Avblockera webbplatser på Chrome snabbt och enkelt 2019

[ware_item id=33][/ware_item]

Författares resultat: Den här artikeln är speciellt konstruerad för många som står inför svårigheter att spärra webbplatser eller avblockera webbplatser på Chrome. För att tillgodose våra läsares behov har vi skapat omfattande och detaljerad information med enkla steg att följa. För att spara tid är VPN som NordPVN det bästa sättet att avblockera webbplatsen.


Personer som använder Chrome kunde emellertid inte tillräckligt säkra sin webbläsning med dessa alternativa inställningstekniker. Din surfhistorik kan spåras på ett eller andra dolda sätt som en vanlig internetanvändare inte kunde ta reda på.

Nästan alla metoder för att avblockera webbplatser i Chrome är de som inte begränsar de riktade annonseringarna vilket innebär att marknadsförarna fortfarande spårar dig.

Genom att använda dessa lösningar kan du också blockera ett begränsat antal webbplatser och riskerar också att bli fångade. Exempelvis är gratis VPN-tjänster som Zenmate och Hola populära bland internetanvändare, men som andra är de också involverade i att sälja användarens bandbredd.

8chan-anslagstavlaoperatören Fredrick Brennan hävdar;

”När en användare installerar Hola blir han en VPN-slutpunkt, och andra användare av Hola-nätverket kan lämna sin internetuppkoppling och ta på sig sin IP. Det är detta som gör det gratis: Hola betalar inte för den bandbredd som VPN använder alls, och det finns ingen användare att välja bort detta, ”

Även om de kan ge ett genombrott för vissa webbplatser, men det mesta av det väsentliga innehållet och efterfrågade saker som HULU, Netflix och andra är antingen otillgängliga eller komplicerade att komma åt genom att använda det.

Det är därför du bör ta reda på en lösning som är okomplicerad, lättanvänd och transparent nog för att du ska förstå.

Avblockera webbplatser med hjälp av VPN Service

RankProviderPriceCoupons
1 NordVPN: 2,99 - månad 78% RABATT
2 ExpressVPN: 8,33 - månad 35% RABATT
3 CyberGhost Pro: 2,90 - månad 73% RABATT
4 PureVPN: 2,95 - månad 65% RABATT
5 Privat internetuppkoppling: 3,33 - månad 12% RABATT

En sådan robust lösning på din integritet kan vara ett Virtual Private Network (VPN) som ger dig åtkomst till nästan alla webbplatser inklusive favoritartiklar som Netflix, Hulu, Amazon och andra.

Dessutom hålls din onlineidentitet anonym genom att dölja IP-adress och datakryptering av militär kvalitet. Men på grund av mycket ökade krav på VPN-tjänster kan människor nu få dem genom att bara expandera några dollar i månaden.

Så det skulle vara ett intelligent steg att ha ett VPN för alla frågor istället för att följa olika åtgärder för olika ändamål.

5 Bästa VPN för avblockering av webbplats på Chrome

Här är några av de bästa VPN: n för att blockera webbplatser på Google Chrome.

(1) - NordVPN (Plats - Panama)

nordvpn för krom - avblockera webbplatser

Fördelar nackdelar
Strikt noll loggpolicy Ingen kostnadsfri prövning
Enkel installation
30 dagars pengarna tillbaka-garanti
Automatisk dödsbrytare

NordVPN är ett perfekt val för att avblockera webbplatser på Chrome. Det är en VPN-tjänst som ger dig enkel åtkomst till det mesta av det globala innehållet med dess tjänster i mer än 57 länder.

Funktioner som automatisk kill-switch är praktiska för de som strömmar tungt innehåll som online-spel och streaming-saker. Ibland hänger webbsidan på och det kan vara irriterande. Men den automatiska dödsbrytaren löser problemet.

Dessutom tillhandahåller kryptering av militär kvalitet och noll loggning anonymitet medan du spärrar webbplatser. Därför kan du njuta av bekymmersfri surfning utan att oroa dig för att spåras.

Relatera artikeln: vad som strömmar och hur det fungerar

Men 30-dagars pengarna tillbaka-garanti, vilket kommer att lösa dina problem med att slösa bort pengar. Deras prisplan är;

 • 1 månad [$ 11,95 per månad]
 • 6 månader [$ 7,00 per månad - $ 42 för 6 månader]
 • 12 månader [5,75 dollar per månad - 69 dollar i 12 månader]

Special Holiday Deal

 • 2 år [3,29 dollar per månad - 79 dollar för 2 år] * rekommenderas *

Skaffa NordVPN för Chrome

(2) - ExpressVPN (Plats - Brittiska Jungfruöarna)

expressvpn för krom - avblockera webbplatser

Fördelar nackdelar
Blixt snabb hastighet Gratis provversion inte tillgänglig
Kundvänlig
Obegränsad bandbredd
Stark kryptering

ExpressVPN är VPN-leverantören med de flesta servertäckningar som ger dig en robust möjlighet att avblockera webbplatser på Chrome. Det tillhandahåller tjänster i mer än 95 länder vilket gör det enkelt att surfa över globalt innehåll.

Å andra sidan har ExpressVPN en mjukvara som gör det effektivt att använda på alla enheter inklusive Mac, iOS, Android, Router, Linux, etc. Det är också den snabbaste VPN-tjänsten som tillgodoser alla dina hastighetsproblem, och du kan njuta av streaming utan irriterande avbrott.

När du spärrar innehållet är du benägen att fångas och av den anledningen krävs stark kryptering. ExpressVPN erbjuder 256-bitars OpenVPN-kryptering och har också en strikt no-log-policy.

De har 30-dagars pengarna tillbaka-garanti med tre prisplaner;

 • 1 månad [$ 12,95 per månad]
 • 6 månader [$ 9,99 per månad - $ 59,95 faktureras var sjätte månad]
 • 12 månader [$ 8,32 per månad - $ 99,95 faktureras varje 1 år] * rekommenderas *

Skaffa ExpressVPN för Chrome

(3) - PureVPN (Plats - Hong Kong)

Puredvpn för krom - avblockera webbplatser

Fördelar nackdelar
Delad tunnel Snabbproblem
Strikt no-log-policy
Tillfredsställande prestanda
Stark kryptering

För att avblockera webbplatser på Chrome är PureVPN också bland de föredragna tjänster du kan välja. Det tillhandahåller funktioner som split tunneling och virtuell router som skiljer den från andra VPN-leverantörer.

Split tunnel hjälper dig att övervinna hastighetsproblemen genom att erbjuda dig möjligheten att distribuera dina data du vill kryptera och en annan obetydlig att lämna okrypterad.

Genom detta kan du ha en robust upplevelse av webbsökning på Chrome. Du kan också ha fem samtidiga anslutningar åt gången. PureVPN krypterar också dina data genom 256-bitars kryptering och erbjuder säkerhetsprotokoll - IKEv2, OpenVPN, PPTP, SSTP och L2TP / IPSec.

Deras prisplan är;

 • 1 månad [$ 10,95 per månad]
 • 6 månader [$ 8,95 per månad - $ 53,70 faktureras var sjätte månad]
 • 2 år [$ 2,95 per månad - $ 70,80 faktureras vartannat år] * rekommenderas *

Skaffa PureVPN för Chrome

(4) - Privat internetuppkoppling (Plats - USA)

Piavpn för krom - avblockera webbplatser

Fördelar nackdelar
Prisvärda priser Ingen kostnadsfri prövning
P2P-stöd
Obegränsad bandbredd
Stark kryptering

Om du vill ha utmärkt service för att avblockera webbplatser på Chrome med extremt överkomliga priser är PIA VPN ett bra val. Dess enorma servertäckning på 3250 servrar i nästan 25 länder gör det enklare att avblockera och strömma innehåll.

Den har dock lite långsam hastighet jämfört med VPN: n som diskuterats ovan, men ändå är den användbar. Det är extremt enkelt att konfigurera denna VPN-tjänst på din enhet med förinstallerad skadlig programvara och annonsblockering för att ge dig oavbrutna tjänster.

De erbjuder 7-dagars pengarna tillbaka-garanti med prissättningsplanerna;

 • 1 månad [$ 6,95 per månad]
 • 6 månader [$ 5,99 per månad - $ 35,95 faktureras var sjätte månad]
 • 1 år [$ 3,33 per månad - $ 39,95 faktureras varje år] * rekommenderas *

Skaffa PIAVPN för Chrome

(5) - IvacyVPN (Plats - Singapore)

Avblockera webbplatser på Chrome snabbt och enkelt 2019

Fördelar nackdelar
Billig prissättning plan Återbetalning på begränsade villkor
Över genomsnittlig prestanda
Obegränsad bandbredd

IvacyVPN är vårt sista val av rekommendation för att avblockera webbplatser på Chrome. Deras nollloggningspolicy hjälper dig att förbli anonym när du blockerar blockerat innehåll.

Om du vill ha en bra VPN med billig prissättning, kan IvacyVPN vara ett originellt val. Det har en bra prestanda på skrivbordet; det är dock inte så effektivt på mobilen.

Deras prisplan med en konditionerad 7-dagars pengarna tillbaka-garanti är;

 • 1 månad [$ 8,10 per månad]
 • 6 månader [$ 5,40 per månad - $ 32,40 faktureras var sjätte månad]
 • 2 år [1,83 $ per månad (efter kupong) - 44,10 $ faktureras vartannat år] * rekommenderas *

Skaffa Ivacy For Chrome

6 effektiva tekniker för att avblockera webbplatser i Chrome

Dessa avblockerande webbplatstekniker på Chrome är de som kan vara produktiva på skolan, på kontoret eller på någon annan plats där du behöver direkt tillgång till en säker webbplats.

1 - Använd VPN för obegränsad begränsad åtkomst

Vill ha den bästa lösningen på ditt problem med blockerade webbplatser; då är en VPN-tjänst bäst för att motverka ditt problem. När du försöker ta bort blockering av webbplatser på krom kan VPN effektivt tillgodose dina behov och förse dig med det bästa säkerhetsprotokollet.

En VPN ändrar din riktiga IP-adress till en falsk adress som ger dig en falsk identitet och du förblir anonym när du surfar. Genom en tjänst som VPN kan du också se innehåll och webbplatser i nästan varje region utan snabbproblem.

Men för detta måste du välja en VPN-tjänst som är giltig och ansedd bland användarna. Nyligen har det ökade intresset för människor gentemot VPN gett en chans för många bedragare att lura Internetanvändare genom att erbjuda falska VPN-tjänster. När du väljer ett VPN bör du alltid överväga VPN-tjänster som ExpressVPN och PureVPN.

VPN: er som dessa kan vara de bästa eftersom:

 • De har stor servertäckning som ger dig större alternativ för att avblockera webbplatser på många serverplatser.
 • Snabb hastighet och obegränsad bandbredd ger dig en utmärkt surfupplevelse utan hastighetsgasreglage.
 • De har en strikt policy för icke-loggning som håller dig anonym när du spärrar innehåll.
 • Kryptering med 256-bitars AES och öppet VPN-säkerhetsprotokoll tar din integritet och säkerhet till en mycket högre nivå.
 • De har lagt till säkerhetsfunktioner som split tunnel och Tor-over-VPN som ger dig ett extra förstärkt och ogenomträngligt säkerhetsprotokoll.

2 - Konvertera HTTP till HTTPS på Chrome URL Bar

Detta är det första och mest enkla sättet om du inte kunde ansluta till en webbplats på grund av blockaden. Många gånger när en webbsida inte ansluter kan du göra den tillgänglig på detta enklaste sättet att ändra HTTP till HTTPS i Chrome URL-fältet.

Detta kan skapa förvirring av programvaran som begränsar åtkomst till webbplatsen. Men den här lösningen är bara det första steget för att kontrollera om den kan fungera eller inte för att avmarkera webbplatser på Chrome.

3 - Begränsad webbplatslista för att blockera webbplatser i Chrome

Många gånger är du inte riktad till en webbplats men inte för att den är blockerad på din plats utan av den anledningen att den har begränsats till den specifika enhet som du använder krom på. För att lösa detta problem kan du välja att avblockera webbplatser i Chrome-webbläsaren från listan med begränsade webbplatser. Följande är de enkla stegen som du kan göra för att komma igenom blockader.

 • Gå till Chrome-webbläsaren och klicka på menyknappen i det högra hörnet som visas med tre rader eller prickar.
 • Välj nu alternativet "Inställningar" i listan.
 • Rulla ner och tryck på länken "Visa avancerade inställningar" längst ner.
 • Klicka sedan på alternativet "Ändra proxyinställningar" i nätverksavsnittet.
 • Välj fliken "Säkerhet" och välj sedan ikonen "Begränsade webbplatser".
 • Klicka sedan på "Webbplatser" -knappen för att öppna fönstret med begränsade webbplatser.
 • Slutligen väljer du den blockerade webbplatsen från listan och klickar sedan på knappen 'ta bort' för att avmarkera den specifika webbplatsen.
 • Stäng nu fönstret med begränsade webbplatser genom att klicka på alternativet 'stäng' nedan och tryck sedan på 'Ok' för att stänga fönstret för internetegenskaper.

Oavsett om det är ett kontor, hem eller skola, genom denna metod kan du avblockera webbplatsen på krom på bara några minuter.

4 - Använd Google Chrome-tillägg för att avblockera webbplatser

Många gånger när du går in på en webbplats visar en frånkopplad sida med ett fel att "Denna webbsida kommer inte att visas". Detta beror på blockaden som placerats på webbplatsen på din plats eller den plats där du ansluter den.

Ett sätt att avblockera en sådan webbplats är att använda en kromförlängning som Zenmate. Det här är de enkla stegen du kan följa för att få tillägget att fungera.

Här är Youtube Tutorial:

 1. Öppna en ny flik i Chrome-webbläsaren och klicka på den anpassade och kontrollknappen.
 2. Välj nu "Fler verktyg" därifrån.
 3. Efter det klickar du på det visade alternativet för 'Extension' i listan.
 4. Rulla ner och tryck på "Få mer förlängning".
 5. En Chrome-butikfält skulle dyka upp, gå dit och skriva Zenmate.
 6. Välj Zenmate-säkerhet, sekretess och avblockera VPN.
 7. Klicka nu på "Lägg till i Chrome-alternativet".
 8. Välj "Lägg till tillägg" från popup-alternativen..
 9. Ange nu ditt e-post-ID och lösenord.
 10. Tryck på "Registrera dig gratis" som anges nedan.
 11. Välj "Zenmate-ikon" från sidans högra hörn..
 12. Välj sedan din verkliga plats där du surfar på webbplatsen.
 13. Sedan väljer du äntligen 'Ok' för att avmarkera webbplatsen på chrome.

Nu är du redo att ladda om webbsidan som har blockerats och tidigare laddats. Vissa av webbplatserna är emellertid inte tillgängliga via Zenmate. Den här webbläsareutvidgningen är inte en komplett sekretesslösning även när webblockeringarna blockeras.

Oavsett om det är kontor, hem eller skola, genom denna metod kan du avmarkera webbplatsen på krom på bara några minuter.

5 - Använd Chrome Proxy

Att ställa in en krom-proxy kan också hjälpa dig att avblockera webbplatser på Chrome. Det finns ett enkelt sätt du kan aktivera det i din Chrome-webbläsare, precis vad du måste göra är att följa dessa enkla steg;

 • Gå först till Chrome-menyn
 • Välj "inställningar" från de visade alternativen.
 • Bläddra till botten av sidan och tryck på länken till 'Visa avancerade inställningar'.

Ta bort blockering av webbplatser på krom - första steget

 • Välj nätverksavsnittet "Ändra proxyinställningar".

Ta bort blockering av webbplatser på krom - 2 steg

 • Välj nu fliken "Anslutningar" och klicka därifrån på knappen "LAN-inställningar".

Avblockera webbplatser på krom - 3 steg

 • I LAN-inställningarna avmarkerar du avsnittet "Automatiska upptäcka inställningar" och klickar sedan i rutan med proxyserveren med avsnittet "Använd en proxyserver för ditt LAN ...".
 • I avsnittet "Adress" anger du IP-adressen för din proxyserver och proxyserverportnumret i fältet Port. Du får din proxyservers IP-adress och portnummer i ett separat e-postmeddelande.

Avblockera webbplatser på krom - fyra steg

 • Slutligen, tryck på "Ok" -knappen för att stänga fliken LAN-inställningar och klicka sedan igen på "Ok" för att spara dina proxyinställningar.

När du nu öppnar en blockerad webbplats surfar du den genom att använda proxy-anslutningar. Men när du första gången ansluter webbsidan, beroende på ditt kontos autentiseringsinställningar, kommer du att frågas om de referenser du har fått i e-postmeddelandet.

Att använda proxy kan dock bromsa din surfhastighet på internet vilket kan göra att webbplatserna och andra saker tar lång tid att ladda. Om du är redo att kompromissa med hastigheten för att avblockera webbplatser på krom än bara en proxy skulle vara ett bättre val.

För att inaktivera en proxytjänst måste du bara upprepa stegen ovan, men avmarkera alternativet "använd en proxyserver för ditt LAN" och sedan kryssa för "Registrera automatiskt inställningar" i LAN-inställningarna.

6 - Använd TOR

Avblockera webbplatser på Chrome snabbt och enkelt 2019

Om du letar efter ett sätt att avblockera webbplatser på Chrome kan en TOR vara riktigt effektiv och skulle visa sig vara en användbar lösning. Tor är ett nätverk med flera noder för att förhindra kryptering av data, en webbläsare som är utformad för att kryptera militärkänslig och konfidentiell kommunikation.

Tor kan avblockera webbplatser och skyddar data från spårning. Men nackdelen som internetanvändare måste möta när de arbetar med TOR är långsam surfhastighet.

På grund av dess ökade användning använder många bedragare och cyberbrottslingar det och det är vad som kan få dig att fångas också. Detta är ett riskabelt sätt eftersom det inte är så effektivt att tillhandahålla fullständig anonymitet.

Slutsats: Många saker och webbplatser på internet är begränsade och är otillgängliga. Detta skapar irritation och du har inget annat alternativ än att sluta. Det finns dock många användbara sätt och tekniker för att avblockera webbplatser i Chrome.

För att övervinna problemet har vi sagt till dig många alternativ genom de här artiklarna som framgångsrikt kan vara din väg till de blockerade webbplatserna.

Men alla är inte hundra procent botemedel mot ditt problem, eftersom många av dem skapar hastighetsproblem och vissa är spärrade av säkerhetsproblem. Endast en VPN-tjänst är den som tillgodoser alla dina problem utan några nackdelar.

Men också för detta måste du välja Bästa VPN-tjänster som är populära bland användare.