Beste gratis popup-blokkering – Forbedre søkeopplevelsen

[ware_item id=33][/ware_item]

Pop-ups er ikke bare irriterende, men de øker også bruken av maskinvare. De dekker innholdet som vi ønsker å lese ved å projisere foran skjermen. Noen ganger er de også forbundet med å installere skadelig programvare på en brukers system. Pop-ups blir sett på som en svært manipulerende form for påtrengende reklame. Siden popups er irriterende, har mange nettsteder sluttet å bruke dem som det første middelet til betalt reklame. Noen nettsteder har imidlertid fremdeles ikke gitt opp å bruke disse popups. Så for å bli kvitt deg fra disse popupene, må du velge beste gratis popup-blokkering.


best free-popup-blokkering

De beste gratis popup-blokkeringene lar deg ganske enkelt få slutt på hele rotet opprettet av popups. Disse popup- og adware-blokkeringene er designet for å gjøre surfopplevelsen din til en rask en. Det er en rekke gratis popup-blokkerere som du finner i hver nettleser. Dessuten dekker mange av dem alle nettleserne.

Imidlertid har de fleste moderne nettlesere som Google Chrome innebygde popup-blokkerere for å deaktivere popup-vinduer. For å deaktivere popups i Google Chrome, må du først klikke på trepunktsikonet. Velg deretter "Innstillinger", klikk "Vis avanserte innstillinger". Velg videre "Innholdsinnstillinger" i "Personvern" -delen. Bla nedover så kommer du til "Pop-ups" -delen. Her kan du sjekke “Ikke la noe nettsted vise popup-vinduer” etter ditt ønske.

Hvorfor trenger du den beste gratis popup-blokkeringen?

Sine alle slags annonser kan heve de røde flaggene, så vi trenger å bli kjent med en popup- og adware-blokkering. En adware er en type malware som kan oppdages hvis du begynner å motta mange uønskede popups på systemet ditt.

Mange usikrede nettsteder projiserer normale annonser som også kan gjøre et system utsatt for virusangrep. Hackere kan også spre skadelig programvare gjennom disse annonsene. Dette er ikke overraskende i det hele tatt da vi er kjent med skadelig programvare spredt gjennom Yahoos største nettsteder i 2015. En nettkriminalitetsgruppe brukte annonser på Yahoos største nettsteder, som Yahoo.com og andre, for å infisere brukers systemer med malware.

Derfor oppstår nødvendigheten for å gjøre deg vant til den beste gratis popup-blokkeringen som vil sikre din egen sikkerhet.

Forskjellen mellom popup-blokkering og annonseblokkering

Popup-blokkering og annonseblokkering er to ting som er forskjellige fra hverandre angående deres funksjon. Derfor bør man ikke vurdere disse to samme ting. Disse begrepene brukes imidlertid fortsatt om hverandre.

Popup-blokkerere er de som vil blokkere nettsteder fra å sende ut popup-vinduer. De forhindrer også at adware lager popups til våren. Imidlertid kan popups til og med lanseres ikke bare av reklame, men på forskjellige andre måter. Mange nettsteder er der som bruker popups for legitime formål, og det kan være lurt å hvitliste dem.

Annonseblokkering blokkerer hvilken annonse den oppdager på en side. Dette inkluderer annonser og popups på siden også. Annonseblokkere har lagt inn en stor del av hele internettøkonomien ved å blokkere disse annonsene på siden.

Som uttalt av Harvard Business Review, “Debatten om blokkering av annonser blir stadig mer polarisert. De som motsetter seg blokkering av annonser, likner det med piratkopiering av innhold, og hevder at eksponering for annonser er prisen som leserne må betale for gratis innhold. Den andre siden av debatten er forkjempet av selskaper som lager programvare for blokkering av annonser, så vel som online-personvernaktivister. De kritiserer effekten av annonser på brukeropplevelsen, men deres største bekymring dreier seg om atferdssporing, en praksis som mange annonseringsselskaper bruker for å lære om brukernes interesser basert på deres nettaktivitet. "

Den største uovertruffen konsekvensen av å bruke annonseblokkere er deres innvirkning på internettøkonomien og deres evne til å sette et stort trykk i gratis nettinnhold. Så for å holde ordspråklig lys på mange nettsteder bruker nå henvisninger eller tilknyttede lenker. Når du bruker annonseblokkering, bør du huske at de kan ha innvirkning på nettstedene du er vant til å glede deg over gratis.

Forskjell mellom innebygde og tredjeparts popup-blokkering

De moderne nettleserne som Chrome, Opera, Safari og Firefox blokkerer popup-vinduer automatisk. De blokkerer popup-vinduer på grunn av de innebygde popup-blokkeringene de er anskaffet med. De innebygde popup-blokkeringene fungerer ved å stenge vinduer febrilsk.

Tredjeparts blokkering er imidlertid ganske enkelt nettleserutvidelsene eller de individuelle programmene som også tilbyr få fordeler. Tredjeparts popup-blokkering blokkerer annonse og popups gjennom et domene eller IP-filtrering.

Tredjepartsblokkere søker etter innholdet, og hvis de ikke finner noen eksterne koblinger i popups eller på siden, blokkerer de ikke det. Noen ganger åpnes ikke nye vinduer av popups fra nettleseren, i stedet projiserer de JavaScript-annonser som er innebygd i sidens kode. Siden de ikke oppretter flere sider, fungerer de innebygde popup-blokkeringene ikke.

De innebygde popup-blokkeringene er derfor ikke helt opplyst, men med unntak av Opera. Likevel er tredjepartsblokkere designet for å være mer eksklusive. De har også en variasjon basert på om innstillingene kan justeres eller ikke.

Testing av popup-blokkerers ytelse

Fra den enorme mengden av popup-blokkerere som er tilgjengelig på markedet, bestemte vi oss for å teste mange av dem. Blant disse popup-blokkeringene var det også de innebygde popup-blokkeringene til den populære nettleseren. I tillegg var det de individuelle nettleserens nettlesere som er anskaffet med få fordeler.

Testingen var basert på to forskjellige metoder som inkluderer:

 1. PopupTest.com - Det gir 17 forskjellige tester for forskjellige popup-metoder. Blant disse testene er fire tester for gode popups som ikke bør blokkeres av en dyktig popup-blokkerer.
 2. Den andre metoden innebar bruk av native annonsetester for on-page og popup-annonser generert på nettsteder som http://animefushigi.co/latest-anime/. Videre innebærer det også en god popup for innlogging fra Bungie.net

Innebygde popup-blokkering

De innebygde popup-blokkeringene som vi testet for noen populære nettlesere blir diskutert nedenfor:

 1. Google Chrome best free-popup-blokkering

Google Chrome passerte alle eksemplene på popups fra PopupTest.com inkludert de gode popupene også. Det mislyktes imidlertid den opprinnelige annonsetesten fra animefushigi.co/latest-anime/. Alle de forskjellige annonsene fortsatte å vises sammen med en plagsom popup på bunnen av siden. Dessuten har den bestått den gode popup-testen for påloggingsskjema Bungie.net.

Likevel kan du også legge til unntak fra Googles popup-blokkering for å legge til pålitelige nettadresser. Denne nettleseren har også en sporing av informasjonskapsler.

Avslutningsvis kan vi si at Googles innebygde popup-blokkering er bra, men at den ikke er utmerket. Selv om Google Chrome innebygde popup-blokkering ikke blokkerer de gode popupene, klarer den ikke å blokkere de virkelige annonsene.

 1. Firefox best free-popup-blokkering

I motsetning til Chrome, har Firefox bare et begrenset sett med funksjoner på sin innebygde popup-blokkering. Tracker-informasjonskapsler og popup-vinduer kan blokkeres sammen med tilleggsfunksjonen for å hvitliste forskjellige nettsteder via unntak.

Under testingen passerte Firefox popup-prøvene fra Popuptest.com. Imidlertid blokkerte det også de gode popupene.

 1. Microsoft Internet Explorer

best free-popup-blokkering

Microsoft Internet Explorer er fortsatt inkludert på de nyere operativsystemene av Microsoft. Imidlertid skryter Microsoft mer om Edge-nettleseren. IEs innebygde popup-blokkering tilbyr sine brukere flere alternativer og alternativer. Dette lar deg justere styrken for popup-og annonseblokkering, og lar deg også legge til unntak.

Med det intense blokkeringsnivået passerte IE alle popup-prøvene fra PopupTest.com inkludert de gode popupene. IE blokkerte halvveis den ene popup-annonsen og klarte ikke helt å blokkere den andre popupen som ble presentert av animefushigi. Den blokkerte ikke annonsene på siden, men den blokkerte den gode popup-en for innlogging fra Bungie.net.

Alt i alt blokkerer IEs innebygde popup-blokkering de tingene du ønsker å laste, mens den ikke klarer å blokkere de faktiske popup-vinduene.

 1. Microsoft Edge best free-popup-blokkering

Microsoft Edge utførte på lignende måte som Firefox og Google Chrome på PopupTest.com-test popups. Den blokkerte effektivt alle test popups fra nettstedet og tillot alle gode popups. Videre blokkerte den også en av de to popupene som ble generert på animefushigi, noe Firefox, Chrome og IE ikke klarte å gjøre. Dessverre, med påloggings-popup-testen på Bungie.net, kom vinduet opp, men klarte ikke å laste innholdet med Edge.

Microsoft Edge tillater ikke å justere innstillingene for den innebygde popup-blokkeringen. Dermed er det en manglende evne til å inkludere unntak for forskjellige nettsteder. Brukeren kan ikke justere styrken til blokkeringen på noen måte også. Imidlertid fungerer Microsoft Edge bedre enn de andre nettleserne ved popup-blokkering.

 1. Opera

  best free-popup-blokkering

Bortsett fra den generelle popup-blokkeringen, tilbyr Opera også noen få personvernfunksjoner. Opera nettleser er designet for å inkludere en innebygd VPN, en tracker cookie-blokkering og muligheten til å blokkere annonser på siden også. Denne nettleseren passerte alle popup-prøvene vi la ut via Popuptest.com sammen med den gode popup-testen. Siden Opera er den eneste innebygde annonseblokkeringen, blokkerte den alle annonsene på animefushigi-siden og popupene også.

Det lastet opp den gode popupen for innlogging fra Bungie.net. Opera nettleser skyter foran alle andre nettlesere og mange av tredjepartsblokkere på grunn av dens funksjonalitet. For å oppsummere, kan vi si at Opera viste seg å være en eksklusiv nettleser enn alle de andre nettleserne. Det blokkerte effektivt popup-prøven fra Popuptest.com og tillot også gode popups å laste. Det blokkerte utilstrekkelige popup-vinduer gjennom IP-filtrering. Dermed blir Opera ansett for å være den beste fra begge verdener.

Beste gratis popup-blokkerere

Siden nettlesere som har standard popup-blokkeringsevner, lar mye være å ønske, derfor bruker brukere etter de beste gratis popup-blokkeringene. Nedenfor har vi vervet noen av de beste popup-blokkeringene fra tredjepart som du kan bli kjent med:

 1. AdBlock best free-popup-blokkering

AdBlock er en av de beste gratis popup-blokkeringene som er tilgjengelig, og den presterte også unektelig bra under testing. Selv om det mislyktes Popuptest.com popup-prøvene, tillot det gode popups. Den besto animefushigi-testen og blokkerte alle annonser og popups på den siden. AdBlock tillot også Bungie.net-innloggings popup å laste uten feil.

Det tillater tilpasning i innstillingene også. Med AdBlock kan du endre mange innstillinger på denne utvidelsen, inkludert hviteliste og individualisert blokkering. Videre lar den deg endre tilpassede og forhåndsinnstilte filtre. Den tilbyr også brukerne sine å tillate annonser ved å høyreklikke og også hvitliste bestemte YouTube-annonser.

AdBlock er den beste popup-blokkeringen fra tredjepart, ettersom den er fullpakket med ekstraordinære funksjoner. Denne gratis popup-blokkeringen er designet for å fungere med Chrome, men den kan også brukes på Opera ved å laste ned Google Chrome Extension.

 1. AdBlock Plus best free-popup-blokkering

AdBlock Plus er en enkel applikasjon, men den er fullpakket med mange flere alternativer. Du kan generere filterlister som enten vil tillate eller forhindre popups fra forskjellige nettsteder. Denne beste gratis popup-blokkeringen kan også tillate ikke-påtrengende annonser. Den generelle hvitelistingsfunksjonen kan brukes, og du kan også lage din egen syntaksliste for filtrering.

AdBlock Plus mislyktes imidlertid PopupTest.om-popup-prøvene, men den passerte de gode popupene. Det passerte også animefushigi-testen påfallende. AdBlock Plus tillot også Bungie.net å opprette innloggings popup. Siden AdBlock Plus er en av de beste gratis tredjepartsblokkere med flinke funksjoner. Det gjør det også mulig for brukere å deaktivere annonser på siden.

 1. AdFender best free-popup-blokkering

AdFender er en av de beste gratis popup-blokkeringene, og har forskjellige alternativer tilgjengelig. Den kommer med en prøveversjon og kan skryte av å blokkere omtrent alt. Det fungerer som en popup- og adware-blokkering. Imidlertid blokkerte det ikke noen av popup-prøvene fra Popuptest.com og lot de gode popupene åpne.

Denne gratis popup-blokkeringen blokkerte effektivt alle annonsene på animefushigi og fikk en omdirigering til blokkeringssiden for annonse ganske raskt. AdFenders beregninger, gjort tilgjengelige fra systemstatusfeltet, viste at en enorm mengde annonser er blokkert fra nettstedet. Denne tredjepartsblokkeringen tillot også god popup fra Bungie.net å laste uten hindringer.

Avslutningsvis kan vi si at AdFender er blant de mest tilpassbare alternativene på listen. Du kan justere mange innstillinger på AdFender som inkluderer bruk av proxy-innstillinger, justering av lytteporten. Det inkluderer også innstillinger for å blokkere sporingscookies, bla anonymt via Tor, og se på blokkeringsstatistikken din. Imidlertid er de fleste av funksjonene bare tilgjengelige på fullversjonen i stedet for prøveversjonen. Gratisversjonen består bare av forhånds popup-blokkering.

 1. Ad Muncher best free-popup-blokkering

Denne beste gratis popup-blokkeringen har et stort antall tilpasningsalternativer tilgjengelig. Ad Muncher tilbyr innstillinger for å justere atferden som bakgrunnsbilder, fjerne musikk osv. Det tilbyr også forebygging mot tracker-informasjonskapsler, selvbokmerkering og svært detaljerte annonseblokkeringsalternativer. Tilpasningsalternativene inkluderer også deaktivering av intranettforbindelser, mulighet til å endre blokkeringsmeldingen til hva du vil, i tillegg til detaljerte og søkbare logger..

Ad Muncher fungerte mer som en tredjepartsblokkering, men klarte ikke å blokkere popup-prøvene fra Popuptest.com. Imidlertid tillot det de gode testene å gå gjennom, og tillot også innloggings popup fra Bungie.net å laste raskt. Denne gratis popup-blokkeringen klarte ikke å blokkere noen av annonsene på siden, men blokkerte de to popupene fra animefushigi.

Selv om Ad Muncher ikke klarte å blokkere annonsene på siden, regnes den fremdeles som de beste gratis popup-blokkeringene. Man kan laste ned denne applikasjonen hvis han er interessert i å lese loggene. Loggene som følger med er alltid detaljerte og søkbare. Det er et populært blokkeringsvindu for ekte annonser. For annonser på siden kan det hende du må velge hvilken som helst annen gratis gratis popup-blokkering.

 1. uBlock best free-popup-blokkering

uBlock er en effektiv popup- og adware-blokkering. Denne beste gratis popup-blokkeringen har imidlertid en stor ulempe. Ulempen er at det bare har begrensede tilpasningsalternativer tilgjengelig. Men det tillater hviteliste, dynamiske filterregler, skjule blokkholdere og viser en begrenset mengde loggdata. Styrken til filteret kan imidlertid ikke justeres.

Denne popup- og annonseblokkeringen mislyktes i popup-prøvene fra PopupTest.com, men den tillot de gode popupene å laste. uBlock tillot også innloggings-popup fra Bungie.net å laste innholdet. På animefushigi blokkerer den alle popups og annonsene på siden, og dermed utløser den annonseblokkerende sideveiledningen.

 1. Personvern-grevling best free-popup-blokkering

EFF ga ut Privacy Badger som en av de beste gratis popup-blokkeringene. Men det er noe vanskelig å rangere fra resten av tredjepart og innebygde blokkering. Som EFF uttaler, fokuserer “Privacy Badger på å ikke tillate synlige eller usynlige” tredjeparts ”skript eller bilder som ser ut til å spore deg selv om du spesifikt nektet samtykke ved å sende en Do Not Track-topptekst. Det skjer bare slik at de fleste (men ikke alle) av disse tredjeparts trackere er reklame. Når du ser en annonse, ser annonsen deg og kan spore deg. Privacy Badger er her for å stoppe det. ”Dette betyr at hvis Privacy Badger blokkerer en annonse, så er det en tracker. Privacy Badger blokkerer ikke ofte de samme annonsene som andre gratis popup-blokkerere og adware-blokkeringer.

Siden Privacy Badger har begrenset flere tilgjengelige alternativer, slik at du kan angi filterinnstillinger. Videre kan du også hvitliste nettsteder, erstatte sosiale widgeter, vise blokkerte annonsetall og forhindre at WebRTC lekker IP-adressen din.

Privacy Badger som den beste gratis popup-blokkeringen effektivt blokkerte de dårlige popup-vinduene og passerte de gode popupene til PopupTest.com. Det blokkerte ingen annonser eller popups på animefushigi-siden. Dermed kan vi anta at det ikke var sporingsannonser på siden. Den eneste ulempen vi observerte i Privacy Badger var at det blokkerte bildet for å laste mens du tillater innloggings popup fra Bungie.net. Dette er imidlertid ikke så viktig, da det gjorde at innloggings popup-en lastet inn.

Konklusjon

Er du en del av mobben som ønsker å få slutt på popup-annonsene? Hvis ja, vil du være ganske kjent med irritasjonen disse popupene skaper blant brukerne. Imidlertid kan du veldig enkelt stemple fra popup-helvete ved å gjøre deg vant til de beste gratis popup-blokkeringene. Vi har knekt pisken og har fått frem de beste gratis popup-blokkeringene i tillegg til adware-blokkeringene. Ved å gå gjennom artikkelen ovenfor, vil du finne de beste tilgjengelige innebygde og tredjeparts-blokkeringene som vil gi deg en jevn seilopplevelse.