DNS Leak Testing Tools EXPOSED – Verktyg som missvisar användare

[ware_item id=33][/ware_item]

I den här artikeln, vi kommer att avslöja det faktiska DNS-läckagetest verktyg som är vilseledande eller felaktiga för användare att förstå faktiska statistik bakom DNS Leak. Men det finns verkliga DNS-läcktestverktyg tillgängliga som fungerar perfekt och avslöjar de verkliga fakta, men det finns få andra topprankade verktyg som visar den faktiska siffran men som spelar med användarens oro för textliga vilseledande fakta och säljer sina egna tjänster.


Lyckligtvis kan du enkelt skilja de autentiska verktygen genom att bedöma visade statistik och fakta om DNS-läckor. Det vill säga när du kör DNS-test med VPN-anslutning bör den visade informationen vara från din VPN-leverantör. Ändå, om du ser någon riktig stat som din ISP-server eller verkliga IP, läcker din DNS.

Kort sammanfattning

DNS eller Domain Name System är samma som katalogen för internet till ditt system. Via DNS-servrar ändras webbadresserna från fraser till IP-formuläret och sedan visas du med din begärda webbsida.

När du anger URL: en i din webbläsare skickar den begäran till ditt systems DNS. Oftast är systemets inställning fast på ISP-DNS, men du kan ändra DNS-servern med ditt eget val. Detta är en viktig sak för alla internetanvändare som;

  • ISP-servern tillhandahåller en grundlig rapport om din internetaktivitet till din internetleverantör.
  • Din internethastighet kan vara bättre med andra servrar som Google DNS-server eller OpenDNS-servrar.
  • Om din VPN läcker DNS än du är på en säker sida eftersom informationen inte går till din internetleverantör.

Här är den förklarande VIDEO:

Vad är VPN DNS Leak?

Om du använder ett säkerhetsverktyg som VPN är det troligt att du tycker dig själv som säker men det är inte fallet. Många VPN är känsliga för DNS-läckor och du bör vara medveten om sådana sekretessproblem genom att köra DNS-läckagetest.

När du ansluter till ett VPN skickas alla dina DNS-förfrågningar till de anonyma VPN-DNS-servrarna. Ibland håller dock en VPN inte kontroll av DNS-frågor och de överförs till din ISP-DNS trots VPN-anslutning. Det är vad vi kallar "VPN DNS Leak".

För att identifiera DNS-läckan bör du ansluta ditt VPN och sedan köra DNS-läckagetestet. Om de visade IP-adresserna eller platsen inte stämmer överens med de servrar du får med din VPN-leverantör kanske din DNS läcker. Du kan också kontrollera om något av resultaten matchar din verkliga IP, plats eller ISP och om så är fallet läcker din IP-adress ut.

Hur du utför DNS Leak Test

Metoden för att kontrollera DNS-läcka är verkligen enkel. Allt du behöver göra är att komma åt ett autentiskt och legitimt DNS-testverktyg och utföra följande steg.

  • 1: a steget: Gå till verktygssidan.
  • 2: a steget: Anslut nu ditt VPN och klicka på webbplatsens DNS-testknapp.
  • 3: e steget: Efter testet jag slutfört ser du några av IP-adresserna och platserna. Om någon av IP: er är samma som din än din VPN inte är ansluten eller läcker DNS.

Upptäck de autentiska DNS-testverktygen

Med ökningen av VPN: er ökar också bristerna och sårbarheterna bland dem. Därför introduceras några av tjänsterna för att hjälpa internetanvändare att ta reda på sådana brister. Tyvärr åtföljs dessa tjänster av några av de verktyg som vilseleder användare och det kan vara av många skäl.

  • Verktyget kan vara att marknadsföra en specifik VPN-tjänst genom att endast visa säkra resultat för den VPN.
  • Testplatsen har sin egen VPN och de meddelar alla andra VPN som är sårbara för sekretess.
  • Webbplatsen kan också ha några brister som den inte kunde utföra det perfekta testet.

Därför har vi genomfört en grundlig undersökning av några av de framstående testverktygen. Här är de resultat vi har hittat.

# 1 - DNS Leak Tool av VPNInsights.com

DNS-testverktyget på denna webbplats har de mest exakta resultaten och de har visat den autentiska informationen om alla VPN-tjänster. Vi har inte hittat några dolda skript eller anknytning till någon VPN-tjänst.

Processen som vi har avslutat detta yttrande är att varningen är korrekt och matchar de visade resultaten.

DNS Leak Testing Tools EXPOSED - Verktyg som missvisar användare

# 2 - DNS Leak Test av DNSleaktest.com

DNS-läckagetest är också ett legitimt verktyg med mestadels exakta resultat. Deras test mäter alla tjänster lika utan diskriminering eller fördomar. De visar också en kort detalj om det utförda testet så att användaren kan skildra den verkliga situationen.

dns-läckagetestet

# 3 - DNS Leak Test av IPLeak.net

När vi testade IPleak.net med olika VPN, verkar resultaten tillfredsställande och de utför ett grundligt test för DNS-förfrågningar.

De visar inte heller att din DNS läcker eller inte. Istället ger de bara detaljerad information och guider användarna om hur de kan skildra VPN-effektiviteten och det faktum att DNS läcker eller inte.

DNS Leak Test - ipleaknet

Bekräftade vilseledande DNS Leak Tools

Här är de högst rankade DNS Leak Tools som är involverade i vilseledande användares och försäljning av deras anslutna VPN-leverantörer.

# 1 - DNS Leak Test av DNSleak.com

DNSleak.com är tydligen ett oberoende verktyg; men vi har sett några vanliga resultattrender när vi kör testet med olika VPN: er.

För de flesta VPN: er visar de en ansvarsfriskrivning "Ser ut som att din DNS kanske läcker ..." med en röd färg. Ändå, med samma VPN, visar de legitima webbplatserna som VPNInsights och IPleak.net inte sådana resultat. Men när PIA (Private Internet Access) VPN anslutits visar ansvarsfriskrivningen säker DNS.

En annan förvirrande sak är att ingen av detaljerna visar DNS-läcka men de fortsätter att visa den röda meddelandet med andra VPN.

Med annan VPNMed PIA VPN
DNS Leak Testing Tools EXPOSED - Verktyg som missvisar användare DNS Leak Testing Tools EXPOSED - Verktyg som missvisar användare

# 2 - DNS Leak Test Av ExpressVPN

Medan vi testade DNS-läckorna med det här verktyget har vi sett några framstående mönster. Det vill säga att när en ansedd VPN annan än ExpressVPN är ansluten är resultatet som visas rött. IP- och platslistan stämmer dock inte med den verkliga IP-informationen.

Å andra sidan när vi anslöt ExpressVPN visar de ett grönt resultat medan den visade informationen var samma som den föregående. Det betyder att IP-adresserna inte matchade den verkliga IP-adressen.

Först LookWith andra VPNWith ExpressVPN
dns läcktest dns läcktest - falskt   DNS Leak Testing Tools EXPOSED - Verktyg som missvisar användare

Ändå kan en sådan tjänst blanda användaren med dessa kontrasterande skärmar.

# 3 - Astrill VPN-läckagetest

Tyvärr gynnar detta verktyg också sin egen VPN-tjänst genom att visa positiva resultat för det och det negativa resultatet för de flesta andra VPN-tjänster.

DNS Leak Testing Tools EXPOSED - Verktyg som missvisar användare

Hoppas att du får trovärdiga resultat nu och framåt

Denna information som vi har behandlat i artikeln kan vara ny för många men den är inte oförutsägbar. De flesta av oss måste tänka på några sekunder att vissa testverktyg, särskilt de som har sin egen tjänst, kan gynna deras produkt och det är vad vi hittade när vi testade dessa verktyg.

Därför rekommenderas det att alla internetanvändare testar DNS-problem med ett äkta verktyg. Det är dock ännu bättre att dubbelkontrollera DNS-läcka med något annat verktyg också.