5 gratis proxyförlängningar | Bästa avblockera proxy för webbläsare

[ware_item id=33][/ware_item]

Desperation tar över alla andra önskemål när det gäller surfing och surfning online. När en internetanvändare är begränsad till åtkomst till visst innehåll, söker de alltid efter effektiva alternativ som kan kringgå dessa blockader. Bland dessa tekniker är en av de mest kända proxyna, men inte alla är bekanta med de bästa gratis proxyservrarna.


Relaterad artikel: Hur man avblockerar webbplatser i Chrome | Säkra tillägg

Bland många är det svårt att ta reda på en effektiv gratis proxy. Det är dock en mycket efterfrågad och omedelbar lösning för att avblockera blockerat innehåll.

Vad är syftet med en ombud?

En proxy är ett anonymitetsverktyg som maskerar din IP-adress och fungerar som en mellanhand för de mottagna förfrågningarna. Proxy gör det enkelt för dig att få tillgång till vanligt internetinnehåll utan extra programvara eller effektivitet.

Utan proxyserver

5 gratis proxyförlängningar | Bästa avblockera proxy för webbläsare

Med proxyserver

5 gratis proxyförlängningar | Bästa avblockera proxy för webbläsare

Din IP-adress, som tilldelats av internetleverantören, är den identitet som exponerar din verkliga plats och hindrar dig från att komma åt innehåll som är blockerat i din region. Men en proxy dirigerar all din trafik från dess server, därmed maskerar du din riktiga IP-adress.

De flesta länderna har nu implementerat blockader på deras streamingkanaler eller webbplatser för att begränsa medborgare från andra länder. Tvärtom, de flesta länder har infört förbud på vissa webbplatser för sina medborgare. Till exempel har Kina blockerat många webbplatser inklusive de populära som YouTube, Facebook och annat.
En proxy kan undvika detta problem genom servrar som finns i olika regioner och din IP växlas enligt den server du väljer.

En annan oro är när det gäller de begränsningar som institutionerna placerar, till exempel hur man blockerar webbplatser i skolan eller kanske ett kontor. Därför är det en annan situation där en bästa gratis proxy kan vara effektiv. Som om institutet eller organisationen har blockerat en webbplats men inte har blockerat en viss proxy som du använder än proxy kan vara en mellanhand för att komma åt webbplatsens innehåll.

Vad gör en proxy osäker?

Proxy är en populär lösning för att komma åt blockerade webbplatser är också ett verktyg som ibland kan vara skadligt när det gäller sekretess.

Din IP-adress är maskerad från att bli utsatt för webbplatserna du besöker; men när du använder gratis proxy såväl som en betalad din ISP kan se din riktiga IP-adress, därmed kunde han spåra alla dina online-aktiviteter.

Relaterad artikel: Hur döljer webbläsarhistorik från ISP - Säg nej till övervakning

En sak att tänka på är att cachisystemet på proxyservern verkligen är effektivt och lyhört. Därför kan dina data som lösenord, webbläsarhistorik eller annan känslig information oftast letas upp av proxy-tjänsteleverantören.

Proxy ger dig tillgång till osäkra webbplatser också. Till exempel kan en webbplats utan SSL-certifikat innehålla virus som kan ta över ditt system genom att klicka på något eller med någon annan teknik.

Relaterad artikel: Vad är Clickjacking och hur du skyddar dig mot det

5 bästa gratis proxy-leverantörer: effektiva blockeringsverktyg

Det finns ett stort antal gratis proxyleverantörer tillgängliga på webben bland vilka det är svårt att räkna ut de fungerande. För att tillgodose våra läsare och för att spara tid samtidigt som de trasslas in i svarsfria proxies har vi filtrerat bort de bästa gratis proxyleverantörerna.

Dessa ombud är populära såväl som de visade sig fungera medan de testades.

# 1 - Anonymouse

Anonymouse är en gratis proxy-mjukvara som låter dig låsa upp din sökta webbplats eller innehåll genom att bara ange webbplatsens namn i den angivna adressfältet.

5 gratis proxyförlängningar | Bästa avblockera proxy för webbläsare

Dess webbplats innehåller inte ett attraktivt användargränssnitt; men det kan stödja webb-, e-post-, usenet- (nyhets-) proxyer. Det stöder de två språken som är engelska och tyska. Bland dess gratistjänster tillhandahåller de användare att uppgradera den gratis proxy till en betald.

Med denna växling ger den de avancerade funktionerna till användarna inklusive annonsfri surfing, tung nedladdning och åtkomst till HTTPS webbplatser.

2 # - Hide.me

Bland de hundratals tillgängliga proxy online är Hide.me den som anses vara bland de bästa gratis proxyservrarna. Det är en supersnabb gratis proxy som har jämförelsevis mindre påträngande annonser och popup-fönster.

De ger dig möjlighet att välja mellan tre platser som är Nederländerna, Tyskland och USA. Tillsammans med detta kan du kryptera webbadresser och sidor, aktivera eller inaktivera kakor, skript och objekt enligt din vilja.

5 gratis proxyförlängningar | Bästa avblockera proxy för webbläsare

Hide.me ger dig en enkel åtkomst till önskat innehåll som du bara behöver ange URL: en i sökfältet.

# 3 - Hidester Proxy

Hidester är en av de mest pålitliga gratis proxyerna bland de tusentals tillgängliga online. För din surfning kan du välja mellan de två servrarna som är USA eller en Europa-server. Med denna proxy kan du ändra webbläsarens utseende till en viss webbplats genom att ändra webbläsarreferensen.

Tillsammans med det kan du också kryptera URL: en, aktivera eller inaktivera kakor, tillåta skript och också kunna ta bort saker från att ladda.

5 gratis proxyförlängningar | Bästa avblockera proxy för webbläsare

Hidester, som har ett SSL-stöd, är en skyddad proxyserver som undviker riskerna för skript och andra skadliga metoder som är farliga för din enhet.

# 4 - HideMy Ass

Du kanske har lyssnat på HideMyAss som VPN; men det är också tillgängligt som en gratis proxy. De har ett riktigt enkelt handtag för användarna att använda det. Allt du behöver göra är att gå till adressfältet och ange webbadressen för webbplatsen du vill besöka.

5 gratis proxyförlängningar | Bästa avblockera proxy för webbläsare

HMA är en av de bästa gratis proxyleverantörerna som låter dig spärra webbplatser utan att avslöja din riktiga IP-adress.

5 # - Whoer.net

Whoer.net är också bland de bästa gratis proxyservrarna eftersom de beskriver sig själva som en snabb avblockeringslösning för internetanvändarna. En av de viktigaste faktorerna som ökar denna kapacitet är ett tillräckligt antal servrar som finns i olika länder.

5 gratis proxyförlängningar | Bästa avblockera proxy för webbläsare

Du får möjlighet att välja servern efter eget val bland platserna i USA, Storbritannien, Frankrike, Nederländerna, Ryssland och Sverige.

De tillåter dig också att utföra ett pingtest som låter dig ta reda på responstiden på den åtkomna webbplatsen eller din internetanslutning.

6 # - KProxy

5 gratis proxyförlängningar | Bästa avblockera proxy för webbläsare

KProxy är den gratis och unika webbproxy som också hade bärbar webbutvidgning / app som lätt kan laddas ner i webbläsarna Chrome och Firefox. För båda webbläsarna måste du ladda ner en separat app.

KProxy varierar med andra anonyma proxyer på ett sätt som ger användarna ett alternativ att dölja menyn som gör det lättare att surfa. Dessutom tillhandahåller proxy 10 servrar på olika platser, så om en användare inte kan komma åt innehåll från en IP kan han / hon byta till en annan server.

Apparna för Chrome och Firefox har en fördel att all webbtrafik i webbläsaren är anonymiserad vilket är en slags VPN-funktion. KProxy hjälper dock inte till att anonymisera trafik eller data från andra appar utom för webbläsaren som du har KProxy-app för.

7 # - VPNBook

5 gratis proxyförlängningar | Bästa avblockera proxy för webbläsare

VPNBook är också ett föredraget val när du letar efter den gratis proxy-tjänsten. Det mest fördelaktiga med denna proxytjänst är att den erbjuder en obegränsad bandbredd med smarta CDN Fallback, gratis PPTP och OpenVPN-tjänster.

VPNBook tillhandahåller 256-bitars krypterad anslutning och har olika servrar inklusive Kanada, USA och USA. Dessa platser ger fler möjligheter till innehåll eftersom många populära webbplatser är baserade i dessa länder. Användningen av denna anonyma proxy är verkligen enkel eftersom användaren bara behöver ange URL-adressen högst upp på sidan.

En nackdel med denna gratis proxy är att det tillåter kontroll över blockering av cookies eller skript.

8 # - ProxySite.com

5 gratis proxyförlängningar | Bästa avblockera proxy för webbläsare

Till skillnad från många anonyma proxyer har ProxySite.com snabbare surfhastighet med helt gratis tjänst. Det har ett användarvänligt gränssnitt tillsammans med tillgången till populära webbplatser inklusive Facebook, YouTube, Twitter, Reddit och många andra.

Tillsammans med närvaron av olika servrar i Europa och USA får du byta servern när du vill. ProxySite.com har säkerställt SSL-kryptering och mer förvånande att det tillåter kontroll över kakor, javascript, annonser och andra objekt på din sida. Dessutom ger det privilegium att kryptera URL och sidan via webbplatsen.

Slutlig dom

Alla de bästa gratis proxy-tjänsterna som vi har beskrivit ovan är de effektiva; men vi uppdaterar regelbundet dessa och lägger till nya som vi tycker är mer lyhörda.

Den gratis proxy kan vara en omedelbar lösning för vanligt innehållstillträde och för att blockera ändamål. Men om du vill ha en regelbunden avblockeringslösning med integritetsöverensstämmelse måste du välja ett verktyg som VPN som ger dig anonymitet samt krypterar din trafik.