10 bästa SSL-leverantörer som är billiga och pålitliga

[ware_item id=33][/ware_item]

SSL-certifikat är en viktig och viktig del av den moderna webbplats som krävs för att driva ditt företag. Det är mycket viktigare att göra dina kunder säkra och gästvänliga så att de kan rädda in sina känsliga uppgifter oroliga. För en konsument är det därför nödvändigt att söka och välja ett företag som har starka fotfäste inom e-handelsbranschen. Företaget bör ha ett länge etablerat rykte och bör vara en av de bästa SSL-leverantörerna för att implementera kvalitetstjänster.


Hur man väljer de bästa SSL-leverantörerna?

Varje företag har ett enormt ansvar för att skydda sina kunders data. Därför ökar användningen av SSL-certifikat för alla webbplatser snarare än bara e-handelswebbplatser. Det finns dock flera faktorer som bör beaktas för att välja den bästa SSL-leverantören. Några viktiga aspekter av att välja de bästa SSL-leverantörerna listas nedan:

 • Hög säkerhetsnivå
 • Webbläsarförmåga
 • Garantibelopp
 • Trust Site Seal
 • Valideringstyp för krypteringscertifikat
 • Återbetalningspolicy
 • Prövotid
 • Utgivningstid

Vad är ett SSL-certifikat?

Ett SSL-certifikat skapar en säker miljö för ditt onlineföretag. Det hjälper också till att skydda din kunds personliga information. Webbplatser som betalningssystem, finans- och banksektorer, shoppingwebbplatser etc. kräver alla ett SSL-certifikat. Tekniskt sett är dessa certifikat små datafiler som produceras för att skydda dataöverföring, transaktioner och inloggningar etc. SSL-certifikat fungerar genom att binda en kryptografisk nyckel till en organisations information digitalt. Ett SSL-certifikat, en gång installerat, aktiverar HTTPS-protokollet automatiskt. Således kommer det att säkerställa säkra anslutningar mellan en webbserver och en webbläsare, tillsammans med 128-bitars till 256-bitars kryptering av militär kvalitet.

Om du undrar vilka som är de bästa SSL-leverantörerna som du kan tänka på för att kryptera din webbplats bör du ta hänsyn till de bästa SSL-leverantörerna som vi har listat upp för dig:

 1. Symantec best-SSL-leverantörer

Symantec är det mest kända och pålitliga varumärket bland SSL-leverantörerna. Denna bästa SSL-leverantör projicerar Norton Secured Seal genom alla sina certifikat på varje webbplats som den skyddar. Inga andra alternativ till Symantec har släppts ännu. Symantec grundades 1991 och 2010 förvärvade det VeriSign som är världsledande inom SSL. Denna kombination ger järnbelagd säkerhet och kryptering av militär kvalitet.

Några av Symantec SSL-certifikaten inkluderar:

 • Symantec Secure Site - $ 274,00 / yr. (Spara till 173,00 $)
 • Symantec Secure Site med EV - $ 699,00 / yr. (Spara upp till 392,00 $)
 • Symantec Secure Site Wildcard - $ 1,582.67 / yr. (Spara till 347,00 $)
 • Symantec Safe Site - $ 221,67 / yr. (Spara till $ 30.00)
 • SSL Installation Service - $ 24,99 / yr. (Spara till 24.01 $)

Med Symantec SSL-certifikat kan du också få direkt och fri tillgång till några extra Premium-funktioner. Således erbjuder det kompletta paket för säkerhetslösningar för webbplatser som världen någonsin har känt. Varje Symantec-lösning erbjuder en NetSecure-skyddsplan med branschens största garanti. Denna SSL-leverantör erbjuder också sårbarhetsbedömning och en Seal-in-Search-funktion. Dessutom erbjuder det ett gratis SAN för basdomän, vilket gör att du kan säkra både domäner som inte är www och www. Symantec erbjuder också en daglig skanningsfunktion för skadlig programvara på webbplatsen tillsammans med en Elliptic Curve Cryptography - ECC - som förbättrar prestanda.

 1. GeoTrust best-SSL-leverantörer

GeoTrust är bland de bästa SSL-leverantörerna och det är världens näst största leverantör av digitala certifikat. Det har betjänat över 100 000 kunder globalt. Det grundläggande krypteringscertifikatet är tillgängligt från $ 149 som sträcker sig över till $ 745 för ett EVL (Extended Validation) SSL-certifikat. Som en av de bästa SSL-leverantörerna erbjuder det 24/7 kundsupport tillsammans med garanti och återbetalningspolicy för sina kunder.

Denna SSL-leverantör erbjuder ett urval av världsklass och ekonomiska SSL-certifikat. GeoTrust erbjuder också 256-bitars kryptering för kundens integritet och säkerhet. QuickSSL Premium Wildcard-certifikatet åtföljer EV och kan därför användas för en eller flera subdomäners kryptering. Trots detta kan krypteringsnivån vara så hög som 2048-bitar vilket säkerställer fullständig integritet och konfidentialitet. Dessutom tar det bara några minuter att få ditt QuickSSL Premium SSL-certifikat på grund av den automatiska autentiserings- och utfärdandeprocessen.

GeoTrust har dessutom signeringsprodukter för att signera applikation digitalt. Det binder också människor och dokument och antar kodintegritet till trådlösa plattformar. Således representerar den den senaste framtida nästa tekniken.

 1. Comodo best-SSL-leverantörer

Comodo rankas som de bästa SSL-leverantörerna eftersom det har etablerat sig som en Certificate Authority som tillhandahåller SSL-certifikat för olika användare. Det grundades 1998 och har huvudkontor i Jersey, USA. Comodo har en enorm portfölj av SSL-certifikat, det vill säga från företagens webbplatser till inhemska användare etc. Det har hjälpt ett stort antal organisationer och företag att säkra sin information via validering och autentisering. Comodo ger ett avancerat toppmodern Endpoint Protection med Comodo Device Manager för att avslöja skadlig programvara som gömmer sig i ditt nätverk.

Starkt rabatterade priser erbjuds av Comodo. Prisintervallet, från $ 64,95 och når upp till $ 359 för EV SSL-certifikat, passar i budgeten för alla användare.

I ett onlineföretag är det mest pålitliga sättet att säkra kundtransaktioner att använda ett Comodo SSL-certifikat. Medan det är InstantSSL Premium-certifikat är en källa till professionell belysning för att säkra e-handelswebbplatser. Dessutom ger de attraktiv visuell försäkring som hjälper till att bygga kundens förtroende. Varje Comodo InstantSSL Premium-beställning har en Trust Logo-webbplatssegla som gör att besökare kan validera dina företagsuppgifter på kort tid. Detta förbättrar besökarens omvandlingsfrekvens vilket leder till en ökning av det genomsnittliga inköpspriset.

Comodo är utan tvekan en av de bästa valen för SSL-certifikat på grund av dess 99,99% kompatibilitet.

 1. DigiCert best-SSL-leverantörer

DigiCert är en av de bästa SSL-leverantörerna och är det bästa valet av märken som Amazon, NASA, Facebook, Yahoo etc. Därför är det känt för dess hållbara SSL-certifikat också. DigiCert erbjuder upp till 2048-bitars SSL-certifikat till överkomliga priser.

Ett grundläggande DigiCert SSL-certifikat kan utnyttjas till ett pris av $ 156 per år. Medan du vill ha ett EV SSL-certifikat måste du betala ungefär $ 500 per år. Men det belopp du betalar är värt de kvalitetstjänster du får i gengäld. Beloppet görs rättvist eftersom förtroendestätningen som tillhandahålls av dessa certifikat erkänns av alla, hänglås-symbolen och den gröna adressfält.

 1. Thawte best-SSL-leverantörer

Thawte rankas också bland de bästa SSL-leverantörerna. Den har expertis i att tillhandahålla ett SSL-certifikat av hög kvalitet med pålitliga funktioner. Denna SSL-leverantör är en som erbjuder certifikat till en låg kostnad. Det sträcker sig från $ 149 per år och erbjuder 256-bitars kryptering av militär kvalitet och går så högt som $ 600 per år för deras EV SSL-certifikat. Men om du gör ett köp på 2 år för Thawte kommer du att få en viss rabatt på den totala fakturan (dvs ungefär $ 305 mindre).

 1. Kör pappa best-SSL-leverantörer

GoDaddy är i princip känt som det största domänregistreringsföretaget. Men det betraktas också som den bästa SSL-leverantören eftersom det erbjuder SSL-certifikat. SSL-certifikaten sträcker sig från $ 69,99 för Standardpaketet medan det kostar cirka $ 89,99 för Deluxe-paketet.

Kundsupporten från GoDaddy är anmärkningsvärd. Det erbjuder också en återbetalningsgaranti och garanti för förlust som kan uppstå under giltighetsperioden. Detta gör GoDaddy till ett av de bästa valen för SSL-leverantörer.

 1. Nätverkslösningar best-SSL-leverantörer

Som en av de bästa SSL-leverantörerna erbjuder Network Solutions SSL-certifikat till bra fynd. Det skulle visa sig vara riktigt prisvärd för dig om du vill köpa ett SSL-certifikat under en lång tidsperiod. Till exempel kan SSL-certifikat för en treårsperiod köpas för bara 59,99 dollar per år. Därför är prissättningen verkligen ekonomisk och billigare än andra SSL-leverantörer.

Certifikaten som tillhandahålls av Network Solutions erbjuder 256-bitars hastighetskryptering. Det erbjuder också 99% webbläsarigenkänning. Dessutom erbjuder Network Solutions dygnet runt support som inkluderar onlinechatt också. Det erbjuder också snabba emissionstider såväl som gratis utgivningar. Network Solutions tillhandahåller en förtroendesäl som är lätt att känna igen av webbanvändare eftersom denna SSL-leverantör är ett känt och pålitligt märke.

 1. RapidSSL best-SSL-leverantörer

RapidSSL är en pålitlig CA - Certificate Authority - berömd över hela världen. Om vi ​​rankar denna SSL-leverantör utifrån ett rykte online, kommer vi att veta att den rankas högst upp i diagrammet. Det är så eftersom RapidSSL på Internet-säkerhetsmarknaden anses vara den mest pålitliga SSL-certifikatleverantören.

SSL-certifikaten som erbjuds av RapidSSL består av en användarvänlig webbkonsol. Denna webbkonsol förenklar SSL / TLS-certifikathantering. Därmed ger det dig en bred synlighet på alla certifikatinformationen. RapidSSL-certifikat säkerställer dina kunders transaktioner med 256-bitars datakryptering samt webbplatsverifiering. Denna bästa SSL-leverantör erbjuder SSL-certifikat för så låga som $ 12.99 för 3 år.

RapidSSL Wildcard-certifikat hjälper dig att säkra obegränsade underdomäner. De säkrar också dina kunders känslig information med 256-bitars kryptering och mer än 99% webbläsarsupport. Dessutom erbjuder RapidSSL Wildcard-certifikat automatiserad domänkontrollvalidering som snabbt utför webbplatsverifiering. Dessa certifikat har en 30-dagars återbetalningspolicy och kan köpas till ett pris av $ 149 per år.

 1. ClickSSL best-SSL-leverantörer

ClickSSL är den bästa SSL-leverantören i USA. Den spännande aspekten av detta IT-säkerhetsföretag är att det erbjuder ett alternativ att förhandla. Den jämför också priset som gör det ännu mer spännande. Vad du behöver göra är att helt enkelt använda ClickSSL: s erbjudanden-sida. På denna sida kan du hitta ett brett utbud av spännande erbjudanden på Wildcard-certifikat. De olika Wildcard SSL-certifikaten inkluderar:

 • Comodo Positive SSL Wildcard - 1 år - $ 90,00
 • RapidSSL Wildcard - 1 år - $ 101,70
 • Comodo Positive Multi-Domain Wildcard SSL - 1 år - $ 150,00
 • Thawte Wildcard SSL - 1 år - 261,75 dollar
 • GeoTrust True BusinessID Wildcard - 1 år - $ 323,10

ClickSSL lovar att leverera avancerad säkerhet samt trovärdighet via SSL / TLS-certifikat. Deras omfattande SSL-certifikatlösning uppmuntrar dina webbanvändare att köpa produkter eller andra tjänster via din webbplats. Det erbjuder också en säker affärsmiljö för sina kunder. Denna SSL-leverantör erbjuder en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti. Det erbjuder också kundsupport dygnet runt tillsammans med en livechattfunktion.

 1. Globalsign best-SSL-leverantörer

GlobalSign är ett ledande moln och en av de bästa SSL-leverantörerna som finns globalt. Det är en lokal tjänsteleverantör för e-handelslösningar och företagsföretag. GlobalSign erbjuder SSL-certifikat till billiga priser för alla affärsnivåer. Det erbjuder också kundtjänst dygnet runt med ett livechattalternativ också.

Detta välrenommerade identitetsserviceföretag grundades 1996 och har huvudkontor i Portsmouth, New Hampshire, USA. GlobalSign levererar molnbaserade PKI-lösningar till företag som vill utföra säkra anslutningar såväl som säker e-handel. Den använder också sin hanterade IAM-erfarenhet för att generera högskaliga och högvolymiga identitetshanteringslösningar för alla enheter, användare och saker relaterade till Internet of Everything.

GlobalSign erbjuder ett brett utbud av SSL-certifikat. Dessa certifikat är skyddade med den starkaste 2048-bitars krypteringen. Det erbjuder också olika mervärdesfunktioner för att säkerställa fullständig säkerhet. De olika SSL-certifikaten inkluderar OrganizationSSL, DomainSSL, ExtendedSSL och Multi-Domain & Wildcard SSL-certifikat. Med Wildcard och SANs - Ämne alternativa namn kan du också säkra flera domäner och underdomäner. Detta kan uppnås med ett enda SSL-certifikat, på samma server, med en enda IP-adress.

Slutlig dom

Eftersom varje certifikatutfärdare och deras respektive SSL-certifikat har ojämförliga egenskaper, är det därför en svår uppgift att välja en enda CA som den bästa.

Vi har tagit fram så mycket information som lätt kan förstås av en icke-teknisk kunnig också. Ovan nämnda bästa SSL-leverantörer hjälper dig att välja en pålitlig SSL-leverantör för din webbplats. Alla dessa SSL-leverantörer har sina egna support- och utredningskanaler där ytterligare information också kan erhållas. Välj en av dessa bästa SSL-leverantörer och förvandla din osäkra verksamhet till mycket starkare.