Peerblock-alternativ for anonym Torrenting

[ware_item id=33][/ware_item]

Sist oppdatert 12. september 2019


Merk: 85% av folk som bruker PeerBlock for å laste ned Torrents anonymt, men det er den gamle skolen nå. Nå foretrakk de å bruke VPN til torrenting. Hvorfor?

 • Det er bedre i hastighet
 • Den er superkryptert
 • Det vil gi p2p-optimaliserte servere
 • gi sikkerhet mens du laster ned torrenting
 • Drepe bryteren
 • DNS-lekkasjebeskyttelse

NordVPN er den beste VPN-tjenesteleverandøren og kan brukes som PeerBlock-alternativ.

La oss starte emnet ...

Før du går inn på detaljene om Peerblock-alternativer, det er viktig å vite mer om hvordan Peerblock fungerer, hva er problemet med det? Hvorfor folk bytter til likemannsalternativer? Og hva særtrekk tilbyr programmer som Peerblock?

Men det er større sjanser for at du er en bruker av Peerblock og at du vet alle disse tingene. Derfor er artikkelen delt inn i to seksjoner.

 • Peerblock-alternativer - De 7 beste valgene
 • Detaljene om Peerblock - inkludert Peerblock-arbeid, hvorfor folk bytter til Peerblock-alternativer, og ulempe.

Beste PeerBlock-alternativ å bruke i 2019

Her er noen av de best anbefalte Peerblock-alternativene som du må prøve en gang:

1 - NordVPN Som et alternativ til PeerBlock:

NordVPN er nok en annen beste VPN-tjeneste som kan oppfylle hele dine torrenting behov. Deres drepebryter, krypteringsevne og doble VPN-funksjoner har gjort det ekstremt sett etter VPN-tjenester.

Med IP-skjul, er du ikke bare beskyttet mens du torrenting, men i løpet av all tiden du bruker på internett. NordVPN har ekstra funksjoner for personvern, så vel som funksjoner som kan gjøre din torrenting helt risikofri.

Verdt å vurdere funksjoner av NordVPN er;

 • Dobbelt VPN
 • CyberSec (blokkerer ondsinnede nettsteder, botnet-kontroll og påtrengende annonser.)
 • P2P-optimaliserte servere (ubegrenset båndbredde og hastighet)

Få NordVPN

2 - ExpressVPN:

Selv om vi diskuterer Express VPN som et Peerblock-alternativ, er funksjonene uforlignelige med Peerblock. Du får anonymitet, personvern og kryptering på samme tid.

Noen torrentvennlige og ekstra funksjoner fra ExpressVPN gjør det til det beste Peerblock-alternativet. Disse funksjonene er;

 • Drepe bryteren
 • P2P-optimaliserte servere (ubegrenset båndbredde og hastighet)
 • Ingen Torrent IP-lekkasje
 • DNS-lekkasjebeskyttelse

ExpressVPN er veldig kjent for sin arbeidsevne og kan tilby fantastiske tjenester. Det er veldig enkelt å bruke, gir gode programmer, og kundeservicen er også veldig bra.

Webblokkeringen som blokkerer, tilgang til amerikanske Netflix-bibliotek og kryptering av militær klasse er ekstra frynsegoder for de som er på jakt etter bare Peerblock-alternativet.

Få ExpressVPN

3 - PureVPN:

PureVPN er et populært VPN-valg på grunn av effektivitet og rimelighet samtidig. Folk foretrekker å betale det lille beløpet slik at de kan få Peerblock-funksjoner med en lang liste over VPN-funksjoner også.

PureVPN tilbyr fantastiske funksjoner. Disse funksjonene inkluderer samtidig innlogging for mer enn én brukere, mange tunneleringsprotokoller sammen med policy for null datalogging. Dette gjør det til en av de mest etterspurte og rimelige VPN-brukerne.

4 - Peer Guardian:

I motsetning til Peerblock, er PeerGuardian den beste brannmur-appen for personvern som består av en enorm blokkeringsliste som den oppdager mange farlige og risikable IP-adresser og sikrer din sikkerhet og sikkerhet.

Det fungerer ganske enkelt ved å blokkere all den oppgitte IP-adressen i blokkeringslisten. Hovedmålet deres er å forhindre at den farlige IP-adressen får noe informasjon mens du laster ned en torrent.

5 - Enkel vegg:

Simplewall er et utrolig verktøy som organiserer Windows Filtering Platform og kan også forme nettverksaktiviteten. Den har et enkelt grensesnitt uten rasende og irriterende popups. Enkel vegger intern blokkliste lar deg blokkere Windows-spion.

Dessuten gjør Simplewall brukeren å lage en egen tilpasset blokkeringsliste der de kan lage sine egne regler og regler for blokkering og kan også få støtte for lokalisering.

6 - Iplist:

For blokkering av tilkoblinger er IPlist et annet gratis program for Linux. Den bruker Netfilter Netlink-købibliotek for å sperre forbindelser fra et bestemt utvalg av verter. Det er også tilgjengelig for Arch Linux, Ubuntu, Fedora, Gentoo, OpenSuSE, Mandriva, Debian og andre distribusjoner også.

7 - BeeThink IP Blocker:

BeeThink IP-blokkering er sannsynligvis et av de beste Peerblock-alternativene. Dette er et av Windows IP-blokkeringsprogram som administrerer hvordan en datamaskin samhandler med andre i et nettverk. Dette programmet blokkerer enkelt uønskede IP-adresser. BeeThink IP Blocker er lett og fungerer med forskjellige variabler som IP-adresse, protokoll, port og andre faktorer.

I tillegg gir denne IP-blokkeringen svarteliste og hviteliste og oppdaterer automatisk IP-funksjonslisten. Den støtter flere IP-listeformater som Apache-er. Det krever imidlertid en del penger å bruke avanserte funksjoner.

Hva er Peerblock?

Peerblock skiller seg ut på grunn av behovet for torrentbrukere for å holde de nysgjerrige øynene vekk fra fildelingsnettverkene. BitTorrent-klienter bruker denne åpne programvaren ofte for torrenting og også for blokkering av IP-adresser av visse likemannsforbindelser.

Denne åpne programvaren blokkerer IP-adressene til bestemte tredjeparter fra å koble seg til datasystemet. Denne programvaren fungerer på samme måte som brannmuren gjør ved å henvise til en liste over farlige IP-er og unngå å forhindre dem i å samhandle og henge sammen med systemet.

Peerblock gir deg mulighetene til å blokkere bestemte IP-adresser fra å få tilgang til systemet ditt. Så vil en ondsinnet enhet også være forbudt å spionere på aktivitetene dine og på systemet ditt, mens de ikke vil kunne vite hvilke data du faktisk prøver å få tilgang til på systemet ditt..

Hvordan fungerer '' Peerblock ''?

Normalt fungerer torrentnedlastningene ved å koble til grupper av brukere og gjøre dem i stand til å utveksle stykker av forskjellige filer.

Denne prosessen er ikke anonym, ettersom IP-adressen deles over hele nettverket. For å sjekke og spore brukerne kan disse IP-adressene brukes. Det krever en tredjepart å bli med i en gruppe og begynne å kikke brukere, lage en liste over tvilsomme IP-er og rapportere deres identitet til tjenesteleverandøren.

Peerblock forhindrer spioneringens IP-adresse fra å se aktivitetene dine når du kobles til en torrentgruppe for å dele spesifikke filer og en avlyttende tredjepart kobler seg til i den samme gruppen. På denne måten holder peer-blokken deg beskyttet og usynlig under fildelingsprosessen.

Peerblokken gjør det ved å foreslå ondskapsfulle IP-adresser fra blokkeringslisten som tilbys av Internett-leverandøren. I tilfelle juridiske myndigheter, myndigheter eller relatert IP kobler det, forsikret Peerblock at de ikke ville legge merke til din eksistens.

Årsaker som tvinger folk til å bytte til ‘‘ Peerblock Alternatives ’’:

Peerblock-programvaren er i utgangspunktet ukontrollert og ubegrenset. Windows-brukerne har ikke noe nøyaktig alternativ for å holde sin IP-adresse trygg og sikker mens de får tilgang til forskjellige torrentfiler. Dette er den største ulempen ved å bruke Peerblock.

Peerblock mangler presisjon og eksepsjonelle egenskaper i funksjonene. Dessuten ser det umulig ut å blokkere alle usikre og risikable IP-adresser. Derfor, for å få mer presisjon og kvalitetsfunksjoner, er programmer som ‘‘ Peerblock Alternatives ’’ introdusert. I motsetning til Peerblock fungerer disse alternativene mer nøyaktig med tanke på funksjoner, ellers har de en god regelmessig oppdatert database for å identifisere alle risikofylte IP-er.

Det er noen andre grunner som tvinger brukerne til å bytte til alternativer for peer block, og disse årsakene er som følger:

1- Peerblock senker torrhastigheten:

Torrenting fungerer som et peer to peer-system. Når du frøer en nedlasting, laster noen andre ned den fra frøet ditt. Hver enkelt BitTorrent-nedlasting består av hundre og tusenvis av brukere som deler filer og har sin egen IP-adresse.

Antallet såmaskiner jo raskere nedlastingshastighet ville være. Peerblocks fungerer faktisk ved å inkorporere kundens blokkeringsliste i torrenting. På denne måten blir du koblet til torrent-programmet og ender opp med å blokkere mange IP-er. Jo færre IP-er du kobler til den lavere hastigheten på å laste ned filer du vil få. Derfor, når du bruker peer block tapt, så til slutt nedlastingshastighetene blir lave.

2- Peerblock kan ikke blokkere alle risikable IP-er:

Peer block har mange lister med IP-adresser. Noen av disse blir oppdatert, mens noen farlige og risikofylte IP-er er avgjørende, noe som igjen betyr mye risikable IP-adresser der ikke er inkludert i listen.

Dermed rettferdiggjør det det faktum at Peerblock blokkerer IP-adresser, men siden det er mange IP-er, er det derfor ikke i stand til å blokkere alle risikable IP-er.

3- Peerblock Krypter ikke dataene:

Den grunnleggende ideen om å bruke Peerblock er at alle farlige, ondskapsfulle og risikofylte IP-er ikke klarer å se hva slags filer som lastes ned, men dette betyr ikke at Internett-leverandøren ikke kan logge og holde øye med torrenten din aktivitet. Med andre ord, peer-blokkering klarer ikke å kryptere all trafikkdata.

Alle aktivitetene, for eksempel bruk av nettleser eller torrent-program og P2P-fildelingsaktivitet, blir sjekket og observert av tjenesteleverandørene. Tjenesteleverandørene bruker dette ofte som en måte å kontrollere båndbredden på, og det er ofte kjent som båndbreddeutforming.

Derfor, når du bruker en Peerblock, er tjenesteleverandøren din klar over typen trafikkdata.

4- Peerblock skjuler ikke IP-adresse:

Peerblock blokkerer andre IP-adresser i listen, men IP-adressen din er fremdeles enkel å finne. Dette er fordi når du torrenser det, er du en del av BitTorrent-gruppen, og du kan enkelt sjekke alle andre IP-adresser i gruppen.

På denne måten blokkerer Ppeerblock deg fra å koble risikabel IP-adresse, men kan fortsatt se IP-adressen din, noe som betyr at IP-adressen din ikke er skjult.

Ulemper ved Peerblock-alternativer

Den viktigste og beste grunnen til å bruke noe annet enn peer block er Peerblock-alternativer. Peerblock-alternativene gir bedre sikkerhet og beskyttelse under torrenting og er mye bedre enn peer blocks.

Peerblock-alternativene har to former, dvs. VPN og Proxy. Selv om begge tjenestene på en eller annen måte er like når de endelig resulterer i pris, arbeidsevne og grunnleggende kompleksitet er veldig forskjellig.

Proxy-tjeneste:

En proxy-tjeneste er i utgangspunktet en server som kobler deg til et regissert program og i sving gir deg en ny delt IP-adresse. En proxy-tjeneste er mye billigere og fungerer raskere enn VPN. Imidlertid tilbyr den ikke krypteringssikkerheten og kan heller ikke brukes til noen andre formål.

VPN:

En VPN gir fullstendig online-personvern og også perfekt digital anonymitet. For å holde deg trygg og beskyttet på nettet mens du surfer, surfer og laster ned forskjellige torrentfiler VPN er kjent som den beste tjenesten.

Å bruke en VPN betyr at du installerer en app som vil sende alle datamaskinens trafikkdata via en ekstern server som vil gi deg en ny IP-adresse og også kryptere internettrafikkdataene dine. VPN krypterer brukerdata. Det kan også brukes til forskjellige formål som streaming av Netflix, sikre dataene dine i offentlige Wi-Fi-hotspots, spill, online shopping og mange flere. Imidlertid kan det være tregere enn proxy-serveren.

Før brukeren velger et VPN som et Peerblock-alternativ, må brukeren sjekke pris, hastighet og krypteringsevne. En VPN som har lav pris fungerer med en eksepsjonell rask hastighet, tilbyr krypteringsevne og ikke samler logger regnes som den beste VPN.

Konklusjon:

Peerblock er en ineffektiv og treg metode for å blokkere farlig IP-adresse mens du torrenser. Peerblock-alternativet har erstattet Peerblocks. To kjente Peerblock-alternativer inkluderer VPN og Proxy. VPN og fullmakter er trygge og enklere å bruke. Fullmakten krypterer imidlertid ikke internetttrafikken som en VPN enkelt og effektivt gjør. Bruk andre anbefalte Peerblock-alternativer for best mulig resultat.