5 gratis proxy-utvidelser | Beste blokkering av fullmakt for nettlesere

[ware_item id=33][/ware_item]

Desperation overtar alle de andre ønskene når det gjelder surfing og surfing på nettet. Når en internettbruker er begrenset til å få tilgang til bestemt innhold, søker de alltid etter effektive alternativer som kan omgå disse blokkadene. Blant disse teknikkene er en av de mest kjente proxy, men ikke alle er kjent med de beste gratis proxy-serverne.


Relatert artikkel: Hvordan fjerne blokkering av nettsteder på Chrome | Sikre utvidelser

Blant mange er det vanskelig å finne ut en effektiv gratis proxy. Imidlertid er det en sårt tiltrengt og øyeblikkelig løsning for å fjerne blokkering av blokkert innhold.

Hva er formålet med en fullmektig?

En proxy er et anonymitetsverktøy som maskerer IP-adressen din og fungerer som en mellommann for de mottatte forespørslene. Proxyen gjør det enkelt for deg å få tilgang til vanlig internettinnhold uten ekstra programvare eller effektivitet.

Uten Proxy Server

5 gratis proxy-utvidelser | Beste blokkering av fullmakt for nettlesere

Med proxy-server

5 gratis proxy-utvidelser | Beste blokkering av fullmakt for nettlesere

IP-adressen din, som tilordnet av internettleverandøren, er identiteten som utsetter ditt virkelige sted og hindrer deg i å få tilgang til innhold som er blokkert i ditt område. Imidlertid dirigerer en proxy all trafikken fra serveren, og dermed maskerer du den virkelige IP-adressen din.

De fleste av landene har nå implementert blokkeringer på strømmingskanalene eller nettstedene deres for å begrense borgere fra andre land. Tvert imot, de fleste av landene har innført forbud på noen nettsteder for innbyggerne. For eksempel har Kina blokkert mange nettsteder, inkludert de populære som YouTube, Facebook og annet.
En proxy kan unngå dette problemet gjennom servere i forskjellige regioner, og IP-en din blir byttet i henhold til serveren du velger.

En annen bekymring er angående de begrensningene som institusjonene har plassert, for eksempel hvordan de skal fjerne blokkering av nettsteder på skolen eller kanskje et kontor. Derfor er det en annen situasjon der en best gratis proxy kan være effektiv. Som om instituttet eller organisasjonen har blokkert et nettsted, men ikke har blokkert en bestemt proxy som du bruker enn proxy, kan være en mellommann for å få tilgang til innholdet på dette nettstedet.

Hva som gjør en proxy usikker?

Proxy er en populær løsning for å få tilgang til blokkerte nettsteder er også et verktøy som noen ganger kan være skadelig med tanke på personvern.

IP-adressen din er maskert fra å bli utsatt for nettstedene du besøker; mens du bruker gratis proxy, så vel som en betalt en, kan Internett-leverandøren din se den virkelige IP-adressen din, og dermed kunne han spore alle dine online aktiviteter.

Relatert artikkel: Hvordan skjule nettleserhistorikken fra Internett-leverandøren - Si nei til overvåkning

En ting å vurdere er at hurtigbuffersystemet til proxy-serveren virkelig er effektivt og responsivt. Derfor kan dataene dine, for eksempel passord, nettleserhistorikk eller andre sensitive data, bli søkt opp av proxy-tjenesteleverandøren..

Proxy gir deg tilgang til utrygge nettsteder også. For eksempel kan et nettsted uten SSL-sertifikat inneholde virus som kan overta systemet ditt ved å klikke på noe eller ved hvilken som helst annen teknikk.

Relatert artikkel: Hva er Clickjacking og hvordan du kan beskytte deg mot det

5 beste gratis proxy-leverandører: effektive blokkeringsverktøy

Det er et stort antall gratis proxy-leverandører som er tilgjengelige på nettet, og det er vanskelig å finne ut hva de fungerer. For å imøtekomme leserne våre og for å spare tiden mens de er sammenfiltrede i svar uten fullmakt, har vi filtrert ut de beste gratis proxy-leverandørene.

Disse fullmaktene er populære, så vel som de ble funnet å fungere mens de ble testet.

# 1 - Anonymouse

Anonymouse er en gratis proxy-programvare som lar deg fjerne blokkeringen av det ønskede nettstedet eller innholdet ditt ved bare å oppgi navnet på nettstedet i den oppgitte adressefeltet.

5 gratis proxy-utvidelser | Beste blokkering av fullmakt for nettlesere

Nettstedet inneholder ikke et attraktivt brukergrensesnitt; den er imidlertid i stand til å støtte web-, e-post-, usenet- (nyhets-) fullmakter. Den støtter de to språkene som er engelsk og tysk. Blant gratis tjenester tilbyr de brukere å oppgradere gratis proxy til en betalt.

Med denne vekslingen gir den de avanserte funksjonene til brukerne, inkludert annonsefri surfing, tung nedlasting og tilgang til HTTPS nettsteder.

2 # - Hide.me

Blant de hundrevis av tilgjengelige online proxy-er Hide.me den som regnes blant de beste gratis proxy-serverne. Det er en super rask gratis proxy som har relativt mindre påtrengende annonser og popup-vinduer.

De gir deg muligheten til å velge mellom tre lokasjoner som er Nederland, Tyskland og USA. Sammen med dette kan du kryptere nettadresser og sider, aktivere eller deaktivere informasjonskapsler, skript og objekter i henhold til din vilje.

5 gratis proxy-utvidelser | Beste blokkering av fullmakt for nettlesere

Hide.me gir deg en enkel tilgang til det nødvendige innholdet, det er du bare trenger å oppgi URL-en i søkefeltet.

# 3 - Hidester Proxy

Hidester er en av de mest pålitelige gratisfullmaktene blant de tusenvis som er tilgjengelige online. For surfing kan du velge mellom de to serverne som er USA eller en Europa-server. Denne proxyen lar deg endre nettleserens utseende til et bestemt nettsted ved å endre nettleserhenviseren.

Sammen med det kan du også kryptere URL-en, aktivere eller deaktivere informasjonskapsler, tillate skript, og også kunne fjerne ting fra å laste.

5 gratis proxy-utvidelser | Beste blokkering av fullmakt for nettlesere

Hidester, som har en SSL-støtte, er en beskyttet proxy-server som unngår risikoen for skript og andre skadelige metoder som er farlige for enheten din..

# 4 - HideMy Ass

Du har kanskje lyttet til HideMyAss som VPN; den er imidlertid også tilgjengelig som en gratis proxy. De har et veldig enkelt håndtak for brukerne å betjene det. Alt du trenger å gjøre er å gå til adressefeltet og bare angi nettadressen til nettstedet du vil besøke.

5 gratis proxy-utvidelser | Beste blokkering av fullmakt for nettlesere

HMA er en av de beste gratis proxy-leverandørene som lar deg fjerne blokkering av nettsteder uten å avsløre din virkelige IP-adresse.

5 # - Whoer.net

Whoer.net er også blant de beste gratis proxy-serverne, da de beskriver seg selv som en hurtig blokkeringsløsning for internettbrukere. En av de viktigste faktorene som øker denne muligheten, er et tilstrekkelig antall servere som er lokalisert i forskjellige land.

5 gratis proxy-utvidelser | Beste blokkering av fullmakt for nettlesere

Du får muligheten til å velge serveren etter eget valg blant stedene i USA, Storbritannia, Frankrike, Nederland, Russland og Sverige.

I tillegg tillater de deg å utføre en ping-test som lar deg finne ut responstiden til det besøkte nettstedet eller internettforbindelsen din.

6 # - KProxy

5 gratis proxy-utvidelser | Beste blokkering av fullmakt for nettlesere

KProxy er den gratis og unike proxy som også hadde bærbar nettutvidelse / app som enkelt kan lastes ned på Chrome og Firefox nettlesere. For begge nettleserne må du laste ned en egen app.

KProxy varierer med andre anonyme fullmakter på en måte som gir brukerne muligheten til å skjule meny som gjør det lettere å bla gjennom. Proxyen gir også 10 servere på forskjellige steder, så hvis en bruker ikke kan få tilgang til innhold fra en IP, kan han / hun bytte til en annen server.

Appene for Chrome og Firefox har en fordel at all webtrafikk i nettleseren er anonymisert som er en slags VPN-funksjon. KProxy hjelper imidlertid ikke med å anonymisere trafikk eller data fra andre apper, bortsett fra nettleseren du har KProxy-app for.

7 # - VPNBook

5 gratis proxy-utvidelser | Beste blokkering av fullmakt for nettlesere

VPNBook er også et foretrukket valg når du leter etter den gratis proxy-tjenesten. Det mest fordelaktige med denne proxy-tjenesten er at den tilbyr en ubegrenset båndbredde med smarte CDN Fallback, gratis PPTP og OpenVPN-tjenester.

VPNBook tilbyr 256-biters kryptert tilkobling og har forskjellige servere, inkludert Canada, USA og USA. Disse stedene gir flere muligheter for innhold ettersom mange populære nettsteder er basert i disse landene. Bruken av denne anonyme proxyen er virkelig enkel, ettersom brukeren bare trenger å oppgi URL-adressen øverst på siden.

En ulempe med denne gratis proxyen er at den tillater kontroll over blokkering av informasjonskapsler eller skript.

8 # - ProxySite.com

5 gratis proxy-utvidelser | Beste blokkering av fullmakt for nettlesere

I motsetning til mange anonyme fullmakter, har ProxySite.com raskere surfehastighet med helt gratis tjeneste. Det har et brukervennlig grensesnitt sammen med tilgang til populære nettsteder inkludert Facebook, YouTube, Twitter, Reddit og mange andre.

Sammen med tilstedeværelsen av forskjellige servere i Europa og USA, har du lov til å bytte server når du vil. ProxySite.com har sikret SSL-kryptering, og mer utrolig nok tillater det kontroll over informasjonskapsler, JavaScript, annonser og andre objekter på siden din. I tillegg gir det privilegium å kryptere URL og siden gjennom nettstedet.

Endelig dom

Alle de beste gratis proxy-tjenestene vi har beskrevet ovenfor, er de effektive; vi oppdaterer imidlertid regelmessig og legger til nye som vi synes er mer responsive.

Gratis proxy kan være en øyeblikkelig løsning for vanlig tilgang til innhold og for å fjerne blokkering. Imidlertid, hvis du vil ha en vanlig avblokkeringsløsning med personvernkonform, må du velge et verktøy som VPN som gir deg anonymitet samt krypterer trafikken din.