10 bästa gratis leverantörer av VPN-tjänster 2019

[ware_item id=33][/ware_item]

Upplever extrema online-begränsningar och integritetshot går internetanvändare mot ultimata sekretessverktyg där en VPN får extra uppmärksamhet. Även om det finns några pålitliga VPN-leverantörer med bra användarrecensioner, testar de flesta gratis VPN-tjänster.


Tyvärr, bland tusentals gratis VPN, kan bara ett fåtal listas bland de bästa gratis VPN-leverantörerna som har en bra användarupplevelse samtidigt. Med, vågen av intensiva cyberattacker, är många med skadliga gärningar ute med falska VPN-tjänster. Därför har vi filtrerat bort de bästa gratis VPN-tjänsterna som vi har testat och bevittnat bra recensioner från deras användare.

En VPN-tjänst ger dig anonymitet genom att kryptera data och ändra din IP-adress. Dessa säkerhetsfunktioner hjälper dig att få en bättre onlineupplevelse utan några sekretessproblem.

Här är listan över de bästa gratis VPN-leverantörerna som vi har valt för att hjälpa dig att välja en produktiv och effektiv.

10 bästa gratis VPN-rekommendationer - Uppdaterad 2018

Cyberghost VPN

Fördelar:

 • 256-bitars OpenVPN-kryptering
 • Ingen loggpolicy
 • Dödsbrytaren
 • Bitcoin betalningsanläggning

Nackdelar:

 • Hastighetsbrister på grund av flera samtidiga anslutningar
 • Effektiviteten beror på prisplaner

CyberGhost VPN är vårt första val för Bästa gratis VPN-tjänster. Det är en globalt populär VPN-leverantör med nästan 3,5 miljoner användare. Detta är rumänska VPN-leverantör som har en loggpolicy för sina kunder. CyberGhost är en ISO-certifierad VPN som har en tydlig transparenspolicy till vilken abonnenterna ges en enkel åtkomst.

Men de säkerhetsfunktioner som tillhandahålls av CyberGhost gör det också värt att överväga. Det ger AES 256-bitars kryptering för att kryptera användardata. Dessutom gör funktionerna som Kill switch och Pv6 / DNS Leak Protection det till ett starkt skyddat VPN-leverantör.

Att göra det mer populärt är dess P2P-fildelarsupport och erbjudande av effektiva säkerhetsprotokoll inklusive (OpenVPN, PPTP och L2TP / IPSec).

Free CyberGhost VPN-paketet är dock tillgängligt för Windows, Mac och Android. När du använder dess gratisversion kan du också få påträngande annonser och marknadsföringssaker.

Betternet VPN

Fördelar:

 • Noll loggningspolicy
 • Gratis visningstillägg för VPN
 • Inga dolda avgifter
 • Registrering inte nödvändig

Nackdelar:

 • Är inte tillgängligt för enheter med Mac och Linux

Betternet VPN är en tjänst som redan har lockat många internetanvändare och fått enorm popularitet. Det har mer än 38 miljoner kunder globalt, som ökar med en kraftig takt. Anledningen till att betrakta den som en av de bästa bästa gratis VPN-tjänsterna är dess helt gratis tjänster.

Men det är inte den enda funktionen som lockar kunder från hela världen. Säkerhetsfunktionerna som tillhandahålls är också de som tillhandahålls av högsta betalda VPN: er. Det krypterar användardata med AES 256-bitars kryptering i OpenVPN-protokoll och 128-bitars AES-CBC-kryptering på IPSec-protokoll.

Att hålla kundens integritet högt prioriterat och Betternet VPN har nollloggpolicy. Den samlar bara in informationen som den totala mängden data som överförs per dag och anslutningstid för användaren.

Du kan använda denna VPN på enheter med plattformar som iOS, Android och Windows 7/8/10. På smartphones kan du använda sin egen mobilapp, Hexatech för snabba och säkra serveranslutningar.

Hotspot Sheild VPN

Fördelar:

 • Ger anslutningar till 5 enheter samtidigt
 • OpenVPN-protokoll med 256-bitars kryptering
 • Skydd mot skadlig programvara

Nackdelar:

 • Begränsad på vissa webbplatser och för alla servern som inte finns i USA

En av de bästa gratis VPN-tjänsterna som får användaruppmärksamhet är Hotspot VPN-leverantören med mer än 10 miljoner prenumerationer. Det ger användarna en säker webbupplevelse online. Genom att maskera den verkliga IP-adressen ges användarna fullständig anonymitet, vilket eliminerar risken för att bli fångad av någon cyberkriminell eller snooping eye.

Det tillhandahåller datakryptering genom OpenVPN-protokollet med AES 256-bitars kryptering. Hotspot-skölden innehåller en extra säkerhetsfunktion för skadlig programvara som kan blockera nästan 3,5 miljoner olagliga webbplatser.

Nackdelen med Hotspot VPN är att det inte stöder användning av protokoll som PPTP eller L2TP / IPSec och har en daglig bandbreddgräns. Enligt de gratisversionsanvändare av Hotspot VPN kan det också vara irriterande annonser. Du har inte tillgång till de populära streamingwebbplatserna som Netflix eller Hulu.

ZenMate VPN

Fördelar:

 • Blockerar skadlig programvara
 • Dödsbrytaren
 • Ingen DNS-läcka

Nackdelar:

 • P2P-stöd är inte tillgängligt

För våra bästa kostnadsfria VPN-tjänster är ZenMate VPN en av rekommendationerna. De sekretessfunktioner som tillhandahålls av den tar tag i användarnas uppmärksamhet. Kunderna kan utnyttja alternativet Kill-omkopplare när det plötsliga faller i anslutningen. Genom att blockera skadlig programvara kan du förbli skyddad från cyberrisker.

Det populära VPN-krypteringsprotokollet AES 256-bit erbjuds emellertid inte av ZenMate VPN. I stället krypterar det användardata via AES 125. Och för det hävdar VPN-leverantörerna detta protokoll som det med snabbare hastighet och säkerhet.

När du använder ZenMate din IP skyddas DNS och WebRTC från läckor. Dessutom har denna VPN en begränsad mängd användarinformation med anslutningsloggar.

Det stöder inte P2P-fildelning som gör det till en olämplig VPN att använda för det strömmande syftet. ZenMate ger åtkomst till servrarna i fyra länder som är Tyskland, Rumänien, Hongkong och Storbritannien. Men du kan komma åt andra servrar med sina premiumtjänster.

Windscribe VPN

Fördelar:

 • Dödsbrytaren
 • DNS-läckskydd
 • P2P-stöd
 • Säker Wi-Fi

Nackdelar:

 • Begränsad dataöverföring upp till 10 GB
 • Ansluter en enhet i taget
 • Inga Android-klienter

Windscribe VPN trots att vara ny på marknaden har vunnit en sådan popularitet som har gjort det upp till de bästa gratis VPN-tjänsterna. Det ger en stark kryptering av AES 256-bitar med ett öppet protokoll. Det erbjuder också SHA 512-datainterifiering och en effektiv RSA 4096-handskakning. Med alla dessa förstklassiga säkerhetsfunktioner är det en av de säkraste gratis VPN-tjänsterna.

De extra säkerhetsfunktioner som DNS-läckskydd och kill-switch gör användarens onlineupplevelse mycket bättre. Windscribe ger också skydd när du är ansluten till en offentlig Wi-Fi.

En av de unika funktionerna som Windscribe erbjuder är dess Secure.link som hjälper dig att visa att ett antal spår finns på den besökta webbsidan.

När du ansluter till detta gratis VPN kan du njuta av torrenting och P2P-fildelning utan att bli exponerad genom IP-adressvisning.

Nackdelen med denna VPN-tjänst är dock att servrarna i 9 länder som USA, Storbritannien, Kanada, Hong Kong, Frankrike, Tyskland, Luxemburg och Nederländerna bara kunde komma åt. Dessutom är användarna av Windscribe begränsade till att endast använda 10 GB-data.

Men en tillfredsställande orsak till att använda den här gratis VPN-tjänsten är att den kan användas med de populära enheterna som Android, iOS, Linux, Windows och Mac.

Spotflux VPN

Fördelar:

 • Över medelhastigheten
 • AES 256-bitars datakryptering
 • Obegränsad bandbredd

Nackdelar:

 • Tillåter inte samtidiga anslutningar
 • Manuell proxykonfiguration
 • Annonsblockering inte tillgänglig

Obegränsad bandbredd och lämplig hastighet kunde bara föreställas med en betalad VPN-tjänst. Men Spotflux VPN är en av de bästa gratis VPN-tjänsterna som låter sina användare ha en smidig onlineupplevelse. Dessutom ger det tillgång till många av de begränsade webbplatserna.

Den har en OpenVPN-tjänst med protokollen PPTP, L2TP, SSTP och IKEv2. Spotflux är kompatibelt med enheter som Mac-, iOS- och Android-system, men det anses ändå vara en effektiv VPN för Windows.

Denna kostnadsfria VPN-tjänst innehåller stor serverutvidbarhet med mer än 300 servrar i nästan 25 länder. Denna funktion tillsammans med den delade IP-adressen håller dig säker från att spåras av Cyber ​​Goons och myndigheterna.

Men med en gratis version av Spotflux VPN kunde du inte ansluta mer än en enhet samtidigt. Dessutom ger det dig inte möjligheten att blockera annonser.

Tillsammans med det får du inte en automatisk proxykonfiguration med Spotflux VPN. Dessutom har du inget alternativ att välja en serverplats om du är en fri programvaruanvändare. Ändå är det ett bra alternativ att överväga om du vill ha säker online-surfning utan att spendera dina pengar.

TunnelBear VPN

Fördelar:

 • Effektiv hastighet
 • Bitcoin betalningsanläggning
 • AES 256-bitars datakryptering
 • Användarvänlig

Nackdelar:

 • Begränsad dataanvändning på 500 MB per månad
 • P2P-fildelning inte tillgänglig

TunnelBear VPN-tjänsten ger också utmärkta säkerhetsfunktioner med sina gratis tjänster. Det är det som gör det till de bästa gratis VPN-leverantörerna.

Med TunnelBear VPN kan du ha en enkel upplevelse på grund av dess användarvänliga tjänster. Det stöder anslutning av enheter inklusive Windows, iOS, Android, smarta TV-apparater, Apple TV, Chromecast och Ruko. Men i Mac fungerar det relativt effektivare.

Med denna gratis VPN-tjänst kan du själv välja vilken server som helst från 20 länder. TunnelBear erbjuder AES 256-bitars datakrypteringsprotokoll för Windows-, OSX- och Android-plattformar, men med iOS får du dock SHA1-datainterifiering med IPSec-protokoll.

Medan denna VPN-programvara begränsar dig till dataanvändningen på bara 500 MB som gör det lite otillräckligt för att titta på videor och spela spel. Ändå med en tweet på Twitter angående TunnelBear-programvara kan du öka din datagräns till 1 GB.

TunnelBear VPN-tjänster kan förbättras genom att få sina erbjudna widgets. Till exempel kan du använda GhostBear för att förbättra din datakryptering så att den blir mindre benägen för spårning av snopande ögon. En förlängning, som TCP-åsidosättande, kan hjälpa dig att undvika dataläckage vid anslutningsfallet.

VPNBook

Fördelar:

 • Obegränsad bandbredd
 • AES 256-bitars datakryptering

Nackdelar:

 • Erbjuder bara tre serverplatser
 • Inga extra säkerhetsfunktioner

Om du vill ha en VPN-tjänst med vilken du inte skulle behöva stöta hastighetsproblem än VPNBook är den bästa gratis VPN-tjänsten för dig att välja. Dessutom tillåter det att blockera många av de begränsade webbplatserna utan att behålla din webbtrafik.

VPNbook lagrar dock användaranslutningstiden och IP-adressen som automatiskt tas bort efter en vecka. De mest populära och skyddade säkerhetsprotokollen som PPTP och OpenVPN erbjuds också användare med AES 256-bitars datakryptering.

VPNBook är kompatibel att använda med enheter som Windows, Mac OS X, iOS, Ubuntu och Android. Men det har servrar i bara tre länder som är USA, Kanada och Tyskland.

VPNGate

Fördelar:

 • Stor serverutvidbarhet
 • Inga tidsgränser
 • Erbjuder säkerhetsprotokoll som SSL-VPN / SoftEther VPN-protokoll, L2TP / IPSec, OpenVPN och Microsoft SSTP.

Nackdelar:

 • Dold säkerhetspolicy

Det är en VPN-tjänst som designades av en japansk student vid universitetet i Tsukuba med inte så mycket popularitet. Men hittills har den fått mer än 100 000 nedladdningar från hela världen.

När det gäller att tillhandahålla säkerhet är VPNGate de bästa gratis VPN-tjänsterna bland alla. Ett stort utbud av säkerhetsprotokoll som SSL-VPN / SoftEther VPN-protokoll, L2TP / IPSec, OpenVPN och Microsoft SSTP erbjuds av denna VPN-tjänst.

Det är enkelt styrd VPN-programvara för vilken du inte behöver någon form av registrering. Men när du använder Wi-Fi-hotspots ger det dig säkerhet.

PrivateTunnel

Fördelar:

 • Lätt att använda
 • Brett utbud av kunder

Nackdelar:

 • Begränsade serverplatser
 • Prestanda försenas ibland

PrivateTunnel är vår sista rekommendation för de bästa gratis VPN-tjänsterna. I sin popularitet bland användarna är det emellertid en av de mest nedladdade VPN-programvarorna, dvs. över 500 000 nedladdningar.

PrivateTunnel är tillgängligt för plattformar som Windows, Mac, Android och iOS. Det är mjukvara som lätt kan hanteras av användarna. En nackdel som många användare hävdar är emellertid dess bakåtgående prestanda ibland.

Är en gratis VPN-tjänst jämförbar med betald VPN

Även om det är bra att ha en VPN-tjänst för din integritet online istället för att vara ojämn i en sådan situation av enorma Cyberhot. Du bör dock ha en klar förståelse för de fördröjningar som en gratis VPN kan kvarstå.

Det är en uppenbar observation att de gratis VPN: erna inte innehåller lika snabb service som de betalda. Oftast sätter de bandbreddskåpor på grund av vilket strömning och andra online-saker kan vara irriterande. Begränsad data från de gratis VPN-tjänsterna begränsar dig också från att spela spel och tungt innehåll.

När du använder en gratis VPN-tjänst bekräftas du inte heller med sekretesspolicyn och den datakryptering som de tillhandahåller. Ändå är det en möjlighet att sådana VPN kan innehålla skadlig programvara och påträngande annonser som kan spåra dina surfaktiviteter och preferenser.

Men med de tillgängliga begränsade servrarna är du begränsad till en viss mängd innehåll. Förutom detta tillåter många gratis VPN inte ens användare att välja servern med sina egna val.

Slutligen är du aldrig säker på att sådan VPN-programvara inte spårar dina data eftersom de kan lagra och sälja din information till tredje part för att få vinst.

Slutsats

För de personer som vill ha en säker onlineupplevelse utan att spendera pengar är den bästa gratis VPN-tjänsten ett bra alternativ. Här har vi tillhandahållit dig alla effektiva alternativ som finns tillgängliga för valet av gratis VPN-programvara.

Du bör dock vara uppenbar på det faktum att en gratis VPN-tjänst aldrig kan vara ett alternativ till funktionerna som tillhandahålls av en betald VPN-tjänst.