NYAA-alternativet som blir satt opp av brukere og administratorer av NYAA-torrent-nettstedet. Det er en rekke alle torrentene senest 5. april 2017. Dette NYAA-alternativet ble opprinnelig postet til 4Chan-grupper og ble gjort viralt senere over Reddit.

Pantsu NYAA tilbyr også en søkeknapp. Det er for tiden tilgjengelig med det meste av NYAA-medieinnhold. Den komplette funksjonaliteten som ligner på NYAAs hjemmeside er lovet å bli lansert snart.

 1. Anime-byte best-NYAA-alternativer

Anime Bytes er rangert blant de beste NYAA-alternativene. Det har et stort bibliotek med medieinnhold, men nettstedets medieinnhold stemmer ikke overens med NYAA. For å se innhold på Anime Bytes, er en registrering fra dette nettstedet nødvendig.

Anime Bytes-administratorer har sluttet å godta nye registreringer for øyeblikket, men registreringene deres åpnes rettidig. Dette skjer hovedsakelig når registreringen er full.

 1. Tokyo Toshokan

best-NYAA-alternativer

Tokyo Toshokan er et annet NYAA-alternativ. Det er et omfattende anime torrent nettsted og hevder å være "Et BitTorrent Library of Japanese Media". Det gir også den berømte serien som tidligere var tilgjengelig på NYAA. Tokyo Toshokan lar brukerne tilpasse mediebiblioteket. For å gjøre dette, må man registrere seg på nettstedet.

Dette NYAA-alternativet lar anime- og hentai-elskere søke i medieinnhold basert på filstørrelsen, slik at de kan laste ned det aktuelle innholdet. Imidlertid er nettstedet og torrentene som er tilgjengelige på indeksen ganske treg. Nettstedet ser ut til å være ufullstendig og kan bare laste ned torrent-hashfiler. Dermed kan det være en skuffelse for de som ønsker et anstendig og brukervennlig grensesnitt.

 1. Extra best-NYAA-alternativer

ExtraTorrent anses å være i likhet med PirateBay, som gir brukerne et bredt spekter av animerte serier, show, så vel som filmer som lett kan lastes ned.

Det sies å være verdens mest populære uavhengige torrent-søkemotor. Dette NYAA-alternativet leverer medieinnhold til brukerne, noe som er helt kostnadsfritt. Den største fordelen ved å velge ExtraTorrent er det avanserte søkemotorsystemet. Sammen med dette lar den enklere navigasjonen brukerne få glede av en fantastisk opplevelse.

 1. RuTracker best-NYAA-alternativer

RuTracker er en russisk torrentindekseringstjeneste som har vært et offer for kontinuerlige og konstante suspensjoner og trolling akkurat som NYAA. Dette NYAA-alternativet anses å være blant de beste NYAA-alternativene. Torrentindeksen dekker et bredt spekter av medieinnhold, inkludert musikk, spill, bøker, anime, filmer og mye mer.

Siden dette NYAA-alternativet er et russisk-basert nettsted, så du må bytte nettstedet til engelsk eller annet språk. Dette kan gjøres via et oversettelsestillegg i nettleseren din. Det tilbyr et forum, vanlige spørsmål, dedikert søkefunksjon, kategoriserte torrenter og arkiverte menyer. Du kan også delta i forumdiskusjoner etter å ha registrert deg gjennom en konto på nettstedet. Du må imidlertid huske at det meste av innholdet vil være på russiske eller sentraleuropeiske språk.

Konklusjon

Det populære anime torrent nettstedet NYAA ble oppkalt etter kattens myow på det japanske språket. Dette kan imidlertid være kjent av bare noen få anime- og hentai-elskere spredt over hele verden. NYAA var vertskap for millioner av daglige brukere og ble kjent som en av de mest kjente kildene for medieinnhold, spesielt animeinnhold.

For å minske lidelsene til NYAA-brukere, har vi nevnt i denne guiden de beste NYAA-alternativene. Disse NYAA-alternativene vil engasjere deg med den siste anime-serien og ønsket medieinnhold. Dermed får du ikke sjansen til å savne NYAA igjen. Imidlertid, hvis du er opptatt av din online sikkerhet og personvern, kan du ansette en VPN som vil hjelpe deg å bli anonym over Internett.

Anbefalt artikkel: 5 Beste VPN for Torrenting & P2P Filesharing - Toppanbefaling 2017