5 bästa gratis VPN på Reddit Choice

[ware_item id=33][/ware_item]

Gratis är alltid en charm oavsett om du kunde investera eller inte, om du får en tillfredsställande gratisprodukt, varför inte? I fallet med gratis VPN reddit finns det dock många risker och du kan inte lita på någon slumpmässig tjänst. Å andra sidan uttrycker tjänstens webbplatser eller medlemsförbund en partisk åsikt om varje gratis VPN. Därför har vi designat en artikel för bästa gratis VPN Reddit efter en detaljerad forskning och analys.


Bästa gratis VPN Reddit betyder VPN: er som är mest populära och mest berömda av Redditors. Reddit är en webbplats där Redditors (de personer som kommenterar Reddit) delar sin personliga erfarenhet eller tankar om någon viss fråga eller produkt. Webbplatsen litar på av de flesta individer på grund av systematisk drift, strikta lagar och naturligtvis opartiska åsikter från experter och relaterade användare.

Tyvärr måste en person investera länge i att leta efter lämpliga svar på sina frågor och fatta ett beslut om vilket åsikt som är vanligast bland redditors..

Bästa gratis VPN Reddit - 5 mest populära val

Sökfrågan efter bästa gratis VPN i Reddit har ökat mer under de senaste åren. Detta kan bero på de många gratis VPN-leverantörerna från vilka netizens kan välja ett lämpligt VPN som är riskfritt. Därför har vi analyserat många VPN-kategorier och frågor som ställs om gratis VPN, varefter vi hittar några vanliga rekommendationer.
Här är listan över bästa gratis VPN Reddit enligt Redditors val.

Notera: Det är viktigt att nämna att i de flesta Reddit-kategorier har många Redditors rekommenderat att undvika gratis VPN av många skäl. Men artikeln är baserad på åsikter från de individer som har uttryckt sitt val.

CyberGhost VPN

CyberGhost VPN har en tillfredsställande inverkan, vilket återspeglas i Redditors kommentarer. Anledningen till att lista den först bland de bästa gratis VPN Reddit är dock obegränsad data med gratisversion. I många andra VPN: n har Redditors visat oro över begränsade data även om prestandan var tillfredsställande.

Det fanns dock några kommentarer där hastigheten talades om att hastigheten är långsam jämfört med premiumservrarna. P2P-servrarna är inte heller tillgängliga med CyberGhosts gratisversion.
Kort

Kort

Hola VPN

Hola VPN har också lyckats vara Bästa gratis VPN Reddit eftersom det fanns förslag om dess prestanda. De flesta har inte kommenterat de komplexa funktionerna i Hola VPN, men användare delade dock en tillfredsställande recension av det.
Det finns inga bandbreddgränser för Hola VPN men det finns vissa sekretessproblem med Hola VPN. Dessutom rapporterade folket smidig prestanda för Hola VPN medan de regelbundet surfar eller saker som till exempel att blockera webbplatser eller censurerat innehåll.

Kort

Kort

Windscribe VPN

Windscribe VPN har ett tillräckligt antal bra recensioner i Reddit som ett gratis VPN. Windscribe-användare var nöjda med hastighetsprestanda och anslutningen. Det var emellertid ett problem från ett par användare att uppgifterna endast är begränsade till 10 GB.
Ändå inkluderar funktionerna i Windscribe 11 serverplatser, lättanvänd programvara och 5 GB gratis data på en enda tweet. VPN kan också laddas ner till Windows, Mac, iOS, Blackberry, Chrome, Firefox och Opera.
https://www.reddit.com/r/pcmasterrace/comments/6qipti/best_free_vpn_to_use/dkxly12

Kort

Kort

Betternet VPN

Betternet VPN har också varit ett framträdande gratis VPN Reddit-förslag medan Reddit-trenden analyserades. De flesta av användarna rekommenderar det bara för att ha en anständig prestanda, utan att peka på någon specifik funktion.
Säkerheten för Betternet riskeras mindre eftersom registreringsprocessen inte kräver personuppgifter, inte ens e-postadressen. Anslutningen är också enkel, enkel att använda och ett tryck. Men de når vinst genom att visa annonser till gratisversionens webbläsare för deras tjänst.
Kort

Kort

Opera VPN

Opera VPN är inte ett speciellt utformat VPN men det är den inbyggda VPN i Opera webbläsaren som senare introducerades. Intressant nog har Opera VPN fått Reddit popularitet genom att tillhandahålla en tillfredsställande tjänst.
Det har fått mer uppmärksamhet eftersom användaren inte behöver implementera extra insatser istället för att de bara får en knappswitch vid bredvid URL-fältet i hörnet av Opera-webbläsaren.
Kort

Kort