Fjern blokkering av nettsteder på Chrome raskt og enkelt 2019

[ware_item id=33][/ware_item]

Forfatterfunn: Denne artikkelen er spesielt konstruert for mange som har vanskeligheter med å fjerne blokkering av nettsteder eller fjerne blokkering av nettsteder på Chrome. For å imøtekomme leserens behov har vi laget omfattende og detaljert informasjon, med enkle trinn å følge. For å spare tid er VPN som NordPVN den beste måten å fjerne blokkeringen av nettstedet.


Folk som bruker Chrome, kunne imidlertid ikke sikre seg nettbasert surfing tilstrekkelig med disse alternative innstillingsteknikkene. Nettleserhistorikken din kan spores på en eller andre skjulte måter som en vanlig internettbruker ikke kunne finne ut av.

Nesten alle metodene for å fjerne blokkering av nettsteder på Chrome er de som ikke begrenser målrettede annonser, noe som betyr at markedsførerne fremdeles sporer deg.

Ved å bruke disse løsningene kan du også fjerne blokkeringen av et begrenset antall nettsteder, og du risikerer også å bli fanget. For eksempel er gratis VPN-tjenester som Zenmate og Hola populære blant internettbrukere, men som andre er de også med på å selge brukerens båndbredde.

8chan oppslagstavleoperatør Fredrick Brennan hevder;

“Når en bruker installerer Hola, blir han et VPN-sluttpunkt, og andre brukere av Hola-nettverket kan komme ut av internettforbindelsen sin og ta på seg IP-en. Dette er det som gjør det gratis: Hola betaler ikke for båndbredden som VPN bruker i det hele tatt, og det er ingen brukere som velger bort dette, ”

Selv om de kan gi et gjennombrudd til visse nettsteder, er imidlertid det meste av det vesentlige innholdet og krevde ting som HULU, Netflix og andre enten utilgjengelige eller kompliserte å få tilgang til ved bruk av det.

Derfor bør du finne ut en løsning som er ukomplisert, enkel å bruke og gjennomsiktig nok til at du kan forstå.

Fjern blokkering av nettsteder ved å bruke VPN Service

RankProviderPriceCoupons
1 NordVPN: 2,99 - måned 78% AVSLAG
2 ExpressVPN: 8,33 - måned 35% AVSLAG
3 CyberGhost Pro: 2,90 - måned 73% AVSLAG
4 PureVPN: 2,95 - måned 65% AVSLAG
5 Privat internettilgang: 3,33 - måned 12% AVSLAG

En slik robust løsning for personvernet ditt kan være et Virtual Private Network (VPN) som gir deg tilgang til nesten alle nettsteder inkludert favoritt ting som Netflix, Hulu, Amazon og andre.

I tillegg holdes din online identitet anonym ved å skjule IP-adresse og datakryptering av militær karakter. På grunn av sterkt økte krav fra VPN-tjenester, er folk nå i stand til å få dem ved å bare utvide noen få dollar i måneden.

Så det ville være et intelligent trinn å ha en VPN for alle problemene i stedet for å følge forskjellige handlinger for forskjellige formål.

5 Beste VPN for å fjerne blokkering av nettsted på Chrome

Her er noen av de beste VPN-ene for å fjerne blokkering av nettsteder på Google Chrome.

(1) - NordVPN (Plassering - Panama)

nordvpn for chrome - fjern blokkering av nettsteder

Fordeler ulemper
Streng policy for null logg Ingen gratis prøveperiode
Enkel oppsett
30 dager pengene tilbake-garanti
Automatisk Kill Switch

NordVPN er et perfekt valg for å fjerne blokkering av nettsteder på Chrome. Det er en VPN-tjeneste som gir deg enkel tilgang til det meste av det globale innholdet med sine tjenester i mer enn 57 land.

Funksjoner som automatisk kill switch er nyttige for deg som streamer tungt innhold som online spill og streaming-ting. Noen ganger henger websiden på, og dette kan være irriterende. Imidlertid løser automatisk drepebryter dette problemet.

I tillegg gir retningslinjene for kryptering og nulllogging militær karakter anonymitet mens du blokkerer nettsteder. Derfor kan du glede deg over bekymringsløs surfing uten bekymring for å bli sporet.

Fortell artikkelen: hva er torrenting og hvordan det fungerer

Imidlertid, deres 30 dager pengene tilbake-garanti, som vil løse dine bekymringer for bortkastede penger. Prisplanen deres er;

 • 1 måned [$ 11,95 per måned]
 • 6 måneder [$ 7,00 per måned - $ 42 for 6 måneder]
 • 12 måneder [$ 5,75 per måned - $ 69 for 12 måneder]

Spesiell ferieavtale

 • 2 år [$ 3,29 per måned - $ 79 for 2 år] * anbefalt *

Få NordVPN For Chrome

(2) - ExpressVPN (Sted - De britiske jomfruøyene)

expressvpn for krom - fjern blokkering av nettsteder

Fordeler ulemper
Lynrask hastighet Gratis prøveversjon er ikke tilgjengelig
Kundevennlig
Ubegrenset båndbredde
Sterk kryptering

ExpressVPN er VPN-leverandøren med mest serverdekning som gir deg en robust mulighet til å fjerne blokkering av nettsteder på Chrome. Det tilbyr tjenester i mer enn 95 land, noe som gjør det enkelt å bla gjennom globalt innhold.

På den annen side har ExpressVPN en programvare som gjør det effektivt å bruke på alle enhetene inkludert Mac, iOS, Android, Router, Linux, etc. Det er også den raskeste VPN-tjenesten som ivaretar alle hastighetsproblemene dine, og du kan nyt streaming uten irriterende avbrudd.

Når du blokkerer innhold, er du tilbøyelig til å bli fanget, og av den grunn er sterk kryptering nødvendig. ExpressVPN tilbyr 256-bit OpenVPN-kryptering og har også en streng no-log-policy.

De har 30 dager pengene tilbake-garanti med tre prisplaner;

 • 1 måned [$ 12,95 per måned]
 • 6 måneder [$ 9,99 per måned - $ 59,95 fakturert hver 6. måned]
 • 12 måneder [$ 8,32 per måned - $ 99,95 fakturert hvert 1. år] * anbefalt *

Få ExpressVPN for Chrome

(3) - PureVPN (Sted - Hong Kong)

Puredvpn for chrome - fjern blokkering av nettsteder

Fordeler ulemper
Splitt tunnel Hastighetsproblem
Strenge retningslinjer for ikke-logg
Tilfredsstillende ytelse
Sterk kryptering

For å fjerne blokkering av nettsteder på Chrome, er PureVPN også blant foretrukne tjenester du kan velge. Den gir funksjoner som delt tunneling og virtuell ruter som skiller den fra andre VPN-leverandører.

Split tunnel hjelper deg med å overvinne hastighetsproblemene ved å tilby deg muligheten til å distribuere dataene du vil kryptere, og en annen uviktig å la være ukryptert.

Gjennom dette kan du få en robust opplevelse av nettlesing på Chrome. Du kan også ha fem samtidige forbindelser om gangen. PureVPN krypterer også dataene dine gjennom 256-biters kryptering og tilbyr sikkerhetsprotokoller - IKEv2, OpenVPN, PPTP, SSTP og L2TP / IPSec.

Prisplanen deres er;

 • 1 måned [$ 10,95 per måned]
 • 6 måneder [$ 8,95 per måned - $ 53,70 fakturert hver 6. måned]
 • 2 år [$ 2,95 per måned - $ 70,80 fakturert hvert 2. år] * anbefalt *

Få PureVPN for Chrome

(4) - Privat internettilgang (Sted - USA)

Piavpn for krom - fjern blokkering av nettsteder

Fordeler ulemper
Rimelige priser Ingen gratis prøveperiode
P2P-støtte
Ubegrenset båndbredde
Sterk kryptering

Hvis du vil ha utmerket service for å fjerne blokkering av nettsteder på Chrome med ekstremt rimelige priser, er PIA VPN et godt valg. Dessuten gjør den enorme serverdekningen på 3250 servere i nesten 25 land det enklere å fjerne blokkering og strømming av innhold.

Imidlertid har den litt treg hastighet sammenlignet med VPN-ene som er omtalt ovenfor, men likevel er den brukbar. Det er ekstremt enkelt å konfigurere denne VPN-tjenesten på enheten din med forhåndsinstallert skadelig programvare og annonseblokkering for å gi deg uavbrutte tjenester.

De tilbyr 7-dagers pengene tilbake-garanti med prisplanene;

 • 1 måned [$ 6,95 per måned]
 • 6 måneder [$ 5,99 per måned - $ 35,95 fakturert hver 6. måned]
 • 1 år [$ 3,33 per måned - $ 39,95 fakturert hvert 1. år] * anbefalt *

Få PIAVPN for Chrome

(5) - IvacyVPN (Sted - Singapore)

Fjern blokkering av nettsteder på Chrome raskt og enkelt 2019

Fordeler ulemper
Billig prisplan Refusjon på begrensede forhold
Over gjennomsnittlig ytelse
Ubegrenset båndbredde

IvacyVPN er vårt siste valg av anbefaling om å fjerne blokkering av nettsteder på Chrome. Deres retningslinjer for nulllogging hjelper deg å være anonym når du fjerner sperre for begrenset innhold.

Hvis du vil ha en bra VPN med billig prisplan, kan IvacyVPN være et originalt valg. Det har en god ytelse på skrivebordet; det er imidlertid ikke så effektivt på mobilen.

Prisplanen deres med en betinget 7-dagers pengene-tilbake-garanti er;

 • 1 måned [$ 8,10 per måned]
 • 6 måneder [$ 5,40 per måned - $ 32,40 fakturert hver 6. måned]
 • 2 år [$ 1,83 per måned (etter kupong) - $ 44,10 fakturert hvert 2. år] * anbefalt *

Få Ivacy For Chrome

6 effektive teknikker for å fjerne blokkering av nettsteder på Chrome

Disse unblocking nettsteder teknikker på Chrome er de som kan være produktive på skolen, på kontoret eller andre steder der du trenger øyeblikkelig tilgang til et sikret nettsted.

1 - Bruk VPN for ubegrenset tilgang

Vil du ha den beste løsningen på problemet ditt med blokkerte nettsteder; da er en VPN-tjeneste best å motvirke problemet ditt. Når du prøver å fjerne blokkering av nettsteder på krom, kan VPN effektivt imøtekomme dine behov og gi deg den beste sikkerhetsprotokollen.

En VPN endrer din virkelige IP-adresse til en falsk som gir deg en falsk identitet, og du er anonym mens du surfer. Gjennom en tjeneste som VPN kan du også se innhold og nettsteder i nesten alle regioner uten hastighetsproblemer.

For dette må du imidlertid velge en VPN-tjeneste som er autentisk og anerkjent blant brukerne. Nylig har den økte interessen til folk overfor VPN gitt en sjanse til mange svindlere å lure internettbrukere gjennom å tilby falske VPN-tjenester. Når du velger et VPN, bør du alltid vurdere VPN-tjenester som ExpressVPN og PureVPN.

VPN-er som disse kan være de beste fordi:

 • De har enorm serverdekning som gir deg større muligheter for å fjerne blokkering av nettsteder på mange serverplasser.
 • Rask hastighet og ubegrenset båndbredde gir deg en utmerket søkeopplevelse uten hastighetsregulering.
 • De har en streng policy for ikke-logg som holder deg anonym når du blokkerer innhold.
 • Kryptering med 256-bit AES og åpen VPN-sikkerhetsprotokoll tar personvernet og sikkerheten til et mye høyere nivå.
 • De har lagt til sikkerhetsfunksjoner som delt tunnel og Tor-over-VPN som gir deg en ekstraordinær boostet og ugjennomtrengelig sikkerhetsprotokoll.

2 - Konverter HTTP til HTTPS på Chrome URL Bar

Dette er den første og mest enkle måten hvis du ikke kunne koble til et nettsted på grunn av blokaden. Mange ganger når en webside ikke kobles til, kan du gjøre den tilgjengelig på denne enkleste måten å endre HTTP til HTTPS i Chrome URL-linjen.

Dette kan skape forvirring i programvaren som begrenser tilgangen til nettstedet. Imidlertid er denne løsningen bare det første trinnet for å sjekke om den kan fungere eller ikke for å fjerne blokkeringen av nettsteder på Chrome.

3 - Begrensede nettstedslister Fjern blokkering av nettsteder på Chrome

Mange ganger er du ikke rettet til et nettsted, men ikke fordi det er blokkert på ditt sted, men av den grunn at det er begrenset til den bestemte enheten du bruker krom på. For å løse dette problemet kan du velge å fjerne blokkering av nettsteder i Chrome-nettleseren fra listen over begrensede nettsteder. Følgende er de enkle trinnene du kan gjøre for å komme deg gjennom blokader.

 • Gå til Chrome-nettleseren, og klikk på menyknappen til høyre hjørne vist med tre linjer eller prikker.
 • Velg nå alternativet ‘Innstillinger’ fra listen.
 • Bla ned og trykk på linken ‘Vis avanserte innstillinger’ nederst.
 • Klikk deretter på alternativet 'Endre proxyinnstillinger' i nettverksdelen.
 • Velg fanen ‘Sikkerhet’, og velg deretter ikonet ‘Begrensede nettsteder’.
 • Klikk deretter på "Nettsteder" -knappen for å åpne vinduet med begrensede nettsteder.
 • Til slutt, velg det blokkerte nettstedet fra listen og klikk deretter på 'fjern' -knappen for å fjerne blokkeringen av det aktuelle nettstedet.
 • Lukk nå vinduet med begrensede nettsteder ved å klikke på "lukk" -alternativet gitt nedenfor, og trykk deretter på "OK" for å lukke vinduet med internettegenskaper.

Enten det er et kontor, hjem eller skole, gjennom denne metoden kan du fjerne blokkeringen av nettstedet på krom på bare noen få minutter.

4 - Bruk Google Chrome-utvidelser for å fjerne blokkering av nettsteder

Mange ganger når du går inn på et nettsted, viser en frakoblet side med en feil at "Denne websiden ikke vil vises". Dette skyldes blokaden som er plassert på nettstedet ditt sted eller stedet der du kobler den.

En måte å oppheve blokkeringen av et slikt nettsted er å bruke en kromutvidelse som Zenmate. Dette er de enkle trinnene du kan følge for å få denne utvidelsen til å fungere.

Her er Youtube-opplæringen:

 1. Åpne en ny fane i Chrome-nettleseren og klikk på den tilpassede og kontrollknappen.
 2. Nå velger du ‘Flere verktøy’ derfra.
 3. Deretter klikker du på det viste alternativet "Utvidelse" i listen.
 4. Bla ned og trykk ‘Få mer utvidelse’.
 5. En Chrome nettbutikk bar vil vises, gå dit og skriv Zenmate.
 6. Velg Zenmate sikkerhet, personvern og fjerne blokkering av VPN.
 7. Klikk nå "Legg til Chrome-alternativet".
 8. Fra popup-alternativene velger du "Legg til utvidelse".
 9. Skriv inn e-post-ID og passord.
 10. Trykk på "Registrer deg gratis" alternativet nedenfor.
 11. Velg 'Zenmate-ikon' fra høyre hjørne av siden..
 12. Velg deretter din virkelige plassering der du surfer på nettstedet.
 13. Etter dette velger du endelig ‘Ok’ for å oppheve blokkeringen av nettstedet på chrome.

Nå er du klar til å laste inn websiden som ble blokkert og tidligere lastet ut. Imidlertid er noen av nettstedene ubrukelige gjennom Zenmate også. Denne nettleserutvidelsen er ikke komplett personvernløsning også mens du blokkerer nettsteder.

Enten det er kontor, hjem eller skole, gjennom denne metoden kan du fjerne blokkeringen av nettstedet på krom på bare noen få minutter.

5 - Bruk Chrome Proxy

Å sette opp en krom-proxy kan også hjelpe deg med å fjerne blokkering av nettsteder på Chrome. Det er en enkel måte du kan aktivere den i Chrome-nettleseren din. Bare hva du må gjøre er å følge disse enkle trinnene;

 • Først av alt, gå til Chrome-menyen
 • Velg ‘innstillinger’ fra de viste alternativene.
 • Bla til bunnen av siden og trykk på lenken til 'Vis avanserte innstillinger'.

Fjern blokkering av nettsteder på krom - første trinn

 • Velg alternativet "Endre proxyinnstillinger" fra nettverksdelen..

Fjern blokkering av nettsteder på krom - 2 trinn

 • Velg nå fanen 'Tilkoblinger' og derfra klikk på knappen 'LAN-innstillinger'.

Fjern blokkering av nettsteder på krom - 3 trinn

 • I LAN-innstillingene fjerner du merket for delen "Automatisk gjenkjenningsinnstillinger", og klikker deretter i proxy-serveravsnittet med delen skrevet "Bruk en proxy-server for LAN ...".
 • I delen 'Adresse' skriver du inn IP-adressen til proxy-serveren og proxyserverportnummeret i Port-feltet. Du vil motta proxy-serverens IP-adresse og portnummer i en egen e-post.

Fjern blokkering av nettsteder på krom - 4 trinn

 • Til slutt, trykk på 'OK' -knappen for å lukke innstillingsfanen for LAN-området, og klikk deretter igjen på 'OK' for å lagre proxyinnstillingene.

Når du nå åpner et blokkert nettsted, surfer du på det via proxy-tilkoblinger. Men når du kobler til websiden første gang, avhengig av godkjenningsinnstillinger for kontoen, blir du spurt om legitimasjonsbeskrivelsen du har mottatt i e-posten..

Imidlertid kan bruk av proxy redusere hastigheten på internett, noe som kan føre til at nettstedene og andre ting tar lang tid å laste. Hvis du er klar til å gå på akkord med hastigheten for å fjerne blokkering av nettsteder på krom, vil bare en proxy være et bedre valg.

For å deaktivere en proxy-tjeneste må du bare gjenta trinnene ovenfor, men fjerne merket av alternativet "bruk en proxy-server for LAN-nettverket" og deretter kryss av for "Registrer automatisk innstillinger" i LAN-innstillingene.

6 - Bruk TOR

Fjern blokkering av nettsteder på Chrome raskt og enkelt 2019

Hvis du leter etter en måte å fjerne blokkering av nettsteder på Chrome enn en TOR kan være veldig effektiv og vil vise seg å være en nyttig løsning. Tor er et nettverk av flere noder for å forhindre kryptering av data, en nettleser designet for å kryptere militær sensitiv og konfidensiell kommunikasjon.

Tor kunne fjerne blokkering av nettsteder og sikrer data fra sporing. Imidlertid er ulempene som internettbrukere må møte når de arbeider med TOR, langsom surfehastighet.

På grunn av den økte bruken bruker mange svindlere og nettkriminelle det, og det er det som kan få deg til å bli fanget. Dette er en risikabel måte fordi det ikke er så effektivt å gi fullstendig anonymitet.

Konklusjon: Mange ting og nettsteder på internett er begrenset og er utilgjengelige. Dette skaper irritasjon, og du sitter ikke igjen med noe annet alternativ enn å slutte. Det er imidlertid mange nyttige måter og teknikker for å fjerne blokkering av nettsteder på Chrome.

For å få bukt med problemet, har vi fortalt deg mange alternativer gjennom disse artiklene som med hell kan være din vei til de blokkerte nettstedene.

Men alle av dem er ikke hundre prosent bot for problemet ditt, siden mange av dem skaper hastighetsproblemer og noen er sperret med sikkerhetsproblemer. Bare en VPN-tjeneste er den som ivaretar alle dine problemer uten noen ulemper.

Men også for dette må du velge Beste VPN-tjenester som er populære blant brukerne.