Topp 10 bästa antivirusprogram 2017 – Håll dig alltid skyddad

[ware_item id=33][/ware_item]

Vet du hur mycket farligt det kan vara när det inte finns någon antivirusprogramvara installerad i ditt system?

Ja, säkerligen är din dators och androidtelefoner en stor risk om du inte har några spionprogram installerade. För att skydda dina system från oönskade virus har tekniska experter kommit med några lösningar i form av antivirus. Antivirusprogram är som polis på datorsystemets grind som inte heller innebär några hot att komma in i ditt system. De varnar dig för möjliga hot och tar bort skadlig programvara så snart som möjligt.


Varför installera antivirus är nödvändigt?

Det verkliga arbetet med ett antivirus är att upptäcka eventuella hot mot virus i systemet, hitta dem, förstöra dem och ta bort dem från systemet.

Vi kan inte säga att antivirus är den idealiska lösningen på alla hot om skadlig programvara i ditt system, men det kan sägas att det skyddar systemet på bästa sätt. Det är inte bara viktigt att installera antivirusprogramvaran, men det är viktigt att uppdatera den gång på gång med senaste åtgärder.

Men online-programvara för privatliv handlar inte längre bara om att motverka virus. Även om det är en viktig funktion av ett antivirus men att skydda personuppgifter har blivit folkets första prioritet.

Hur väljer jag antivirus? Är betald antivirus bättre jämfört med gratis?

Den moderna världen blir mer och mer tekniskt framåt och så utvecklas skadlig programvara snabbt. För att hantera denna situation arbetar tekniska experter för att erbjuda användarna den bästa antiviruslösningen.

Vi rekommenderar att du använder ett betalt antivirus snarare än gratis eftersom betalt antivirus ger bättre teknisk hållbarhet och mer exakta säkerhetsfunktioner. Medan gratis antivirusprogram kan tillhandahålla betalda paket, är det en lön för deras pengar.

Bästa antivirusprogram för din enhet

Säkerheten för PC mycket mer än bara att installera antivirus. Du måste uppdatera antivirus, antispionprogram och brandvägg. Det är känt att en del gratis antivirusprogram är bättre än resten. De ger en svart lista över de kända hoten och en vitlista för de lagliga. Problemet är att det idag dyker upp nya hot varje dag och att diskriminera en vän från fiende har blivit svårt.

Vårt arbete börjar härifrån. Vi har sökt efter en lista som kommer att granska gratis antivirusprogramvara tillsammans med de betalda. Både de nya och gamla, kända och okända också.

1. Avira:

Avira är den bästa gratis antivirusprogramvaran som ger ett mycket starkt skydd mot vanliga virus och nolldagar. Gränssnittet för det tillvalspackade kan verka skrämmande i början och långsammare datorer kan se problem i datorns prestanda under skanningarna. Ändå är Avira den perfekta gratis antivirusprogramvaran som är effektiv, har hög grad av anpassning och stort utbud av fria tilläggsfunktioner som inkluderar en VPN-klient och en webbläsare som är integritetsmedveten.

Topp 10 bästa antivirusprogram 2017 - Håll dig alltid skyddad

2. Bitdefender-säkerhet: 

Bitdefenders Android-säkerhetsapp erbjuder perfekt skydd mot virus, försumbar prestandapåverkan och integritetsskyddsfunktioner medan du också lägger till Android Wear-klockor i appens stöldskyddskarakteristika. Denna antivirusprogramvara är inte gratis men det är väl värt utgifterna.

Den har de mest uppdaterade funktionerna som skyddar din enhet från nya hot som ransomware. Det har ett gott tekniskt rykte. Det har användbara funktioner som inte är i väsen stil.

Topp 10 bästa antivirusprogram 2017 - Håll dig alltid skyddad3. Panda:

Panda är gratis antivirusprogram som verkar inte erbjuda mycket men det är inte fallet. Det är den idealiska lösningen för människor som kan hantera sin integritet online.

Varför man använder den?

Panda är lätt och roligt att använda, det har sällsynta effekter på datorsystemets prestanda och dess konfigurationsalternativ är tillräckliga för att övertyga användarna. Den skannar ditt datorsystem på begäran och regelbundet. Det ger omfattande skydd för USB-enheterna.

Medan dess negativa punkter inkluderar långsam skanning, extra avgiftfunktioner, för mycket pop-up-annonser och också försöker du kapa dina webbläsarinställningar.

Topp 10 bästa antivirusprogram 2017 - Håll dig alltid skyddad4. AVG:

AVG från förra året har förbättrat sin virusdetekteringsgrad för att konkurrera med de ledande antivirusprogramvaruindustrierna. AVG-gratis antivirusprogram erbjuder ett brett utbud av konfigurationsalternativ, vissa extra funktioner och det bromsar inte din dator för mycket.

Vad är fel i den här gratis antivirusprogramvaran?

Det avvisar sina användare genom att ständigt pressa dem att uppgradera den till betald AVG-programvara.

Topp 10 bästa antivirusprogram 2017 - Håll dig alltid skyddad5.Avast:

Avast är bra gratis antivirusprogram som har ett bra gränssnitt, som har märkbar inverkan på datorsystemet, tillfredsställande konfigurationsalternativ och några användbara extrafunktioner som inkluderar lösenordshanterare och nätverksskanner. Det är bäst för de användare som redan använder andra Avast-produkter, till exempel Avast gratis mobilsäkerhet för Android.

Topp 10 bästa antivirusprogram 2017 - Håll dig alltid skyddad6. Windows Microsoft-försvarare:

Windows Microsofts försvarares upptäckt av skadlig programvara blir bättre men ändå är användningen inte tillfredsställande. Det erbjuder inga gratis extrafunktioner; det påverkar dina datorsystem kraftigt under skanningar och skyddar inte din dator från onlinemjukvaran om det är en webbläsare som inte är Microsoft.

Topp 10 bästa antivirusprogram 2017 - Håll dig alltid skyddad7. Malwarebytes Anti-malware:

Detta är inte gratis antivirusprogram. Det kan inte skydda din dator från virus men den har en enorm prestanda när det gäller att utplåna skadlig programvara som redan finns i ditt system, det kommer inte att störa antivirusprogrammet som redan finns i ditt datorsystem. Den bästa funktionen är kameleont som täcker Malwarebytes så att otäcka program blir svåra att ta reda på. Det är inte komplett antivirusprogram men du kan behålla det som ett komplement till ditt gratis antivirusprogram.

Topp 10 bästa antivirusprogram 2017 - Håll dig alltid skyddad8. Sophos:

Är du förälder? Vill dölja värdelöst innehåll från att rinna in i dina barns sinnen?

Sedan är Sophos antivirus bäst för föräldraskapssyften som vill dölja det värdelösa innehållet för de små barnen. Detta gratis antivirus låter dig ta bort fjärrskanningar, kontrollera och blockera webbplatserna. Den har också en funktion som håller loggar över de förbjudna sidorna när någon försöker nå dem. Sophos antivirus har ett blygsamt gränssnitt och har liten inverkan på systemets prestanda.

Topp 10 bästa antivirusprogram 2017 - Håll dig alltid skyddad9. Kaspersky:

Vill du ha fullständig internetsäkerhet?

Kaspersky är svaret på det. Denna antivirusprogram har fantastiska extra säkerhetsfunktioner med föräldrakontroller och alternativ för att låsa webbkameran. Du kan också hindra webbplatser från att hindra dem för att spåra dina surfaktiviteter. Det har minimal inverkan på systemets prestanda.

Topp 10 bästa antivirusprogram 2017 - Håll dig alltid skyddad10. Norton mobilsäkerhet:

Till skillnad från förra året behöll Norton mobilsäkerhet inte de bästa funktionerna för betald version. I år har de introducerat sina funktioner som samtal / textblockering och backup av kontakter för deras gratis antivirusprogram. Nortons bäst betalda funktion är App Advisor som inte bara inspekterar installerad programvara utan också Google Play Store för säkerhets- och sekretessrisker. Nya funktioner inkluderar också applås och lösenordshanterare. Båda är gratis och separata appar.

 

  Topp 10 bästa antivirusprogram 2017 - Håll dig alltid skyddad

Slutsats:

Att ha antivirusprogram är nödvändigt för att hålla din dator eller enhet borta från skadlig programvara. Vi rekommenderade dig några av de bästa bästa antivirusprogrammen, de flesta är gratis och vissa betalade. De betalade är värda att spendera. Så tror inte längre välja den bästa gratis antivirusprogramvaran för din enhet genom att noggrant analysera artikeln där alla förklaras med deras funktioner.