Omgå ISP-throttling raskt og permanent

[ware_item id=33][/ware_item]

Sist oppdatert 15. nov 2019


Besettelsen av å laste ned torrenter, streame Netflix eller online streaming av andre kanaler tvinger ISP-er til å begrense båndbredden. Som også kalles "bandwidth throttling" eller "Internet Throttling."

Internett-leverandører vet alt om deg:
• Din destinasjon
• Brukeradresse
• IP adresse
• Brukers logger over nettstedsbesøk
• Datapakketyper
• Kommunikasjonstyper
• Hastighetstidslinje daglig

Og nå takket være Ajit Pai styreleder for FCC tilbakelevere regningen Net Neutrality, nå kan de selge loggene og informasjonen din til reklamebyrå for å spore deg godt �� gjennom selvfølgelig annonser!

Hvorfor de trottler?
Mange andre grunner kan også ligge bak gasspregingen. Men betydelig er; når de har funnet ut den brukeren; streaming av høykvalitetsvideoer, eller last ned tonnevis med Torrenter, vil for det meste være årsaken til det.

Vil VPN jobbe med det?
Som folk diskuterer Reddit spesifikt om problemene og kommuniserer også løsningen med hverandre.

Jeg har testet med NordVPN og fant ganske anstendige resultater. Det er fornuftig også, hvis du er ISP som ser den krypterte trafikken, hvordan vil de finne ut hva som var det.

Så det er slik VPN hjelper deg å bli kvitt ISP-filtreringen.

La oss gå dypt inn i dette emnet.

ISP Throttling Ratio - USA, Storbritannia og andre land

Det er ikke nødvendig at hastighetsproblemer alltid er båndbreddestrømming.

Imidlertid er det en større sjanse for at Internett-leverandøren struper internetthastigheten din, og i dette tilfellet må du vite måtene å omgå ISP-throttling.

I følge M-Lab-vurderingene, som ble utført mellom desember 2012 og desember 2013 på minst 100 forbindelser, var gassraten i forskjellige land;

Throttling i USA (14%), Storbritannia (28%), Polen (35%), Singapore (53%), Sør-Korea (74%), og Malaysia (61%).

Når FCCs nye regelsett er i orden, vil 2019 antagelig bringe ekstrem ISP-gasspådrag til nettopp din opplevelse uten lovlige hindringer.

Hva er “Bandwidth Throttling”

Båndbreddestottling er et begrep som brukes for degradert internetthastighet når internettleverandøren endrer det på forskjellige måter.

Internett-ytelse er basert på bruk av båndbredde, og når en person prøver ting som å tømme og laste ned streaminginnhold, reduserer Internett-leverandøren internetthastigheten. Dette tar deg til å oppleve en utdatert type internett med begrenset hastighet og nedlasting av innhold over lengre tid.

Internett-leverandørene står ofte fritt til å redusere grense for båndbredde i visse regioner, og noen ganger retter de seg også mot en individuell bruker av forskjellige årsaker.

Imidlertid har regler som det nye FCC-bredbåndsbestemmelsene økt styrken til internettleverandører. Det er de fleste bekymrer at deres Internett-leverandører kan få tilgang til og overvåke internettaktivitetene sine, og at de også kan dele deres personlige data med noen tredjepart.

Derfor blir nettleserhistorikken din utsatt når Internett-leverandøren din tar kontroll over den. Heldigvis kan det å skjule nettleserhistorikken din fra ISP vise seg å være en effektiv løsning for å unngå sjansene for ISP-struping.

Du må spørre deg selv, blir jeg også strupet?

For å møte slike bekymringer vil en VPN-tjeneste være den beste og enkleste løsningen for å sikre personvernet ditt.

Når du bruker en VPN-tjeneste, kunne ikke ISP-en din finne ut ting som innholdet du surfer på, når du surfer på slike nettsteder og hvor mye tid du bruker der. Derfor kunne de ikke begrense båndbredden din ved å bedømme de tunge tingene du streamer.

Hva er Comcast Throttling?

Den populære internettleverandøren Comcast har slettet deres løfte om nøytralitet på nettet så snart FCC hadde kunngjort opphevelse.

Til tross for dette klare instinktet mot Comcasts intensjoner, autentiserer en enorm liste over klager ytterligere beskyldningen om hastighetsregulering fra deres slutt.

Comcast-løfte uttalte at nettstedene eller andre apper på nettet ikke vil bli belastet i retur for prioriterte fordeler. Comcast-løftet ble startet tilbake i 2014, der de nevner at “Comcast prioriterer ikke Internett-trafikk eller oppretter betalte hurtigbaner.

“Etter tre år, 26. april 2017, er den imidlertid slettet.

Likevel insisterer selskapets talsperson kontinuerlig på at Comcast ikke har "noen planer" for å etablere en betalt prioriteringspraksis.

Å love noe med en skriftlig avtale og si at det ikke er noen gjeldende planer, er to forskjellige situasjoner.

Dessuten tillot den demokratiske tids netto nøytralitetsregler ISPer å implementere nullvurdering, men med noen unntak.

Men nå etter at nettnøytralitet er opphevet, er alle måter med nullvurdering lovlige, og derfor vil Comcast også kunne belaste nettleverandører for dispensasjoner fra data uten juridiske begrensninger.

Dette er hva som har blitt sett i diskusjoner på sosiale nettsteder som Reddit nylig. Comcast-brukerne har klaget over lave hastigheter under torrenting og mens de utførte andre online saker.

ISP Throttling While Torrenting

Torrenting er en prosess som trenger en rask hastighet ettersom de fleste torrentfiler består av enorme data og de bare kunne lastes ned med rask hastighet.

På den annen side er det viktig å vite at å møte sakte hastighet regelmessig mens torrenting kan være et resultat av ISP-gasspådrag.

Det er visse grunner til at en Internett-leverandør kan tregere hastigheten din mens den torrent.

 • Belastningen på dine lokale nettverksservere øker når du laster ned torrentfiler eller utfører P2P-fildeling.
 • Det er visse regioner der det er en begrensning i torrenting, og det er derfor du kan møte båndbreddebegrensninger eller hastighetsbegrensninger.

Internett-leverandøren din stenger forferdelig trafikk av noen juridiske grunner, men de kan tenke seg å gå til grunne fra nettverksserverne. Heldigvis er det en måte å unndra seg ISP-throttling mens de torrenting.

Problemet oppstår når Internett-leverandøren din finner ut identiteten din ved å spore IP-adressen din. Derfor er den beste måten å kryptere dataene dine og skjule IP-adressen mens du torrenser.

En VPN for dette formålet er det beste alternativet du kan ha. En effektiv VPN kan redde deg fra identitetsutsetting, i tillegg til at den beskytter deg mot cybertruslene mens du torrenser.

En annen fordel med å bruke VPN mens du torrenser, er at det gir deg tilstrekkelig hastighet for å laste ned tunge filer.

Det er noen testede beste VPN-er for torrenting som har tilfredsstillende ytelse mens de torrentes, men ExpressVPN har likevel en kant på grunn av lynets raske hastighet.

Hvordan VPN omgå ISP Throttling

VPN hjelper deg med å kryptere dataene dine, slik at de er utilgjengelige for ISP-er. VPN som bruker sikre tunneleringsprotokoller som UDP, L2TP, TCP og krypteringsalgoritme gjør imidlertid at dataene dine virker ufølsomme for en nysgjerrig ISP..

Relatert artikkel:Hva ser Internett-leverandøren din når du bruker et VPN

Når du bruker en VPN-tjeneste for å unngå ISPs båndbredde, tar den internetttrafikken din til serveren der den virkelige IP-adressen blir maskert av en annen. Dessuten forblir den virkelige plasseringen din skjult for ISP så vel som alle enhetene på internett.

VPN som endrer IP-en, gjør identiteten og plasseringen din anonym for ISP-er.

Omgå ISP-throttling fra enhetene dine

Omfattende erfarne og økte problemer med internetthastigheten har økt irritasjonen blant internettbrukere og blitt desperat etter å omgå ISP-gasspådrag.

Når vi ser på slike spørsmål har vi filtrert ut forskjellige måter å forhindre ISP-throttling på.

Imidlertid er alle spesialiserte for en enkelt enhet, og er heller ikke helt ekte for å gi full gjenopplevelse fra hurtigregistrering.

Men en VPN har noen robuste fordeler fremfor andre praksis;

 • Med en VPN kan du enkelt løse problemer med hastighetsregulering på hver enhet i stedet for å implementere individuelle løsninger for hver enhet.
 • I motsetning til den kompliserte guiden, er en VPN det enkel å konfigurere, lett å bruke og er kompatibel med alle enheter som også gir deg samtidige tilkoblinger til mer enn ett system.
 • Det gir deg en bredt spekter av streaminginnhold inkludert populære kanaler som Netflix, Hulu, HBO og andre som er begrenset i mange regioner.
 • På andre løsninger kan du igjen bli et offer for ISP-båndbreddestrømming, VPN er imidlertid en permanent løsning du kan ha.

Det er noen av de beste VPN-tjenestene du kan oppleve uforstyrret internettlesing gjennom. VPN-er forhindrer ISP-er fra å stryke hastigheten din og forstyrre nettlesingssaker.

Imidlertid bør du passe på mens du velger et betalt VPN-abonnement og velge en VPN-leverandør som har egne DNS-servere. Du kan følge vår guide til beste VPN-tjenester. Det er også noen pålitelige VPN-er med tilstrekkelig prøveperiode, slik at du kan teste dem før du investerer penger.

Artikkel som kan hjelpe: 6 raske sjekker for å oppdage en falsk VPN-tjeneste

Blir jeg strupet? Oppdage det gjennom Internett-hastighetstest

ISP-throttling er et problem som adresseres av de fleste brukere over hele verden.

Men spørsmålet oppstår er at under hvilke omstendigheter ville du være klar over at internetthastigheten din blir strupet av en ISP? Eller til et spørsmål om at jeg blir strupet?

For en vanlig internettbruker kan båndbreddestrømming være et vagt problem når det gjelder å finne ut av det. De fleste problemer med internetthastigheten blir møtt på grunn av tunge nedlastinger eller mens du ser på tungt innhold.

Vi vil fortelle deg om noen teknikker og internetthastighetstest for å oppdage ISP-throttling.

(1) - Regelmessig Internett-hastighetstest

bypass isp-throttling

For å stryke internetthastigheten setter de fleste internettleverandører en båndbredde på en viss terskel, og når du først har truffet det, synker tilkoblingshastigheten din.

Hastighetstest er en teknikk som du kan sjekke om Internett-leverandøren din smitter internetthastigheten din da de fleste ISP-er gjør det. For hastighetstest er det mange verktøy som speedtest.net eller testmy.net.

De fleste brukere klager på at når måneden er slutt, senker surfehastigheten deres. For å ha en enkel sammenligning må du sjekke internetthastigheten hver uke. Gjennom dette vil du lett oppdage når internetthastigheten blir strupet.

Hastighetstesten vil også fortelle deg om din maksimale båndbredde når du har brukt den slik at du kan omgå gass.

(2) - Internetthelsetest bør brukes

isp throttling - helsenettverk

Enhver form for internett-svakhet eller ISP-throttling kan oppdages gjennom internetthelsetestverktøy. Gjennom å bruke infrastruktur og koder fra M-labs, sender den trafikken til en enhet som fungerer som målepunkt utenfor ISP-nettverket.

Så alle tegn på begrensning mellom Internett-leverandøren din og målepunktet kan oppdages. Hvis det viser stor motstridighet mellom de to, er det et tegn på ISP-struping.

Imidlertid, hvis du ønsker samsvar enn du bør inspisere resultatene i omtrent en uke eller mer for å ta bedre tiltak for å møte ISP-gasspådrag.

(3) - Bruk Glasnost for Internett-hastighetstest

ISP Throttling - Traffic Monitoring

Ytelsen til internetttrafikk av forskjellige typer kan sjekkes gjennom Glasnost. Du kan velge mellom P2P-apper (BitTorrent, eMule, Gnutella), Standard-apper (E-post, HTTP, SSH-overføring, Usenet) og Video-on-demand (YouTube). Det tar omtrent åtte minutters tid på Glasnost å overvåke denne typen trafikk ved å sjekke båndbredden mellom PCen og respektive servere.

Internett-leverandører for å rettferdiggjøre funksjonene sine hevder båndbreddestrømning som ‘redusere nettstopp’ eller ‘styre nettverkstrafikk’. Dette er imidlertid bare en måte å forsvare dem. Men hvis du er bekymret for Internett-personvernet ditt, kan du forhindre ISP-throttling gjennom VPN.

Omgå ISP Throttling Uten VPN

De fleste internettbrukere klager over å ha hatt en langsom hastighet på topptiden, og det er da de fleste bruker internett.

Dette kan få dem til å møte farene med treg nedlastningshastighet, tilkoblingsfall og strømningsforsinkelser.

Du kan være den som møter slike problemer, men i stedet for å bekymre deg, bør du prøve ut den manuelle måten å omgå ISP-hastighetsregulering med disse trinnene.

 • Klikk startmeny i Microsoft Windows.
 • Deretter i søkelinjen, søk etter Løpe. Og klikk på det presenterte alternativet.
 • Skriv inn i popup-vinduet MSC.
 • Du vil se et vindu som heter 'Local Group Policy Editor'. Klikk her på datamaskinkonfigurasjon> Administrative maler> Nettverk> QoS-pakkeplanlegging> Begrens reserverbar båndbredde.
 • Etter dette vil du bli presentert for vinduet Limit reservable båndbredde. Klikk nå ‘Båndbreddegrense%, type 0 og trykk deretter OK.
 • Gå tilbake til startmenyen og trykk på alternativet Kontrollpanel fra alternativlisten til høyre.
 • Nå, klikk på Nettverk og Internett> Nettverk og delingssenter> Endre adapterinnstillinger (på venstre side)
 • Venstreklikk på Lokal tilkobling og velg eiendommer på bunnen.
 • Her må du merke av for å merke alternativet ‘Internettprotokoll versjon 4 (TCP / IPv4)’.
 • Nå, trykk kategorien Generelt og endre DNS-serverinnstillingene som;

Foretrukket DNS-server: 8.8.8.8

Alternativ DNS-server: 8.8.4.4

Klikk på OK og lukk alle de åpne vinduene. Til slutt kan du oppleve en relativt raskere surfehastighet ved å gå inn i nettleseren din.

Men mens det er tung nedlasting og streaming, kan du oppleve en lignende hastighet hvis du ikke er koblet til en VPN.

Omgå ISP-datakap ved hjelp av VPN?

Datakappen er en båndbreddebegrensning implementert eller tildelt av ISP-leverandører per måned på din datapakke.

Hvis du føler deg langsom tilkobling og tilkobling mens du surfer eller laster ned på nettet, kan det være årsaken til at båndbreddekvoten er over.

Noen ISP gir deg avslapning når datakappen er over, de vil ikke kutte forbindelsen, men de vil redusere tilkoblingshastigheten for å få oppmerksomhet, noe som også betraktet ISP Throttling.

På en annen side, hvis vi snakker om VPN, har det faktisk ingenting å gjøre med båndbredden din. VPN har nettopp flyttet dataene dine kryptert med krypterte tunneler, vil bruke båndbredden.

Ved å bruke VPN kan ISP-leverandøren din se trafikken din, men de kan ikke se hva det er på grunn av kryptering.

Slik unngår du ISP Throttling på Android

Android er det som kommer inn i hodet vårt umiddelbart når vi tenker på den mest brukte smarttelefonen over hele verden. Det er mest mulig og effektivt å bruke uavhengig av brukertype med det primære Smartphone-operativsystemet.

Relatert artikkel:beste VPN-app for Android

Android-brukerne møter imidlertid ISP-gasspådrag når de har overskredet datagrensen. På grunn av slik oppførsel fra internettleverandører, må kundene møte avbrutt nedlasting og langsom internetthastighet. En VPN kan hjelpe Android-brukere til å unngå slike problemer med ISP-er.

Dette er noen trinn som en Android-bruker kan følge for å kunne glede seg over raskest nedlasting av filmer, å spille spill og mye annet strømningsstoff.

 1. Velg den beste VPN-tjenesten gitt ovenfor
 2. Lag en konto på den offisielle nettsiden til den valgte VPN-en
 3. Last ned appen på din Android-telefon
 4. For å logge inn, VPN, få tilgang til den og legge til legitimasjonsbeskrivelsen
 5. Velg en passende server etter vellykket innlogging.

Til slutt, når du er ferdig med det vellykkede abonnementet på VPN, kan du sjekke surfehastigheten på Android-en din, noe som definitivt vil være raskere enn før.

Slik omgås Throttling på T-mobile

Et av de største navnene i telekomfeltet, gir T-mobile sine brukere en flott pakkeplan og effektive funksjoner. Men med disse funksjonene er en ulempe som T-mobile brukere står overfor når de overskrider datagrensen og må møte langsom hastighet. For å overvinne denne hastighets irritasjonen mens du ser på film, må du følge disse trinnene som er veldig nyttige.

Trinnene for å unngå throttling fra T-mobile er:

 1. Tilgangsmeny på Android-telefonen eller nettbrettet
 2. Gå til Innstillinger>Trådløst & Nettverk
 3. Klikk på mobile nettverk
 4. Deretter klikker du på tilgangspunktnavn og velger T-Mobile APN
 5. Bla nedover til du ser APN Type. Trykk på APN-typen for å redigere den og bare legge til “Dun” på slutten, som vist nedenfor.

Etter å ha gjort disse trinnene, bare gå tilbake, start telefonen på nytt og start den på nytt. Nå kan du glede deg over rask nedlastning og surfing uten å være bekymret for datagrensen.

Hvordan begrense iPhone-throttling

Når du snakker om iPhone, er det den mest populære og oppmerksomhetssøkende smarttelefonen i verden. De ekstraordinære funksjonene, den fantastiske designen og den robuste maskinvarekonfigurasjonen skiller den fra andre.

Imidlertid gir iPhone heller ikke noen forhåndsregler eller funksjoner for å stoppe ISP-gassling. Dessuten klager brukerne av iPhone langsom fart mens de laster ned og streamer sannsynligvis på grunn av internettleverandører.

For å møte dette problemet og for å glede seg over det raske internett, bør iPhone-brukere bruke anerkjent VPN gitt ovenfor.

Her er noen enkle trinn som en iPhone-bruker kan følge for å unngå ISP-throttling.

 1. Få en av de beste VPN-tjenestene for iPhone
 2. Lag en konto på VPN-leverandørens side
 3. last ned og installer valgt VPN på enheten din
 4. Start VPN når du har installert den, og velg en VPN-server fra alle utenlandske land.
 5. Til slutt, sjekk hastigheten etter disse trinnene for å sikre bedre service.

Nå, etter å ha fulgt alle disse trinnene, vil du forhåpentligvis kunne glede deg over mye bedre surfing og nedlastingshastighet.

Hvordan omgå ISP-throttling på Windows

Omgå ISP-throttling raskt og permanent

Med smarttelefonbrukere som har problemer med internetthastigheten, har mange som bruker bærbare datamaskiner og PC-er klaget over forsinket nedlasting og langsom internetthastighet. Det mest tidligere trinnet for brukere er å gjennomføre en hastighetstest på internett etter å ha deaktivert alle bakgrunnsappene.

Relatert artikkel: beste VPN-programvare for Windows 10 og mer..

Imidlertid vil hastigheten de var vitne til før definitivt være mye saktere når de vellykket laster ned og begynner å bruke en av de anerkjente VPN-ene som er gitt ovenfor.

Noen andre tips kan også være nyttige for å omgå ISP-gasspådrag og øke surfehastigheten.

 1. Brukere som bruker krom, kan lett redusere dataanvendelsen ved å aktivere datakomprimering. Gitte trinn kan følges i denne forbindelse;
 2. Gå til innstillinger
 3. Klikk på Båndbreddestyring
 4. Klikk deretter på Reduser databruk og merke aktiver komprimering
 5. Spjeldsproblematikk kan lett unngås i andre nettlesere som Opera og Safari gjennom datalagringsmodus som også senker dataforbruket.

Artikkel: Beste sikre nettleser - 5 beste valg

Unngå Peering som forårsaker ISP-throttling

Noen ganger virker peering gunstig, da det hjelper til å unngå overfylthet. Peering er veien gjennom to tilkoblede ISP-er som bytter nettverkstrafikk. Imidlertid fører denne prosessen med kikking noen ganger til sammenstøt mellom internettleverandører over trafikkforhold.

Dette kan forårsake langsom hastighet mens du streamer tunge tjenester som Netflix eller HBO. Dette skjer når den ene leverandøren gir mer båndbreddegrense og den andre tilbyr redusert båndbredde.

For å unngå dette problemet vil en VPN effektivt hjelpe deg og kunne drepe ISP-throttling forårsaket på grunn av peering. En VPN overfører dataene dine via en VPN-server og ikke til noen annen internettleverandør. Gjennom denne prosessen forblir trafikken uidentifisert, og også redusert båndbreddegrense kan overvinnes.

Å bruke en VPN vil definitivt gi deg en mye forbedret og rask surfehastighet.

Hvordan unngå Torrenter & Streaming Services ISP-throttling

Populære tjenester som Netflix, BBC iPlayer, HBO NÅ eller Hulu og torrenting innhold som brukes av brukeren overvåkes av ISPene. Og når internettleverandører har lagt merke til mye bruk av disse tjenestene, begrenser de brukerens båndbredde og resulterer i langsom hastighet.

Tjenester som en torrent og tung online streaming krever imidlertid høy hastighet og økt båndbredde for jevn løping og nedlasting. Likevel hevder internettleverandøren sin struping som en handling for å redusere lunger. Men den faktiske årsaken er at når du når en terskelgrense som er satt av Internett-leverandøren, får de et varsel om mengden data som forbrukes.

Men hvis du vil ha en enkel løsning for å unngå ISP-throttling mens du damper og bruker torrent, ville en VPN være et utmerket valg. Gjennom en torrent VPN ville internetthastigheten bli endret, og trafikken din går gjennom en uforhindret bane.

Hvorfor båndbreddestrenging antas som et feil trinn

Regler om nettnøytralitet når de tillegges en slik betydning i verden enn ISP-throttling, vil definitivt bli betraktet som en dårlig praksis. Nettnøytralitetsreglene fraråder internettleverandører som ikke gir like muligheter for alle. I henhold til disse reglene skal det ikke være noen forskjell i priser, datamengde og tilgang til alle nettsteder. Imidlertid kan det nye forslaget om regler om nøytral nøytralitet fullstendig tilbakestille disse ordrene, noe som er litt angående.

ISP-throttling-brukerhastighet er et tydelig benektelse av implementerte regler om nettnøytralitet. Det er det som får brukerne til å tenke på å omgå ISP-throttling når de får større krefter til å kontrollere surfehastigheten. For å møte problemet mange brukere beveger seg mot VPN-teknologi.

Taktikken som brukes av ISP-er for å forringe andre strømmetjenester er at de tilbyr sitt eget streaminginnhold til brukerne. For å unngå å strupe innholdet, har Netflix betalt penger til mange internettleverandører. Så hvis du er villig til å unngå slik irritasjon av fartsfall, er en VPN et passende alternativ for å ha en jevn strømopplevelse.

Problemer som brukere må møte som et resultat av ISP-throttling

På grunn av ISP-throttling, møter brukere mange problemer som frustrerer dem og skaper angst hos dem. Vi har overvåket og analysert spørsmålene som brukerne for det meste klager på. Og for å møte slike irriterende problemer, har vi foreslått løsningene som vil hjelpe deg å unngå ISP-gasspådrag.

Her er noen av de mest rapporterte problemene som internettbrukere står overfor.

Står overfor båndbredde mens du bruker offentlige nettverk

Det offentlige nettverket inkluderer internettforbindelsen som er tilgjengelig på kaffebarer, utdanningsinstitusjoner, markeder, restauranter, flyplasser og andre offentlige steder. På slike steder er båndbredden begrenset til å fjerne belastningen fra serverne.

Til dette vil vi foreslå at du sjekker om andre mennesker på stedet står overfor et slikt problem eller ikke. Hvis nei, må du rengjøre nettleseren din slik du er nevnt over. Men hvis andre også står overfor et slikt problem enn sannsynligvis er forbindelsen din strupet.

For å unngå et slikt problem, er den mest effektive måten å bruke en VPN som vil forbedre hastigheten din og også redde dataene dine fra å bli hacket av en offentlig Wi-Fi.

Langsom hastighet mens du bruker Xbox Live & Online spill

Mens han spiller online spill og bruker Xbox, bruker brukeren kontinuerlig data, og i en slik situasjon stenger ISP vanligvis internetthastigheten. Også problemene med ping pigger og latenstid oppstår under online spill.

Internett-aktiviteten og dataene dine skal være kryptert slik at de kan forbli utilgjengelige for hackere og Internett-leverandører og for å unngå slike problemer med ping pigger, etterslepsproblemer og DDOS-angrep. I denne forbindelse vil en VPN være det beste alternativet for å kryptere all data. Du kan også glede deg over online spill, Xbox-liv og mye mer.

Men her vil vi foreslå at brukere velger en VPN med stor serverdekning, slik at du kan glede deg over den latensfrie online spillopplevelsen.

Konklusjon

ISP-throttling-brukerens nettverk er en handling som avvises av nesten alle internettbrukere. Det er også det som skaper irritasjon og frustrasjon blant brukerne. For å omgå ISP-throttling ville en VPN imidlertid være nyttig for brukerne.

For å ha en bedre VPN-tjeneste, bør du velge en anerkjent og populær VPN som er effektiv i kundestøtte. Ovennevnte beste VPN-tjenester er de du kan velge fra for å ha en utmerket internettleseropplevelse. Disse VPN-tjenestene er de som opprettholder høyt kundepersonvern og sikkerhetsprotokoll.