10 beste gratis VPN-tjenesteleverandører 2019

[ware_item id=33][/ware_item]

Internett-brukere opplever ekstreme begrensninger på nettet og personvernstrusler, og beveger seg mot ultimate personvernverktøy som en VPN vinner ekstraordinær oppmerksomhet på. Selv om det er noen pålitelige VPN-leverandører med gode brukeranmeldelser, prøver de fleste seg gratis VPN-tjenester.


Dessverre, blant tusenvis av gratis VPN, kan bare noen få være oppført blant de beste gratis VPN-leverandørene som opprettholder en god brukeropplevelse på samme tid. Med, bølgen av intense cyberangrep, er mange med ondsinnede gjerninger ute med falske VPN-tjenester. Derfor har vi filtrert ut de beste gratis VPN-tjenestene som vi har testet og vært vitne til gode anmeldelser fra brukerne deres.

En VPN-tjeneste gir deg anonymitet gjennom kryptering av data og endring av IP-adressen din. Disse sikkerhetsfunksjonene hjelper deg å få en bedre online opplevelse uten personvernhensyn.

Her er listen over de beste gratis VPN-leverandørene vi har valgt for å hjelpe deg med å velge en produktiv og effektiv.

10 beste gratis VPN-anbefalinger - Oppdatert 2018

CyberGhost VPN

Pros:

 • 256-bit OpenVPN-kryptering
 • Retningslinjer uten logg
 • Drepe bryteren
 • Bitcoin-betalingsanlegg

Ulemper:

 • Hastighetsfeil på grunn av flere samtidige tilkoblinger
 • Effektiviteten avhenger av prisplaner

CyberGhost VPN er vårt førstevalg for Beste gratis VPN-tjenester. Det er en globalt populær VPN-leverandør med nesten 3,5 millioner brukere. Dette er rumensk VPN-leverandør som har retningslinjer for ikke-logg for sine kunder. CyberGhost er en ISO-sertifisert VPN som har en klar åpenhetspolicy som abonnentene får en enkel tilgang til.

Sikkerhetsfunksjonene levert av CyberGhost gjør det imidlertid også verdt å vurdere. Den gir AES 256-bits kryptering for å kryptere brukerdata. Funksjonene som Kill switch og Pv6 / DNS Leak Protection gjør det også til en sterkt beskyttet gratis VPN-leverandør.

Å gjøre den mer populær er P2P-fildelingsstøtten og tilbudet av effektive sikkerhetsprotokoller inkludert (OpenVPN, PPTP og L2TP / IPSec).

Gratis CyberGhost VPN-pakken er imidlertid tilgjengelig for Windows, Mac og Android. Når du bruker gratisversjonen, kan du også få inngripende annonser og markedsføringsmateriell.

Betternet VPN

Pros:

 • Null loggføringspolicy
 • Gratis VPN-surfeforlengelser
 • Ingen skjulte anklager
 • Registrering ikke nødvendig

Ulemper:

 • Er ikke tilgjengelig for enheter med Mac og Linux

Betternet VPN er en tjeneste som allerede har tiltrukket seg mange internettbrukere og har fått en enorm popularitet. Det har mer enn 38 millioner kunder globalt, som øker med et sterkt tempo. Grunnen til å betrakte det som en av de beste gratis VPN-tjenestene er dens absolutt gratis tjenester.

Det er imidlertid ikke den eneste funksjonen som tiltrekker kunder fra hele verden. Sikkerhetsfunksjonene den gir er også de som leveres av topp betalte VPN-er. Den krypterer brukerdataene med AES 256-bit-kryptering i OpenVPN-protokoll og 128-biters AES-CBC-kryptering på IPSec-protokoll.

Ved å holde kundenes personvern høyt prioritert, har Betternet VPN retningslinjer for null logg. Den samler bare opp informasjonen som total mengde data overført per dag og tilkoblingstid for brukeren.

Du kan bruke denne VPN på enheter med plattformer som iOS, Android og Windows 7/8/10. På smarttelefoner kan du bruke deres egen mobiltelefon-app, Hexatech for raske og sikre serverforbindelser.

Hotspot Sheild VPN

Pros:

 • Gir tilkoblinger til 5 enheter samtidig
 • OpenVPN-protokoll med 256-bits kryptering
 • Beskyttelse mot skadelig programvare

Ulemper:

 • Begrenset på noen nettsteder og for alle serverne som ikke er lokalisert i USA

En av de beste gratis VPN-tjenestene som får brukeroppmerksomhet, er Hotspot VPN-leverandøren med mer enn 10 millioner abonnement. Det gir brukerne en sikker nettleseropplevelse. Gjennom maskering av den virkelige IP-adressen får brukerne full anonymitet, og eliminerer risikoen for å bli fanget av noe nettkriminelt eller snuende øye..

Det gir datakryptering gjennom OpenVPN-protokoll med AES 256-bits kryptering. Hotspot-skjoldet inkluderer en ekstra sikkerhetsfunksjon for skadelig programvare som kan blokkere nesten 3,5 millioner uekte nettsteder.

Ulempen med Hotspot VPN er at den ikke støtter bruk av protokoller som PPTP eller L2TP / IPSec og har en daglig båndbreddsgrense. I følge gratisversjonen av brukerne av Hotspot VPN kan det også være irriterende annonser. Du har ikke tilgang til de populære strømningsnettstedene som Netflix eller Hulu.

ZenMate VPN

Pros:

 • Blokkerer skadelig programvare
 • Drepe bryteren
 • Ingen DNS-lekkasjer

Ulemper:

 • P2P-støtte er ikke tilgjengelig

For våre beste gratis VPN-tjenester oppe, er ZenMate VPN en av anbefalingene. Personvernfunksjonene som tilbys av den griper brukerens oppmerksomhet. Kunder kan benytte seg av alternativet Kill-bryter når det plutselig er tilkoblingsfall. Gjennom blokkering av skadelig programvare kan du forbli beskyttet mot cyberrisiko.

Den populære VPN-krypteringsprotokollen AES 256-bit tilbys imidlertid ikke av ZenMate VPN. I stedet krypterer det brukerdata gjennom AES 125. Og for det hevder VPN-leverandørene denne protokollen som den med raskere hastighet og sikkerhet.

Mens du bruker ZenMate din IP, er DNS og WebRTC beskyttet mot lekkasjer. Dessuten har denne VPN en begrenset mengde brukerinformasjon med tilkoblingslogger.

Den støtter ikke P2P-fildeling som gjør det til en upassende VPN å bruke til torrenting. ZenMate gir tilgang til serverne som ligger i 4 land som er Tyskland, Romania, Hongkong og Storbritannia. Imidlertid kan du få tilgang til andre servere med premium-tjenester.

Windscribe VPN

Pros:

 • Drepe bryteren
 • DNS-lekkasjebeskytter
 • P2P-støtte
 • Sikker Wi-Fi

Ulemper:

 • Begrenset dataoverføring opp til 10 GB
 • Kobler til en enhet om gangen
 • Ingen Android-klienter

Til tross for å være ny på markedet har Windscribe VPN vunnet en så populær popularitet som har gjort det til de beste gratis VPN-tjenestene. Det gir sterk kryptering av AES 256-bit med en åpen protokoll. Det tilbyr også SHA 512 dataautentisering og en effektiv RSA 4096 håndtrykk. Med alle disse førsteklasses sikkerhetsfunksjonene er det en av de mest sikre gratis VPN-tjenestene.

De ekstra sikkerhetsfunksjonene som DNS-lekkasjebeskytter og drepebryter gjør brukerens onlineopplevelse mye bedre. Windscribe gir også beskyttelse mens du er koblet til en offentlig Wi-Fi.

En av de unike funksjonene som Windscribe tilbyr er Secure.link som hjelper deg med å vise at det finnes en rekke spor på den besøkte websiden..

Når du kobler deg til denne gratis VPN-enheten, kan du glede deg over torrenting og P2P-fildeling uten å bli utsatt gjennom IP-adressevisning.

Ulempen med denne VPN-tjenesten er imidlertid at serverne i 9 land som USA, Storbritannia, Canada, Hong Kong, Frankrike, Tyskland, Luxemburg og Nederland, bare var tilgjengelige. Dessuten er brukerne av Windscribe begrenset til å bruke bare 10 GB data.

Men en tilfredsstillende årsak til å bruke denne gratis VPN-tjenesten er at den kan brukes med de populære enhetene som Android, iOS, Linux, Windows og Mac.

Spotflux VPN

Pros:

 • Over gjennomsnittsfart
 • AES 256-bit datakryptering
 • Ubegrenset båndbredde

Ulemper:

 • Tillater ikke samtidige tilkoblinger
 • Manuell proxy-konfigurasjon
 • Annonseblokkering ikke tilgjengelig

Ubegrenset båndbredde og passende hastighet kunne bare tenkes med en betalt VPN-tjeneste. Imidlertid er Spotflux VPN en av de beste gratis VPN-tjenestene som tillater brukerne sine, å ha en jevn onlineopplevelse. Den gir også tilgang til mange av de begrensede nettstedene.

Den har en OpenVPN-tjeneste med protokollene PPTP, L2TP, SSTP og IKEv2. Spotflux er kompatibel med enheter som Mac-, iOS- og Android-systemer, men det antas å være en effektiv VPN-er for Windows.

Denne gratis VPN-tjenesten inneholder stor serverutvidbarhet med mer enn 300 servere i nesten 25 land. Denne funksjonen sammen med den delte IP-adressen holder deg sikker fra å bli sporet av Cyber ​​Goons og myndighetene.

Med en gratis versjon av Spotflux VPN kunne du imidlertid ikke koble til mer enn én enhet samtidig. Det gir deg heller ikke enkelt muligheten til å blokkere annonser.

Sammen med det får du ikke en automatisk proxy-konfigurasjon med Spotflux VPN. Utenom det har du ikke muligheten til å velge en serverplassering hvis du er en gratis programvarebruker. Likevel er det et flott alternativ å vurdere om du ønsker sikker nettlesing uten å bruke pengene dine.

TunnelBear VPN

Pros:

 • Effektiv hastighet
 • Bitcoin-betalingsanlegg
 • AES 256-bit datakryptering
 • Brukervennlig

Ulemper:

 • Begrenset databruk på 500 MB per måned
 • P2P-fildeling er ikke tilgjengelig

TunnelBear VPN-tjenesten gir også utmerkede sikkerhetsfunksjoner med sine gratis tjenester. Det er det som gjør det blant de beste gratis VPN-leverandørene.

Med TunnelBear VPN kan du få en enkel opplevelse på grunn av dens brukervennlige tjenester. Den støtter tilkobling av enheter inkludert Windows, iOS, Android, Smart TV-er, Apple TV, Chromecast og Ruko. I Mac fungerer det imidlertid relativt mer effektivt.

Med denne gratis VPN-tjenesten kan du velge hvilken som helst server fra 20 land selv. TunnelBear tilbyr AES 256-bit datakrypteringsprotokoll for Windows, OSX og Android-plattformer, men med iOS er du imidlertid utstyrt med SHA1-datagodkjenning som har IPSec-protokoll.

Mens denne VPN-programvaren begrenser deg til databruk på bare 500MB som gjør den litt utilstrekkelig for å se på videoer og spille spill. Likevel, med en tweet på Twitter angående TunnelBear-programvare, kan du øke datagrensen til 1 GB.

TunnelBear VPN-tjenester kan styrkes opp gjennom å få tilbudt widgets. For eksempel kan du bruke GhostBear for å forbedre datakrypteringen, slik at den blir mindre utsatt for sporing av de snuppe øynene. En utvidelse som for eksempel overstyring av TCP kan hjelpe deg med å unngå datalekkasjer ved tilkoblingsfall.

VPNBook

Pros:

 • Ubegrenset båndbredde
 • AES 256-bit datakryptering

Ulemper:

 • Tilbyr bare tre serverplasser
 • Ingen ekstra sikkerhetsfunksjoner

Hvis du vil ha en VPN-tjeneste som du ikke behøver å få hastighetsproblemer til, er VPNBook den beste gratis VPN-tjenesten du kan velge. Det tillater også å fjerne blokkering av mange av de begrensede nettstedene uten å beholde Internett-surfingstrafikken.

Imidlertid lagrer VPNbook brukerforbindelsestiden og IP-adressen som automatisk fjernes etter en uke. De mest populære og beskyttede sikkerhetsprotokollene som PPTP og OpenVPN tilbys også brukerne med AES 256-bits datakryptering.

VPNBook er kompatibel til bruk med enheter som Windows, Mac OS X, iOS, Ubuntu og Android. Imidlertid har den servere i bare tre land som er USA, Canada og Tyskland.

VPNGate

Pros:

 • Stor serverutvidbarhet
 • Ingen tidsbegrensninger
 • Tilbyr sikkerhetsprotokoller som SSL-VPN / SoftEther VPN-protokoll, L2TP / IPSec, OpenVPN og Microsoft SSTP.

Ulemper:

 • Skjult sikkerhetspolitikk

Det er en VPN-tjeneste som ble designet av en japansk student ved University of Tsukuba med ikke så stor popularitet. Til nå har den imidlertid oppnådd mer enn 100 000 nedlastinger fra hele verden.

Når det gjelder å gi sikkerhet, er VPNGate de beste gratis VPN-tjenestene blant alle. Et stort utvalg av sikkerhetsprotokoller som SSL-VPN / SoftEther VPN-protokoll, L2TP / IPSec, OpenVPN og Microsoft SSTP tilbys av denne VPN-tjenesten.

Det er enkelt betjent VPN-programvare som du ikke trenger noen form for registrering. Likevel, mens du bruker Wi-Fi-hotspots gir det deg sikkerhet.

PrivateTunnel

Pros:

 • Lett å bruke
 • Bredt spekter av kunder

Ulemper:

 • Begrensede serverplasseringer
 • Ytelsen henger noen ganger

PrivateTunnel er vår siste anbefaling for de beste gratis VPN-tjenestene. I sin popularitet blant brukerne er den imidlertid en av de mest nedlastede VPN-programvarene, dvs. over 500 000 nedlastinger.

PrivateTunnel er tilgjengelig for plattformene som Windows, Mac, Android og iOS. Det er programvare som enkelt kan betjenes av brukerne. Imidlertid er en ulempe som mange brukere hevder at den er hengende ytelse til tider.

Er en gratis VPN-tjeneste sammenlignbar med betalt VPN

Selv om det er bra å ha en VPN-tjeneste for ditt personvern på nettet i stedet for å være uutstyrt i en slik situasjon med enorme Cyber-trusler. Imidlertid bør du ha en klar forståelse av forsinkelsene en gratis VPN kan vedvare.

Det er en åpenbar observasjon at gratis VPN-er ikke inneholder like rask service som de betalte. Oftest setter de båndbreddekapsler på grunn av hvilken streaming og andre online ting som kan være irriterende. Begrensede data fra gratis VPN-tjenester begrenser deg også til å spille spill og tungt innhold.

Når du bruker en gratis VPN-tjeneste, blir du heller ikke bekreftet personvernreglene og datakrypteringen de gir. Likevel er det en mulighet at slike VPN-er kan inneholde skadelig programvare og påtrengende annonser som kan spore surfeaktivitetene og preferansene dine.

Imidlertid, med de begrensede serverne som er tilgjengelige, er du begrenset til en viss mengde innhold. Foruten dette tillater ikke mange av de gratis VPN-ene til og med brukere ikke å velge serveren med sitt eget valg.

Til slutt er du aldri sikker på at slik VPN-programvare ikke sporer dataene dine, da de kan lagre og selge informasjonen din til tredjepartene for å få overskudd.

Konklusjon

For de som ønsker å ha en sikker onlineopplevelse uten å bruke penger, er den beste gratis VPN-tjenesten et flott alternativ. Her har vi gitt deg alle de effektive alternativene som er tilgjengelige for valg av gratis VPN-programvare.

Du må imidlertid være tydelig på at en gratis VPN-tjeneste aldri kan være et alternativ til funksjonene som tilbys av en betalt VPN-tjeneste.