E-postkryptering: Hvordan kryptere e-posten din?

[ware_item id=33][/ware_item]

Med økende personvernstrusler over internett som NSA-overvåking. Alle dine aktiviteter og trusler fra nettkriminelle må du tenke på trinnene for personvern og sikkerhet.


I disse dager deler vi vår sensitive informasjon via e-post, som bankkontoinformasjonen vår. Paypal-kontoen er koblet til e-post, dine private samtaler med venner og familie. Og til og med sender du ikke e-post konfidensiell og sensitiv informasjon som personnummer, bankinformasjon, forretningshemmeligheter og så videre, selv da må du beskytte e-postdataene dine.

Så hvis du noen gang blir redd for å forestille deg å få all denne informasjonen i gale hender, må du trenge kryptert e-posttjeneste eller program, og nå kan du gjøre det her nå.

Hvorfor skal du kryptere e-posten din?

Med økningen i sikkerhet og personvernstrusler. Enten av NSA og andre statlige sikkerhetsbyråer som leser dine private e-postsamtaler, overvåker dine internettaktiviteter osv.

Det beste du må gjøre er å beskytte personvernet ditt og være kryptert. Kryptering er en klok idé i en slik verden der selv myndighetene og overvåkningsorganene er ivrige og opptatt av å ikke beholde noe konsept om individuelt privatliv.

Det kan definitivt holde viktige data trygge og sikre med et passord eller en krypteringsnøkkel som er trygg i deg eller menneskene du stoler på og holder deg og borte fra nysgjerrige øyne fra snoopere eller nettkriminelle..

I denne artikkelen vil vi guide deg hvordan du kan kryptere e-post-samtalen din ved hjelp av en stasjonær klient som Thunderbird og Postbox og hvordan du kan kryptere all e-postleverandøren du bruker (Gmail, Outlook, Yahoo, Google Apps osv.)

Hva du skal kryptere?

For å holde e-posten din sikker og privat og for å holde den borte fra tilgangen til enhver snooper du trenger å kryptere den på tre måter; tilkoblingen fra e-posttjenesteleverandøren, dine nåværende faktiske e-postmeldinger; og de lagrede, hurtigbufrede eller arkiverte e-postmeldingene.

Hvis du ikke krypterer tilkoblingen til e-postleverandøren din og fortsetter å sjekke og sende meldingene de andre brukerne i nettverket ditt, kan du stjele e-postpåloggingsinformasjon.

Og alle meldinger du sender eller mottar, spesielt når du ofte bruker offentlig Wi-Fi mens du sitter i et kjøpesenter eller en restaurant, er det en stor risiko for at hackere, spammere eller andre snoopere kan angripe og stjele sensitiv informasjon slik at kryptering sparer deg for slikt alvorlige sikkerhetstrusler.

E-postmeldingene dine er i stor trussel mens de reiser over internett som kan bli oppfanget av en hvilken som helst cyberkriminell som hacker eller spammer, og sensitiv informasjon kan være i gale hender, så kryptering av e-postsamtalene før du sender dem til mottakerne gjør dem uleselige selv om avskjært eller stjålet.

De lagrede meldingene eller hurtigbufrede e-postmeldingene som er lagret i enhetsminnet, må også krypteres slik at andre bruker datamaskinen eller mobilen din ikke kan få tilgang til sensitiv informasjon som kan være en stor trussel for deg.

Slik krypterer du e-posten din?

Når du sender e-postmeldinger, reiser de fra mange nettverk før den faktiske mottakeren.

Disse nettverkene kan noen ganger være ubeskyttet og åpne eller kan være i noen gale hender, og dataene du mottar eller sender, eller de kan leses av NSA og andre myndigheter for overvåking og sikkerhet for å sikre fullstendig og omfattende e-postkryptering. Du har to muligheter for å gjøre det på egen hånd eller bruk en tredjeparts programvare. La oss først lære om hvordan du kan kryptere e-postmeldingene dine på egen hånd. For det må du lære det tre lag med kryptering som du må implementere en omfattende prosedyre for e-postkryptering, og det er;

  1. Kryptering av e-postforbindelser
  2. Kryptering av e-postmeldinger
  3. Kryptering av lagret e-post

La oss begynne å lære å gjøre alt og sikre alle e-postsamtalene dine.

Slik krypterer du e-postforbindelser?

Når du går inn på sensitive informasjonssider som bankkontoen din eller online betalingsside, bruker du en Secure Socket Layer (SSL) og Transport Layer Security (TLS) -kryptering, på samme måte når du trenger kryptert e-post og beskytter forbindelsen mellom e-postleverandøren din og datamaskinen eller en annen enhet, må du forsikre deg om at SSL / TLS-krypteringen er aktiv. Hvis det er slik, vil nettstedsadressen (URL) begynne med HTTP-er i stedet for HTTP; avhengig av nettleseren din, er noen andre indikasjoner på en sikker og kryptert tilkobling, et varsel ved siden av adresselinjen eller et lite gult hengelåsikon på statuslinjen under nettleservinduet. Hvis du ikke kan se dette, kan du gjøre det ved å følge disse trinnene;

  • Skriv inn et alfabetstegn “s” på slutten av ‘HTTP’ og trykk på Enter
  • Hvis e-postleverandøren din støtter SSL / TLS, vil instruksjonene vanligvis omdirigere den til kryptert server.
  • Bla deretter gjennom kontoinnstillinger for å se om du som standard kan aktivere kryptering for fremtidige pålogginger.
  • Hvis du ikke kan tvinge krypteringen, må du ta kontakt med leverandøren din da de kanskje ikke støtter SSL / TLS.

Slik krypterer du e-postmeldinger?

Hvis du vil at e-postmeldingene du sender eller mottar skal være beskyttet eller kryptert, må du gjøre noen oppgaver før tiden, og ikke bare deg, men mottakeren du sender meldinger til, må også utføre noen trinn i forkant. For det kan du bruke krypteringsfunksjoner som er innebygd i din e-posttjeneste, eller du kan laste ned krypteringsprogram eller klienttillegg (f.eks. Som bruker OpenPGP) for kryptert e-post. I en klype kan du bruke en nettbasert kryptert e-posttjeneste som ‘” JumbleMe” eller den andre “Sendinc”, men å gjøre det vil tvinge deg til å stole på et tredjepartsfirma.

Slik krypterer du lagret e-post

E-postsamtalene du sender eller mottar lagres på datamaskinen eller den mobile enheten du bruker for å sikre personvernnivået til slike meldinger du kan bruke den innebygde funksjonen til e-postleverandøren du bruker, eller ellers kan du bruke en tredjepartskryptering programvare som vil gi beskyttelse til dine sikkerhetskopierte e-postmeldinger og holde dem trygge og borte fra snoopere og hackere osv. Det er imidlertid sterkt anbefalt og den beste løsningen å implementere kryptering til hele datamaskinen eller den bærbare datamaskinen.

Krypterte e-postleverandører

Protonmail

Protonmail er et kjent sikkert og kryptert e-postprogram som er gratis og enkelt å bruke. Det gir en-til-ende-kryptering for å forbedre personvernet for e-postmeldingene dine. Det tilbyr moderne innboksdesign for enkel å bruke og organisere bulkmeldinger med avansert sikkerhet. Det gir følgende funksjoner; Datasikkerhet og nøytralitet, automatisk e-postsikkerhet, gratis sikker e-post, sikkerhet uten problemer, beskytt ditt privatliv og sikkerhet med produktivitet.

Hushmail

Hushmail er en av de mest populære krypterte e-posttjenesteleverandørene. Etter å ha opprettet en Hushmail-konto, blir e-postmeldingen din lagret i kryptert form og dekryptert med passordet ditt. E-postmeldinger som overføres mellom Hushmail-brukere krypteres og dekrypteres automatisk. Hvis du krysser e-post, kan du bruke et hemmelig spørsmål til den personen, og han må svare for å dekryptere e-posten din.


VaultletMail

VaultletMail, en del av VaultletSuite-programmene, er et frittstående installasjonsprogram for OS i stedet for en webapp. Hvis begge brukerne bruker VaultletMail-kontoer, blir e-postmeldinger fullstendig kryptert mens de er overført. Hvis du sender en e-post til en bruker ved hjelp av en annen kryptert e-posttjeneste, kan du bruke funksjonen i VaultletMails spesielle leveringssystem.

Enig

Enigmail er en gratis utvidelse for Mozilla Thunderbird som forskjellige plugins som er tilgjengelige for andre populære e-postprogrammer. For å bruke Enigmail, må du installere Enigmail-utvidelsen på Thunderbird og GNU Privacy Guard-programvaren begge for operativsystemet ditt.


Ikke-kryptert e-postleverandør

Noen e-postleverandører som Gmail, Yahoo og Outlook osv. Har ingen spesialisert krypteringsmodell, men støtter noen krypteringsfunksjoner i e-postene deres, som er diskutert nedenfor i detalj..

Kryptering i Gmail

I 2014 planla Google e-postkrypteringsfunksjonen og hevdet at all e-posten du sender ved hjelp av Gmail-konto automatisk blir kryptert, men bare hvis mottakeren du sender e-posten bruker Gmail hvis de bruker noen annen e-postleverandør som Outlook, Yahoo osv. Da meldingene sendes ukryptert. Hvis du vil sende en kryptert e-post, må du installere en tredjeparts e-postkrypteringsklient og deretter følge instruksjonene. Du kan installere tredjepartsutvidelse på krom som mailvelope å sende kryptert e-post.

hvordan du krypterer e-posten din
Kryptering i Yahoo-post

Yahoo-post gir ikke automatisk e-postkryptering på noen år, og tidligere måtte brukere velge krypteringsfunksjonen, men i 2014 aktiverte Yahoo automatisk e-postkryptering. '”Når som helst bruker du Yahoo Mail - enten det er på nettet, mobilweb , mobilapper, eller via IMAP, SMTP eller POP — den er helt 100% kryptert og beskyttet med 2,048-biters sertifikater, ”sa Jeff Bonforte, senior visepresident for kommunikasjonsprodukter hos Yahoo, i et blogginnlegg. "Denne krypteringen strekker seg til e-postmeldinger, vedlegg, kontakter, samt Kalender og Messenger i post."

hvordan kryptert e-post

Kryptering i Outlook

Microsoft e-postapp Outlook har en veldig komplisert konfigurasjonsprosedyre for e-postkryptering, der du trenger å gjøre er å utveksle digitale signaturer med mottakeren din for å avkryptere meldingene. For å opprette disse må du følge de sikre e-postmeldingene ved å bruke en digital signaturveiledning på Microsoft-siden. Etter dette må du følge disse få trinnene.
Når du er ferdig med å skrive e-posten din, gå til før du trykker på send-knappen “Options” innstillinger og velg deretter “Flere valg" >Meldingsalternativer>Sikkerhetsinnstillinger>Krypter meldingens innhold og vedlegg.
E-postmeldingen din er nå kryptert og kan bare leses av mottakeren du delte krypteringsnøkkelen og sikkerhetssertifikatet som er nevnt ovenfor.

kryptert e-post

Windows-krypteringsverktøy for e-post

Det er noen innebygde Windows-funksjoner som du kan komprimere dokumentene eller filene i en kryptert mappe for så å sende dem til alle du vil e-post og dele krypteringsnøkkelen bare med dem på den måten dine spesifikke filer i den mappen forblir sikre og kan kan ikke sees eller leses av noen som får tilgang til dem uten krypteringspassord. Dette kan gjøres ved å bruke;

WinZip & WinRar

WinZip og WinRar er Windows-baserte verktøy som kan spare diskplass, ved å komprimere dem og gjøre dem tilgjengelige med mindre lagringsplass, gir den også funksjonen til å sette et passord slik at ingen uautorisert person kan få tilgang til slike filer på systemet ditt eller til og med når det er delt via e-post, men begge disse kan også brukes til å overføre personlige bilder, videoer, sensitive dokumenter eller andre personlige filer komprimert og glidelås og passordbeskyttet og deretter lagt ved og sende til de du vil dele informasjonen med. Sørg for at du må dele passord du angir mappene du deler via e-post med mottakerne du sender e-posten til.

Konklusjon

E-postkryptering er en kraftig metode for å sikre omfattende personvern og sikkerhet. Dine sensitive meldinger og filer reiser gjennom e-postsamtaler. Da det beskytter din økonomiske informasjon og personlige opplysninger for å være sikker. Og selv om den deles med feil person ved en feiltakelse. det er beskyttet og uleselig, så å beskytte alle e-postmeldingene dine kan være litt arbeid som trenger litt oppmerksomhet i tillegg, men fordelene er utellelige, og det er behovet for den nåværende tiden å være på den sikre siden alltid.