Privat gjennomgang av internettilgang | La oss finne ut faktiske fakta og figurer

[ware_item id=33][/ware_item]

Privat internettilgang er den amerikanske VPN-tjenesten som virkelig er rimelig for alle internettbrukere. Den har et tilstrekkelig antall servere og er kompatibel med alle de populære plattformene inkludert Windows, Mac, iOS, Android og Linux. Du har også muligheten til å koble fem samtidige enheter med en enkelt PIA VPN-konto.


De har effektive krypteringsprotokoller og noen av de særegne personvernfunksjonene som Drepe bryteren og IPv6 lekkasjebeskyttelse. Likevel er det noen få mangler, men det er mindre.

Før jeg skrev gjennomgangen for privat Internett-tilgang, har jeg abonnert på den seks måneders pakken med Privat Internett-tilgang slik at ytelsen til VPN-tjenesten kunne bli bedømt mer nøyaktig. Måleoppgavene til Torrenting og streaming ble også utført med den private internettforbindelsen ettersom de fleste VPN-brukerne er ment å utføre disse oppgavene gjennom VPN.

La oss raskt sjekke Pro-ene & Con's Of PIA VPN

Fordeler ulemper
Virkelig rimelig Ingen live chat support og litt manglende kundestøtte
Utrolige alternativer for krypteringsprotokoller Ikke mange serverplasseringer
Retningslinjer uten logg
Tallrike betalingsalternativer inkludert anonyme kanaler som gavekort og Bitcoin
Drepe bryter og IPv6 lekkasjebeskyttelse
Brukervennlig nettsted
P2P-tillatelse

I denne Private Internet Access-gjennomgangen vil du finne ut alle viktige detaljer og ytelsesoversikt, slik at du bedre kan bestemme om du vil velge PIA eller ikke.

Den sosiale kanalen reddit har også mange PIA-brukeranmeldelser som anbefaler PIA VPN til andre og er fornøyd med dens ytelse.

Prisplaner

Mens gjennomgangen for privat internettilgang fant jeg ikke noen forskjell i forhold til funksjonene de gir med alle planene. Det betyr at planen du velger bare er forskjellig i pris og varighet på VPN-abonnement.

Jeg fant Private Internet Access en ekstremt billig VPN-leverandør sammenlignet med andre populære VPN-leverandører, og dens funksjoner er nesten de samme som de dyre VPN-tjenestene. Med de grunnleggende planene både de fleste VPN-leverandører, har PIA VPN lagt til en ny prispakke som er ekstremt rimelig. privat-internett-access-pris

Pakkene PIA VPN tilbyr til kundene er;

  • En månedsplan - $ 6,95 / M
    Denne planen er for en måned, og du må fornye abonnementet etter hver måned. Dette er den mest grunnleggende planen som er relativt billigere enn andre VPN-er, men blant de andre planene for PIA tilbyr en månedsplan ingen rabatt.
  • Ettårsplan - $ 3,33 / M
    for denne planen, får du et abonnement for et helt år på det totale beløpet på USD 39,95. Hvis du velger denne pakken, må du betale et månedlig beløp som er nesten 52% rabatt sammenlignet med en månedsplan.
  • To års plan - $ 2,91 / M

To års plan tilbys sjelden av en VPN-leverandør og til en så lav pris. Du må betale totalt 69,95 dollar for to år. Denne prisen gir en rabatt på 58% hver måned.

Her må jeg tydeliggjøre at et lengre abonnement gjør at du blir bundet, og at du ikke kan hoppe til en annen VPN. Likevel, en vei ut for denne bekymringen er gitt av PIA VPN, og de tilbyr deg syv dager pengene tilbake-garanti med hver plan. Dette kan hjelpe deg med å komme til en bedre beslutning for hvilken plan du måtte velge, om VPN fungerer bra for deg og slike andre ting.

I motsetning til de fleste av tilbakebetalingsreglene, er det beste jeg fant i Privat Internett-tilgang at de ikke har noen begrensninger eller skjulte krav for refusjon. Imidlertid har jeg sett mange kunder irritert og synes det er vanskelig å få tilbake refusjonen.

Betalingsmetode

PIA VPN har gitt et tilstrekkelig antall kanaler for kundene slik at de enkelt kunne betale for abonnementet. En fordelaktig ting er at de også tilbyr betalingsalternativer som PayPal som er de sikreste ettersom de holder identiteten din anonym. privat-internett-access-betaling

De har også cryptocurrency-alternativene som Bitcoin og Z-cash. PIA aksepterer gavekort, og du kan betale via kredittkort eller andre betalingssystemer.

Privat gjennomgang av Internett-tilgang; Sikkerhet

Det mest grunnleggende og VPN har vokst så enormt for er sikkerheten og personvernet som en bruker får med dette verktøyet. Jeg har sett noen av de populære sikkerhetsprotokollene mens jeg fortsatte med gjennomgangen for privat Internett-tilgang. Plasseringen av PIA VPN er imidlertid ikke ideell for kundene, da den ligger i USA.

USA anses for å være et lite risikabelt sted, siden det har noen strenge lover for bruk av Internett og personvern. Det er også noen viktige overvåkningsidentiteter som CIA og NSA; Derfor er det mulig at Privat Internett-tilgang får et varsel om avslutning av tjenesten eller mer truende er kravet om å overlate alle kundens private data uten å varsle brukerne.

Heldigvis har PIA-tjenesten opprettholdt funksjoner som sikrer forbedret sikkerhet og personvern. De Krypteringsalternativer for privat internettilgang gi brukerne mange valg å velge mellom sikkerhets OpenVPN, PPTP og L2TP.

OpenVPN er den beste sikkerhetsprotokollen med krypteringskanalene som AES-128 og AES-256. Den raskeste krypteringsmodusen er AES-128 med moderat sikkerhet; AES-256 er imidlertid den sikreste krypteringen. Det er mange kombinasjoner av personvernoppsett som en bruker kan velge etter behov og bruk. På VPN-krypteringssiden til PIA kan du få detaljert informasjon om krypteringsinnstillingen og modusene.

PIA VPN har også en SOCKS5 proxy og P2P støtte. Dette er noen sjeldne funksjoner i VPN-leverandører som gjør internettlesing trygt for kundene.

Ingen loggpolicy

Personvern til en VPN avhenger også av policyen leverandøren har oppbevart for brukerdataene som mottas av dem. Privat Internett-tilgang har en kort personvernpolicy der jeg bare har sett en kort setning angående loggpolitikken deres, som er; "PrivateInternetAccess.com samler ikke inn eller logger noen trafikk eller bruk av det virtuelle private nettverket ('VPN') eller proxy."

Privat gjennomgang av internettilgang | La oss finne ut faktiske fakta og figurer

Imidlertid er detaljert informasjon gitt i FAQ-delen i artikkelen "Logger du". De hevder at informasjonen aldri oppbevares hos dem, og hvis for eksempel loggene opprettholdes i en kort periode, vil PIA omdirigere den til en nullenhet i stedet for å lagre den på harddisken. Her kan du få mer informasjon om PIA-loggpolitikk.

Andre personvernfunksjoner

Det er visse distinkte personvernfunksjoner som jeg har lagt merke til mens privat Internett-tilgang gjennomgår. Disse funksjonene øker personvernet til en PIA VPN-kunde der hovedfunksjonene er Kill Switch og IPv6 Lekkasjebeskyttelse.

De Drepe bryteren hjelper med å sikre data gjennom å blokkere all Internett-trafikk når VPN-tilkoblingen faller uventet. På den annen side, IPv6 lekkasjebeskyttelse forhindrer lekker av IPv6-adresse utenfor VPN-tunnelen din.

De har også en annonse blokkerer som automatisk blokkerer alle påtrengende annonser fra internett surfing. En ting jeg har lagt merke til mens Privat Internett-tilgang vurderer at de ikke tillater tilpasning for PIA MACE-annonse-blokkering, og noen ganger kan den ikke blokkere annonser.

Privat internettilgang; Funksjoner

privat-internett-access-funksjoner

Server-lokasjoner

Servernettverket til PIA VPN er ganske begrenset med tanke på land. De er en USA-basert VPN-leverandør som ligger i Michigan og har mer enn 3000 servere i 28 land over hele verden. Deres serverplasseringer kan være mindre enn de fleste av VPN-leverandørene, men det økte antallet servere tillater en anstendig sjanse for å fjerne blokkering av begrenset innhold.

Privat gjennomgang av internettilgang | La oss finne ut faktiske fakta og figurer

Fordelen med serverbytte er også at du kan se etter en rask server hvis den nåværende serveren ikke presterer bra. Hastighetsimplikasjonene kan skyldes serverbelastningen eller kan være at den ligger langt fra det virkelige stedet ditt.

Opptreden

Jeg har testet hastigheten på PIA VPN med tilkobling av forskjellige servere, slik at det kan regnes ut hvilken server som fungerer bra.

Når forskjellige servere testes under Private Internet Access-gjennomgangen, var hastighetsytelsen tilstrekkelig og tilfredsstillende. De mest effektive og godt fremførende serverne var fra Storbritannia og Tyskland; de andre var imidlertid også tilstrekkelige. Hastighetsytelsen varierer også med sikkerhetsprotokollene, og den raskeste protokollen er L2TP.

Derfor, hvis du trenger rask hastighet med moderat sikkerhet, for eksempel mens du torrenting, kan du gå med denne protokollen og en serverplassering der torrenting-lovene er fleksible.

Jeg har også testet PIA-tjenesten for forskjellige lekkasjer som f.eks IP-lekkasje, DNS-lekkasje og viktigst av alt: WebRTC lekkasje. Heldigvis var resultatene for PIA VPN positive, og det var ingen IP-lekkasje, DNS-lekkasje eller WebRTC-lekkasje.

Kompatible plattformer

Privat internettilgang er kompatibel med alle de populære plattformene som Android, Mac, iOS, Linux og Windows. Du kan også installere den på DD-WRT- og tomatruteren.

Privat gjennomgang av internettilgang | La oss finne ut faktiske fakta og figurer

De har også en gratis utvidelse for Chrome-brukere og en Android-app. Den gratis utvidelsen gir deg begrensede funksjoner sammenlignet med premiumversjonen; appen er imidlertid nesten som Windows eller andre plattformer. Funksjonene er de samme og også alternativene for krypteringsprotokoller.

nettsted privat-internett-access-nettsted

På besøk på PIA-nettstedet fant jeg enkel tilgang til all viktig informasjon om deres tjeneste så vel som til lenkesidene. Det er en informativ kanal, og skjermen har enkle veibeskrivelser for den viktigste informasjonen du trenger.

Den grunnleggende informasjonen som prispakker, VPN-funksjoner, serverplasseringer og andre detaljer om PIA-tjenester vises på hjemmesiden. Nederst på hjemmesiden kan du imidlertid finne de enkle koblingene til andre sider.

I motsetning til andre VPN-nettsteder, har gjennomgang av Private Internet Access avslørt et faktum at denne VPN-tjenesten ikke har skjult noen form for detaljer. De gir enkel tilgang og veibeskrivelse til en rekke problemer og informasjon en kunde trenger.

Sider som VPN-kryptering gir detaljert kunnskap for alle brukere med forskjellige behov. Likevel er VPN-bloggseksjonen veldig fordelaktig for de nye VPN-brukerne, så vel som for de som bruker denne teknologien fra en tilstrekkelig tidsperiode. Sammen med bloggseksjonen gir PIA VPN offisielle nettsted enkle guider og vanlige spørsmål, inkludert videoopplæringen.

Nettstedsdetaljer og -informasjon er en viktig del av VPN-tjenesten, da det gjør det enkelt for alle kundene å kjøre VPN jevnt og effektivt. Dessverre er en fremtredende funksjon på mange VPN-nettsteder live chat-støtten som er fraværende fra PIA VPN. Men en annen flott funksjon på PIAs nettsted er at en leser kan se nettstedet på 18 forskjellige språk.

Kundeservice

En massiv glipp og mangel på kundesupport til privat internettilgang er fraværet av live chat support. Selv om de har en detaljert informativ seksjon som guider, blogger og vanlige spørsmål, men en kundestøtte døgnet rundt har rask respons, og de fleste brukere synes det er et mer praktisk alternativ for å løse problemer.

På den annen side har de en kontakt oss-side der du kan sende inn spørringen. Når jeg imidlertid har sendt inn et problem for å teste tjenestene deres for gjennomgang av privat Internett-tilgang, ble svaret fra dem mottatt etter timer. Tilbakemeldingene fra kundene viser også at de får problemer mens de kontakter kundesupportteamet.

Men likevel er det bra å motta responsen i løpet av timer i stedet for å vente så lenge som uker.

PIA Mens Torrenting

Når det gjelder torrenting, er jeg fornøyd med nedlastningskapasiteten til PIA VPN, da den tilbyr ubegrenset båndbredde og du ikke blir sittende fast med datagrenser. Likevel må jeg møte litt treg nedlasting sammenlignet med andre surfeaktiviteter med PIA-tilkobling.

En fordelaktig ting med PIA er imidlertid kill switch-funksjonen. Mens jeg torrenser, må jeg møte tilkoblinger som oftest, og på grunn av drepebryteren kobles internett automatisk ut for å unngå IP-lekkasje og ødeleggelse av anonymitet.

En annen ting jeg har lagt merke til er at PPTP-protokollen har en tilstrekkelig hastighetsytelse mens den torrenser fordi denne protokollen gir den raskeste hastigheten med litt lav sikkerhet.

Kommentar fra diskusjon PIA for torrent?.

Kommentar fra diskusjon PIA for torrent?.

Streaming med privat internettilgang

Privat Internett-tilgang er en god VPN for streamingformål. Jeg finner mange streamingkanaler som jobber nøyaktig med denne tjenesten; Det var imidlertid ikke i stand til å fjerne blokkeringen av Netflix. Hovedårsaken til et slikt problem kan være at Netflix har blokkert mange VPN-kanaler og PIA er sannsynligvis en av disse leverandørene.

Likevel fungerte de andre streamingkanalene effektivt og jeg fant en jevnere streaming av YouTube når jeg var koblet til PIA. Også Private Internet Access-gjennomgangen fra andre individer viser at de er ganske fornøyde med strømmingens ytelse enn Netflix.

Kommentar fra diskusjon PIA bra for streaming og generell bruk?.

Privat Internett-tilgang

Det er veldig enkelt å sette opp PIA VPN, og alt du trenger er å oppgi e-postadressen og en betalingsmetode du abonnerer på VPN gjennom. Det finnes metoder som Bitcoin eller gavekort som lar deg et helt anonymt abonnement uten å gi noen form for private data.

De vil sende deg påloggingsdetaljene når du er ferdig med betalingsprosedyren. Nå kan du logge på fra nettstedet og laste ned VPN-klienten for enheten din. Det er alternativene for plattformen du leter etter nedlastingen. Du kan også finne installasjonsveiledningene for forskjellige plattformer på PIA-nettstedet, inkludert videoopplæringen.

Privat gjennomgang av internettilgang | La oss finne ut faktiske fakta og figurer

Konklusjon

Etter denne Private Internet Access-gjennomgangen kom jeg frem til at denne VPN-leverandøren har alle de viktigste funksjonene i en VPN med noen ulemper. Men når vi sammenligner prisen på PIA VPN med andre leverandører, er den virkelig billig og ekstremt rimelig.

De ga også de samme funksjonene for alle individer som tillater justeringer til VPN-abonnementet. Derfor er det et godt hensyn for de som leter etter en rimelig VPN-tjeneste som er like anerkjent og effektiv i arbeidet.