Bästa gratis VPN för din Firefox, Chrome, Safari 2019

[ware_item id=33][/ware_item]

Senast uppdaterad 14 juli 2019


En typisk VPN-tjänst är den som ger dig mer avancerade funktioner och bättre krypteringsprotokoll. De har också stora alternativ för sina kunder; men de är lite komplicerade att konfigurera och hantera, särskilt för dem som är nya med VPN-teknik.

Å andra sidan är en VPN-förlängning mestadels en gratis tjänst som erbjuds av webbläsarna. Medan oftast är en gratis VPN-förlängning lätt att installera och ansluter vid användningstillfället. De populära webbläsarna som Chrome, Firefox och Opera ger också sina användare en åtkomstknapp för tillägget för att tillhandahålla en enda trycklösning för att öppna VPN.

VPN: er i full skala är en utmärkt lösning för dem som söker en permanent lösning för alla sina sekretessproblem inklusive strömning av begränsat innehåll, torrenting och P2P-fildelning och andra önskemål som kräver enorma nedladdningsgränser. Ändå är en gratis VPN-förlängning ett lätt alternativ för casual användning och förbrukar mindre utrymme utan att påverka nätverkshastigheten.

För att tillgodose våra läsare och för att ge dem en enkel lösning har vi valt några av de mest populära gratis VPN-förlängningarna som är tillgängliga för Chrome, Firefox och Opera. Att läsa dem kan ge dig bättre inblick i dem och hjälpa dig med omtanke.

Bästa gratis VPN-förlängning för din FireFox:

Här är de bästa bästa VPN-tillägg som du får det gratis och installera i din Firefox webbläsare.

1 - Zenmate - VPN för säkerhet och integritet

Bästa gratis VPN för din Firefox, Chrome, Safari 2019

 • Obegränsad data med gratis VPN-tjänst
 • Ingen loggpolicy
 • Stöds på Windows, OSX, Android och iOS

Zenmate som en populär VPN-förlängning har korsat en enorm milstolpe på 41 miljoner användare enligt dem. Det är en gratis VPN-tjänst baserad i Tyskland och är effektiv med alla de populära webbläsarna som Chrome, Firefox och Opera.

Den största fördelen Zenmate-användare har är att de inte behöver möta de frustrerande datagränserna som de flesta av de gratis VPN: erna har. Dessutom upplever en användare när han är ansluten till den här VPN-tillägget en användarvänlig och rakt fram tjänst. Zenmate VPN låter dig få åtkomst till blockerade webbplatser och innehåll som de ger platsväxlar för.

Det finns emellertid bara fyra serverplatser som erbjuds med den kostnadsfria VPN-tjänsten och du kan möta påträngande reklam under surfningen. Om du byter till premiumtjänsten kan du ta en mycket förbättrad upplevelse med avancemanget i alla funktioner.

Ladda ner: Zenmate som Chrome-förlängning, Firefox-tillägg och Opera-tillägg här.

2 - DotVPN - Bättre än VPN

Bästa gratis VPN för din Firefox, Chrome, Safari 2019

 • Lätt att använda
 • Integrerad brandvägg blockerar alla inkommande anslutningar till din enhet
 • Obegränsad hastighet och bandbredd

DotVPN är en gratis VPN-förlängning med massor av funktioner inklusive ett påstående från leverantören att det kan "avblockera hela internet". Det är en av de enklaste VPN-enheterna att använda, dvs. du kan helt enkelt slå på den med bara ett enda klick.

Användarna av DotVPN har 4096 bitars nyckelskryptering som är två gånger större än bankstandarden. Det finns flera tillagda funktioner som är ovanliga med de flesta gratis VPN-tillägg. Till exempel skyddar DotVPN dina data genom brandväggsskydd tillsammans med ad, tracker och analytics blockerare. Du får också statistiken som visar antalet annonser, trackare, nätverkattacker och analyser som har blockerats under den senaste veckan.

DotVPN är en effektiv VPN-förlängning; Du kan emellertid möta svårigheter när du avblockerar vissa webbplatser. Gratisversionen tillåter inte heller att du väljer en serverplats efter eget val. I stället tilldelar de dig den snabbaste servern än ändrar den automatiskt.

Ladda ner DotVPN Chrome-tillägg, Firefox-tillägg och opera-tillägg här.

3 - Hola VPN - Obegränsat gratis VPN

Bästa gratis VPN för din Firefox, Chrome, Safari 2019

 • Få åtkomst till blockerade webbplatser
 • Ad-fri

Hola VPN har samlat enorm uppmärksamhet från netizens och har nått 10 miljoner nedladdningar enligt webbplatsen. Hola VPN är en helt annan typ av VPN-tjänst som passerar trafik genom sina användare istället för servernätverket.

Genom Hola VPN kan du spärra webbplatser eller censurerat innehåll i ditt land, företag eller skola med helt gratis tjänster. Dessutom krävs ingen extra tillägg eller tjänst för att ladda ner med detta gratis VPN för att förbättra funktionaliteten. Det är en helt gratis VPN-tjänst utan bandbreddgränser. Det har dock vissa integritetsproblem men är bra för det kommersiella syftet.

Du kan ladda ner Hola VPN Chrome-förlängning, Firefox-tillägg och Opera-tillägg här.

4 - Surfeasy VPN - Säkerhet, sekretess, avblockera

Bästa gratis VPN för din Firefox, Chrome, Safari 2019

 • Maskera din IP-adress
 • Lätt att använda
 • Skyddar din säkerhet på Wi-Fi-hotspots

SurfEasy VPN är ett kanadensiskt VPN och ett operatörsföretag. Denna VPN till skillnad från de andra gratis VPN-tjänsterna gör anspråk på en tydlig loggpolicy för sina kunder och tillåter dig anonym surfning. SurfEasy VPN har sina servrar i 13 länder som tillhandahåller en tillräcklig mängd surfande innehåll från hela världen.

Men för obegränsad prenumeration och mer avancerade funktioner måste användare byta till obegränsad premiumplan. För ökad bandbredd kan användare dela den med sina vänner och genom att lägga till fler enheter till sitt konto.

Enligt webbplatsen har SurfEasy VPN uppnått mer än 14 miljoner nedladdningar från hela världen.

Ladda ner Du kan få SurfEasy VPN Chrome-förlängning, Firefox-tillägg och Opera-tillägg här.

5 - Browsec VPN - Gratis och obegränsat VPN

Bästa gratis VPN för din Firefox, Chrome, Safari 2019

 • Enkel klick enkel anslutning
 • Anslutningshastighet upp till 100 Mbit / sek
 • Krypterar trafik

Browsec VPN är ett populärt gratis VPN-tillägg hävdar att det är betrodd av mer än 2 miljoner kunder över hela världen. Det låter dig få åtkomst till det blockerade innehållet genom IP-ändring. Det är enkelt att använda och enkelt hanterbart gratis VPN-förlängning som erbjuder fyra virtuella platser inklusive Storbritannien, USA, Singapore och Nederländerna.

En ovanlig fördel som de flesta gratis VPN inte tillhandahåller är obegränsad information som erbjuds av Browsec VPN.

Här är mer detaljerad granskning av Browsec & alternativ

Du kan ladda ner Browsec gratis VPN-förlängning för Chrome, Firefox och Opera här.

Förbättra din surfupplevelse med VPN-förlängning

Dessa var några av de bästa VPN-förlängningarna som har fått ett oerhört positivt svar från användare över hela världen. De som är villiga att ha VPN som en komplett lösning på deras integritet måste dock kolla in de bästa VPN-leverantörerna istället för att byta till premiumtjänsterna i deras nuvarande gratis VPN-förlängning.

Detta beror på att ett VPN-tillägg fungerar mer eller mindre samma och har en oklar sekretesspolicy som kan påverka internetanvändarna som söker permanent och effektiv sekretesslösning.