Hva Redditer synes om Avast Secureline – Reddit Review

[ware_item id=33][/ware_item]

Avast som navn er virkelig populært for sikkerhet, og de hevder seg å være et internetsikkerhetskraftverk. Avast Secureline VPN er et initiativ fra markedskjente ble antatt å ha lignende effekt.


Likevel var det mange som var nysgjerrige på å vite om detaljene før de valgte dem for seg selv. Derfor har jeg designet en Avast VPN-gjennomgang for å svare på de populære VPN-tilknyttede spørsmålene som torrenteffektivitet, streaming og avblokkering, evne, sikkerhet osv..

For å gjøre dommen mer autentisert, ble vurderingene på Reddit overvåket, som for det meste var fra brukerne av Avast Secureline VPN og ekspertene på feltet..

Avast VPN - Oversikt

Avast VPN er en enkel VPN med enkel installasjonsprosedyre. Det er enkle installasjonstrinn på deres offisielle nettsted som du kan få Avast VPN til å fungere på bare noen få sekunder.

De har et oppsett på nesten 52 servere i 33 land over hele verden. Imidlertid er det den tsjekkiske baserte VPN-tjenesten som ble lansert i 2014. Avast VPN støtter alle de viktigste enhetene og operativsystemene som Windows, Mac, iOS, Android, osv..

Fordelene med å velge Avast VPN er at du ikke trenger å bekymre deg for båndbreddegrensene. De har også støtte fra opptil fem samtidige enheter men med en annen prisplan. Ja! Mens jeg utførte Avast VPN-gjennomgangen, fant jeg ut at prisplanene for denne VPN-en avviker fra de fleste av tjenestene.

De har forskjellige planer om samtidig tilkobling for fem enheter, Mac eller PC, og for planen som er for Android, iPhone eller iPad. Med alle planene du får 30 dager pengene tilbake-garanti med begrensningene som mindre enn 30 GB databruk og under 100 tilkoblinger. Før du betaler for noen av Avast VPN-planene, kan du imidlertid sjekke resultatene gjennom 7-dagers gratis prøveperiode uten noen begrensning.

Likevel er formålene de fleste av VPN-brukerne kjøper tjenesten Forrykende og oppheve blokkering. For torrenters er Avast VPN gode nyheter; de som ønsker å fjerne blokkeringen av Netflix, vil imidlertid bli skuffet over at Avast Secureline VPN er ineffektiv her.

Avast VPN Security Review

Som nevnt tidligere, er Avast VPN en Tsjekkia-basert VPN-leverandør, som i utgangspunktet innebærer at den er sikret fra Five Eyes-overvåking, ettersom den ikke er en del av avtalen direkte, men det samarbeider med Five Eyes-land. Dette er egentlig ikke en alarmerende situasjon, men noen bekymrer seg for det.

Studien fra et nettsted viser også at Avast VPN malware-test har vist adware som ble funnet mens du installerte VPN-klientfilene. Disse automatisk nedlasting av ondsinnet adware kan samle inn dataene.

Ikke bare nettstedet, men brukerne av Avast VPN har slike klager, en referanse til dette er dette Reddit-innlegget.

Jeg har Avast SecureLine, og når jeg ikke bruker programmet, har det en bakgrunnsprosess. Bør jeg være bekymret? fra r / VPN

Hvis vi snakker om de generelle sikkerhets- og personvernfunksjonene til Avast Secureline VPN, ligner de imidlertid noen gode VPN-er. Den gir AES-256-kryptering til brukerens data sammen med de avanserte funksjonene for DNS-lekkasjebeskyttelse og Kill-Switch.

Avast VPN Review; Fra Redditors perspektiv

Hvis du er den som søker etter ekte kommentarer fra produktbrukere før du velger den, er Reddit den mest autentiske kilden. Mange synes det er forvirrende å søke i alle kategoriene og forvirrende kommentarer. Derfor har jeg lest alle spørsmål og innlegg fra brukere om Avast Secureline VPN-ytelse.

Det generelle synet jeg får fra disse anbefalingene, er mer negativt. De fleste tror at Avast Secureline VPN ikke har adressert den samme kvaliteten som de tidligere har hatt for deres antivirus-tjeneste.

Kort

Nesten hver person har anbefalt å bruke andre VPN-er som er billigere og har fått mer brukeroppmerksomhet.

Noen mennesker har også bekymringer for at VPN er involvert i datasalg eller kan ha skadelige filer i bakgrunnen.

Kort

Det var en diskusjon om Avast VPN som viser at VPN også oppretter noen problemer mens de blokkerer eller streamer kanaler. For eksempel har en bruker gitt referansen til Twitch.tv.

Avast Secureline VPN fra r / VPN

Konklusjon

Et kort svar på slutten av Avast VPN-gjennomgangen er at du ikke bør velge Avast VPN. Dette synspunktet blir ikke presentert fordi det har mange feil, men fordi det er noen alternativer som er kostnadseffektive, sikre, raskere og til og med de kan fjerne blokkeringen av Netflix.

Avast Secureline VPN er ikke et dårlig valg, men det er til og med ikke et intelligent valg. Med litt søk kan du få en bedre VPN.