Bästa (helt) gratis VPN-tjänster 2018 [Fast]

[ware_item id=33][/ware_item]

Det virtuella privata nätverket, även känt som VPN, blir viktigt och alla användare behöver i dagens värld. VPN används för flera olika ändamål. Det håller inte bara dina online-aktiviteter säkra och säkra genom att skydda din integritetsannons som krypterar dina data. Men det gör att du också kan ändra din geografiska plats så att du enkelt kan komma åt allt blockerat innehåll från alla hörn av världen.


Betalda VPN-tjänster för att erbjuda mycket bättre tjänster som att tillhandahålla säker, säker och privat anslutning, geografiskt begränsad gratis internetåtkomst, men alla dessa tjänster kostar mycket pengar.

Men vad händer om vissa VPN är helt gratis att använda och inte kostar dig ett enda öre. ja! Du hörde det rätt; nu finns det några VPN: er som är helt fria att använda och inte utgör allvarliga begränsningar.

Ordet '' Gratis '' i gratis VPN inspirerar vanligtvis användarna, och de blir generellt lockade till dem. Det kan dock inte vara en bra version som inte kommer med alla funktioner, men användare kommer fortfarande att lockas bara för att de inte behöver betala pengar.

Vanligtvis finns det två kritiska nedgångar av gratis VPN-enheter som kanske inte är värda några dollar per månad som du sparar genom att välja ut ett betalt abonnemang.

De gratis VPN-tjänsterna brukar göra det enkla och grundläggande minimiarbetet för sina användare. Anledningen är ganska enkel att de inte får lön för sina tjänster. Med andra ord betyder det också att de har ett begränsat antal servrar tillgängliga. Därför måste alla deras användare dela det tillgängliga antalet servrar.

Dessutom tar dessa gratis VPN-tjänster inte direkt betalning från användarna, men de måste tjäna pengar. För att tillgodose detta behov tar dessa VPN-leverantörer ofta användares internetdata och säljer det till brottsbekämpande myndigheter, annonsörer och högre myndigheter.

Utöver detta håller de fria VPN: n inte ibland på sina villkor och vilka löften de har gjort med användarna också. Låt oss ta exemplet med Hola VPN; leverantörerna i deras integritetspolicy har nämnt det tydligt att de inte har några loggar och det är helt säkert att använda den. Men verkligheten är helt annorlunda. De flesta av användarna har gett negativa recensioner om detta VPN, och dessutom har den också åsidosatt sin integritetspolicy genom att sälja användar personlig information och loggar till tredje part.

Det finns mycket fler skäl till varför det inte rekommenderas att använda en gratis VPN-tjänst. Istället för gratistjänst kan en användare välja att använda gratis provtjänst som erbjuds av olika VPN-leverantörer. På detta sätt skulle de kunna kontrollera hur de presterar och om de inte är nöjda så kan de också få tillbaka sitt belopp.

5 bästa gratis VPN-lista:

Här ger vi dig de bästa gratis VPN-tjänsterna som finns tillgängliga idag. Vi har kortlistat fem bästa gratis VPN och har betonat den bästa användningen för var och en av dem, så du kan snabbt bestämma vilka som passar bäst efter ditt behov.

Gratis VPN begränsningar
Hotspot Shield VPN 500 MB per dag
TunnelBear VPN 500 MB per månad
Hide.Me VPN 2 GB dataöverföring per månad
Windscribe VPN -10 GB dataöverföring per månad
Dölj. Man VPN 2 GB dataanvändning per månad
Betternet VPN Gränslös

Hotspot Shield:

Hotspot Shield är av det bästa gratis VPN som har hjälpt miljontals människor i deras behovstid. Det användes ofta vid Turkiets kupp och den arabiska våren. Användarna får gratis tillgång till inte bara VPN utan också som en Chrome-förlängning.

Hotspot Shield VPN erbjuder en fantastisk gratisversion för användarna. Det ger dig 500MB dataanvändning per dag. Även om det är helt förståeligt att det inte räcker för strömning eller strömning. Men det fungerar perfekt om du vill avblockera någon webbplats eller vill skydda dina data vanligtvis när du använder allmän Wi-Fi.

Den kostnadsfria versionen av Hotspot Shield låter dig bara ansluta till en enhet. Dessutom kan du också använda en server i USA. På så sätt kommer du inte att kunna få tillgång till Netflix, Hulu eller några andra streamingwebbplatser. Du kan dock fortfarande få åtkomst till YouTube, Facebook eller andra sociala mediesajter som kan vara blockerade i din region. Den är också kompatibel med alla primära operativsystem.

Fördelar:

 • Det ger tillförlitlig datakryptering.
 • Användare kan få enkel åtkomst till blockerat innehåll.
 • Det stöder e-postmeddelanden.

Nackdelar:

 • Den kan bara ansluta till en enhet.
 • Det är begränsat till 500 MB per dag.
 • Det kommer med annonser.

https: //www.hotspot-shield

TunnelBear:

Den gratis VPN-versionen av TunnelBear är det perfekta valet för nybörjare. Det är den mest användarvänliga VPN. Men användarna begränsas till 500 MB dataanvändning per månad. Om användaren tweetsar om företaget så, kan få ytterligare 1 GB data varje månad.

VPN köpte nyligen av McAfee och har nu de extra extra resurserna som kommer med en betydande organisation för att fortsätta utveckla säkerhets- och integritetsuppgraderingarna till deras VPN. Det är säkert att använda och helt säkert för att blockera alla nyheter. Dessutom behåller det inte användarens personliga information och bläddringsposter.

Fördelar:

 • Det finns inga popup-annonser.
 • Det ger en användarvänlig
 • Det finns ingen IP- och dataloggning.

Nackdelar:

 • Det erbjuder mycket få avancerade inställningar.
 • Det ger begränsad åtkomst till servrar.
 • Det fungerar inte bra med Netflix.
 • Det är begränsat till 500 MB per månad.

https://www.tunnelbear.com/

Dölj. Mig:

Döljen. Me är en malaysisk baserad VPN som tillhandahåller lysande gratis service. Användarna är begränsade till endast serverplatser, dvs Kanada, Singapore och Nederländerna, och de får använda 2 GB data per månad gratis användning på upp till 80 Mbps.

På grund av bristen på serverplatser är detta VPN inte lämpligt för att blockera innehåll över hela världen. Om du letar efter servrar i USA eller Storbritannien, göm dig. Jag är inte ett bra val. Men göm. Me har en fast integritetspolicy som ger robust kryptering för att hålla dina data säkra och säkra.

Fördelar:

 • Det är fritt från annonser och loggning också.
 • Det ger fullständig kundsupport.
 • Det erbjuder anständig anslutningshastighet.

Nackdelar:

 • Det finns ingen åtkomst till Open VPN.
 • Det är endast begränsat till tre servrar, och det finns ingen server tillgänglig i USA, Storbritannien och Australien.
 • Gränsen på 2 GB räcker inte för olika aktiviteter som streaming, torrenting och andra tunga aktiviteter.

https://hide.me

Windscribe:

Jämfört med andra gratis VPN är Windscribe VPN det bästa alternativet att prova. Windscribe gratis VPN tillåter -10 GB dataanvändning per månad. Dessutom har den noll loggar, ger stark kryptering som gör det perfekt för integritet och säkerhet.

Windscribe gratis VPN är tillgängligt på obegränsade enheter. Den har 11 serverplatser att välja mellan. Utöver detta kan du också komma åt deras brandväggs- och annonsblockeringsfunktioner. Alla dessa funktioner gör Windscribe till en enastående VPN hela tiden.

Fördelar:

 • Det ger utmärkt snabb hastighet.
 • Det ger åtkomst till deras servrar på över tio
 • Det har inte loggar.

Nackdelar:

 • Dataöverföringen är avslutad.
 • Du kan inte få tillgång till alla servrar.

https://windscribe.com/

HideMan VPN:

Hide Man VPN är en annan utmärkt gratis VPN. En användare tillåts fyra timmars gratis tillgång per vecka. Det är en London-baserad VPN som begränsar sin bandbredd till 2 GB dataanvändning per månad.

Fördelar:

 • Det är gratis i fyra timmar varje vecka.
 • Det ger en solid kryptering.
 • Den har intuitiv och plattforms-programvara.

Nackdelar:

 • Gratisversionen är minimal.
 • Det läcker DNS.
 • Användarnas loggar överförs och lagras ofta i 14 dagar.

https://www.hideman.net/

Betternet:

Betternet VPN är gratis för alltid. Gratis VPN är en komplett gratis multiplattform som låter användare ansluta till internet anonymt. VPN används av olika skäl som att passera geografisk begränsning och undvika spårning. Liksom många VPN-tjänster som har en årlig avgift, har Betternet Free VPN inte en årlig kostnad.

Det är en app som med ett enda klick ansluts till ett VPN och tillåter åtkomst vid behov. Det finns inget behov av registreringsannons, det finns inga datakapslar. Alla dessa funktioner tillhandahålls av tillfälliga annonser och till och med en marknadsförd premiumversion som är ganska hanterbar och diskret.

Om du letar efter något tillfälle, använd Betternet gratis VPN för att njuta av en perfekt upplevelse.

Fördelar:

 • Det finns inga datagränser.
 • Det är gratis.
 • Det begränsar inte data.

Nackdelar:

 • Det är mycket långsammare än betalda versioner.

https://www.betternet.co/

Det finns olika anständiga alternativ när det gäller gratis VPN: er. De gratis VPN: erna fungerar dock inte utan deras risker och nackdelar. Om du är nöjd och om det fungerar för dig så, så med det. Ladda ner och njut av din upplevelse. Men om du är orolig för riskerna med gratis VPN: er, så kan du också prova de bästa VPN: n med gratisalternativ.

Bästa gratis VPN för iPhone:  

Att använda VPN saktar gradvis internethastigheten med vilken du kan komma åt webben, men det rekommenderas fortfarande att använda VPN-tjänsten. Det är bra att använda en VPN-tjänst, särskilt om du surfar i ett offentligt nätverk. VPN-tjänsterna ger dig också åtkomst till geografiskt begränsade webbplatser som du annars inte kan komma åt.

Alla iPhone-användare bör också byta till VPN. iPhones när de först lanserades så var de kända för sin intakta säkerhet men med tiden har iPhones mött flera problem med sekretess och cybersäkerhet. Dessutom har FBI hackat terrorist och brottslingens iPhone som Apple vägrar att låsa upp.

Under sådana omständigheter har alla iPhone-användare snabbt mot VPN för bättre säkerhet och skydd. De har krypterat alla typer av inkommande och utgående datatrafik från sina enheter. Som ett resultat har de skyddat sig från myndighetsövervakning, cyberbrottslingar och integritetsfrågor från ISP.

IPhone-användare får många fördelar med VPN: er. De kan enkelt avblockera flera webbplatser, kan passera de geografiska begränsningarna, kan förbättra deras online-spelupplevelse och kan strömma till blockerade videor och innehåll, och många fler.

Här är några bästa gratis VPN som en iPhone-användare kan prova.

 

Gratis VPN

 

begränsningar

 

Varifrån att ta sig?

TunnelBear

500 MB per månad

https://www.tunnelbear.com/apps/ios

VPN av SurfEasy

250 MB

https://www.surfeasy.com/en/

VPN i Touch

Obegränsat

https://www.vpnintouch.com/

Hotspot Shield

500 MB per dag

https://www.hotspotshield.com/vpn/vpn-for-iphone/

Betternet

Obegränsat

https://www.betternet.co/iphone-vpn/

Bästa gratis VPN för Android-telefoner:

Som de bästa gratis VPN: erna för iPhones finns det på samma sätt flera VPN-tjänster som finns tillgängliga i Google Play Store för Android-användare och för att du kan bli förvirrad vilket är rätt val. Om du också går igenom samma situation, oroa dig inte att vi ger dig de bästa gratis VPN-tjänsterna för Android-användare som säkert kommer att hjälpa dig.

 

 

Gratis VPN: er

 

begränsningar

 

Varifrån att ta sig?

TunnelBear

500 MB per månad

https://www.tunnelbear.com/

Finch VPN

3 GB per månad

https://www.finchvpn.com

Proton VPN

Obegränsad surfning

https://free.protonvpn.com/

Super VPN

Obegränsat

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jrzheng.supervpnfree

Tryck på VPN

Obegränsat

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.northghost.touchvpn