Hur man löser SSL-anslutningsfel [Löst] 2018 uppdaterat

[ware_item id=33][/ware_item]

Alla kända webbläsare har sina egna säkerhetsåtgärder och skyddade lager, som endast är avsedda att ge extra lager av säkerhets- och skadlig miljö för användare. Det är därför vissa användare får fel som SSL Connection Error eller err_ssl_protocol_error.


Det finns miljontals infekterade och osäkra webbplatser runt om i världen som webbläsare använder och konfigurerar sina egna system för att förhindra sådana skadliga webbsidor. De upptäcker och pop-up automatiskt felet "err_connection_closed" för att få användarens uppmärksamhet.

I den här artikeln ska jag visa dig hur du kan bli av med de fel som är relaterade till SSL-anslutning och felaktigt uppstår när du surfar online.

SSL-fel orsakas mest av användarens dator & Webbläsarkonfiguration och det kan vara från serverens slut.

Fel som:

 • err_ssl_protocol_error
 • din anslutning är inte privat
 • err_ssl_protocol_error
 • err_connection_closed

Dessa är de viktigaste felvillkoren du kommer att få mest när du surfar online och sitter fast på någon webbplats eller sida. Om du är offer för ett av sådana fel kan den här artikeln hjälpa dig.

Systemkonfiguration: Kontrollera dina systeminställningar

Innan du tittar på serversidan måste du kontrollera dessa konfigurationer, som oftast löser problemet.

Kontrollera systemtid och datainställningar:

Om din tid och datum inte är korrekt kan det orsaka problemet. Återställ tiden om den är fel. Hur man löser SSL-anslutningsfel [Löst] 2018 uppdaterat

Antivirusprogram:

Om du använder antivirusprogram på dina enheter stängs du av den tillfälligt för att kontrollera om det finns något problem med det här. Det beror på att ditt antivirusprogram kan blockera din SSL-anslutning.

Relaterad artikel: Topp 10 bästa antivirusprogram 2017 & Håll dig alltid skyddad

Kontrollera din brandvägg:

Din brandvägg kan också vara en orsak till dessa fel ("err_ssl_protocol_error","err_connection_closed”). Som standard kan din brandvägg stoppa alla anslutningskort som kommer via SSL-anslutningar som löpt ut. Du kanske måste inaktivera brandväggen och öppna sidan igen, kontrollera om den fungerar.

Network Sharing Center-inställningar:

Den här metoden fungerar bara om du använder Windows OS och din SSL-status kan blockera din SSL-anslutning, så du kan följa dessa steg för att "tydlig SSL-stat

För Mac-användare:

Klicka på > tillämpningar > Verktyg > KeyChain Access

SSL-anslutningsfel

För Windows-användare

Nätverks-och delningscenter

 • Start meny
  • Kontrollpanel
   • Nätverk och internet
    • Nätverks-och delningscenter

Clear-SSL-state-fönster

Se vänstra nedre hörnet av fönstret där du hittar ett alternativ som heter "Internet-alternativ"Klicka på det, det kommer att öppna nytt fönster som heter"Internetegenskaper”Klicka nu på“Innehåll”Och klicka sedan på“Rensa SSL-tillstånd”.

Detta kan lösa problemet permanent. Om inte hoppa till nästa steg.

Webbläsarens inställningar för att lösa SSL-anslutningsfel

Tillägg:

Någon gång dessa typer av fel inträffar när du använder vissa misstänkta webbläsartillägg, i så fall måste du ta bort eller inaktivera onödiga plugins. Öppna Chrome och klistra in det här "chrome: // extensions /". Nu får du en lista med tillägg som du måste inaktivera alla. Öppna din önskade webbsida igen och tryck på Enter. Om det inte fungerar än fortsätt att läsa.

Hur man löser SSL-anslutningsfel [Löst] 2018 uppdaterat

Relaterad artikel: Hur man avblockerar webbplatser på Chrome | Säkra tillägg

Webbläsarens Clear Cache:

Ibland orsakas SSL-anslutningsfel på grund av förfallen och gammal certifiering, som lagras i din webbläsares cache, även om problemet löses av webbplatsägaren. Det beror på att det lagras i webbläsarens cache! Varje gång du besöker den sidan kommer det att visa samma resultat som de valde när frågan var där.

Rensa din surfhistorik och försök den sidan igen. Du kan antingen prova det i inkognitoläge bara för kontrolländamål! Eftersom inkognitofliken inte följer gammal cache och historik.

Kort nyckel:

 • Windows-användare: CRTL + Shift + N
 • Mac-användare: kommando + shift + N

Uppdatera din webbläsare:

Dessa fel “err_connection_closed” kan också orsakas av webbläsare i gamla versioner, du måste uppdatera dina webbläsare under inställningar.

QUIC-protokoll i Chrome:

Chrome har “QUIC Protocol” som standard, webbläsare som chrome ser alltid till att webbplatsen du besöker är helt pålitlig och säker att köra. Det skyddar också din dator från att ladda ner eller injicera skadlig programvara som mestadels kommer från osäkra webbplatser.

Vi rekommenderas att göra om processen när du är klar med den webbplatsen.

Att inaktivera QUIC-protokoll i krom och andra webbläsare kan också vara till hjälp för att lösa SSL-anslutningsfel “SSL_PROTOCOL_ERROR”. Kopiera den här koden "chrome: // flags / # aktivera-quic

Hur man löser SSL-anslutningsfel [Löst] 2018 uppdaterat

Klicka nu på “Experimentellt QUIC-protokoll" Välj "Inaktiverad" och stäng Google Chrome. Kör nu programmet igen.

Den här artikeln uppdateras då och då ...