7 Android-krypteringsapper vil gjøre din Android sikrere

[ware_item id=33][/ware_item]

Android er det vanligste mobile operativsystemet i dag. Det er også fokus for hackingangrep, ettersom det er mer koblet og synkronisert enhet med hverdagen din. Veiledning for Android-krypteringsapper hjelper deg med å sikre Android-enheten din.


Kryptering var en gang en teknologi som mange tanker ble relatert til spioner og sikkerhetstjenester, men denne teknologien har faktisk eksistert en stund i folks hverdag. I møte med utbredt internettovervåking, hvis du ennå ikke har tenkt på å få en Android-krypteringsapp, kan det være på høy tid å vurdere det.

Siden Android OS er åpen kildekode, er det fullt av smutthull og sårbarheter. Det vanligste av dem er å lure deg til å besøke nettsteder med ondsinnede koder i multimediafiler som bilder, video og klikk til handling. En Android-krypteringsapp sikrer enheten din ved å kryptere datatrafikken og dekke sporene etter den opprinnelige telefonplassen din som ellers er utsatt for hackere og trusler.

7 beste apper for Android-kryptering (oppdatert 2018)

En haug med krypteringsapper for Android har dukket opp i det siste, noen av dem er bare phishing-svindel med full av reklame og logger dataene dine for å overføre dem til ukjente servere. Noen er gode VPN android-krypteringsapper, men de gir begrenset båndbredde og hastighet. Så, hva er de beste gratis Android-krypteringsappene? vi har listet opp de 5 beste VPN-appene som er tilgjengelige i Google Play Store:

1 - NordVPN Android APP

NordVPN er et Panama-basert selskap som er vennlig mot digitalt personvern. Den tilbyr 256-biters AES-kryptering med PPTP, L2TP, IPsec, IKEv2 og OpenVPN sikkerhetsprotokoller. Tjenesten har tilstedeværelse i mer enn 57 land og spredt over 570+ serverplasser.

Android-krypteringsappen av NordVPN er veldig elegant og brukervennlig og innstillingene er enkle, slik at du ikke trenger å være en proff for å forstå den. Den integrerte IKEv2-protokollen overvåker nettverkets endrede oppførsel og tilpasser seg den uten å slippe forbindelsen, spesielt når du er på et offentlig Wi-Fi.

NordVPN android app

Serverne er kategorisert etter behov som P2P, Ultra Fast TV, Anti-DDoS, etc. som lar deg utnytte serveren best mulig. Tjenesten har ekstra Smart Play DNS innebygd for å tillate sømløs videostreaming. Hvis du er ute etter mer sikkerhet, tilbyr NordVPN dobbel kryptering (dvs. løk-over-VPN, dobbelt VPN) og IPv6 / DNS lekkasjeavløsende løsning.

Fordeler

ulemper

En enkelt konto kan brukes på 6 flere enheter

Fartsreduksjon på grunn av dobbel kryptering

INGEN loggpolicy

Støtte for Bitcoin Payment

P2P tillatt

Utmerket kundeservice

Internett Kill Switch

Besøk nettsiden

2 - ExpressVPN Android-kryptering APP

ExpressVPN er et britisk Virgin Island-basert selskap utenfor jurisdiksjonen til FIVE øyne land, noe som betyr at ingen loggpolitikk er effektiv. Den tilbyr også 256-biters AES-kryptering med SSTP, L2TP, IPsec, PPTP og OpenVPN sikkerhetsprotokoller. Tjenesten har utvidet til 94 land med hundrevis av servere.

Android-krypterings-appen fra ExpressVPN har fornyet seg for å være mer brukervennlig og enkel å bruke. Funksjonene er enkle og ganske automatiske, slik at du ikke trenger å finpusse fra farten. Tjenesten har Internet Kill Switch som stopper all Internett-trafikken din hvis du mister en VPN-forbindelse, spesielt på offentlig Wi-Fi-nettverk for å sikre din sikkerhet.

expressvpn-app for Android

Servervalget er automatisert og velger automatisk den nærmeste og hurtige serveren; Du kan også velge server manuelt og se etter hastighetstesten integrert i appen. Alle servere tillater P2P og streaming, slik at du ikke kommer inn på detaljene i servervalget.

Fordeler

ulemper

En enkelt konto kan brukes på tre flere enheter

Ingen gratis prøveversjoner

INGEN loggpolicy

Støtte for Bitcoin Payment

P2P tillatt

Utmerket kundeservice

Internett Kill Switch

Besøk nettsiden

3 - Opera VPN-app

android kryptering app opera vpn

Opera er det første selskapet som har lagt til en ad-blocker-funksjon i nettleseren både i desktop og mobilapp. Nå, etter ad-block-funksjon, har den introdusert en helt gratis VPN-tjeneste til sin franchise. Etter utgivelsen nådde appnedlastningene mer enn en million på bare noen få uker.

Appen inneholder også en innebygd funksjon "ad-tracker and blocker" for å hindre tredjeparter i å spore deg, og et Wi-Fi-verktøy for sikkerhet for å sjekke styrken til nettverket.

Android-krypteringsapp

 • Utvikler: Opera
 • Krever Android: 4.0.3 og oppover

4 - Super VPN-app

android kryptering app super vpn

Super VPN fra Kina-utviklere er også en gratis ubegrenset båndbredde og ubegrenset gratis prøve-app. Det krever ingen registrering og beskytter personvernet ditt. Appen gir 21 dager gratis prøveperiode, og etter at den gratis prøveperioden er over, kan du bruke hver økt i 60 minutter. Når 60 minutters økt er over, kan du koble deg til igjen for å få 60 minutter mer hver gang.

Android-krypteringsapp

 • Utvikler: SuperSoftTech
 • Krever Android: 4.0.3 og oppover

5 - Cloud VPN-app

Android-krypteringsapper

CloudVPN en gang en betalt VPN-app er nå helt gratis for brukerne. Det krever ingen registrering ved installasjon og ingen båndbreddegrenser. Cloud VPN hjelper deg med å fjerne blokkering av nettsteder og applikasjoner, dvs. YouTube, Facebook, Twitter, NetFlix og mer. Fungerer på Wi-Fi, 3G, 4G og alle mobile transportører

Android-krypteringsapp

 • Utvikler: Omkjøringsnett
 • Krever Android: 4.0.3 og oppover

6 - CyberGhost VPN

Android-krypteringsapper

Brukt av mer enn 7,5 millioner mennesker viser dets pålitelighet blant mennesker. CyberGhost VPN har innebygd annonseblokker og beskytter mot ondsinnede nettsteder. Det gir ubegrenset båndbredde og hastighet og logger ikke dataene dine. CyberGhost omgår restriksjoner på Netflix, YouTube, Facebook og mer.

Android-krypteringsapp

 • Utvikler: CyberGhost SRL
 • Krever Android: 4.0.3 og oppover

7 - TunnelBearVPN

Android-krypteringsapper

Tunnelbear VPN er også et vanlig valg blant mange Android-brukere. Det gir anstendig service med servere fra over 20 land, men bare 500 MB båndbredde begrenser PER MÅNED. Denne gratisversjonsappen er bare bra for folk som av og til kobler seg til internett mens de er på offentlige steder. Abonnementsprisene er for øyeblikket $ 7 per måned og $ 50 for et år.

Android-krypteringsapp

 • Utvikler: TunnelBear, Inc.
 • Krever Android: 4.0.3 og oppover

8 - BetterNet VPN

android kryptering app

Gratis for alltid! som denne appen sier. Betternet er mest brukt og vanlig VPN-app etter Opera. Det krever ingen registrering og ingen annonser på appen. Det tilbyr ubegrenset båndbredde og hastighet. Den omgår også begrensninger på SnapChat, Facebook og mer.

Android-krypteringsapper

 • Utviklere: Betternet Technologies Inc.
 • Krever Android: 4.0.3 og oppover

Konklusjon

Det er alltid mer app å installere. Men veldig få er ekte og pålitelige. Hver app vil alltid ha feil, før du laster ned en app, les brukerkommentarene og utviklerinteraksjonen. Ikke bare det gir deg ideen om hvordan appen virkelig fungerer, hvordan er serverne, og om den er full av annonser. Det vil gi deg ideen om hvor seriøs apputvikleren angår personvernet ditt.