Mest sikre nettlesere 2019 | Kryptert surfing

[ware_item id=33][/ware_item]

Forfatterfunn: Jeg har nylig dekket forskjellige emner relatert til "sikker surfing." Du trenger en VPN-tilkobling uansett, selv når du blar gjennom Tor-nettleseren. Som regnes som verdens mest pålitelige nettleser, men den vil ikke sikre kryptering. bortsett fra det er fortiden der alle FBI-agenter bruker å kommunisere gjennom TOR.


ulemper: - fryktelig Internett-hastighet - langsom tilkobling - dårlig brukeropplevelse

Dette kommer til å bli en lang diskusjon, for å spare tid for dere, har jeg delt den i to seksjoner.

 1. Hvilke er den mest sikre nettleseren [liste]
 2. Hvordan sikre din vanlige nettleser med [tilpasninger]
 3. Hvorfor trenger du en VPN med sikker nettleser

Hvorfor VPN over sikker nettleser?

Skjønne nettlesere som TOR skjuler imidlertid IP-adressen din og krypterer trafikken din som en VPN. Imidlertid, mens du bruker sikre nettlesere, blir dataene dine også overført til tredjepart.

Mens en VPN er den eneste kilden der dataene dine blir dumpet når du bruker et virtuelt privat nettverk for datakryptering og personvern.

For eksempel har en sikker nettleser en tjeneste som VPN for å beskytte brukerdataene sine. Slik går Internett-historikken din til nettleserprogramvaren så vel som VPN-serveren.

Derfor er de som velger VPN sikrere og beskyttet mot sårbarheter enn private nettlesere. I tillegg tilbyr Best VPN-tjenestene sine kunder nullregistreringspolicy, som nesten forsvinner datahistorikken din fra alle steder.

Bla gjennom nettet med sikkerhet og personvern med disse 5 beste sikre nettleserne og ha en bekymringsløs surfingopplevelse på internett.

Introduksjon til sikker nettleser og hvorfor du trenger en

Du bruker kanskje en av de beste nettleserne som Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera eller Safari som er effektive i å jobbe sammen med best resultat. De er imidlertid ikke sikre nok til å sikre personvern mot økende cybertrusler og strenge lover om datasnusing, her er alt Lov om Internett-personvern Forklart av Privacysniffs.

For dette formålet trenger du en sikker nettleser eller for å gjøre prosessen mer forenklet kan du laste ned en personvernutvidelse med din eksisterende nettleser. Forskjellen mellom en anonym nettleser og en effektiv vanlig best nettleser er at den sikre nettleseren følger med en innebygd proxy.

Likevel sikrer dette bare nettleserhistorikken og aktiviteten i nettleseren, og alle andre internettdata på enheten din forblir eksponert og usikre.

Hvis du vil gjøre hele enheten din trygg uten problemer med å håndtere en ny nettleser eller laste ned en ekstra nettleserutvidelse, kan du bruke en VPN-app med avansert kryptering og andre sikkerhetsfunksjoner.

Du kan bruke en legitim VPN-tjeneste for å unngå all risiko.

Et sikret internett har blitt det mest ønsket ønsket hos en person, spesielt etter de velte FCC-personvernreglene. Disse reglene har gitt urettferdige krefter til IPS-ene som alvorlig truet internettbrukerens personvern.

Derfor er en overveldet trang blitt lagt merke til når det gjelder personer som søker personvernverktøy for å ha et sikkert internett.

Noen av disse menneskene har også nådd oss ​​for noen gode anbefalinger. For å imøtekomme leserne våre har vi filtrert ut noen Best Secure Browsere som vi oppdaterer jevnlig for å opprettholde effektiviteten.

Mens vi utforsker disse nettleserne, har vi imidlertid oppdaget noen av de generelle problemene folk står overfor. De vanlige nettleserbrukere som Chrome, Firefox og Opera bruker ikke komplikasjonene disse sikre nettleserne har.

På den annen side må du laste ned den som lagt til programvare, som vil ta ekstra plass og ram til systemet ditt.

I stedet for å laste ned og installere en annen anonym nettleserprogramvare, kan du ganske enkelt installere en virtuell privat nettverk (VPN) programvare.

Det gir deg ikke bare sikkerhet mens du surfer, men krypterer også trafikken din, noe som gir deg nesten ikke sporbarhet for Internett-leverandørene, myndighetene og øynene..

funn: Å bruke sikre nettlesere for å skjule og sikre nettleserhistorikken din er virkelig frustrerende opplevelse for vanlige brukere, og i stedet for å søke etter sikre nettlesere, bør du se etter anonyme verktøy som VPN (Virtual Private Network) for å sikre hele nettverket..

Administrerende direktør Finn Joe

6 sikreste nettleser 2019

( 1 ) - TOR BROWSER | Kryptert nettleser

Når det gjelder personvern og anonymitet, har Tor bevist seg som den viktigste ligaen for beste sikre nettlesere.

Tor-nettverket gir anonym kommunikasjon. Målet er å beskytte en brukers personvern og sensitiv informasjon fra en nettkriminell, som er nysgjerrig på å blande seg med slike ting.

Tor ble utviklet i allianse med U.S Navy for det eneste formål å tilby anonym nettlesing.

Hvordan Tor nettleser kanalisere dataene dine med kryptering

Datatrafikkanalyse er den mest ønskede bevæpningen i en hacker-arsenal. Det kan hjelpe en hacker med å få tilgang til din mest sensitive informasjon.

De grunnleggende krypteringsteknikkene gir ikke sikkerhet mot trafikkundersøkelse. Nyttelasten er de faktiske dataene blir kryptert. Mens overskriften, det vil si informasjon inkludert kilde, størrelse osv. Som hjelper dataene med å komme til sin destinasjon, er unntatt fra kryptering.

Tor, som den beste nettleseren etter vårt syn, forhindrer uautorisert overvåking av sine innebygde ‘skjulte’ stafett-servere. Den sender datatrafikken din via disse videresendingsserverne som oppfyller formålet med en labyrint.

Dataene blir også gjort ugjenkjennelige for nysgjerrige lommesniffer for å bestemme opprinnelsen og destinasjonen for trafikken.

Hva er nettleserfunksjonene?

Tor-nettleser gjør deg tilgjengelig for Tor-nettverket. Den fungerer i tilknytning til U.S. Navy og andre rettshåndhevende organisasjoner for etterretningsinnsamling, så vel som å besøke nettsteder uten å etterlate spor av myndigheters IP-adresser i nettstedets logg.

Tor er en bærbar app som betyr at den kan installeres på hvilken som helst flyttbar lagringsenhet (som en USB). Derfor kan tjenesten brukes på hvilken som helst datamaskin du jobber med, uansett hvor du befinner deg.

Tor er en avansert nettleser som bruker personvern og har en lett å bruke glidebryteren i motsetning til det vanlige NoScript-tillegget, som er inkludert som standard. Nettleseren blir umiddelbart gjenkjent av Firefox-brukere med noen få tydelige endringer.

Ulemper du kan møte når du bruker TOR

Den største ulempen er hastighet. Siden datatrafikken din må passere gjennom en labyrint før du når sin destinasjon, vil nettleserytelsen din bli påvirket. Hvis internettforbindelsen er dårlig; Tor kan bli plagsom. Imidlertid hvis forbindelsen er god; det er kanskje den enkleste nettleseren å fortsette med.
Et annet problem er at Tor ikke forsikrer anonymitet. Ved å bruke Tor på offentlig Wi-Fi, må du sørge for at du bruker en VPN app for å øke sikkerheten.

Denne nettleseren er tilgjengelig på Windows, Mac og Linux.

(2) - EPISK BROWSER

Episk nettleser deaktiverer øyeblikkelig mange passasjer som kan svekke nettlesingen din og styrker sikkerheten.

best sikker-nettlesere

Som en av de beste sikre nettleserne har den en innebygd proxy som hjelper deg å bli anonym og skjule din beliggenhet. Den bruker en aktiv Ikke spor og unntar sporene når du har avsluttet en nettlesingsøkt.

Denne nettleseren er tilgjengelig for Windows og Mac.

(3) - SRWare JERNBROWSER

Det er en krombasert nettleser som er grunnen til at mange bilder på skjermen virker identiske. Det holder dataene dine sikre gjennom de vanlige sikkerhetsmetodene. Den største forskjellen mellom Chrome og SRWare er databeskyttelse. Dette er grunnen til at det er en av de beste sikre nettleserne. SRWare utelukker bruk av en ID sammen med andre Chrome-personvernproblemer, for eksempel søkeforslag.

best sikker-nettlesere

Denne nettleseren er tilgjengelig på Windows, Mac, Linux og Android.

(4) - COMODO DRAGON BROWSER

Comodo Dragon Browser er en av de beste sikre nettleserne, men likevel er den ikke noe match igjen for Tor Browser, men med sine spesialiserte eiendeler gjør det nettlesing mye tryggere. Det gir malware-skanning på stedet, sikker DNS, SSL og domenevalidering, og blokkerer all sporing, informasjonskapsler og webspioner. Det er også en krombasert nettleser, som SRWare. Derfor vil det ikke være et helt annet eventyr, men snarere være et tryggere.

best sikker-nettlesere

Denne nettleseren er tilgjengelig på Windows, Mac og Linux.

(5) - AVIRA SCOUT

Blant de beste sikre nettleserne er Avira Scout en hengiven krombasert nettleser. Avira Scout fokuserer på sikkerhet og personvern. Den hoper opp en rekke tredjeparts sikkerhetskopinprogrammer i nettleseren.

best sikker-nettlesere

Det er utvilsomt en av de beste sikre nettleserne på grunn av de eksepsjonelle funksjonene som inkluderer Avira Safe Browsing (blokkerer infiserte nettfiskingsnettsteder), Avira Safe Search, Secure Wi-Fi implementering av HTTPS (basert på HTTPS Everywhere) når du kobler til via usikker Wi-Fi, og anti-sporingsevne.

Denne nettleseren er tilgjengelig på Windows, Mac og Linux.

(6) Dooble Secure Browser:

Dooble er et annet sikkert alternativ hvis du er ute etter sikker og anonym surfing. Store operativsystemer som Windows, Mac OS X & Linux støtter Dooble-nettleser.

dooble sikker nettleser for personvern

Det er vanskelig å bruke Dooble-sikker nettleser på grunn av sin infrastruktur og sikre versjon. Det er to tilgjengelige modus, som standard er den satt på den sikre versjonen. Usikker versjon Dooble deaktiverer JavaScript og flash-spiller, noe som gjør brukeropplevelsen virkelig frustrerende, men mer sikker og kryptert.

Få grunnleggende funksjoner ligner HTTPS Overalt, som om de tvinger HTTP-serverforespørsel til HTTPS-versjon for å returnere kryptert versjon av nettstedet. Det blokkerer også iFrames og cookies fra tredjeparter.

Det er få interessante alternativer som følger med Dooble, surfeloggen og bokmerkene dine blir konvertert til uleselig tekstform, betyr chiffer-tekst, og det er slik de krypterer alle preferanser.

(7) Modig nettleser

Den modige nettleseren er en åpen kildekode som har alternativer for Safari og Chrome. Det er en krombasert nettleser i stedet for Firefox. Den modige nettleseren er en relativt ny personvernleser, men den har noen effektive funksjoner som konkurrerer om andre beste sikre nettlesere på denne listen.

Mest sikre nettlesere 2019 | Kryptert surfing

Den har en innebygd annonseblokker, sporingsbeskyttelse, skriptblokkering og HTTPS overalt. Likevel gir de også WebRTC lekkasjebeskyttelse som er en fremtredende mangel i de fleste av de populære nettleserne som Chome, Opera, Firefox og andre..

Det gir en funksjon ved ett-klikks anti-fingeravtrykk funksjonalitet og er en lett nettleser. Derfor fungerer denne nettleseren virkelig effektivt som en personvernleser for Android, men en ulempe som er bemerket for den modige nettleseren er at skrivebordets grensesnitt er litt tregt. Kommentar fra diskusjon Hva er enigheten om Brave Browser?.

Hvordan sikre din vanlige nettleser

I stedet for å søke i en annen mest sikker nettleser kan du forhindre og eliminere sikkerhetstrusler ved å legge til det ekstra laget med beskyttelse i nettleserne.

Disse tilleggsprogrammer og utvidelser gjør Firefox din & Chrome sikrere akkurat slik den sikreste nettleseren sikrer dataene dine.

Relatert artikkel: Anonym surfing: 4 beste løsninger for fullstendig privat surfing

Personvern-grevling:

Har du noen gang lagt merke til at når du besøker noen "e-handelssteder" og søker eller besøker noen bestemte produkter og forlater nettstedet, vil du se popup-annonsene for disse produktene på andre nettsteder som Facebook som du besøker etterpå?

Dette kalles tredjepartssporing. Tredjepartsporing sporer aktivitetene dine bak, og Privacy Badger forhindrer denne typen sporing ved å blokkere dem.

Privacy Badger blokkerer ganske enkelt anbefalingskriptene for å gjengi siden. Den blokkerer også alle innkommende nettstedskript, som har til hensikt å samle informasjon fra nettleseren din.

Hvis vi snakker om Google Analytics, fordi GA også henter informasjonen fra brukernes slutt, blokkerer ikke Privacy Badger GA-skript som standard. Hvis du også må blokkere GA, må du installere en annen utvidelse, som vi vil diskutere nedenfor.

 • Utvidelse for FireFox:
 • For Chrome:
 • Opera-utvidelse:
 • Last ned utvidelse for Safari:

UBlock Opprinnelse:

Dette er en annen flott utvidelse eller tillegg for Firefox, også tilgjengelig for Chrome, Safari og Opera. UBlock Origin er et veldig kraftig verktøy på grunn av listen over filtre de fikk. Det er et open source-prosjekt, og overraskelsen er at de ikke forventer en donasjon for dette. Som de sier;

"Gratis. Åpen kilde. For brukere av brukere. Ingen donasjoner søkt. Uten forhåndsinnstilte lister over filtre er denne utvidelsen ingenting. Så hvis du noen gang virkelig vil bidra med noe, kan du tenke på menneskene som jobber hardt for å opprettholde filterlistene du bruker, som ble gjort tilgjengelig for alle gratis. ”

Den grunnleggende funksjonen er at denne utvidelsen ikke bare blokkerer reklamen, men også vil beskytte systemet mot skadelig programvare.

Cookie AutoDelete:

Dette vil gi nettleseren din et annet sikkerhetslag ved å gi deg kontrollen til å håndtere informasjonskapsler. Av denne cookie-behandleren kan du hvitliste og gryliste nettstedene, så når du lukker fanen, vil den automatisk fjerne informasjonskapslene.

Den ubrukte informasjonskapselen fjernes når du forlater fanen eller lukker nettleseren, noe som forhindrer spionaktivitet bak surfingen din ved å bruke informasjonskapsler.

 • Utvidelse for Chrome
 • Få denne utvidelsen for FireFox
 • For Opera

HTTPS overalt

Dette er den flotte utvidelsen som er utviklet og vedlikeholdt av EFF-støttespillere og utviklere, den er gratis å bruke og gir deg stor sikkerhet og forbedrer brukeropplevelsen.

HTTPs Everywhere er designet for å gjengi den eneste sikre versjonen av nettstedet, der utvidelsen vil håndheve all HTTP-forespørsel til HTTP-versjonen. For eksempel, hvis du ønsker å åpne http://www.abc.com, vil den håndtere forespørselen kraftig ved å legge til HTTPS-kobling, åpner du fra hvor som helst.

Det eneste formålet bak dette er å sørge for at du besøker den krypterte siden på nettstedet. Det er tusenvis av nettsteder som har gyldig SSL-sertifikat, men de omdirigerer ikke HTTPS-versjon, så i så fall vil HTTPS Everywhere omdirigere deg til den siden først som er kryptert.

Formålet med utvidelsen er å forhindre skadelig programvare fra å besøke pålitelige nettsteder.

 • FireFox-utvidelse
 • Chrome-utvidelse
 • Opera-utvidelse
 • Utvidelse for Safari
 • Utvidelse for Android

KONKLUSJON

Bortsett fra disse beste sikre nettleserne, har du mange andre å velge mellom, som Dooble, Opera, Yandex osv. Men når vi gjennomgår resultatene til de beste nettleserne med de fleste fordeler og effektivt personvern, har vi listet dem opp tilsvarende.

Det er avgjørende for bedriftseiere å utvikle et forhold til kundene basert på tillit. Derfor, mens du velger den beste sikre nettleseren, trenger du å forsikre deg om at nettlesingen ikke blir kompromittert i det hele tatt.