Hur man krypterar BitTorrent-trafik – komplett guide

[ware_item id=33][/ware_item]

I den här artikeln kommer vi att visa dig hur du kan kryptera din Bittorent eller Utorrent Traffic med hjälp av tredjepartsverktyg, på detta sätt kan du kryptera dina torrenter som planterar säkert!


men vi rekommenderar inte det eftersom människor klagade på mindre säkra och en tid involverat i att läcka din DNS eller IP. Vi rekommenderar starkt att använda NordVPN för Super internethastighet såväl som krypterad anslutning. Dessutom finns funktioner som, Kill Switch och DNS-skydd.

Tystande något har alltid mörk uppfattning. på grund av den olagliga användningen av BitTorrent som nedladdning av upphovsrättsskyddat material inklusive filmer, musik, programvara och många andra. Den här guiden hjälper dig att kryptera BitTorrent Traffic.

Sådana nedladdningar är vanligtvis stora och sätter stort press på dina (ISP: er) internetleverantörers servrar. Dina Internetleverantörer stänger i sin tur din BitTorrent-trafik i sina nätverk. Genom en sådan åtgärd minskar din BitTorrent-nedladdning.

Eftersom torrenting är så populärt implementerar fler och fler internetleverantörer metoder för att strypa BitTorrent Traffic (även kallad formningstrafik).

Om du inte är säker på om din BitTorrent stegras kan du kolla listan över landsvisa dåliga ISP: er.

Men hur kan man hindra ISP: er från att strypa din BitTorrent-trafik? Lösningen är Kryptering. Genom att kryptera din BitTorrent-trafik kan du förhindra att internetleverantörer stegrar.

Vad gör kryptering? Kryptering gör dina data - BitTorrent-trafik i fråga - till oidentifierbar form så att det blir svårt för dina Internetleverantörer att spåra och identifiera din BitTorrent-trafik. Även om kryptering tar din CPU-kraft för kryptering, men det finns nästan noll procent chanser att du är BitTorrent-trafik kommer att läcka och stegras.

Hur man krypterar BitTorrent-trafik

Det finns olika sätt för kryptering av BitTorrent-trafik.

 1. BitTorrent-klientens inbyggda krypteringsfunktioner
 2. Peer Block [Peer Guard]
 3. Virtuellt privat nätverk

Relaterad artikel: 5 Bästa VPN för Torrenting & P2P Filesharing & Topprekommendation 2017

1. BitTorrent-klientens inbyggda krypteringsfunktioner

De populäraste BitTorrent-klienterna som Azureus, BitComet och uTorrent / BitTorrent har inbyggda krypteringsfunktioner för att kryptera BitTorrent-trafik. Följ dessa steg för att aktivera dem.

Azureus

 1. Öppna 'Azureus' BitTorrent-klient.
 2. Navigera till Verktyg > klick alternativ > bygga ut Förbindelse > Välj Transportkryptering.
 3. Kryssa i kryssrutan "Kräv krypterad transport"Alternativ.
 4. Välj RC4-kryptering från 'Minsta krypteringsnivå.’
 5. Kryssa i kryssrutan "Tillåt icke-krypterade utgående anslutningar om krypterat anslutningsförsök misslyckas.'Det gör det möjligt för klienten att skicka icke-krypterade anslutningar för att säkerställa kompatibilitet. Det kommer dock att avslöja din riktiga IP-adress för din ISP för att identifiera BitTorrent-trafik. Vårt råd är att lämna det otickat och kontrollera dina såmaskiner och hastigheter. Om det sänker din nedladdningshastighet markerar du det här alternativet och kontrollerar igen.
 6. Klicka på kryssrutan "Tillåt icke-krypterade inkommande anslutningar.’
 7. Det är allt för Azureus; för att kryptera BitTorrent-trafik.

Bitcomet

 1. Navigera till alternativ > Klicka på Inställningar > Klicka på Avancerad > Välj Förbindelse.
 2. Rulla till 'Protokollkryptering,"Det skulle finnas tre fält Auto Detect, Alltid, och Inaktivera. Alternativet för automatisk upptäckt tillåter fler anslutningar men mindre skydd mot ISP-gas.
 3. Försök automatiskt upptäcka först, om det inte ökar din hastighet, växla sedan till 'Alltid'.
 4. Det är allt för BitComet; för att kryptera BitTorrent-trafik.

uTorrent / BitTorrent

 1. Navigera till alternativ > Klicka på Inställningar > bläddra för att välja BitTorrent.
 2. Bege dig till 'Protokollkryptering,"Det har tre alternativ"Aktiverad,''Tvingade,'Och'Inaktiverad.’
  Alternativet "Aktiverat" tillåter fler anslutningar men mindre skydd mot ISP-gasreglage.
 3. Försök först den 'tvingade' anslutningen. Om det minskar din hastighet avsevärt, växla till alternativet "aktiverat".
 4. Kryssa i kryssrutan "Tillåt inkommande äldre anslutningar,'Om du vill tillåta icke-krypterad inkommande trafik.
 5. Det är allt för uTorrent / BitTorrent; för att kryptera BitTorrent-trafik.

2. Peer Block

PeerBlock är ett praktiskt verktyg för att blockera vald trafik genom att blockera specifika IP: er från att ansluta till din dator. Det kan göras med routern men vad händer om du kan göra det direkt från datorn?

Ofta går anti-P2P-företag som myndigheter, upphovsrättsinnehavare som MPAA, byråer osv. I poolen av kamrater som delar torrentfilen och sparar alla IP-adresser och senare skickar varningsbrev om överträdelser till sina Internetleverantörer, som i sin tur stryk din hastighet eller värst, återkalla ditt internetabonnemang.

Hur är detta användbart för BitTorrent Traffic? PeerBlock-block känner till ett antal IP-adresser och blockerar trafiken till och från dessa IP-adresser (kamrater).

kryptera bittorrent trafik

Från början av PeerBlock-startguiden, om du väljer alternativ som P2P, annonser och spionprogram från listan, kommer PeerBlock automatiskt att ladda ner de kända IP-intervallen för spionprogram och blockerar IP-adresser.

Att lägga till en anpassad lista med IP-intervall är enkelt, på inställningsskärmen kan du skapa en IP-lista. Du kan också importera IP-intervall från var som helst på internet, till exempel IPBlockList och iBlockList.

bittorrent trafik kryptering

Du kan också lägga till ditt specifika IP-intervall. Om du till exempel vill blockera all IP-trafik från Kina. Du kan klicka på "skapa lista,Ge beskrivningsnamn och filens destination.

bittorrent trafik kryptering

På nästa skärm kommer du att uppmanas att ange listan över IP-adresser som ska blockeras. Om du bara vill blockera IP-intervallet från hela Kina, gå till IPAddressLocation.org och använd IP-intervallverktyget för att få alla tilldelade IP-adresser i det landet.

kryptera bittorrent trafik

Kopiera alla dessa IP-fält till en textfil och spara den som .p2p tillägg för att göra det läsbart av PeerBlock. Klicka på 'Lägg till‘För att välja filen.

bittorrent trafik kryptering

När du är klar med att anpassa listor, gå till huvudskärmen där du får se aktiviteten för IP-adresser och övervaka allt. Du kommer att se IP: erna blockerade i det fönstret. Du kan också klicka på 'visa historia"-Knappen där du kan se aktiviteterna för flera punkter i tid.

bittorrent trafik kryptering

Programvaran visar inte bara de blockerade IP-adresserna utan också de tillåtna IP-adresserna som gör den till ett utmärkt övervakningsverktyg.

PeerBlock är perfekt om du vill blockera en viss uppsättning IP-adresser och lämna resten till ditt antivirus- och antivirusprogram..

Misuppfattning om PeerBlock

 1. PeerBlock döljer inte din IP-adress i en BitTorrent-trafik.
 2. Det blockerar inte alla IP-adresser, snarare en uppsättning specifika IP-adresser. Den är därför föråldrad och kräver uppdaterade blocklistor.

3. Virtuellt privat nätverk

VPN - Virtual Private Network - är en utmärkt metod för att skydda din integritet och säkerhet online. Det krypterar BitTorrent-trafik och döljer också din riktiga IP-adress från poolen av kamrater som delar filen, vilket gör den till ett perfekt verktyg för att förhindra upphovsrättsägare och ISP: er för att identifiera din BitTorrent-trafik och strypa din internethastighet.

VPN-kryptering

Var dock försiktig med gratis VPN tillgängligt på webben. Dessa gratis VPN loggar antingen dina aktiviteter eller läcker dina IP-adresser eller båda, vilket gör din BitTorrent-trafik mottaglig för hastighetsgas från dina internetleverantörer och IP-spårning från upphovsrättsägare.

En betald VPN-tjänst har sina dedikerade VPN-servrar med DNS-tjänst för att eliminera sådana risker och erbjuda premiumtjänster.

Slutsats

Om du använder inbyggd BitTorrent-klientkryptering är det att föredra att använda PeerBlock. Det kan dock fortfarande utgöra en risk för att exponera din BitTorrent-trafik.

VPN är den bästa metoden för att kryptera BitTorrent-trafik och förhindra ISP: er från att strypa din BitTorrent-trafik.