13 bästa privata sökmotorer att använda!

[ware_item id=33][/ware_item]

Sökmotorer har blivit en viktig del när du surfar på internet. Men dessa motorer riskerar också din integritet när du söker någonting på Google så dina data registreras ofta.


Google kan spela in din IP-adress och använder spårningskakor för att skapa dina digitala profiler, dina sökord och länkarna du väljer, och behåller sedan denna information i en databas som den använder för att rikta in dig.

En sökmotor kan också avslöja din konfidentiella och privata information beroende på dina sökningar. Uppgifterna säljs också till tredje part och attackerar dig också med annonser.

Privata sökmotorer introducerades för att användarna ska kunna använda sökmotorer i en säker och säker miljö. De privata sökmotorerna erbjuder ett helt säkert klimat för alla typer av sökningar. Genom att använda en privat sökmotor kan användaren fritt och anonymt söka någonting utan rädsla för att bli spårad. Dessutom behåller dessa sökmotorer varken användarens historik eller sina loggar.

Varför det är viktigt att använda privata sökmotorer:

Sedan FCC har vänt reglerna om neutral neutralitet, varefter tjänsteleverantörer och andra övervakningsagenter enkelt får tillgång till våra uppgifter och aktiviteter.

Dessutom finns det också en betydande risk när du delar information med tredje parter när du surfar på nätet. Av denna anledning är privata sökmotorer fördelaktiga för användare.

När du använder den privata sökmotorn finns det en liten möjlighet att dina sökningar kommer att spåras eller läckas. De flesta av de privata sökmotorerna spårar inte information som kan koppla dig till dina söktermer.

Privata sökmotorer tillåter inte att skapa filterbubblor som skiljer dig från resultat som kan skilja sig från dina övertygelser.

För att sammanfatta allt är det bättre att använda privat sökmotor över alla andra sökmotorer eftersom det ger bättre användare och säkerhet för sina användare.

Hur man väljer den bästa privata sökmotorn:

Tre saker är grundläggande när du väljer den bästa privata sökmotorn. Om du är en nybörjare som inte känner till de faktorer som är viktiga när du väljer en privat sökmotor. Så var inte orolig. Följande är tre kritiska element som är viktiga när du väljer en privat sökmotor:

Sök Resultat: Experter rekommenderar att du granskar sökresultaten för sökmotorn noggrant. Välj en sökmotor som är effektiv och perfekt både när det gäller att ge integritet och ger bra sökresultat.

IntegritetDet är en viktig faktor när du väljer en sökmotor. Titta alltid på vilken typ av information sökmotorn håller när du använder deras tjänst och gör sedan det slutliga beslutet.

FörtroendeFörtroende är en annan viktig faktor att tänka på. Innan du väljer en sökmotor ska du alltid granska företagets historia, personerna bakom det, deras image och rykte på marknaden.

Bästa 13 privata sökmotorer:

I denna tid är betydelsen av integritet extraordinär. En sökmotor kommer alltid till din räddning för att ge dig en säker, säker och vänlig miljö när du surfar på internet. Det finns flera privata sökmotorer. Många av dem kan inte garantera användarna fullständig anonymitet och integritet.

Med tanke på din integritet online har vi granskat olika privata sökmotorer. Vi har filtrerat bort de bästa privata sökmotorerna för dig. Nedan nämns de bästa privata sökmotorerna som utan tvekan kommer att vara användbara och skydda din integritet online

Duck Duck Go:

Det är en av de bästa privata sökmotorerna med sin coola funktion känd som '' Bangs ''.

Bang-funktionen gör det möjligt för användare att söka på andra webbplatser som Amazon. Yelp, YouTube eller Wikipedia genom att initiera deras förfrågningar med ett utropstecken!

DuckDuckGo, känd som den bästa privata sökmotorn, blockerar alla oönskade annonser som blir ett hinder när du surfar på nätet. Den lagrar varken användardata eller surfhistorik eller säljer den till tredje part.

Denna privata sökmotor erbjuder några fantastiska funktioner som garanterar användarnas fullständiga anonymitet och integritet. Den har nyligen lagt till den senaste tillägget i deras produktlinje.

Tillägget ger användarna förstklassig integritet vilket gör den till den bästa privata sökmotorn. Sökmotorn erbjuder också lite extra utrymme för att bevara data i molnbutiken.

En annan attraktiv funktion som DuckDuckGo erbjuder är att konfigurera platsens inställningar. Användare genom att ändra webbplatsens parametrar inaktiverar spårningen av internetanslutning.

Startsida:

Det är en nederländsk baserad sökmotor. På grund av Nederländernas strikta och kraftfulla sekretesslagar är den den bästa privata sökmotorn bland alla dess användare.

Det fungerar effektivt för att ge snabba resultat samtidigt som du skyddar din sökning och undviker att spåra dina register. Det är den bästa anonyma sökmotorn eftersom den rekommenderar att du surfar via en proxyserver. Proxy-servern skyddar dig från Internetleverantörer som spårar IP-adresser och plats. För att säkerställa din integritet kan du lägga till proxyservern i din webbläsare som på Chrome eller Firefox. Du kan också konfigurera färgtema.

Sökmotorn fungerar genom att ta ingångar men använder inte din IP-adress för att få information. För att hålla dig anonym ändrar den IP-adressen när du söker så att ingen kan försöka få din surfhistorik.

Sök kryptera:

Sökkryptering är ett annat tillägg i katalogen för den privata sökmotorn. Letar du efter en sökmotor som erbjuder ovanliga, attraktiva funktioner tillsammans med sekretess måste du välja sök för att kryptera.

Denna anonyma sökmotor har nyligen inkluderat några otroligt attraktiva funktioner för användarna. Dessa funktioner inkluderar sekretessvänliga videor, nyheter och kartor.

Sökmotorn är ganska populär bland användarna eftersom den gör det möjligt för användare att titta på videor med extra integritetsskydd och säkerhet och även utan annonser före rullning.

Sökmotorn använder lokal kryptering för att skydda dina sökningar. Den kombineras ofta med AES-256-kryptering tillsammans med SSL-krypteringsprotokoll för att säkerställa användarnas integritet.

De mest karakteristiska sökkryptering erbjuder efter att användarna har slutat söka så deras söktermer går ut. På detta sätt förblir deras aktivitet anonym även någon annan får tillgång till sitt system.

De tar att upprätthålla integritet som sin främsta uppgift. Dessutom är det oförmöget att skapa användarprofiler. Det är en sällsynt funktion som andra sökmotorer inte har. Det är därför sökkrypteringar är en av de bästa privata sökmotorerna.

BitClave:

BitClave är en annan privat och säker sökmotor tillverkad med blockchain för att säkerställa användarens integritet online. Det rankades bland de bästa privata sökmotorerna eftersom det gör det möjligt för användare att bestämma vilken information de vill dela med publicisterna.

Det avskaffar effektivt mellantalsattacker under annonseringsprocessen genom att direkt göra att konsumenten och annonsörerna kommunicerar med varandra. Senare uppmuntrar det användare genom att ge dem konsumentaktivitetstokens att göra sökningen relevant för rådgivarna.

I korthet är deras huvudsakliga syfte att tillhandahålla säkerhet och integritet online för användarna. Således erbjuder de ett användarvänligt gränssnitt som betyder säker och säker surfning i en vänlig miljö.

Searx.mig:

Searx.me är en anonym sökmotor som är känd för att inte lagra användarens information. Dessutom skapar den inte användarens profil och lagrar deras information som gör sig annorlunda än andra sökmotorer.

Deras mål är att skydda användarens integritet och de är inte intresserade av vad en användare söker. De upprätthåller utmärkt integritet för användarna genom att inte dela sin information till tredje part.

Searx.me äventyrar inte användarnas integritet och rekommenderas därför starkt att använda.

Qwant:

Qwant började fungera 2013 med ett löfte om att skydda användarens integritet. Den är bland de bästa privata sökmotorerna eftersom den ligger inom den europeiska gränsen som är en sträng följare av GDPR-frigörande.

Deras om sida citerar att de inte är intresserade av att visa oönskade annonser och offrera användarna enligt deras sökningar.

Denna sökmotor skyddar mot påverkan av fem ögon och nio ögonallians.

Dessutom erbjuder det också en liknande funktion som Bang i DuckDuckGo. Här är den här funktionen känd som genvägar för Qwick-sökningar som tillåter direkt forskning till olika webbplatser. Bara genom att lägga till symbolen ''&'' Eller ''! '' Efter namnet på dina favoritwebbplatser som Amazon och Wikipedia kan du få åtkomst till resultaten.

På detta sätt blir dina sökningar mer optimerade och det sparar också din tid.

Låter intressant? Ladda sedan ner det snabbt och njut av din upplevelse.

Koppla bort sökning:

Det är en privat sökmotor som effektivt tar bort dig från de webbplatser / gränssnitt som kan spåra dina fotspår. Det är helt säkert och säkert att använda eftersom det bara följer de webbplatser som kan vara skadliga för användare som är rädda när de delar sin privata information.

Koppla från sökning fungerar medan du tar sökförfrågan och visar sedan resultatet som du kräver och visar också meddelandena direkt. Dessa meddelanden är av den information som söker webbplatser som antingen håller register eller riskerar att göra det.

Kort sagt är det säkert att använda med ett vänligt gränssnitt som uppdaterar användaren om webbplatsen de tänker använda. Högt rekommenderad!

Wolfram Alpha:

Om du letar efter en privat sökmotor som är en innovatör och ger de mest giltiga och giltiga resultaten, måste du gå med Wolfram Alpha.

Wolfram Alpha visar resultat från olika kategorier som beräkningar och algoritmtekniker. Det tar effektivt den mest lämpliga inmatningen, söker efter resultatet från ovanstående klasser och säkerställer också att användarnas godkännande och tillfredsställelse genom att ge giltig information.

Detta är en beräkningsbar sökmotor som ger mest exakta svar och också erbjuder öppen kunskap för användarna. Det är en kunskapsfylld anonym sökmotor som inte spårar dina aktiviteter och söker poster.

Hulbee:

Hulbee är ännu en privat sökmotor som varken handlar om användarens plats eller spårar deras aktiviteter. Det är ett utmärkt alternativ att gå med eftersom det inte alls är intresserat av att föra register över användarens aktivitet och säkerställa deras fullständiga anonymitet.

Det tillåter användaren att radera sina onlineaktiviteter vilket gör dem till den bästa anonyma sökmotorn.

Oscobo:

Oscobo är en av de bästa anonyma sökmotorerna som inte kan spåra data eller aktivitet för användaren. Det ger avancerad integritet för användarna genom att inte låta tredje parter få kontroll över sina data.

Det främsta målet med denna sökmotor är att skydda och skydda användarens integritet när du surfar på internet. Av den anledningen har den varken spår av deras aktiviteter eller håller stockar.

Om du letar efter en sökmotor utan loggfunktion måste du prova Oscobo.

yippy:

Yippy rankas också bland de bästa privata sökmotorerna eftersom det ger utmärkt integritet för sina användare.

Det fungerar exceptionellt bra när du vill kringgå regeringen och ISP-övervakningen.

Om du vill söka i något begränsat eller konfidentiellt innehåll måste du gå med Yippy! Det ger några fantastiska funktioner och sällsynta dataupplevelser för användarna som möjliggör en supersnabb och spontan utvärdering av information.

Med Yippy kan du själv filtrera resultaten enligt kategorin och kan också markera olämpliga resultat som gör din surfupplevelse helt anonym.

Det är bäst eftersom det blockerar anpassade annonser och inte spårar dina aktiviteter också. Du kan njuta av att söka i olika typer av innehåll som bloggar, nyheter, webb, bilder och många fler.

Det låter inte bra?                                                                                                          

Diskret sökning:

Eftersom den diskreta sökmotorn inte spårar användarens information och håller sin verksamhet anonym och privat så är den också känd som den bästa privata sökmotorn.

Om någon letar efter några utomordentligt snabba resultat i ett användarvänligt gränssnitt är den diskreta sökningen rätt val att göra.

För att säkerställa användarens integritet och göra sina sökningar privata när de surfar använder de en-till-än-kryptering.

MetaGer:

Det är den mest lämpliga sökmotorn för alla resultat. Det ger perfekta resultat i alla sökningar. MetaGer blandas med en proxyserver där du kan hoppa till alla förväntade eller oidentifierade länk från forskningsresultatsidan och därmed göra den till den bästa privata sökmotorn..

Sökmotorn vows att skydda dina data från att förlora eller spåra. Dessutom skyddar den också din IP-adress och nyckelord från att spåras från de webbplatser du loggar in.

Det skyddar dig från oönskade annonser som kan använda din sida för annonser. Den enda nackdelen med att använda denna sökmotor är att dess standardspråk är tyska.

Slutgiltiga tankar:

I denna globala tidsålder med ökad risk för cyberattacker och hot finns det en absolut lust att använda en privat sökmotor. Därför är det viktigt att välja en känd och ansedd sökmotor för att säkerställa fullständig integritet och anonymitet.

Det är viktigt att alltid ta hänsyn till de faktorer som är nödvändiga innan du väljer en lämplig sökmotor enligt ditt behov och önskemål.