Beste gratis VPN for Firefox, Chrome, Safari 2019

[ware_item id=33][/ware_item]

Sist oppdatert 14. juli 2019


En typisk VPN-tjeneste er den som gir deg mer avanserte funksjoner og bedre krypteringsprotokoller. De har også enorme alternativer for kundene; de er imidlertid litt kompliserte å konfigurere og administrere, spesielt for de som er nye med VPN-teknologi.

På den annen side er en VPN-utvidelse stort sett en gratis tjeneste som tilbys av nettleserne. Mens oftest en gratis VPN-utvidelse er enkel å sette opp og kobles til når den brukes. Også de populære nettleserne som Chrome, Firefox og Opera gir brukerne for det meste en tilgangsknapp for utvidelsen for å gi en ett-trykk løsning for å åpne VPN.

Fullskala VPN-er er en flott løsning for de som søker etter en permanent løsning for alle personvernproblemene sine, inkludert streaming av begrenset innhold, torrenting og P2P-fildeling og andre ønsker som krever store nedlastingsgrenser. En gratis VPN-utvidelse er likevel et lett alternativ for tilfeldig bruk og bruker mindre plass uten å påvirke nettverkshastigheten.

For å imøtekomme leserne våre og gi dem en enkel løsning, har vi valgt noen av de mest populære gratis VPN-utvidelsene som er tilgjengelige for Chrome, Firefox og Opera. Å lese dem kan gi deg bedre innsikt om dem og vil hjelpe deg med omtanke.

Beste gratis VPN-utvidelse for FireFox:

Her er de beste VPN-utvidelsene som du får den gratis og installerer i Firefox-nettleseren din.

1 - Zenmate - VPN for sikkerhet og personvern

Beste gratis VPN for Firefox, Chrome, Safari 2019

 • Ubegrenset data med gratis VPN-tjeneste
 • Ingen loggpolitikk
 • Støttes på Windows, OSX, Android og iOS

Zenmate som en populær VPN-utvidelse har krysset en enorm milepæl på 41 millioner brukere ifølge dem. Det er en gratis VPN-tjeneste basert i Tyskland og er effektiv med alle de populære nettleserne som Chrome, Firefox og Opera.

Den største fordelen Zenmate-brukere har, er at de ikke trenger å møte de frustrerende datagrensene som de fleste gratis VPN-er har. En bruker mens han er koblet til denne VPN-utvidelsen, opplever også en brukervennlig og rett frem service. Zenmate VPN lar deg få tilgang til blokkerte nettsteder og innhold de gir plasseringskontakter for.

Imidlertid er det bare fire serverplasser som tilbys med den gratis VPN-tjenesten, og du kan møte påtrengende annonser under surfing. Mens du bytter til premium-tjenesten kan du ta en mye forbedret opplevelse med avansementet i alle funksjoner.

nedlasting: Zenmate som Chrome-utvidelse, Firefox-tillegg og Opera-tillegg her.

2 - DotVPN - Bedre enn VPN

Beste gratis VPN for Firefox, Chrome, Safari 2019

 • Lett å bruke
 • Integrert brannmur blokkerer alle inngående tilkoblinger til enheten din
 • Ubegrenset hastighet og båndbredde

DotVPN er en gratis VPN-utvidelse med mange funksjoner, inkludert et krav fra leverandøren om at den er i stand til å "fjerne blokkering av hele internett". Det er en av de enkleste VPN-ene å betjene, det vil si at du ganske enkelt kan slå på den med bare et enkelt klikk.

Brukerne av DotVPN er utstyrt med 4096 bits nøkkelkryptering som er 2 ganger større enn bankstandarden. Det er flere funksjoner som er uvanlige med de fleste gratis VPN-utvidelser. For eksempel beskytter DotVPN dataene dine gjennom brannmurbeskyttelse sammen med annonse-, tracker- og analyseblokkering. Du får også statistikken som viser antall annonser, trackere, nettverksangrep og analyser den siste uken.

DotVPN er en effektiv VPN-utvidelse; Du kan imidlertid få problemer når du fjerner blokkeringen av visse nettsteder. Gratisversjonen lar deg heller ikke velge en serverplassering etter eget valg. I stedet tilordner de deg den raskeste serveren enn endrer den automatisk.

nedlasting DotVPN Chrome-utvidelse, Firefox-tillegg og opera-tillegg her.

3 - Hola VPN - Ubegrenset gratis VPN

Beste gratis VPN for Firefox, Chrome, Safari 2019

 • Få tilgang til blokkerte nettsteder
 • Ad-free

Hola VPN har samlet enorm oppmerksomhet fra netizens og har nådd 10 millioner nedlastinger ifølge nettstedet. Hola VPN er en helt annen type VPN-tjeneste som fører trafikk gjennom brukerne i stedet for servernettverket.

Gjennom Hola VPN kan du fjerne blokkering av nettsteder eller sensurert innhold i ditt land, firma eller skole med helt gratis tjenester. Det er heller ikke nødvendig med en ekstra utvidelse eller tjeneste for å lastes ned med denne gratis VPN for å forbedre funksjonaliteten. Det er en helt gratis VPN-tjeneste uten båndbreddegrenser. Imidlertid har det noen personvernproblemer, men er bra for det kommersielle formålet.

Du kan nedlasting Hola VPN Chrome-utvidelse, Firefox-tillegg og Opera-tillegg her.

4 - Surfeasy VPN - Sikkerhet, personvern, oppheve blokkering

Beste gratis VPN for Firefox, Chrome, Safari 2019

 • Masker IP-adressen din
 • Lett å bruke
 • Beskytter sikkerheten din på Wi-Fi-hotspots

SurfEasy VPN er et kanadisk-basert VPN og et operatørselskap. I motsetning til de andre gratis VPN-tjenestene, hevder denne VPN en klar policy for ikke-logg for sine kunder og gir deg anonyme nettlesinger. SurfEasy VPN har sine servere i 13 land som gir en tilstrekkelig mengde surfinginnhold fra hele verden.

For ubegrenset abonnement og mer avanserte funksjoner må brukere imidlertid bytte til ubegrenset premiumplan. For økt båndbredde kan brukere dele den med vennene sine og ved å legge til flere enheter til kontoen sin.

Ifølge nettstedet har SurfEasy VPN oppnådd mer enn 14 millioner nedlastinger fra hele verden.

nedlasting Du kan få SurfEasy VPN Chrome-utvidelse, Firefox-tillegg og Opera-tillegg her.

5 - Browsec VPN - Gratis og ubegrenset VPN

Beste gratis VPN for Firefox, Chrome, Safari 2019

 • Enkelklik enkel tilkobling
 • Tilkoblingshastighet opptil 100 Mbit / sek
 • Krypterer trafikk

Browsec VPN er en populær gratis VPN-utvidelse hevder at den er klarert av mer enn 2 millioner kunder over hele verden. Den lar deg få tilgang til det blokkerte innholdet gjennom IP-endring. Det er enkel å bruke og lett håndterbar gratis VPN-utvidelse som tilbyr fire virtuelle lokasjoner, inkludert Storbritannia, USA, Singapore og Nederland.

En uvanlig fordel som de fleste gratis VPN ikke gir er ubegrensede data som tilbys av Browsec VPN.

Her er mer detaljert gjennomgang av Browsec & Alternatives

Du kan nedlasting Browsec gratis VPN-utvidelse for Chrome, Firefox og Opera her.

Forbedre din surfeopplevelse med VPN-utvidelse

Dette var noen av de beste VPN-utvidelsene som har fått en utrolig positiv respons fra brukere over hele verden. Imidlertid må de som er villige til å ha VPN som en komplett løsning for deres personvern, sjekke de beste VPN-leverandørene i stedet for å bytte til premiumtjenestene i deres nåværende gratis VPN-utvidelse.

Dette er fordi en VPN-utvidelse fungerer mer eller mindre den samme og har en uklar personvernpolicy som kan påvirke internettbrukere som søker etter permanent og effektiv personvernløsning.