Mest säkra webbläsare 2019 | Krypterad surfning

[ware_item id=33][/ware_item]

Författares resultat: Jag har nyligen täckt olika ämnen relaterade till "säker surfning." Du behöver ändå en VPN-anslutning, även när du bläddrar i Tor-webbläsaren. Vilket betraktas som världens mest pålitliga webbläsare men det garanterar inte kryptering. bortsett från det förflutna där alla FBI-agenter använder för att kommunicera genom TOR.


nackdelar: - hemsk Internethastighet - långsam anslutning - dålig användarupplevelse

Detta kommer att bli en lång diskussion, för att spara tid för er, jag har delat upp det i två avsnitt.

 1. Vilka är den bästa säkra webbläsaren [lista]
 2. Hur du säkerställer din vanliga webbläsare med [tweaks]
 3. Varför du behöver ett VPN med Secure browser

Varför VPN över säker webbläsare?

Även om de säkra webbläsarna som TOR också döljer din IP-adress och krypterar din trafik som en VPN. Men när du använder säkra webbläsare överförs dina data också till tredje part.

Medan ett VPN är den enda källan där dina data dumpas när du använder ett virtuellt privat nätverk för datakryptering och integritet.

Till exempel har en säker webbläsare en tjänst som VPN för att skydda deras användardata. Så här går din Internethistorik till webbläsarprogrammet och VPN-servern.

Därför är de som väljer ett VPN säkrare och skyddade mot sårbarheter än privata webbläsare. Dessutom erbjuder de bästa VPN-tjänsterna sina kunder noll-loggningspolicy som nästan försvinner din datahistorik från alla platser.

Bläddra på webben med säkerhet och integritet med dessa 5 bästa säkra webbläsare och ha en bekymmersfri surfingupplevelse på internet.

Introduktion till säker webbläsare och varför du behöver en

Du kanske använder en av de bästa webbläsarna som Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera eller Safari som är effektiva för att fungera tillsammans med bästa resultat. De är emellertid inte tillräckligt säkra för att säkerställa integritet mot ökande cyberhot och strikta lagar om datasnopp, Här är allt Internet sekretesslagar Förklaras av Privacysniffs.

För detta ändamål behöver du en säker webbläsare eller för att förenkla processen kan du ladda ner en integritetsförlängning med din befintliga webbläsare. Skillnaden mellan en anonym webbläsare och en effektiv regelbunden bästa webbläsare är att den säkra webbläsaren kommer med en inbyggd proxy.

Ändå säkerställer detta bara surfhistoriken och aktiviteten i webbläsaren och all annan internetinformation på din enhet förblir exponerad och osäker.

Om du vill göra hela enheten säker utan krångel med att hantera en ny webbläsare eller ladda ner ett extra webbläsarförlängning kan du använda en VPN-app med avancerad kryptering och andra säkerhetsfunktioner.

Du kan använda en legitim VPN-tjänst för att undvika alla risker.

Ett säkert internet har blivit den enskildes mest önskade önskan, särskilt efter de välkända FCC-sekretessreglerna. Dessa regler har gett IPS: er orättvisa befogenheter som allvarligt hotat internetanvändarnas integritet.

Därför har en överväldigad lust uppmärksammats när det gäller personer som söker sekretessverktyg för att ha ett säkert internet.

Några av dessa människor har också nått oss för några bra rekommendationer. För att tillgodose våra läsare har vi filtrerat bort några bästa säkra webbläsare som vi uppdaterar regelbundet för att upprätthålla effektiviteten.

Men när vi utforskar dessa webbläsare har vi upptäckt några av de allmänna problem som människor står inför. De vanliga webbläsare som Chrome, Firefox och Opera använder inte de komplikationer som dessa säkra webbläsare har.

Å andra sidan måste du ladda ner den som tillagd programvara, vilket tar extra utrymme och ram till ditt system.

Istället för att ladda ner och installera en annan anonym webbläsarprogramvara kan du helt enkelt installera en virtuell privat nätverk (VPN) -programvara.

Det ger dig inte bara säkerhet när du surfar utan krypterar också din trafik, vilket gör att du nästan inte kan spåras för Internetleverantörer, regeringar och snögande ögon..

fynd: Att använda säkra webbläsare för att dölja och säkra din surfhistorik är verkligen frustrerande upplevelser för vanliga användare, därför bör du istället för att söka efter säkra webbläsare leta efter anonyma verktyg som VPN (Virtual Private Network) för att säkra hela ditt nätverk.

VD Finn Joe

6 säkraste webbläsaren 2019

(1) - TOR BROWSER | Krypterad webbläsare

När det gäller integritet och anonymitet har Tor visat sig vara den viktigaste ligan av bästa säkra webbläsare.

Tor-nätverket tillhandahåller anonym kommunikation. Dess mål är att skydda en användares integritet och känslig information från en internetkriminell, nyfiken på att blanda sig med sådana saker.

Tor utvecklades i allians med U.S Navy för det enda syftet att tillhandahålla anonym webbsökning.

Hur Tor Browser tunnelar dina data med kryptering

Datatrafikanalys är den mest önskade beväpningen i en hackers arsenal. Det kan hjälpa en hackare att få tillgång till din mest känsliga information.

De grundläggande krypteringsteknikerna ger inte säkerhet mot trafikgranskning. Nyttan är den faktiska informationen krypteras. Medan rubriken, det vill säga information inklusive källa, storlek etc som hjälper uppgifterna att komma till sin destination, undantas från kryptering.

Tor, som är vår bästa webbläsare enligt vår åsikt, förhindrar obehörig övervakning av dess inbyggda "dolda" reläserver. Det skickar din datatrafik genom dessa reläserver som uppfyller syftet med en labyrint.

Dessutom görs uppgifterna oigenkännliga för snygga fickfickare för att bestämma trafikens ursprung och destination.

Vilka är dess webbläsarfunktioner?

Tor-webbläsaren gör dig tillgänglig för Tor-nätverket. Det fungerar i anslutning till U.S. marinen och andra lagar som upprätthåller organisationer för att samla in underrättelser samt besöka webbplatser utan att lämna ett spår av regeringens IP-adresser i webbplatsens logg.

Tor är en bärbar app som innebär att den kan installeras på alla flyttbara lagringsenheter (som en USB). Därför kan dess tjänst användas på vilken dator du arbetar med, oavsett plats.

Tor är en avancerad webbläsare för sekretess som har en lättanvänd skjutreglage till skillnad från det vanliga NoScript-tillägget, som ingår som standard. Webbläsaren känns igen omedelbart av Firefox-användare med några uppenbara ändringar.

Nackdelar du kan möta när du använder TOR

Den största nackdelen är hastigheten. Eftersom din datatrafik måste passera genom en labyrint innan du når sin destination påverkas din surfprestanda. Om internetanslutningen är dålig; Tor kan bli besvärande. Men om anslutningen är god; det kan vara den enklaste webbläsaren att fortsätta med.
Ett annat problem är att Tor inte garanterar anonymitet. Med Tor på allmän Wi-Fi måste du se till att du använder en VPN app för att öka din säkerhet.

Den här webbläsaren är tillgänglig på Windows, Mac och Linux.

(2) - EPISKA BROWSER

Episk webbläsare inaktiverar direkt många passager som kan äventyra din webbsökning och stärker din säkerhet.

best-secure-webbläsare

Som en av de bästa säkra webbläsarna har den en inbyggd proxy som hjälper dig att bli anonym och dölja din plats. Den använder en aktiv Spåra inte och undantar spåren när du avslutar en surfningssession.

Den här webbläsaren är tillgänglig för Windows och Mac.

(3) - SRWare IRON BROWSER

Det är en krombaserad webbläsare som är anledningen till att många bilder på skärmen verkar identiska. Det håller dina data säkra med de vanliga säkerhetsmetoderna. Den största skillnaden mellan Chrome och SRWare är dataskydd. Det är anledningen till att det är en av de bästa säkra webbläsarna. SRWare utesluter användningen av ett ID tillsammans med andra Chrome-sekretessproblem, t.ex. sökförslag.

best-secure-webbläsare

Den här webbläsaren är tillgänglig på Windows, Mac, Linux och Android.

(4) - COMODO DRAGON BROWSER

Comodo Dragon Browser är en av de bästa säkra webbläsarna men ändå är det ingen match igen för Tor Browser, men med sina specialiserade tillgångar gör det webbläsning mycket säkrare. Det tillhandahåller skanning av skadlig programvara på plats, säker DNS, SSL och domänvalidering och blockerar alla spårning, kakor och webbspioner. Det är också en krombaserad webbläsare, som SRWare. Därför blir det inte ett helt annat äventyr utan snarare ett säkrare.

best-secure-webbläsare

Den här webbläsaren är tillgänglig på Windows, Mac och Linux.

(5) - AVIRA SCOUT

Bland de bästa säkra webbläsarna är Avira Scout en hängiven krombaserad webbläsare. Avira Scout fokuserar på säkerhet och integritet. Det staplar upp en mängd tredjeparts säkerhetsplugins i webbläsaren.

best-secure-webbläsare

Det är utan tvekan en av de bästa säkra webbläsarna på grund av dess exceptionella funktioner som inkluderar Avira Safe Browsing (blockerar infekterade nätfiskewebbplatser), Avira Safe Search, Secure Wi-Fi implementering av HTTPS (baserat på HTTPS Everywhere) när du ansluter via osäker Wi-Fi, och anti-tracking förmåga.

Den här webbläsaren är tillgänglig på Windows, Mac och Linux.

(6) Dooble Secure Browser:

Dooble är ett annat säkert alternativ om du letar efter säker och anonym surfning. Stora operativsystem som Windows, Mac OS X & Linux support Dooble webbläsare.

dooble säker webbläsare för integritet

Det är svårt att använda Dooble-säker webbläsare på grund av dess infrastruktur och säkra version. Det finns två lägen tillgängliga, som standard är den inställd på den säkra versionen. Osäker version Dooble inaktiverar din JavaScript och flash-spelare, vilket gör användarens upplevelse riktigt frustrerande men säkrare och krypterade.

Få grundläggande funktioner liknar HTTPS Överallt som de tvingar HTTP-serverbegäran till HTTPS-versionen för att returnera krypterad version av webbplatsen. Det blockerar också iFrames och cookies från tredje part.

Det finns få intressanta alternativ som följer med Dooble, din surfhistorik och bokmärken kommer att konverteras till oläsbar textform, betyder chiffertexter och det är så de krypterar alla preferenser.

(7) Modig webbläsare

Den modiga webbläsaren är en öppen källa som har alternativ för Safari och Chrome. Det är en krombaserad webbläsare istället för Firefox. Den modiga webbläsaren är en relativt ny sekretesswebbläsare men den har några effektiva funktioner som konkurrerar om andra bästa säkra webbläsare i denna lista.

Mest säkra webbläsare 2019 | Krypterad surfning

Den har en inbyggd ad-blockerare, spårningsskydd, skriptblockerare och HTTPS överallt. Ändå tillhandahåller de också WebRTC-läcksskydd som är en framträdande brist i de flesta populära webbläsare som Chome, Opera, Firefox och andra..

Det tillhandahåller en funktion med ett klick anti-fingeravtryck funktionalitet och är en lätt webbläsare. Därför fungerar denna webbläsare verkligen effektivt som en sekretesswebbläsare för Android, men en nackdel som noteras för den modiga webbläsaren är att dess skrivbordgränssnitt är lite långsamt. Kommentar från diskussion Vad är samförståndet om Brave Browser?.

Hur du säkrar din vanliga webbläsare

Istället för att söka i en annan säkrare webbläsare kan du förhindra och eliminera säkerhetshot genom att lägga till det extra lagerskyddet i dina webbläsare.

Dessa tillägg och tillägg gör din Firefox & Chrome säkrare precis som den säkraste webbläsaren säkrar dina data.

Relaterad artikel: Anonym surfning: 4 bästa lösningar för komplett privat surfning

Sekretessgrävling:

Har du någonsin lagt märke till att när du besöker vissa "e-handelswebbplatser" och söker eller besöker vissa produkter och lämnar webbplatsen, kommer du att se popup-annonserna för dessa produkter på andra webbplatser som Facebook som du besöker efteråt?

Detta kallas spårning från tredje part. Tredje parts spårning spårar dina aktiviteter bakifrån och Privacy Badger förhindrar denna typ av spårning genom att blockera dem.

Privacy Badger blockerar helt enkelt rekommendationsskript för att återge sidan. Det blockerar också alla inkommande webbplatsskript som tänker samla in information från din webbläsare.

Om vi ​​pratar om Google Analytics, eftersom GA också tar tag i informationen från användarens slut så blockerar inte Privacy Badger GA-skript som standard. Om du också behöver blockera GA måste du installera ett annat tillägg, som vi kommer att diskutera nedan.

 • Förlängning för FireFox:
 • För Chrome:
 • Opera Extension:
 • Ladda ner tillägg för Safari:

UBlock Ursprung:

Detta är ett annat bra tillägg eller tillägg för Firefox, också tillgängligt för Chrome, Safari och Opera. UBlock Origin är ett riktigt kraftfullt verktyg på grund av listan över filter de fick. Det är ett open source-projekt och överraskningen är att de inte förväntar sig en donation för detta. Som de säger;

"Fri. Öppen källa. För användare av användare. Inga donationer sökts. Utan förinställda filterlistor är denna tillägg ingenting. Så om du verkligen vill bidra med något, tänk på de människor som arbetar hårt för att underhålla de filterlistor du använder, som gjordes tillgängliga för alla gratis. ”

Dess grundläggande funktion är att denna tillägg inte bara blockerar annonsen utan också skyddar ditt system från skadlig programvara.

Cookie AutoDelete:

Detta ger din webbläsare ytterligare ett säkerhetslager genom att ge dig kontrollen att hantera cookies. Genom denna cookiehanterare kan du vitlista och grålista webbplatserna så när du stänger fliken kommer den automatiskt att ta bort kakorna.

Den oanvända kakan kommer att tas bort när du lämnar fliken eller stänger webbläsaren, vilket förhindrar spionaktivitet bakom din surfning med hjälp av kakor.

 • Förlängning för Chrome
 • Få den här förlängningen för FireFox
 • För Opera

HTTPS överallt

Detta är den fantastiska tillägg som utvecklats och underhålls av EFF-supportrar och utvecklare, det är gratis att använda och ger dig stor säkerhet och förbättrar användarupplevelsen.

HTTPs Everywhere är utformad för att återge den enda säkrade versionen av webbplatsen, i vilken tillägg kommer att tvinga all HTTP-begäran till HTTP-versionen. Om du till exempel vill öppna http://www.abc.com kommer den med kraft att hantera begäran genom att lägga till HTTPS-länk, öppnar du överallt.

Det enda syftet med detta är att se till att du besöker webbplatsens krypterade sida. Det finns tusentals webbplatser som har giltigt SSL-certifikat men de omdirigerar inte HTTPS-versionen, så i så fall kommer HTTPS Everywhere att omdirigera dig till den sidan som först är krypterad.

Syftet med tillägget är att förhindra skadlig programvara från att besöka betrodda webbplatser.

 • FireFox-förlängning
 • Chrome-förlängning
 • Opera Extension
 • Förlängning för Safari
 • Förlängning för Android

SLUTSATS

Bortsett från dessa bästa säkra webbläsare har du många andra att välja mellan, som Dooble, Opera, Yandex etc. Men genom att granska prestandan för de bästa webbläsarna med de flesta fördelar och effektiv sekretess, har vi listat dem i enlighet därmed.

Det är avgörande för företagare att utveckla en relation med sina kunder helt baserat på förtroende. Därför, medan du väljer den bästa säkra webbläsaren, måste du se till att din webbsökning inte äventyras alls.