Vad Redditer tycker om Avast Secureline – Reddit Review

[ware_item id=33][/ware_item]

Avast som namn är verkligen populärt för säkerhet och de hävdar sig vara ett internetsäkerhetskraftverk. Avast Secureline VPN är ett initiativ från marknadsberömdhet som tros ha liknande effekt.


Ändå var många nyfiken på att veta om detaljerna innan de valde dem för sig själva. Därför har jag utformat en Avast VPN-granskning för att svara på de populära VPN-relaterade frågorna som torrenteffektivitet, strömning och avblockering av kapacitet, säkerhet osv.

För att göra domen mer autentiserad övervakades recensionerna på Reddit som mestadels kom från användarna av Avast Secureline VPN och experterna inom området.

Avast VPN - Översikt

Avast VPN är en enkel VPN med den enkla installationsproceduren. Det finns enkla installationssteg på deras officiella webbplats genom vilken du kan få Avast VPN att fungera på bara några sekunder.

De har en installation på nästan 52 servrar i 33 länder över hela världen. Det är dock den tjeckiska baserade VPN-tjänsten som lanserades 2014. Avast VPN stöder alla större enheter och operativsystem som Windows, Mac, iOS, Android, etc..

Fördelarna med att välja Avast VPN är att du inte behöver oroa dig för bandbreddgränser. De har också stöd från upp till fem enheter samtidigt men med en annan prisplan. ja! När jag utförde Avast VPN-granskningen fann jag att prisplanerna för denna VPN skiljer sig från de flesta tjänster.

De har olika planer för samtidig anslutning för fem enheter, Mac eller PC, och för planen som är för Android, iPhone eller iPad. Med alla planer får du 30-dagars pengarna tillbaka-garanti med begränsningarna som mindre än 30 GB dataanvändning och under 100 anslutningar. Innan du betalar för någon av Avast VPN-planerna kan du dock kontrollera prestandan igenom 7-dagars gratis provperiod utan någon begränsning.

Ändå är de syften som de flesta VPN-användare köper tjänsten på Spännande och avblockering. För torrenters är Avast VPN goda nyheter; emellertid skulle de som ser bort att blockera Netflix bli besvikna över att Avast Secureline VPN är ineffektiv här.

Avast VPN Security Review

Som nämnts tidigare är Avast VPN en Tjeckisk baserad VPN-leverantör som i princip innebär att den är säker från Five Eyes-övervakning eftersom det inte är en del av avtalet direkt men det samarbetar med Five Eyes-länderna. Detta är egentligen inte en oroande situation men vissa människor är bekymrade över det.

Studien från en webbplats visar också att Avast VPN malware-test har visat adware hittat vid installation av VPN-klientfilerna. Dessa automatiskt ladda ner skadlig adware kan samla in uppgifterna.

Inte bara webbplatsen utan användarna av Avast VPN har sådana klagomål, en referens till detta är Reddit-inlägget.

Jag har Avast SecureLine och när jag inte använder programmet har det en bakgrundsprocess. Borde jag vara orolig? från r / VPN

Men om vi talar om de allmänna säkerhets- och sekretessfunktionerna i Avast Secureline VPN, så liknar de några bra VPN: er. Det ger AES-256-kryptering till användarens data tillsammans med de avancerade funktionerna för DNS-läckskydd och Kill-Switch.

Avast VPN Review; Från Redditors perspektiv

Om du är den som söker efter äkta kommentarer från produktanvändare innan du väljer det är Reddit den mest giltiga källan. Många tycker att det är förbryllande att söka i alla kategorier och förvirrande kommentarer. Därför har jag läst alla frågor och inlägg från användare om Avast Secureline VPN-prestanda.

Den allmänna uppfattningen jag får från dessa rekommendationer är mer mot negativ. De flesta tror att Avast Secureline VPN inte har behandlat samma kvalitet som de tidigare har gjort för sin antivirus-tjänst.

Kort

Nästan varje person har rekommenderat att använda andra VPN som är billigare och har fått mer användaruppmärksamhet.

Vissa människor oroar sig också över att VPN är involverat i dataförsäljning eller kan ha skadliga filer i bakgrunden.

Kort

Det var en diskussion om Avast VPN som visar att VPN också skapar vissa problem när de blockerar eller strömmar kanaler. Till exempel har en användare tillhandahållit referensen till Twitch.tv.

Avast Secureline VPN från r / VPN

Slutsats

Ett kort svar i slutet av Avast VPN-granskningen är att du inte bör välja Avast VPN. Denna synvinkel presenteras inte eftersom den har många brister utan för att det finns vissa alternativ som är kostnadseffektiva, säkra, snabbare och till och med de kan blockera Netflix.

Avast Secureline VPN är inte ett dåligt val men det är till och med inte ett intelligent val också. Med lite sökning kan du få ett bättre VPN.