Beste VPN-tjenester 2017 – Materiell av sikkerhet og pålitelighet

[ware_item id=33][/ware_item]

Når det gjelder sikkerhetsverktøy er sikkerhet og pålitelighet nøkkelfaktorene fordi du overlater disse verktøyene til sensitiv informasjon. Virtual Private Network er et av disse sikkerhetsverktøyene som sikrer din online identitet og internettdata over nettet. For noen dager siden publiserte vi en artikkel om Hvorfor er VPN nødvendig for Torrenting? Noe som ble godt mottatt, og brukerne våre spurte om hvilke som er de beste VPN-tjenestene fordi de er opptatt av deres personlige informasjon.


Siden det er mange VPN-tjenester tilgjengelig i bransjen; det reiser et spørsmål om pålitelighet og sikkerhet blant selskaper. I denne artikkelen vil vi diskutere hvilke VPN-tjenester som etterspørres, nøkkelfaktorer som gjør en VPN-tjeneste pålitelig, og forklare funksjonene til de beste VPN-tjenestene.

Beste sammenligningsliste for VPN-tjenester 2017

 beste vpn-tjenesterexpressvpnlogoPureVPNPIA VPNIvacy VPN
plassering Panama De britiske jomfruøyene Hong Kong forente stater Hong Kong
kryptering 2048-bit SSL 256-bit AES 256-bit AES 256-bit AES 256-bit AES
Sikkerhetsprotokoller PPTP, L2TP, IPSec, OpenVPN, IKEv2 PPTP, L2TP, IPSec, SSTP, OpenVPN PPTP, L2TP, IPSec, OpenVPN, IKEv2, SSTP PPTP, L2TP, IPSec, OpenVPN PPTP, L2TP, IPSec, OpenVPN, IKEv2 (iOS), SSTP
Serverlokasjoner 57 87 141 24 50
båndbredde & Hastighet ubegrenset ubegrenset ubegrenset ubegrenset ubegrenset
OS-støtte Windows, Mac, Linux, Android, iOS, Routere Windows, Mac, Linux, Android, iOS, Routere Windows, Mac, Linux, Android, iOS, Routere Windows, Mac, Linux, Android, iOS, Routere Windows, Mac, Linux, Android, iOS, Routere
Flerpålogginger 6 enheter 3 enheter 5 enheter 5 enheter 5 enheter
Nulllogg-policy Ingen logger Ingen logger Ingen logger Ingen logger Ingen logger
nettsted Besøk leverandøren Besøk leverandøren Besøk leverandøren Besøk leverandøren Besøk leverandøren
Tilbud på tilbud 72% AVSLAG Vintersalg 36% Rabatt på salg 78% AVSLAG Vintersalg 52% Rabatt på salg 86% RABATT Vintersalg
Pris

$ 3,29 / mo

$ 8,32 / mo

$ 2,45 / mo

$ 3,33 / mo

$ 1,66 / mo

Bitcoin-støtte Ja Ja Ja Ja Ja
Pengene tilbake-garanti 30-dagers 30-dagers 7-dagers 7-dagers 7-dagers


I slekt:
Beste VPN for Torrenting og P2P fildeling 2017

Eksklusive funksjoner som gjør en VPN-tjeneste best

Hver VPN-tjeneste i bransjen tilbyr to grunnleggende funksjoner, dvs. kryptering og IP-tildekking. Det som skiller den beste VPN-tjenesten fra resten er de eksklusive funksjonene den har å tilby. Vi viser noen av de eksklusive funksjonene til disse pålitelige VPN-tjenestene.

beste vpn-tjenester

NORDVPN | Editor’s Choice | Beste VPN-tjenesteliste 2017

NordVPN-navnet var inspirert av de nordiske idealene som indikerer tillit, tillit, frihet og innovasjon. Det gjenspeiler hvordan vi verdsetter kundefriheten vår, hvordan vi streber etter å være innovative med vår teknologi og hvordan vi jobber. ”- NordVPN

Selskapet er mer fokusert på ‘Sikkerhet’ og har noen av de beste funksjonene et sikkerhetsverktøy kan ha. Ikke bare er det SSL-sikrede servere som er optimalisert for streaming og P2P men også beskyttet med Anti-DDoS sikkerhet.

NordVPN har spesiell TOR-over-VPN servere som gir deg kraften fra TOR over en VPN-tjeneste for sterk sikkerhet, og dermed fjerner du behovet for en Tor-nettleser. Hvis du føler at TOR-hastigheten er treg, men fortsatt ønsker dobbel sikkerhet, tilbyr den også en annen funksjon VPN-over-VPN oppkalt DoubleVPN.

I slekt: NordVPN er på 72% avslag på Vintersalg som et begrenset tidstilbud. Du kan ta tak 2 år abonnement i pris på en år og så lavt som $ 3,29 per måned med 30-dagers pengene tilbake garanti.

Hvis du foretrekker mobilitet og arbeidet ditt er mer mobilavhengig, kan du bruke den nyeste mobile sikkerhetsprotokollen IKEv2 som intelligent overvåker oppførselen til enhver nettverksendring og tilpasser seg de endringene uten å krasje VPN-tilkoblingen. Programvareklienten har en innebygd Nettverkslås eller Internett Kill Switch som stopper all Internett-trafikken i tilfelle VPN-tilkoblingen din kobles fra og dermed forhindrer at din virkelige identitet blir lekket.

beste vpn-tjenesten

EXPRESSVPN | 2. plassering | Beste VPN-tjenesteliste 2017

“Vi laget ExpressVPN fordi vi tror at alle sammen, uansett teknisk erfaring, skal de kunne bruke Internett fritt og sikkert.” - ExpressVPN

Selskapet er mer fokusert på ‘Performance’ og har de mest forbedrede SSL-sikrede serverne i bransjen. Tjenesten fortsetter å oppdatere og installere nye serverplasseringer hver uke slik at brukerne får 99,9 prosent serveroppetid. Det har også en aktiv kundeservice med gratis Live chat støtte for å matche slik ytelse.

I slekt: ExpressVPN er på en 36% rabatt salg i en begrenset periode. Du kan ta tak 1 års abonnement for så lavt som $ 8,32 per måned med 30-dagers pengene tilbake garanti.

ExpressVPN er en tradisjonell VPN-tjeneste, men fokuserer mer på å gi bedre brukeropplevelse. For eksempel har den en enkel og brukervennlig programvareklient med innebygde funksjoner Internet Kill Switch, hastighetstest, og Smart beliggenhet som velger best mulig server avhengig av tilkoblingen din. Hvis arbeidet ditt er mer avhengig av Point-to-Site Network (vanligvis brukt i Windows Azure), har ExpressVPN en støtte for SSTP sikkerhetsprotokoll.

beste vpn-tjenesten

PUREVPN | 3. plassering | Beste VPN-tjenesteliste 2017

"PureVPN ble opprettet med det eneste motivet å holde ditt online personvern intakt og å tilby absolutt internettfrihet." - PureVPN

Selskapet er mer fokusert på ‘Innovasjon’ og har noen av de beste innovative funksjonene i bransjen. Ikke bare er det SSL-sikrede servere som er optimalisert for streaming og P2P men også beskyttet med Anti-DDoS (betalt) og NAT-brannmuren (betalt) sikkerhet.

PureVPN har en spesiell Split Tunneling -funksjon som gir deg fordelen av multi-tasking ved å dele Internett-trafikken i 'kryptert' og 'ukryptert' trafikk.

I slekt: PureVPN er på 78% nyttår salg som et tidsbegrenset tilbud. Du kan ta tak 2 års abonnement i prisen på 1 for så lavt som 2,45 dollar per måned med en 7-dagers pengene tilbake garanti.

Hvis du er en Windows OS-bruker, da Virtuell ruter funksjon lar deg konvertere den bærbare eller stasjonære datamaskinen til en virtuell ruter og bruke den til å koble deg opp til 10 flere enheter. Programvareklienten har Internett Kill Switch en automatisk Smart formål funksjon, med bare et klikk på en knapp, dvs. Streaming, Security, Surfing, etc. for å gi deg en personlig opplevelse.

beste vpn-tjenester

PIA VPN | Fjerde plassering | Beste VPN-tjenesteliste 2017

"Vi liker å tro at bruken av personvern og sikkerhetslag er den mest effektive løsningen på problemene brukerne møter i dag. Vår løsning på personvern og sikkerhet er å tilby en sikker VPN-tunnel med supersterk kryptering. ”- PIA

Privat Internett-tilgang er ledende innen tradisjonelle VPN-tjenester. Den har SSL-sikrede servere optimalisert for streaming og P2P fildeling. Hvis du er en og annen VPN-bruker, har PIA VPN mest attraktive prisplaner i markedet.

I slekt: Privat internettilgang er på 52% rabatt salg i en begrenset periode. Du kan ta tak 1 års abonnement for så lavt som 3,33 dollar per måned med en 7-dagers pengene tilbake garanti. 

Programvareklienten er enkel og enkel å bruke og har en innebygd Internett Kill Switch og en Annonseblokker som blokkerer annonser, skadelig programvare og trackere. Hvis arbeidet ditt er avhengig av proxy, tilbyr Privat Internett-tilgang Socks5 proxy.

beste vpn-tjenester

IVACY VPN | 5. plassering | Beste VPN-tjenesteliste 2017

“Hos Ivacy blir oppfinnsomheten innhentet i hele vår produktutviklingssyklus. Vi tror på full online online-frihet, sammen med ugjennomtrengelig sikkerhet for våre brukere. ”- Ivacy VPN

Ivacy er det nest mest ‘innovasjonsdrevne selskapet i VPN-bransjen. Ikke bare selskapet er sentrum for trekkraft på grunn av det mest rimelige priser, men også med sine innovative funksjoner.

Ivacy VPN tilbyr a smart DNS tillegg for å forhindre DNS-lekkasje og rute all Internett-trafikken gjennom sine dedikerte DNS-servere. Programvareklienten er enkel å bruke og enkel med funksjonaliteten Internett Kill Switch og Split Tunneling for å skille Internett-trafikken din i 'ukryptert' og 'kryptert' for å tillate deg å multioppgave.

I slekt: Ivacy VPN er på 86% vinter salg som et tidsbegrenset tilbud. Du kan ta tak 2 års abonnement i prisen på 1 for så lavt som 1,66 dollar per måned med en 7-dagers pengene tilbake garanti

Serverne er sikret med SSL teknologi, IPv6 beskyttelse, og optimalisert for streaming og P2P fildeling som hjelper deg å omgå det meste av den regionale begrensningen av nettsteder.

Hvilke nøkkelfaktorer gjør en VPN-tjeneste pålitelig?

Det er forskjellige viktige faktorer du bør fokusere på mens du velger en VPN-tjeneste.

1. Nulllogg-policy

Det er mange gratis VPN-tjenester som logger internettaktivitetene dine og lar tredjeparter som annonsører og myndighetsovervåkningsbyråer få tilgang til sensitiv informasjon. Eller noen betalt VPN basert i overvåkningstaten som USA er ansvarlig for å følge reglene.

En pålitelig VPN-tjeneste bør strengt følge Zero-Log-policyen, som betyr at VPN-serverne deres ikke har lov til å logge noen nettaktivitet (f.eks. Tidsstempler, URL-er, informasjonskapsler og etc.). Det er OK hvis tjenesten bruker upersonlige tilkoblingslogger for dataanvendelse og tilkoblingsstiminger for å opprettholde tjenesten.

2. Bitcoin-betalingsmetode

Hver gang du gjennomfører en online økonomisk transaksjon, lagres detaljene dine i selskapets database, som kan spores tilbake til deg når som helst. Bitcoin er en anonym betalingsmetode som lar folk gjennomføre sine online transaksjoner sikkert og anonymt. Her er en guide til hvordan du kjøper Bitcoin.

For å unngå å lagre sensitiv informasjon i databasen; en pålitelig VPN-tjeneste bør tilby en Bitcoin-betalingsmetode for å holde brukerens informasjon anonym og ikke sporbar. Ikke bare Bitcoin vil hjelpe deg med å kjøpe VPN anonymt, men hjelper også med andre nettkjøp.

3. Utbredte VPN-servere med uavkortet båndbredde & Hastighet

Noen tjenester og nettsteder er skilt ut på geografiske steder og begrenser internettbrukere fra å omgå disse geobegrensningene ved aktivt å blokkere VPN-servere. Pålitelige VPN-tjenester bør ha utbredte VPN-servere på PRIME-lokasjoner for ikke bare å omgå de regionale begrensningene, men også styre den befolkede trafikken til Internett-brukere.

ofte stilte spørsmål

Q - Hva er Virtual Private Network eller VPN?

Et virtuelt privat nettverk er en teknologi som kobler to eksterne datamaskiner over nettet ved hjelp av en privat tilkobling. Den private forbindelsen blir noen ganger referert til som - Tunnel - som er kryptert ved hjelp av flere krypteringsalgoritmer.

Teknologien kom fra bedriftsmiljøet der klienter (ansatte) kobles til en vert (bedriftsnettverk) for å jobbe fra avsidesliggende steder. Siden tilkoblingen gir personvern på nettet, tilbyr mange kommersielle VPN-tjenester VPN-servere for å tillate kunder å få tilgang til Internett privat.

Spørsmål - Hvordan sikrer VPN dataene mine?

Når du abonnerer på en VPN-tjeneste, gir den deg en programvareklient som letter en sikker og privat forbindelse mellom deg og den eksterne VPN-serveren (e) spredt over hele verden. Dataene som overfører mellom deg og serveren blir deretter kryptert ved hjelp av forskjellige krypteringsalgoritmer og protokoller.

Q - Er VPN lovlig?

Ja. VPN er lovlig å bruke fordi teknologien gir sikkerhet til et bedriftsnettverk, og beskytter dataene dine mot skade.

Spørsmål - Hindrer VPN ISP fra å overvåke dataene mine?

Ja. Siden VPN krypterer dataene dine med krypteringsalgoritmer som 256-bit AES, kan ikke Internett-leverandøren overvåke internettdataene dine.

Spørsmål - Hindrer VPN uovervåket regjeringsmasseovervåking?

Ja. Av de samme grunnene som beskrevet ovenfor, krypterer VPN-tunnelen hele Internett-økten fra enheten din til VPN-serveren.

Spørsmål - Er det OK å stole på VPN-tjenesteleverandøren?

Det varierer leverandør til leverandør. Noen VPN-leverandører har transparente personvernregler om hva de vil samle og hva ikke, mens noen leverandører har lyssky politikk og tvetydige uttalelser om hva de vil samle inn. Så det er ditt ansvar å lese personvernreglene og vilkårene for tjenesten til alle abonnementsbaserte tjenesteleverandører.

Q - Kan jeg bruke VPN for å streame blokkerte kanaler?

Ja. Du kan bruke VPN ikke bare for å få tilgang til geo-blokkerte nettsteder, men også streame innhold av blokkerte strømmetjenester som Netflix og Hulu. Du kan følge guiden vår om Beste VPN for streaming.

Siste tanker

Vi valgte disse pålitelige og beste VPN-tjenestene etter å ha gjennomgått deres personvernregler og vilkår for bruk og kartlagt kundene sine på nettet. Selv om det er nødvendig å installere et Antivirus for å sikre systemet ditt, er det også nødvendig å velge en pålitelig VPN-tjeneste for å sikre din online identitet og Internett-data. VPN-tjenestene som er oppført her er strenge etter Zero-Log-policyen og tilbyr de best mulige funksjonene.