7 Android-krypteringsappar kommer att göra din Android säkrare

[ware_item id=33][/ware_item]

Android är det vanligaste mobila operativsystemet idag. Det är också fokus för hackingattacker, eftersom det är mer ansluten och synkroniserad enhet med din vardag. Guide för Android-krypteringsappar hjälper dig att säkra din Android-enhet.


Kryptering var en gång en teknik som många tankar förflyttades till spioner och säkerhetstjänster, men denna teknik har faktiskt funnits ett tag i människors vardag. Mot bakgrund av utbredd internetövervakning, om du ännu inte funderat på att få en Android-krypteringsapp, kan det vara hög tid att överväga den.

Eftersom Android OS är open source är det fullt av kryphål och sårbarheter. Vanligast av dem är att lura dig att besöka webbplatser med skadliga koder i multimediefiler som bilder, video och klick till uppmaning. En Android-krypteringsapp skyddar din enhet genom att kryptera din datatrafik och täcka spåren för din ursprungliga telefonplats som annars utsätts för hackare och hot.

7 bästa appar för Android-kryptering (uppdaterad 2018)

Ett gäng krypteringsappar för Android har dykt upp på sistone, några av dem är bara phishing-bedrägerier med full reklam och loggar dina data för att överföra dem till okända servrar. Vissa är bra VPN android-krypteringsappar men de ger begränsad bandbredd och hastighet. Så, vad är de bästa gratis Android-krypteringsapparna? Vi har listat de 5 bästa VPN-apparna som finns i Google Play Store:

1 - NordVPN Android-app

NordVPN är ett Panama-baserat företag som är vänligt mot digital integritet. Det erbjuder 256-bitars AES-kryptering med PPTP, L2TP, IPsec, IKEv2 och OpenVPN säkerhetsprotokoll. Tjänsten har en närvaro i mer än 57 länder och är spridd över 570+ serverplatser.

Android-krypteringsappen av NordVPN är väldigt elegant och användarvänlig och inställningarna är enkla så att du inte behöver vara en proffs för att förstå den. Det integrerade IKEv2-protokollet övervakar nätverkets förändrade beteende och anpassar sig till det utan att tappa anslutningen, särskilt när du är på en offentlig Wi-Fi.

NordVPN android-app

Servrarna kategoriseras efter behov som P2P, Ultra Fast TV, Anti-DDoS, etc. vilket gör att du bäst kan använda servern. Tjänsten har ytterligare inbyggd Smart Play DNS för att möjliggöra sömlös videoströmning. Om du letar efter mer säkerhet erbjuder NordVPN dubbelkryptering (dvs Onion-over-VPN, Double VPN) och IPv6 / DNS-läsningsupplösare.

fördelar

nackdelar

Ett enda konto kan användas på 6 flera enheter

Hastighetsminskning på grund av dubbel kryptering

INGEN loggpolicy

Bitcoin Payment support

P2P tillåtet

Utmärkt kundservice

Internet Kill Switch

Besök hemsida

2 - APP för ExpressVPN Android-kryptering

ExpressVPN är ett brittiskt Virgin Island-baserat företag utanför FIVE ögons jurisdiktion, vilket betyder att ingen loggpolicy är effektiv. Det erbjuder också 256-bitars AES-kryptering med SSTP, L2TP, IPsec, PPTP och OpenVPN säkerhetsprotokoll. Tjänsten har expanderat till 94 länder med hundratals servrar.

Android-krypteringsappen av ExpressVPN har moderniserats för att vara mer användarvänlig och enkel att använda. Funktionerna är enkla och ganska automatiska så att du inte behöver justera från start. Tjänsten har Internet Kill Switch som stoppar all din Internet-trafik om du tappar en VPN-anslutning, särskilt på offentligt Wi-Fi-nätverk för att säkerställa din säkerhet.

expressvpn-app för Android

Servervalet automatiseras och väljer automatiskt den närmaste och snabbaste servern; Du kan också välja servern manuellt och kontrollera om hastighetstestet är integrerat i appen. Alla servrar tillåter P2P och strömning så att du inte kommer in på detaljerna i servervalet.

fördelar

nackdelar

Ett enda konto kan användas på 3 flera enheter

Ingen kostnadsfri rättegång

INGEN loggpolicy

Bitcoin Payment support

P2P tillåtet

Utmärkt kundservice

Internet Kill Switch

Besök hemsida

3 - Opera VPN-app

android kryptering app opera vpn

Opera är det första företaget som lägger till en ad-blocker-funktion i sin webbläsare både i stationär och mobilapp. Efter ad-block-funktionen har den nu introducerat en helt gratis VPN-tjänst i sin franchise. Efter lanseringen nådde appnedladdningarna mer än en miljon på bara några veckor.

Appen innehåller också en inbyggd funktion "ad-tracker and blocker" för att hindra tredje part från att spåra dig, och ett Wi-Fi-verktyg för säkerhet för att kontrollera nätverkets styrka.

Android-krypteringsapp

 • Utvecklare: Opera
 • Kräver Android: 4.0.3 och uppåt

4 - Super VPN-app

android krypteringsapp super vpn

Super VPN från Kina-utvecklare är också en gratis obegränsad bandbredd och obegränsad gratis provapp. Det kräver ingen registrering och skyddar din integritet. Appen erbjuder 21 dagars gratis provperiod och efter att din kostnadsfria testperiod är över kan du använda varje session i 60 minuter. När din 60 minuters session är över kan du ansluta igen för att få 60 minuter mer varje gång.

Android-krypteringsapp

 • Utvecklare: SuperSoftTech
 • Kräver Android: 4.0.3 och uppåt

5 - Cloud VPN-app

Android-krypteringsappar

CloudVPN en gång en betald VPN-app är nu helt gratis för sina användare. Det kräver ingen registrering vid installation och inga bandbreddgränser. Cloud VPN hjälper dig att blockera webbplatser och applikationer, dvs. YouTube, Facebook, Twitter, NetFlix och mer. Fungerar på Wi-Fi, 3G, 4G och alla mobiloperatörer

Android-krypteringsapp

 • Utvecklare: Bypass Net
 • Kräver Android: 4.0.3 och uppåt

6 - CyberGhost VPN

Android-krypteringsappar

Används av mer än 7,5 miljoner människor visar dess tillförlitlighet bland människor. CyberGhost VPN har inbyggd ad-blockerare och skyddar mot skadliga webbplatser. Det ger obegränsad bandbredd och hastighet och loggar inte dina data. CyberGhost kringgår begränsningar på Netflix, YouTube, Facebook och mer.

Android-krypteringsapp

 • Utvecklare: CyberGhost SRL
 • Kräver Android: 4.0.3 och uppåt

7 - TunnelBearVPN

Android-krypteringsappar

Tunnelbear VPN är också ett vanligt val bland många Android-användare. Det tillhandahåller anständig service med servrar från över 20 länder men endast 500 MB bandbredd begränsar per månad. Denna gratisversion-app är bara bra för människor som ibland ansluter till internet på offentliga platser. Prenumerationspriserna är för närvarande $ 7 per månad och $ 50 för ett år.

Android-krypteringsapp

 • Utvecklare: TunnelBear, Inc.
 • Kräver Android: 4.0.3 och uppåt

8 - BetterNet VPN

Android-krypteringsapp

Gratis för alltid! som den här appen säger. Betternet är den mest använda och vanliga VPN-appen efter Opera. Det kräver ingen registrering och inga annonser på appen. Det erbjuder obegränsad bandbredd och hastighet. Den kringgår också begränsningar för SnapChat, Facebook och mer.

Android-krypteringsappar

 • utvecklare: Betternet Technologies Inc.
 • Kräver Android: 4.0.3 och uppåt

Slutsats

Det finns alltid mer app att installera. Men väldigt få är äkta och pålitliga. Varje app kommer alltid att ha buggar innan du laddar ner någon app läser användarkommentarer och utvecklarinteraktion. Inte bara det ger dig idén om hur appen verkligen fungerar, hur är dess servrar och om den är full av annonser. Det ger dig idén om hur seriös apputvecklaren är för din integritet.