13 beste private søkemotorer å bruke!

[ware_item id=33][/ware_item]

Søkemotorer har blitt en viktig del mens du surfer på internett. Imidlertid risikerer disse motorene personvernet ditt når du søker på noe på Google, så blir dataene ofte registrert.


Google er i stand til å registrere din IP-adresse og bruker sporingscookies for å lage dine digitale profiler, søkeordene og koblingene du velger, og beholder deretter denne informasjonen i en database som den bruker for å målrette deg.

En søkemotor kan også avsløre konfidensiell og privat informasjon avhengig av søk. De innhentede dataene selges også til tredjepart og angriper deg også med annonser.

Private søkemotorer ble introdusert for å få brukerne til å bruke søkemotorer i et trygt og sikkert miljø. De private søkemotorene tilbyr et helt sikkert klima for alle typer søk. Ved å bruke en privat søkemotor kan brukeren fritt og anonymt søke i noe uten frykt for å bli sporet. Dessuten holder ikke denne søkemotoren hverken brukerhistorikken eller loggene deres.

Hvorfor det er viktig å bruke private søkemotorer:

Siden FCC har veltet nettnøytralitetsreglene, hvoretter tjenesteleverandørene og andre overvåkingsagenter enkelt får tilgang til våre data og aktiviteter.

Dessuten er det også en betydelig risiko når du deler informasjon med tredjeparter mens du surfer på nettet. Av denne grunn er private søkemotorer fordelaktige for brukerne.

Når du bruker den private søkemotoren, er det en liten mulighet for at søkene dine blir sporet eller lekket. De fleste av de private søkemotorene sporer ikke informasjon som kan knytte deg til søkeordene dine.

Private søkemotorer tillater ikke å lage filterbobler som skiller deg fra resultater som kan avvike fra din tro.

For å oppsummere alt er det bedre å bruke privat søkemotor over en hvilken som helst annen søkemotor, ettersom den gir bedre personvern og sikkerhet for brukerne.

Hvordan velge den beste private søkemotoren:

Tre ting er grunnleggende når du velger den beste private søkemotoren. Hvis du er en nybegynner, som ikke er klar over hvilke faktorer som er viktige når du velger en privat søkemotor. Så ikke vær bekymret. Følgende er tre kritiske elementer som er viktige når du velger en privat søkemotor:

Søk resultater: Eksperter anbefaler å gjennomgå søkeresultatene til søkemotoren nøye. Velg en søkemotor som er effektiv og perfekt både når det gjelder å gi personvern og gir gode søkeresultater.

PersonvernDet er en viktig faktor når du velger en søkemotor. Se alltid på hva slags informasjon søkemotoren oppbevarer når du bruker tjenesten deres, og tar deretter den endelige beslutningen.

TillitTillit er en annen viktig faktor å vurdere. Før du velger en søkemotor, bør du alltid lese historien til firmaet, menneskene bak det, deres image og omdømme i markedet.

Beste 13 private søkemotorer:

I denne alderen er betydningen av personvern ekstraordinær. En søkemotor redder alltid for å gi deg et trygt, sikkert og vennlig miljø mens du surfer på internett. Det er flere private søkemotorer. Mange av dem kan ikke sikre full anonymitet og personvern til brukerne.

Husk ditt personvern på nettet, og vi har gjennomgått forskjellige private søkemotorer. Vi har filtrert ut de beste private søkemotorene for deg. Nevnt nedenfor er de beste private søkemotorene som utvilsomt vil vise seg nyttige og vil beskytte ditt online personvern

Duck Duck Go:

Det er den beste private søkemotoren med den kule funksjonen kjent som '' Bangs ''.

Bang-funksjonen gjør det mulig for brukere å søke på andre nettsteder som Amazon. Yelp, YouTube eller Wikipedia ved å starte forespørslene deres med et utropstegn!

DuckDuckGo, kjent som den beste private søkemotoren, blokkerer alle uønskede annonser som blir et hinder mens du surfer på nettet. Den lagrer verken brukerdata eller nettleserhistorikk eller selger dem til tredjepart.

Denne private søkemotoren tilbyr noen fantastiske funksjoner som sikrer brukerne full anonymitet og personvern. Den har nylig lagt til den siste utvidelsen i deres produktlinje.

Utvidelsen gir brukerne førsteklasses personvern, noe som gjør den til den beste private søkemotoren. Søkemotoren tilbyr også litt ekstra ledig plass til å bevare data i skybutikken.

En annen attraktiv funksjon som DuckDuckGo tilbyr er å konfigurere innstillingene for stedet. Brukere ved å endre parameterne på nettstedet inaktiverer sporing av internettforbindelse.

Startside:

Det er en Nederland-basert søkemotor. På grunn av Nederlands strenge og kraftige personvernlover, er den den beste private søkemotoren blant alle brukerne.

Det fungerer effektivt for å gi raske resultater samtidig som du sikrer søket og unngår å holde spor etter postene dine. Det er den beste anonyme søkemotoren fordi den anbefaler å bla gjennom en proxy-server. Proxy-serveren beskytter deg mot Internett-leverandører som sporer IP-adresser og plassering. For å sikre personvernet ditt, kan du legge til proxy-serveren i nettleseren din, som på Chrome eller Firefox. Du kan også konfigurere fargetemaet.

Søkemotoren fungerer ved å ta innspill, men bruker ikke IP-adressen din for å innhente data. For å holde deg anonym endrer den IP-adressen mens du søker slik at ingen kan prøve å få nettleserhistorikken din.

Søk kryptert:

Søkekryptering er et annet tillegg i katalogen til den private søkemotoren. Ser du etter en søkemotor som tilbyr uvanlige, attraktive funksjoner sammen med personvern, må du velge søk for å kryptere.

Denne anonyme søkemotoren har nylig inkludert noen utrolig attraktive funksjoner for brukerne. Disse funksjonene inkluderer personvernvennlige videoer, nyheter og kartforskning.

Søkemotoren er ganske populær blant brukerne, siden den lar brukerne se videoer med ekstra beskyttelse og sikkerhet for personvern og dessuten mangler annonser før rullering.

Søkemotoren bruker lokal kryptering for å beskytte søkene dine. Den kombineres ofte med AES-256-kryptering sammen med SSL-krypteringsprotokoll for å sikre brukernes personvern.

Den mest særegne søkekrypteringen tilbyr etter at brukerne er ferdige med å søke, så blir søkeordene deres utløpt. På denne måten forblir aktiviteten deres anonym, selv om noen andre får tilgang til systemet sitt.

De tar å opprettholde personvernet som sin viktigste oppgave. Dessuten er det ikke i stand til å lage brukerprofiler. Det er en sjelden funksjon som andre søkemotorer ikke har. Dette er grunnen til at søkekrypteringer er en av de beste private søkemotorene.

BitClave:

BitClave er en annen privat og sikker søkemotor laget med blockchain for å sikre brukerens online personvern. Den rangerte blant de beste private søkemotorene, ettersom den lar brukerne bestemme hvilken informasjon de vil dele med publisistene.

Det opphever effektiv mellommannangrep under annonseringsprosessen ved direkte å gjøre forbruker og annonsører kommunisere med hverandre. Senere oppmuntrer det brukere ved å gi dem forbrukeraktivitetstegnere til å gjøre søk relevant for rådgiverne.

Kort sagt, deres hovedformål er å gi sikkerhet og online personvern til brukerne. Dermed tilbyr de et brukervennlig grensesnitt som betyr trygg og sikker surfing i et vennlig miljø.

Searx.meg:

Searx.me er en anonym søkemotor som er kjent for å ikke lagre brukerinformasjon. Dessuten lager den ikke brukerprofilen og lagrer informasjonen som skiller seg ut fra andre søkemotorer.

Målet deres er å beskytte brukernes personvern, og de er ikke interessert i hva brukeren søker. De opprettholder utmerket personvern hos brukerne ved ikke å dele dataene sine til tredjepart.

Searx.me går ikke på akkord med brukernes personvern og anbefales derfor sterkt å bruke.

Qwant:

Qwant begynte å fungere i 2013 med et løfte om å beskytte brukerens personvern. Den er blant den beste private søkemotoren fordi den ligger innenfor den europeiske grensen som er en streng følge av GDPR-frigjøring.

Deres side om sitater at de ikke er interessert i å vise uønskede annonser og gjøre brukerne ofre i henhold til søket.

Denne søkemotoren beskytter mot påvirkning fra fem øyne og ni øye-allianser.

Videre tilbyr den også en lignende funksjon som Bang i DuckDuckGo. Her er denne funksjonen kjent som Qwick-snarveier som tillater direkte forskning til forskjellige nettsteder. Bare ved å legge til symbolet ''&'' Eller ''! '' Etter navnet på favorittnettstedene dine som Amazon og Wikipedia, kan du få tilgang til resultatene.

På denne måten blir søkene dine mer optimaliserte og det sparer også tiden din.

Høres interessant ut? Last deretter raskt ned den og nyt opplevelsen.

Koble fra søk:

Det er en privat søkemotor som effektivt kobler deg fra nettsteder / grensesnitt som er i stand til å spore dine fotavtrykk. Det er helt trygt og sikkert å bruke, da det bare følger de nettsteder som kan være skadelige for brukere som er redde når de deler sin private informasjon.

Koble fra søk fungerer mens du tar søkeforespørsel, og viser deretter resultatet du krever, og viser øyeblikkelig sidemeldingene. Disse meldingene er av den informasjonen som søker nettsteder som enten fører journal eller er en risiko for å gjøre det.

Kort sagt er det trygt å bruke med et vennlig grensesnitt som oppdaterer brukeren om nettstedet de har tenkt å bruke. Sterkt anbefalt!

Wolfram Alpha:

Hvis du leter etter en privat søkemotor som er en innovatør og gir de mest autentiske og gyldige resultatene, må du gå med Wolfram Alpha.

Wolfram Alpha viser resultater fra forskjellige kategorier som beregninger og algoritmeteknikker. Den tar effektivt de mest passende innspillene, søker i resultatet fra ovennevnte klasser og sikrer også at brukerne godkjenner og tilfredshet ved å gi gyldig informasjon.

Dette er en beregbar søkemotor som gir mest nøyaktige svar, og som også gir åpen kunnskap til brukerne. Det er en kunnskapsfylt anonym søkemotor som ikke sporer aktivitetene dine og søker etter poster.

Hulbee:

Hulbee er enda en privat søkemotor som verken er opptatt av brukerens beliggenhet eller sporer deres aktiviteter. Det er et utmerket alternativ å gå med, da det slett ikke er interessert i å føre journal over brukerens aktivitet og sikre deres fullstendige anonymitet.

Det tillater brukeren å slette sine online aktiviteter, noe som gjør dem til den beste anonyme søkemotoren.

Oscobo:

Oscobo er en av de beste anonyme søkemotorene som ikke er i stand til å spore data eller aktivitet fra brukeren. Det gir avansert personvern til brukerne ved ikke å la tredjepart få kontroll over dataene sine.

Hovedmålet med denne søkemotoren er å ivareta og beskytte brukernes personvern mens du surfer på internett. Av denne grunn holder det hverken spor etter deres aktiviteter eller fører logger.

Hvis du leter etter en søkemotor uten loggfunksjon, må du prøve Oscobo.

Du kan melde deg:

Yippy rangerer også blant den beste private søkemotoren, ettersom den gir utmerket personvern til brukerne.

Det fungerer usedvanlig bra når du vil omgå overvåkning av myndigheter og ISP.

Hvis du vil søke på noe begrenset eller konfidensielt innhold, må du gå med Yippy! Det gir noen fantastiske funksjoner og sjelden dataopplevelse til brukerne som tillater en superrask og spontan evaluering av informasjon.

Med Yippy kan du selv filtrere resultatene i henhold til kategorien, og du kan også merke eventuelle upassende resultater, noe som gjør surfingopplevelsen din helt anonym.

Det er best ettersom det blokkerer tilpassede annonser og ikke sporer aktivitetene dine. Du kan glede deg over å søke i forskjellige slags innhold som blogger, nyheter, nett, bilder og mange flere.

Høres det ikke bra ut?                                                                                                          

Diskret søk:

Siden den diskrete søkemotoren ikke sporer brukerens informasjon og holder aktivitetene deres anonyme og private, er den også kjent som den beste private søkemotoren.

Hvis noen er ute etter noen ekstra raske resultater i et brukervennlig grensesnitt, er det diskrete søket det riktige valget å ta.

For å sikre brukernes personvern og gjøre søkene deres private mens de surfer bruker de en-til-ende-kryptering.

MetaGer:

Det er den mest passende søkemotoren for ethvert resultat. Det gir perfekte resultater i alle søk. MetaGer blandes med en proxy-server hvor du kan hoppe til hvilken som helst forventet eller uidentifisert lenke fra forskningsresultatsiden og dermed gjøre den til den beste private søkemotoren..

Søkemotoren lover å beskytte dataene dine fra å miste eller bli sporet. Videre beskytter den også IP-adressen din og nøkkelordene dine fra å bli sporet fra nettstedene du logger på.

Det sikrer deg mot uønskede annonser som kan bruke siden din til annonser. Den eneste ulempen ved å bruke denne søkemotoren er at standardspråket er tysk.

Siste tanker:

I denne globale tidsalderen med økt risiko for nettangrep og trusler, er det en full trang til å bruke en privat søkemotor. Derfor er det viktig å velge en kjent og anerkjent søkemotor for å sikre fullstendig personvern og anonymitet.

Det er alltid viktig å ta hensyn til hvilke faktorer som er nødvendige før du henter den passende søkemotoren i henhold til ditt behov og ønske.