Peerblockalternativ för anonym Torrenting

[ware_item id=33][/ware_item]

Senast uppdaterad 12 september 2019


Notera: 85% av människor som använder PeerBlock för att ladda ner anonymt, men dess gamla skola nu. Nu föredrog de att använda VPN för strömning. Varför?

 • Det är bättre i hastighet
 • Det är superkrypterat
 • Det kommer att ge p2p-optimerade servrar
 • ge säkerhet medan du laddar ner torrenting
 • Dödsbrytaren
 • DNS-läckskydd

NordVPN är den bästa leverantören av VPN-tjänster och kan användas som PeerBlock-alternativ.

Låt oss starta ämnet ...

Innan du går in på detaljerna om Peerblockalternativ, det är viktigt att veta mer om hur Peerblock fungerar, vad är problem med det? Varför människor byter till alternativa peer-block? Och vad särdrag har program som Peerblock?

Men det finns större chanser att du är en användare av Peerblock och att du vet alla dessa saker. Därför är artikeln uppdelad i två avsnitt.

 • Peerblockalternativ - De 7 bästa valen
 • Detaljerna om Peerblock - inklusive Peerblock-arbete, varför människor byter till Peerblock-alternativ och nackdelar.

Bästa PeerBlock-alternativet att använda under 2019

Här är några av de bästa rekommenderade Peerblock-alternativen som du måste prova en gång:

1 - NordVPN Som ett alternativ till PeerBlock:

NordVPN är ännu en bästa VPN-tjänst som kan tillgodose alla dina torrentingbehov. Deras kill switch, krypteringsförmåga och dubbla VPN-funktioner har gjort det extremt letat efter VPN-tjänster.

Med IP-dölja skyddas du inte bara medan du torrent utan under hela tiden du spenderar på internet. NordVPN har extra funktioner för integritet såväl som de funktioner som kan göra din torrenting helt riskfri.

Värt att överväga funktioner av NordVPN är;

 • Dubbel VPN
 • CyberSec (blockerar skadliga webbplatser, botnetkontroll och påträngande annonser.)
 • P2P-optimerade servrar (obegränsad bandbredd och hastighet)

Skaffa NordVPN

2 - ExpressVPN:

Även om vi diskuterar Express VPN som ett Peerblock-alternativ är dess funktioner jämförbara med Peerblock. Du får anonymitet, sekretess och kryptering samtidigt.

Vissa torrentvänliga och extra funktioner från ExpressVPN gör det till det bästa Peerblock-alternativet. Dessa funktioner är;

 • Dödsbrytaren
 • P2P-optimerade servrar (obegränsad bandbredd och hastighet)
 • Ingen Torrent IP-läcka
 • DNS-läckskydd

ExpressVPN är mycket känt för sin arbetsförmåga och kan erbjuda fantastiska tjänster. Det är väldigt lätt att använda, tillhandahåller bra mjukvaruapplikationer och kundtjänsten är också mycket bra.

Webbplatsens avblockering, åtkomst till USA: s Netflix-bibliotek och kryptering av militärklass är de extra förmånerna för dem som söker bara Peerblock-alternativ.

Skaffa ExpressVPN

3 - PureVPN:

PureVPN är ett populärt VPN-val på grund av effektivitet och överkomliga priser samtidigt. Folk föredrar att betala det lilla beloppet så att de kan få Peerblock-funktioner med en lång lista med VPN-funktioner också.

PureVPN erbjuder fantastiska funktioner. Dessa funktioner inkluderar samtidig inloggning för mer än en användare, många tunnelprotokoll tillsammans med noll dataloggningspolicy. Detta gör det till en av de mest eftertraktade och billiga VPN-användare.

4 - Peer Guardian:

Till skillnad från Peerblock är PeerGuardian den bästa brandvägg-appen för privatlivet som består av en enorm blocklista genom vilken den upptäcker massor av farliga och riskabla IP-adresser och garanterar din säkerhet och säkerhet.

Det fungerar helt enkelt genom att blockera alla de angivna IP-adresserna i blocklistan. Deras huvudmål är att förhindra att den farliga IP-adressen får information när du laddar ner en torrent.

5 - Enkel vägg:

Simplewall är ett otroligt verktyg som organiserar Windows Filtreringsplattform och kan också forma nätverksaktiviteten. Det har ett enkelt gränssnitt utan irriterande och irriterande popup-fönster. Enkel vägg intern blocklista låter dig blockera Windows spion.

Dessutom gör Simplewall användaren möjlighet att skapa en egen anpassad blocklista där de kan skapa sina egna regler och regler för blockering och också kan få lokaliseringsstöd.

6 - Iplist:

För att blockera anslutningar är IPlist ett annat gratis program för Linux. Den använder Netfilter Netlink-köbibliotek för att blockera anslutningar från ett specifikt sortiment av värdar. Det är också tillgängligt för Arch Linux, Ubuntu, Fedora, Gentoo, OpenSuSE, Mandriva, Debian och andra distributioner också.

7 - BeeThink IP Blocker:

BeeThink IP-blockerare är förmodligen ett av de bästa Peerblock-alternativen. Detta är ett av Windows IP-blockeringsprogram som hanterar hur en dator interagerar med andra i ett nätverk. Detta program blockerar enkelt oönskade IP-adresser. BeeThink IP Blocker är lätt och fungerar med olika variabler som IP-adress, protokoll, port och andra faktorer.

Dessutom tillhandahåller denna IP-blockerare svartlista och vitlista och uppdaterar automatiskt IP-funktionslistan. Det stöder flera IP-listformat som Apache. Men det kostar en del pengar att använda avancerade funktioner.

Vad är Peerblock?

Peerblock sticker ut på grund av behovet av torrentanvändare för att hålla de nyfikna ögonen borta från fildelningsnätverk. BitTorrent-klienter använder den här öppna programvaran ofta för torrenting och även för att blockera IP-adresser av vissa peer-anslutningar.

Denna öppna programvara blockerar IP-adresserna för specifika tredje part från att ansluta till datorsystemet. Denna programvara fungerar på samma sätt som brandväggen gör genom att hänvisa till en lista över farliga IP-adresser och undvika att förhindra dem från att interagera och interrelera med systemet.

Peerblock ger dig möjlighet att blockera specifika IP-adresser från att komma åt ditt system. Så en skadlig enhet kommer också att förbjudas att spionera på dina aktiviteter och på ditt system medan de inte kommer att kunna veta vilka data du faktiskt försöker få åtkomst till ditt system.

Hur fungerar '' Peerblock ''?

Normalt fungerar torrentnedladdningarna genom att ansluta grupper av användare och göra det möjligt för dem att utbyta bitar av olika filer.

Denna process är inte anonym eftersom IP-adressen delas över hela nätverket. För att kontrollera och spåra användarna kan dessa IP-adresser användas. Det tar en tredje part att gå med i en grupp och börja kika användare, göra en lista över tveksamma IP-adresser och rapportera sin identitet till tjänsteleverantören.

Peerblock förhindrar den spionerade IP-adressen från att se dina aktiviteter när du ansluter till en torrentgrupp för att dela specifika filer och en avlyssnande tredje part ansluter i samma grupp. På detta sätt håller peer-blocket dig skyddad och osynlig under fildelningsprocessen.

Peerblock gör det genom att föreslå onda IP-adresser från blocklistan som tillhandahålls av internetleverantören. Om det finns några juridiska myndigheter, myndigheter eller relaterade IP-anslutningar så försäkrade Peerblocken att de inte skulle märka din existens.

Skäl som tvingar människor att byta till '' Peerblockalternativ '':

Peerblock-programvaran är i princip okontrollerad och obegränsad. Windows-användare har inget exakt alternativ för att hålla sin IP-adress trygg och säker medan de får tillgång till olika torrentfiler. Detta är den största nackdelen med att använda Peerblock.

Peerblock saknar precision och exceptionella egenskaper i sina funktioner. Dessutom ser det omöjligt att blockera alla osäkra och riskabla IP-adresser. För att få mer precision och kvalitetsfunktioner har därför program som '' Peerblock Alternatives '' införts. Till skillnad från Peerblock fungerar dessa alternativ mycket mer exakt vad gäller funktioner, annars har de en bra regelbundet uppdaterad databas för att identifiera alla riskfyllda IP: er.

Det finns några andra skäl som tvingar användarna att växla till alternativa gruppblockalternativ och dessa skäl är följande:

1- Peerblock sänker Torrhastighet:

Torrenting fungerar som ett peer to peer-system. När du sätter ned en nedladdning hämtar någon annan den från ditt frö. Varje enstaka nedladdning av BitTorrent består av hundratusentals användare som delar filer och har sin egen IP-adress.

Antalet såmaskiner ju snabbare nedladdningshastigheten skulle vara. Peerblocks fungerar faktiskt genom att integrera kundens blocklista i din torrenting. På det här sättet kopplas du till torrent-programmet och slutar blockera många IP: er. Ju färre IP: er ansluter du till den långsammare nedladdningen av filer du får. Därför, när du använder peer block tappade så i slutändan dina nedladdningshastigheter blir låga.

2- Peerblock kan inte blockera alla riskfyllda IP: er:

Peer block har många listor med IP-adresser. Vissa av dessa uppdateras medan vissa farliga och riskabla IP-adresser är avgörande, vilket i sin tur innebär en hel del riskabla IP-adresser där inte finns med i listan.

Således motiverar det faktum att Peerblock blockerar, IP-adresser, men eftersom det finns massor av IP: er, därför kan det inte blockera alla riskfyllda IP: er.

3- Peerblock Kryptera inte data:

Den grundläggande idén med att använda Peerblock är att alla farliga, ondskapsfulla och riskfyllda IP: er inte kan se vilken typ av filer som laddas ner men det betyder inte att Internetleverantören inte kan logga in och hålla ett öga på din torrent aktivitet. Med andra ord kan peer-block inte kryptera all trafikdata.

Alla aktiviteter som att använda en webbläsare eller ett torrentprogram och P2P-fildelningsaktivitet kontrolleras och observeras av tjänsteleverantörerna. Tjänsteleverantörerna använder detta ofta som ett sätt att kontrollera din bandbredd och det kallas ofta för bandbreddformning.

Därför är din tjänsteleverantör väl medveten om typen av trafikdata när du använder en Peerblock.

4- Peerblock döljer inte IP-adress:

Peerblock blockerar andra IP-adresser i listan men ändå är din IP-adress lätt att hitta. Det beror på att när du strömmar så är du en del av BitTorrent-gruppen och du kan enkelt kontrollera alla andra IP-adresser i gruppen.

På detta sätt blockerar Ppeerblock dig från att ansluta riskfylld IP-adress men kan fortfarande se din IP-adress vilket innebär att din IP-adress inte är dold.

Nackdelar med Peerblockalternativ

Det viktigaste och bästa skälet till att använda något annat än peer-block är Peerblock-alternativ. Peerblock-alternativen ger bättre säkerhet och skydd under strömning och är mycket bättre än kamratblock.

Peerblock-alternativen finns i två former, dvs VPN och Proxy. Även om båda tjänsterna på något sätt liknar i slutresultatet i deras pris, arbetsförmåga och grundläggande komplexitet är mycket annorlunda.

Proxy-tjänst:

En proxyservice är i princip en server som ansluter dig till ett riktat program och i tur och ordning ger dig en ny delad IP-adress. En proxyservice är mycket billigare och fungerar snabbare än VPN. Men det erbjuder dig inte krypteringssäkerheten och kan inte heller användas för andra ändamål.

VPN:

En VPN ger fullständig integritet online och också perfekt digital anonymitet. För att hålla dig säker och skyddad online när du surfar, surfar och laddar ner olika torrentfiler VPN är känd som den bästa tjänsten.

Att använda en VPN innebär att du installerar en app som skickar all dators trafikdata via en fjärrserver som ger dig en ny IP-adress och också kommer att kryptera din internet trafikdata. VPN krypterar användardata. Det kan också användas för olika ändamål som strömning av Netflix, säkring av dina data i offentliga Wi-Fi-hotspots, spel, online shopping och många fler. Det kan dock vara långsammare än proxyservern.

Innan du väljer ett VPN som ett Peerblock-alternativ, kontrollera användarens pris, hastighet och krypteringsförmåga. En VPN som har ett lågt pris fungerar med en exceptionellt snabb hastighet, erbjuder krypteringsförmåga och inte samlar in loggar anses vara den bästa VPN.

Slutsats:

Peerblock är en ineffektiv och långsam metod för att blockera farlig IP-adress under torrent. Peerblock-alternativet har ersatt Peerblocks. Två välkända Peerblock-alternativ inkluderar VPN och Proxy. VPN och proxyer är säkra och lättare att använda. Proxygen krypterar emellertid inte internettrafiken vilket en VPN enkelt och effektivt gör. Använd andra rekommenderade Peerblock-alternativ för bästa möjliga resultat.