Tor webbläsare VPN | Behöver du det verkligen?

[ware_item id=33][/ware_item]

Om du letar efter en allmän integritetsnivå på nätet är Tor-webbläsaren verkligen den säkraste webbläsaren du kan stöta på. Den skyddar dina data aktivt genom ett dold skikt. Dessutom fungerar det också för att upprätthålla anonymitet genom att hoppa internettrafiken från en nod till en annan.


Kan vi dock matcha dess säkerhet med ett VPN? När allt kommer omkring, Tor skyddar inte säkert dina data genom kryptering. Och låt oss inse det, skikt med doldhet har säkert sina kryphål.

Nu med privatlivet stämmer en så viktig fråga numera för olika frågor som:

 1. Regeringens övervakning
 2. ISP-strypning och datalagring
 3. Hackare och andra cyberbrott

Det är bättre att ha integritet på en toppnivå. För att uppnå detta överväger de flesta att använda Tor-webbläsare med ett VPN. Men återigen uppstår frågan, hur effektiv denna metod är? Om vi ​​inte går för det här alternativet kommer frågan fortfarande att komma till vad Tor-webbläsaren är utan VPN.

Därför ger denna artikel dig all insikt du behöver angående tor-webbläsare och VPN. Vi har diskuterat:

 1. Tor över VPN
 2. VPN över Tor
 3. Mest kompatibla VPN med Tor-webbläsare
 4. Tor webbläsare utan VPN

En absolut fördel med att använda Tor med ett VPN förutom säkerhet är hastigheten! När du använder tor upplever du vanligtvis långsamma hastigheter. Detta är förmodligen din internetleverantör som kopplar din anslutning! Men om du använder Tor och VPN tillsammans får du de bästa hastigheterna då VPN döljer dig från ISP-strypning.

Bortsett från det finns det många fördelar med att använda Tor med ett VPN.

Intresserad? Så läs med!

Tor-webbläsare med VPN-anslutning?

Det finns två sätt på vilket människor föredrar att använda den här kombinationen:

 1. Tor webbläsare via VPN
 2. VPN via tor-browser

Jag har gett insikt om båda dina kombinationer. Därför genom detta skulle du veta vad du kan förvänta dig med varje kombination.

Tor Browser via VPN

Denna kombination innebär att du använder Tor-webbläsaren tillsammans med ett VPN, det vill säga att du ansluter först till Tor-webbläsaren och sedan ansluter du till ett VPN. I detta får du alla fördelarna med att använda Tor-webbläsaren tillsammans med extra fördelar med ett VPN. 

Så att genom denna ingen Tor-nod känner din riktiga IP-adress. Genom detta får du också tillgång till tor-nätverket på ett säkert sätt utan några begränsningar. Bortsett från det, eftersom Tor är känt för att ha ganska många kryphål, om du ansluter det till ett VPN kommer dessa kryphål att täckas också.

Detta beror främst på att tor döljer dig genom ett lager av dolda medan VPN skyddar dig genom en krypteringstunnel. Båda dessa saker tillsammans lovar exceptionella integritetsnivåer.

Men en nackdel här är att din Internetleverantör kan se att du är på väg mot Tor-nätverket. Därför finns det en möjlighet att du flaggas för att använda den eller din internetleverantör stryka din anslutning.

VPN via Tor webbläsare

I den här kombinationen ansluter du till ett VPN och sedan med tor-webbläsaren. Den här metoden är mycket säkrare tillsammans med integritetsåtgärder som:

 • Kombinerat skydd genom lager av dolda Tor-webbläsare och kryptering av ett VPN.
 • Skydd mot den skadliga Tor-utgångsnoden med ett VPN.
 • Tillåter åtkomst till begränsade områden även om det är geobegränsning

Men denna metod är mer mot att garantera din säkerhet och anonymitet via internet. Detta beror på att när du ansluter till ett VPN först och sedan med Tor kan din ISP inte se din riktiga IP-adress. Därför kommer det inte att kunna spåra att det är du som använder Tor-webbläsaren. 

På det här sättet kommer du att vara säker på eventuella avgifter för att använda tor eller din internetleverantör som gasar på internet.

vad hände om du inte har ett VPN med TOR?

Tor-webbläsaren är utformad för att ge säkerhet och integritet till sina användare online. Det har en till synes effektiv metod för att ge skydd. 

Webbläsaren består av noder genom vilka den studsar internettrafiken. På detta sätt förblir IP-adressen något anonym. Det finns dock ingen fullständig anonymitet eftersom den första noden känner till IP-adressen.

Vidare, vid varje nod döljer webbläsaren informationen genom ett skikt av dolda. Så här fungerar dessa tre noder:

 1. Postnoden är den allra första noden. När du ansluter till den här noden först så är den medveten om din IP-adress.
 2. Den andra noden är relänoden. Denna nod ansvarar för att dölja vilken postnod användaren använder från utgångsnoden. Den här noden gör det utmanande att spåra var informationen kommer från
 3. Utgångsnoden som är den sista noden ansluter dig till den webbplats du vill besöka. Det är emellertid inte medvetet om var informationen kommer ifrån. Din IP-adress är också okänd av utgångsnoden.

Alla tre noder döljer din information genom ett lager av dolda. Detta lager startar vid ingångsnoden tills relänoden ändrar det. Efter relänoden, när trafiken når utgångsnoden, finns det inga tecken på dolda skiktet, och informationen rör sig längre exponerad.

Bästa VPN för Tor Browser 2019

Att använda Tor och VPN tillsammans är den ultimata kombinationen genom vilken du kan njuta av komplett säkerhet och total anonymitet online. Men att välja den bästa VPN som skulle gå bra med Tor webbläsare är verkligen en punkt att fundera över.

Jag har därför testat och testat några av de mest välrenommerade VPN-tjänsterna. Här är resultaten från mina tester och undersökningar:

# 1 - NordVPN För Tor

Denna tjänst erbjuder anmärkningsvärda incitament för sina användare. Jag testade och testade det på flera sätt och var mycket nöjd. Här är resultaten av min forskning:

# Funktioner Beskrivning
1 Tor-kompatibilitet Lök över VPN genom vilken du inte behöver ladda ner Tor-webbläsaren för att använda den specifikt
2 Plats för huvudkontor Mycket säker Panama
3 Loggningspolicy Inga loggar strikt
4 kryptering AES 256-bitars kryptering av militär kvalitet
5 servrar En enorm mängd 4500 P2P-optimerade servrar.
6 Hastighetstester Mycket anmärkningsvärda resultat vid olika tider på dagen
7 Betalningsmetoder Kredit- / betalkort och Bitcoin

# 2 - ExpressVPN för Tor

Denna VPN-tjänst påstår sig vara en av de snabbaste och säkraste VPN-tjänsterna. Jag försökte och använde det och var nöjd med den supervänliga användarstörningen. Här är en sammanfattning av mina resultat:

# Funktioner Beskrivning
1 Tor-kompatibilitet Har funktionen Onion over VPN. Denna tjänst är den första att lansera sin egen Onion-webbplats
2 Plats för huvudkontor Det är på de brittiska Virginiaöarna som är supersäkra
3 Loggningspolicy Strikt policy för icke-loggar
4 kryptering AES 256-bitars kryptering av militär kvalitet
5 servrar Upp till 3000 servrar i 94 länder är tillgängliga
6 Hastighetstester Hastighetstestresultaten kommer utan tvekan att stämma överens med sitt rykte som ”snabb VPN.”
7 Betalningsmetoder Kredit- / betalkort samt Bitcoin

# 3 - SurfShark VPN för Tor

Om du letar efter en tjänst som garanterar supersnabba hastigheter med skydd, är Surf Shark den för dig. Den påstår sig vara snabbast och är också optimerad på det sättet. Det har några ganska bra säkerhetsfunktioner också som:

 1. multi-hop-funktionen som tillåter dirigering av trafik genom flera länder
 2. kamouflageläge genom vilket ens din ISP inte vet att du använder ett VPN
 3. Inga gränsfunktioner genom vilka du kan gömma dig från regeringens övervakning

Det finns också andra incitament för denna tjänst. Här är vad jag har upptäckt om denna VPN-tjänst efter forskning:

# Funktioner Beskrivning
1 Tor-kompatibilitet Inga speciella Tor-funktioner.
2 Plats för huvudkontor Det är beläget i någonsin säkra Brittiska Virginia Islands
3 Loggningspolicy Strikt policy för icke-loggar
4 kryptering Den använder snabbare och säkrare AES 256 GCM-kryptering
5 servrar Upp till 500+ servrar
6 Hastighetstester Det är säkert så snabbt som det påstår sig vara
7 Betalningsmetoder Kredit- / betalkort tillsammans med den säkra Bitcoin

Separationsord

Om du letar efter det säkraste sättet att använda internet, är det säkert att använda VPN med Tor-webbläsaren det ultimata svaret på dina bekymmer. Eftersom säkerhet via internet är avgörande är det bättre att utrusta dig med en av de legitima VPN-tjänster som listas här.