5 Beste gratis VPN på Reddit Choice

[ware_item id=33][/ware_item]

Gratis er alltid en sjarm uansett om du kunne investere eller ikke, hvis du får tilfredsstillende gratis produkt, hvorfor ikke? Når det gjelder gratis VPN reddit, er det imidlertid mange risikoer involvert, og du kan ikke stole på noen tilfeldig tjeneste. På den annen side uttrykker tjenestens nettsteder eller tilknyttede selskaper en partisk mening om enhver gratis VPN. Derfor har vi designet en artikkel for beste gratis VPN Reddit etter en detaljert undersøkelse og analyse.


Beste gratis VPN Reddit betyr VPN-er som er mest populære og mest berømte av Redditors. Reddit er et nettsted hvor Redditors (personene som kommenterer Reddit) deler sin personlige erfaring eller tanker om noe bestemt problem eller produkt. Nettstedet er klarert av de fleste enkeltpersoner på grunn av den systematiske driften, strenge lover og selvfølgelig de objektive synspunktene fra eksperter og relaterte brukere.

Dessverre må en person investere lang tid på å søke etter passende svar på spørsmålene sine og ta en beslutning om hvilken mening som er mest vanlig blant redditors..

Beste gratis VPN Reddit - 5 mest populære valg

Søket for beste gratis VPN i Reddit har blitt vokst mer de siste årene. Dette kan være på grunn av de mange gratis VPN-leverandørene som netizens kan velge en passende VPN som er risikofri. Derfor har vi analysert mange VPN-kategorier og spørsmål stilt om gratis VPN, hvoretter vi finner få vanlige anbefalinger.
Her er listen over beste gratis VPN Reddit i henhold til Redditors valg.

Merk: Det er viktig å nevne at i de fleste Reddit-kategoriene har mange Redditors anbefalt å unngå gratis VPN av mange grunner. Artikkelen er imidlertid basert på synspunktene fra individene som har gitt uttrykk for valg.

CyberGhost VPN

CyberGhost VPN har tilfredsstillende innvirkning som reflektert av kommentarene fra Redditors. Årsaken til å liste den først blant de beste gratis VPN Reddit er ubegrensede data med gratis versjon. I mange andre VPN-er har Redditors vist bekymring for begrensede data, selv om ytelsen var tilfredsstillende.

Imidlertid var det noen kommentarer der hastigheten ble talt om at hastigheten er langsom sammenlignet med premium-serverne. P2P-serverne er heller ikke tilgjengelige med CyberGhosts gratis versjon.
Kort

Kort

Hola VPN

Hola VPN har også klart å være den beste gratis VPN Reddit siden det var forslag angående ytelsen. De fleste har ikke kommentert de komplekse funksjonene til Hola VPN, men brukerne delte likevel en tilfredsstillende gjennomgang av den.
Det er ingen båndbreddegrenser for Hola VPN, men det er noen personvernhensyn med Hola VPN. Folk rapporterte også om jevn ytelse av Hola VPN mens du vanlige surfer eller ting som å fjerne blokkering av nettsteder eller sensurert innhold.

Kort

Kort

Windscribe VPN

Windscribe VPN har tilstrekkelig antall gode anmeldelser i Reddit som en gratis VPN. Windscribe-brukerne var fornøyde med hastighetsytelsen og tilkoblingen. Imidlertid var det en bekymring fra par brukere om at dataene bare er begrenset til 10 GB.
Likevel inkluderer funksjonene i Windscribe 11 serverplasseringer, brukervennlig programvare og 5 GB gratis data på en enkelt tweet. VPN kan også lastes ned til Windows, Mac, iOS, Blackberry, Chrome, Firefox og Opera.
https://www.reddit.com/r/pcmasterrace/comments/6qipti/best_free_vpn_to_use/dkxly12

Kort

Kort

Betternet VPN

Betternet VPN har også vært et fremtredende gratis VPN Reddit-forslag mens Reddit-trenden ble analysert. De fleste av brukerne anbefaler det bare for å ha en anstendig ytelse, uten å peke på noen spesifikk funksjon.
Sikkerheten til Betternet risikeres mindre ettersom registreringsprosessen ikke krever personopplysninger, selv ikke e-postadressen. Tilkoblingen er også enkel, enkel å bruke og ett trykk. Imidlertid oppnår de overskudd ved å vise annonser til gratisversjonens nettlesere av tjenesten deres.
Kort

Kort

Opera VPN

Opera VPN er ikke en spesialdesignet VPN, men det er den innebygde VPN-en i Opera-nettleseren som senere ble introdusert. Interessant nok har Opera VPN fått Reddit popularitet gjennom å tilby en tilfredsstillende tjeneste.
Det har fått mer oppmerksomhet fordi brukeren ikke trenger å implementere ekstra innsats i stedet for at de bare får en knapp med én klikk ved siden av URL-linjen i hjørnet av Opera-nettleseren.
Kort

Kort