Bästa VPN-tjänster 2017 – Säkerhet och tillförlitlighet

[ware_item id=33][/ware_item]

När det gäller säkerhetsverktyg är säkerhet och tillförlitlighet de viktigaste faktorerna eftersom du anförtros dessa verktyg känslig information. Virtuellt privat nätverk är ett av dessa säkerhetsverktyg som säkrar din online identitet och internetdata via webben. För några dagar sedan publicerade vi en artikel om Varför är VPN nödvändigt för Torrenting? Vilket blev väl mottaget och våra användare frågade om vilka som är de bästa VPN-tjänsterna eftersom de är oroliga för sin personliga information.


Eftersom det finns många VPN-tjänster tillgängliga i branschen; det ställer en fråga om tillförlitlighet och säkerhet bland företag. I den här artikeln kommer vi att diskutera vilka VPN-tjänster som är efterfrågade, viktiga faktorer som gör en VPN-tjänst tillförlitlig och förklarar funktionerna i de bästa VPN-tjänsterna.

Bästa lista över jämförelser för VPN-tjänster 2017

 bästa vpn-tjänsterexpressvpnlogoPureVPNPIA VPNIvacy VPN
Plats Panama Brittiska Jungfruöarna Hong Kong Förenta staterna Hong Kong
kryptering 2048-bitars SSL 256-bitars AES 256-bitars AES 256-bitars AES 256-bitars AES
Säkerhetsprotokoll PPTP, L2TP, IPSec, OpenVPN, IKEv2 PPTP, L2TP, IPSec, SSTP, OpenVPN PPTP, L2TP, IPSec, OpenVPN, IKEv2, SSTP PPTP, L2TP, IPSec, OpenVPN PPTP, L2TP, IPSec, OpenVPN, IKEv2 (iOS), SSTP
Serverplatser 57 87 141 24 50
Bandbredd & Hastighet Obegränsat Obegränsat Obegränsat Obegränsat Obegränsat
OS-support Windows, Mac, Linux, Android, iOS, routrar Windows, Mac, Linux, Android, iOS, routrar Windows, Mac, Linux, Android, iOS, routrar Windows, Mac, Linux, Android, iOS, routrar Windows, Mac, Linux, Android, iOS, routrar
Multi-inloggningar 6 enheter 3 enheter 5 enheter 5 enheter 5 enheter
Nollloggpolicy Inga loggar Inga loggar Inga loggar Inga loggar Inga loggar
Hemsida Besök leverantören Besök leverantören Besök leverantören Besök leverantören Besök leverantören
Erbjudanden 72% RABATT Vinterförsäljning 36% RABATT 78% RABATT vinterförsäljning 52% RABATT 86% RABATT vinterförsäljning
Pris

3,29 USD / mo

$ 8,32 / mo

$ 2,45 / mo

$ 3,33 / mo

$ 1,66 / mo

Bitcoin-support Ja Ja Ja Ja Ja
Pengar tillbaka garanti 30-dagars 30-dagars 7-dagars 7-dagars 7-dagars


Relaterad:
Bästa VPN för spännande och P2P-fildelning 2017

Exklusiva funktioner som gör en VPN-tjänst bäst

Varje VPN-tjänst i branschen erbjuder två grundläggande funktioner, dvs. kryptering och IP-cloaking. Det som skiljer den bästa VPN-tjänsten från resten är de exklusiva funktionerna den har att erbjuda. Vi listar några av de exklusiva funktionerna i dessa pålitliga VPN-tjänster.

bästa vpn-tjänster

NORDVPN | Editors Choice | Bästa lista över VPN-tjänster 2017

”NordVPN-namnet inspirerades av de nordiska idealen som innebär förtroende, förtroende, frihet och innovation. Det återspeglar hur vi värdesätter vår kundfrihet, hur vi strävar efter att vara innovativa med vår teknik och hur vi arbetar. ”- NordVPN

Företaget fokuserar mer på 'Säkerhet' och har några av de bästa funktionerna ett säkerhetsverktyg kan ha. Inte bara är det SSL-säkrade servrar som är optimerade för Strömning och P2P men också skyddad med Anti-DDoS säkerhet.

NordVPN har special TOR-over-VPN servrar som ger dig kraften i TOR över en VPN-tjänst för stark säkerhet och det tar bort behovet av en Tor-webbläsare. Om du känner att TOR-hastigheten är långsam men ändå vill ha dubbel säkerhet erbjuder den också en annan funktion VPN-over-VPN som heter DoubleVPN.

Relaterad: NordVPN är på 72% rabatt på Winter Sale som ett begränsat tidserbjudande. Du kan ta tag 2 år prenumeration i pris på en år och så lågt som 3,29 dollar per månad med 30-dagars pengarna tillbaka garanti.

Om du föredrar mobilitet och ditt arbete är mer mobilberoende kan du använda deras senaste mobila säkerhetsprotokoll IKEv2 som intelligent övervakar beteendet för alla nätverksförändringar och anpassar sig till de ändringarna utan att krascha VPN-anslutningen. Programvaruklienten har en inbyggd Nätverkslås eller Internet Kill Switch vilket stoppar all Internet-trafik om din VPN-anslutning kopplas bort och förhindrar att din verkliga identitet läcker ut.

bästa vpn-tjänsten

EXPRESSVPN | 2. plats | Bästa lista över VPN-tjänster 2017

”Vi gjorde ExpressVPN eftersom vi tror att alla, oavsett deras tekniska erfarenhet, borde kunna använda Internet fritt och säkert.” - ExpressVPN

Företaget fokuserar mer på 'Performance' och har de mest förbättrade SSL-säkrade servrarna i branschen. Tjänsten fortsätter att uppdatera och installera nya serverplatser varje vecka så att dess användare får 99,9 procent serverptid. Det har också en aktiv kundservice med gratis Live chat stöd för att matcha sådana prestationer.

Relaterad: ExpressVPN är på en 36% rabattförsäljning under en begränsad tid. Du kan ta tag 1 års prenumeration för så lågt som 8,32 dollar per månad med 30-dagars pengarna tillbaka garanti.

ExpressVPN är en traditionell VPN-tjänst men fokuserar mer på att ge bättre användarupplevelse. Till exempel har den en enkel och lättanvänd programvaruklient med inbyggda funktioner Internet Kill Switch, hastighetstest, och Smart plats som väljer den bästa möjliga servern beroende på din anslutning. Om ditt arbete är mer beroende av Point-to-Site Network (vanligtvis används i Windows Azure) har ExpressVPN ett stöd för SSTP säkerhetsprotokoll.

bästa vpn-tjänsten

PUREVPN | 3: e plats | Bästa lista över VPN-tjänster 2017

"PureVPN skapades med det enda motivet att hålla din integritet online intakt och erbjuda absolut internetfrihet." - PureVPN

Företaget fokuserar mer på 'Innovation' och har några av de bästa innovativa funktionerna i branschen. Inte bara är det SSL-säkrade servrar som är optimerade för Strömning och P2P men också skyddad med Anti-DDoS (betald) och NAT-brandvägg (betald) säkerhet.

PureVPN har en special Split Tunneling -funktion som ger dig fördelen med multitasking genom att separera Internet-trafiken i 'krypterad' och 'okrypterad' trafik.

Relaterad: PureVPN är på 78% nyår försäljning som ett begränsat tidserbjudande. Du kan ta tag 2 års prenumeration i priset för 1 för så lågt som $ 2,45 per månad med en 7-dagars pengarna tillbaka garanti.

Om du är en Windows OS-användare, sedan Virtuell router -funktionen låter dig konvertera din bärbara dator till en virtuell router och använda den för att ansluta till 10 fler enheter. Programvaruklienten har Internet Kill Switch en automatisk Smart syfteval funktion, med bara ett klick på en knapp, dvs. strömning, säkerhet, surfing, etc. för att ge dig en personlig upplevelse.

bästa vpn-tjänster

PIA VPN | 4: e plats | Bästa lista över VPN-tjänster 2017

”Vi vill tro att vår tillämpning av sekretess- och säkerhetslager är den mest effektiva lösningen på de problem som användarna möter idag. Vår lösning på integritet och säkerhet är att tillhandahålla en säker VPN-tunnel med superstark kryptering. ”- PIA

Privat Internet Access är ledande inom traditionella VPN-tjänster. Den har SSL-säkrade servrar optimerade för strömning och P2P fildelning. Om du är en tillfällig VPN-användare så har PIA VPN mest attraktiva prisplaner på marknaden.

Relaterad: Privat internetuppkoppling är på 52% rabatt försäljning under en begränsad tid. Du kan ta tag 1 års prenumeration för så lågt som $ 3,33 per månad med en 7-dagars pengarna tillbaka garanti. 

Programvaruklienten är enkel och enkel att använda och har en inbyggd Internet Kill Switch och en Annonsblockerare som blockerar annonser, skadlig kod och spårare. Om ditt arbete är beroende av proxy erbjuder Private Internet Access SOCKS5 ombud.

bästa vpn-tjänster

IVACY VPN | 5: e plats | Bästa lista över VPN-tjänster 2017

”Hos Ivacy är uppfinningsrikedom insatt i vår produktutvecklingscykel. Vi tror på fullständig onlinefrihet, tillsammans med ogenomtränglig säkerhet för våra användare. ”- Ivacy VPN

Ivacy är det näst mest 'innovationsdrivna företaget i VPN-industrin. Inte bara företaget är centrum för dragkraft på grund av dess mest överkomliga priser men också med dess innovativa funktioner.

Ivacy VPN erbjuder en smart DNS tillägg för att förhindra DNS-läckage och dirigera all din Internet-trafik genom dess dedikerade DNS-servrar. Programvaruklienten är enkel att använda och enkel med funktionen Internet Kill Switch och Split Tunneling för att separera din Internet-trafik i 'okrypterad' och 'krypterad' så att du kan multi-task.

Relaterad: Ivacy VPN är på 86% vinter försäljning som ett begränsat tidserbjudande. Du kan ta tag 2 års prenumeration i priset för 1 för så lågt som $ 1,66 per månad med en 7-dagars pengarna tillbaka garanti

Servrarna är säkrade med SSL teknologi, IPv6 skydd och optimerad för strömning och P2P fildelning som hjälper dig att kringgå det mesta av den regionala begränsningen av webbplatser.

Vilka nyckelfaktorer gör en VPN-tjänst tillförlitlig?

Det finns olika viktiga faktorer som du bör fokusera på när du väljer en VPN-tjänst.

1. Nollloggpolicy

Det finns många gratis VPN-tjänster som loggar dina internetaktiviteter och tillåter tredjeparter som annonsörer och myndigheter att övervaka åtkomst till din känsliga information. Eller någon betalad VPN som är baserad i övervakningstillståndet som USA kan följa reglerna.

En pålitlig VPN-tjänst bör strikt följa Zero-Log-policyn, vilket innebär att deras VPN-servrar inte får logga någon webbaktivitet (t.ex. tidsstämplar, URL-adresser, kakor etc.) Det är OK om tjänsten använder vissa opersonliga anslutningsloggar för datanvändning och anslutningsstider för att upprätthålla sin tjänst.

2. Bitcoin-betalningsmetod

När du gör en finansiell online-transaktion lagras dina uppgifter i företagets databas som kan spåras tillbaka till dig när som helst. Bitcoin är en anonym betalningsmetod som gör det möjligt för människor att genomföra sina online-transaktioner säkert och anonymt. Här är en guide för hur man köper Bitcoin.

För att undvika att lagra känslig information i deras databas; en pålitlig VPN-tjänst bör erbjuda en Bitcoin-betalningsmetod för att hålla användarens information anonym och ospårbar. Inte bara Bitcoin skulle hjälpa dig att köpa VPN anonymt utan också hjälpa till med andra köp online.

3. Utbredda VPN-servrar med otillåten bandbredd & Hastighet

Vissa tjänster och webbplatser är separerade i geografiska platser och begränsar Internetanvändare från att kringgå dessa geo-restriktioner genom att aktivt blockera VPN-servrar. Pålitliga VPN-tjänster bör ha utbredda VPN-servrar på PRIME-platser för att inte bara kringgå de regionala begränsningarna utan också hantera den befolkade trafiken för Internetanvändare.

Vanliga frågor

F - Vad är virtuellt privat nätverk eller VPN?

Ett virtuellt privat nätverk är en teknik som ansluter två fjärrdatorer via webben med en privat anslutning. Den privata anslutningen kallas ibland - Tunnel - som är krypterad med flera krypteringsalgoritmer.

Tekniken kom från företagsmiljön där klienter (anställda) ansluter till en värd (företagsnätverk) för att arbeta från avlägsna platser. Eftersom anslutningen tillhandahåller integritet på webben erbjuder många kommersiella VPN-tjänster VPN-servrar för att tillåta kunder att få tillgång till Internet privat.

F - Hur säkerställer VPN mina data?

När du prenumererar på en VPN-tjänst ger den dig en programvaruklient som underlättar en säker och privat anslutning mellan dig och fjärr VPN-servern (er) spridda över hela världen. Uppgifterna som överför mellan dig och servern krypteras sedan med olika krypteringsalgoritmer och protokoll.

F - Är VPN lagligt?

Ja. VPN är lagligt att använda eftersom tekniken ger säkerhet till ett företags nätverk och skyddar dina data från skada.

F - Förhindrar VPN att ISP övervakar mina data?

Ja. Eftersom VPN krypterar dina data med krypteringsalgoritmer som 256-bitars AES, kan din internetleverantör inte övervaka dina internetdata.

F - Förhindrar VPN obegränsad regerings massövervakning?

Ja. Av samma skäl som beskrivs ovan krypterar VPN-tunneln hela Internet-sessionen från din enhet till VPN-servern.

F - Är det OK att lita på VPN-tjänsteleverantören?

Det varierar leverantör till leverantör. Vissa VPN-leverantörer har transparenta sekretesspolicyer om vad de kommer att samla in och vad inte, medan vissa leverantörer har skuggiga policyer och tvetydiga uttalanden om vad de kommer att samla in. Så det är ditt ansvar att läsa integritetspolicyn och servicevillkoren för alla abonnemangsbaserade tjänsteleverantörer.

F - Kan jag använda VPN för att strömma blockerade kanaler?

Ja. Du kan använda VPN inte bara för att få åtkomst till geo-blockerade webbplatser utan också strömma innehåll i blockerade strömningstjänster som Netflix och Hulu. Du kan följa vår guide om bästa VPN för strömning.

Slutgiltiga tankar

Vi valde dessa pålitliga och bästa VPN-tjänster efter att ha granskat deras integritetspolicy och användarvillkor och granskat deras kunder online. Även om det är nödvändigt att installera ett Antivirus för att säkra ditt system, är det också nödvändigt att välja en pålitlig VPN-tjänst för att säkra din online identitet och internetdata. VPN-tjänsterna som anges här är strikta på sin Zero-Log-policy och erbjuder de bästa möjliga funktionerna.