10 måter – Hvordan fjerne blokkering av nettsteder fra hvor som helst – Komplett guide

[ware_item id=33][/ware_item]

Når et nettsted begrenser brukere til å få tilgang til innholdet, skaper det generelt irritasjon hos dem. Imidlertid øker i dag slike begrensninger på nettstedene eksepsjonelt på grunn av geo-begrensninger og statlige forbud. Noen skoler, næringsliv og organisasjoner har også visse retningslinjer som hindrer individene til å få tilgang til bestemt innhold. Men for en legitim internettbruker er det virkelig urovekkende å forbli fjernt fra ønsket innhold. Likevel oppstår spørsmålet at hvordan du blokkerer nettsteder?


10 beste måter å fjerne blokkering av nettsteder

Mange teknikker blir beskrevet, men på grunn av mangelen på passende forklaring, klarer ikke internettbrukere å identifisere det riktige verktøyet for å fjerne blokkering av nettsteder. Men gjennom denne artikkelen vil vi fortelle deg alle mulige måter du kan fjerne blokkering av nettsteder på. Her vil vi gi deg beskrivelse til alle disse blokkeringsverktøyene for nettstedet som vil gi deg nok forståelse og letthet til å få tilgang til slikt begrenset innhold.

(1) - HTTP og HTTPS

Det første og mest innledende trinnet du bør ta mens nettstedet som blokkerer, er å bytte den forrige URL fra HTTP til HTTPS. Folk legger ofte ubetydelig vekt til denne prosessen; Noen ganger er imidlertid en enkelt versjon av nettstedet blokkert.

Hvis du for eksempel prøver å få tilgang til Facebook og HTTPS-versjonen (https://www.facebook.com) er blokkert i din region, kan det være en mulighet for at nettstedet med HTTP (http: //www.facebook). com) er tilgjengelig. Likevel, i mange institutter som skoler, er nettstedene på den vanlige HTTP-internettport 80 blokkert, men port 443 blir ikke sperret, noe som vanligvis er HTTPS-versjonen av nettstedet..

HTTPS og HTTP skiller det samme nettstedet på en måte som den tilføyde ‘S’ i HTTP indikerer at nettstedet skal være sikkert og kryptert. URL-adressen som inneholder HTTP viser imidlertid at innholdet på nettstedet er usikret.

(2) - Bruk bærbar proxy-nettleser

En bærbar proxy-nettleser kan lastes ned for å få en to ganger effektiv og fordelaktig versjon enn en proxy alene. For eksempel kan Kproxy være bærbar eller ha et alternativ for å bli installert. Den mest praktiske funksjonen mens du bruker nettleser er at den tilbyr nettstedssøket uten å skrive det i hoved-URL-linjen. Du kan enkelt få tilgang til det blokkerte nettstedet ved å oppgi URL-en i den midtre søkeboksen.

(3) - Bruker en annen DNS

Du kan også fjerne blokkeringen av nettsteder ved å endre DNS-serveren. En DNS-server er akkurat som en indeks som opprettholdes for nettadressene du besøker. Når du for eksempel skriver inn nettstedslinket i nettadresselinjen i nettleseren, sender datamaskinen tilgangsforespørselen til DNS-serveren, og den gir deg IP-adressen til det nettstedet.

10 måter - Hvordan fjerne blokkering av nettsteder fra hvor som helst - Komplett guide

Derfor, når Internett-leverandørene ønsker å blokkere et nettsted, fjerner de bare oppføringene for det aktuelle nettstedet. Internett-leverandører kan imidlertid også vurdere å omdirigere forespørselen til et annet nettsted eller en varslingsside.

For å motvirke dette problemet kan du ganske enkelt endre DNS-serveren, men det er mange gratis, fullstendig åpnet tredjeparts DNS-servere som drives av organisasjoner eller Internett-leverandører. De mest populære DNS-serverne er imidlertid Google DNS og OpenDNS. Alt du trenger å gjøre for å fjerne blokkeringen av nettsteder er bare å endre DNS-en til deres.

Til Vindu 7-system, gå til Kontrollpanel og klikk deretter på “Nettverk og Internett” -mappen. Gå nå til 'Nettverks- og delingssenter' og få tilgang til alternativet 'Endre adapterinnstillinger'. Høyreklikk nå på nettverkskortet, klikk på internettprotokoll versjon 4 og klikk på 'egenskaper'. Klikk deretter på 'Bruk følgende DNS-serveradresser og send inn DNS-serveren du ønsker. Serveradressene for Google er 8.8.8.8 og 8.8.4.4 og for OpenDNS er de 208.67.222.222 og 208.67.220.220. Til slutt, etter å ha lagt inn serveradressene, klikker du på 'Ok' for å lagre innstillingene og starte datamaskinen på nytt.

(4) - Bruk proxy-servere

Når du fjerner blokkering av nettsteder, kan proxy-servere fungere som et nyttig verktøy som formidler mellom datamaskinen og nettstedet du får tilgang til. Når du er begrenset til å få tilgang til et bestemt nettsted, kan en proxy-server brukes til å besøke dette nettstedet. Nettsiden vises av proxy-serveren, og den lar deg koble til den.

Siden du ikke får tilgang til nettstedet direkte, kan du derfor fjerne blokkeringen av nettstedet. Det er forskjellige proxy-servere tilgjengelig på nettet som et Google-søk på ‘Anonyme proxy-nettlesere’ gir deg en lang liste. For eksempel er HideMyAss og OpenBlockedWebsite de du kan velge.

Du må imidlertid huske på at tilgang til gratis proxy-servere kan være det ro ned du surfer og kan ikke vise websider effektivt. Du kan også møte mange påtrengende annonser mens du bruker proxy-nettlesere som kan forstyrre onlineopplevelsen din.

(5) - Bruk IP i stedet for URL

En av de effektive metodene for å fjerne blokkering av nettsted kan inkludere bruk av IP i stedet for nettadresser. Noen ganger holdes de begrensede nettstedene som en liste over nettadresser, og bruk av IP for det aktuelle nettstedet kan vise seg å være effektivt.

For å få IP-adresse til et nettsted, kan du gjøre et ping domain.com kommando i ledetekst. Å bruke IP-adresse er en enkel måte å få tilgang til det blokkerte nettstedet i regionen din. Imidlertid vil ikke denne metoden fungere for nettstedet som også har blokkert IP-adressen.

Likevel, for denne saken, kan du følge en alternativ måte. Det du trenger å gjøre er å kjøre CMD på PC-en og skriv ping ‘www.websitename.com’. Nå trykker du "Enter" som raskt vil returnere IP-adressen. Bruk denne IP-adressen til å gå inn i nettleserens URL-bar og trykk enter.

(6) - Få tilgang til oversettertjenesten

De fleste av individene kan tro at hvordan en oversetter kan brukes til å fjerne blokkering av nettsteder. Noen ganger forbyr imidlertid ikke organisasjonene og til og med land oversettertjenester. Derfor ved å konvertere nettstedene til et annet språk som du kanskje vet kan hjelpe deg med omgå begrensningene. For dette formålet kan du bruke Google Translate, Microsoft Translator eller Yahoo Babel fisk.

I Google Translate kan du for eksempel skrive inn nettadressen du vil ha tilgang til, og språket du vil se innholdet på nettstedet på. Velg sidespråket som noe, men engelsk og det oversatte språket som engelsk. Du skal kunne se det blokkerte nettstedet på engelsk.

10 måter - Hvordan fjerne blokkering av nettsteder fra hvor som helst - Komplett guide

(7) - Bruk utvidelser

For blokkadene som er plassert av institutter og kontorer, kan noen ganger nettleserutvidelsene også bidra til å fjerne blokkering av nettsteder. Nettsteder som Facebook eller Youtube som er dynamiske, kan nås via utvidelsene. Utvidelser som Hola og ProxMate kan være nyttige for å omgå begrensningene.

(8) - Benytt RSS-feed

RSS (Rich Site Summary) er formatet som gir deg det regelmessig skiftende innholdet og hjelper deg med å få det ferske innholdet og til å lese det enkelt. For å fjerne blokkeringen av nettstedet, kan du få RSS-strømmen til det aktuelle nettstedet og legge det til leseren din. Imidlertid har noen av nettstedene ikke RSS-strømmen, men i slike tilfeller kan du benytte deg av online-tjenestene for å opprette strømmen.

(9) - Bruk TOR

Å få rask popularitet, en TOR-nettleser kan virkelig være nyttig for å fjerne blokkeringen av nettsteder. Det er brukervennlig programvare som også gir deg anonymitet. Den skjuler IP-adressen og beskytter dataene dine mot nysgjerrige øyne. TOR-nettleseren sender dataene fra mange noder som forhindrer kryptering av data.

10 måter - Hvordan fjerne blokkering av nettsteder fra hvor som helst - Komplett guide

Du kan laste ned det ved å gå til TOR-nettstedet. En av ulempene med TOR er at mens du er koblet til det, kan du oppleve langsom online surfing. På grunn av økende popularitet bruker mange av nettkriminelle TOR for å utføre ondsinnede aktiviteter.

(10) - Bruk VPN

VPN-er er de mest konkrete og autentiske løsningene for å fjerne blokkering av nettsteder. Det kan gi en effektiv vei ut for å omgå restriksjoner uten noen bivirkning av å bli sporet eller gjennom å svekke personvernet.

En VPN-tjeneste maskerer din virkelige IP-adresse med den falske i henhold til innholdspreferansen. IP-endringen gjør deg til en legitim seer på innholdet du vil se. Med en tjeneste som VPN får du presentert et stort utvalg av globalt innhold som kan nås fra nesten alle regioner. Dessuten forblir søkehastigheten mens du bruker VPN nesten uforstyrret.

For dette må du imidlertid intelligent velge VPN-leverandører som har klare retningslinjer angående deres kundeservice. Velg derfor en anerkjent VPN-tjeneste som NordVPN, ExpressVPN og PureVPN som er klarert av kundene og er høyt foretrukket av internettbrukere. På grunn av det økte VPN-behovet, tilbyr svindlere falske VPN-tjenester som du må forbli årvåken og prøve å unngå gratis VPN-er.

Konklusjon

Mange av internettinnholdene i dag blokkeres for brukerne. Dette er årsaken til at mange enkeltpersoner leter etter teknikkene for å fjerne blokkering av nettsteder. Imidlertid kunne de ofte ikke finne en passende løsning, og i stedet blir de viklet inn i disse teknikkene.

Her har vi gjennom denne guiden presentert nesten alle mulige måter, som kan være nyttige for deg å fjerne blokkering av nettsteder. Likevel bør du bruke disse teknikkene på en intelligent måte i samsvar med forholdene.