Sikreste Android-nettleser 2019

[ware_item id=33][/ware_item]

Sist oppdatert 14. juli 2019


Det har gått lenge, jeg har planlagt å skrive om dette! men kunne ikke finne årsakene, jeg mener kom igjen, folk bryr seg ikke engang hva de installerer, ikke sant? de vil bare installere app eller spill så raskt du kan. uten å ta hensyn, hvorfor de trenger så mye tilgang til telefonen min.

Google og Facebook vet allerede alt om deg ...

Så hvis du er her for å finne et godt alternativ for å skjule ting fra Internett-leverandøren eller nysgjerrige øyne. så fortsett å lese ...

Rask løsning: Sikker nettleser annet enn Firefox, Chrome eller Opera kommer med et veldig frustrerende miljø som forårsaker; virkelig treg surfing, problemer med strømninger. Så! I stedet for å installere omtrent sikret nettleser i Android-en din, kan du installere som klarert VPN-app som lar deg:

  • Ikke-sperret tilgang til nettstedet
  • Kryptert tunnel for å skjule datasurfing
  • Tilgang til amerikanske Netflix
  • Tillat å laste ned torrenter anonymt

Hvorfor du trenger en sikker nettleser for Android?

Surfer du på nettet på smarttelefonen din, men uten nettleser? Prøv de kompetente og spesialdesignede mest sikre Android-nettleserne.

I dagens tidsperiode bidrar smarttelefoneffektiviteten til et nettsted eller nettapplikasjon en fremtredende og viktigste del i en webapps eller nettstedets rangering. For eksempel får hurtigleserens nettlesere mer popularitet sammenlignet med de som går sakte.

Å finne riktig nettleser for Android kan være en vanskelig oppgave ettersom effektivitetsnivået til beste nettlesere kan synke på en smarttelefon. Dette kan skyldes at nettleserne stort sett er utstyrt med popup-annonser, tredjeparts plugins og bilder som kan vises langs innholdet på PC-er, men på Android kan slike ting være ekstremt irriterende. Men mer bekymrende er risikoen for personvern med slike ting.

Derfor er her listen over mest sikre Android-nettlesere som er pålitelig ytelse.

1- Modig nettleser - med Chrome Feel

android nettleser | Modig nettleser

Chrome har fått en så enorm popularitet på grunn av grensesnittet som effektivitet for spørringsløsninger. Imidlertid er det færre funksjoner når du vil ha en sikker plattform for surfing på internett.

Brave Browser er den sikreste Android-nettleseren for folk som leter etter slike funksjoner med samme ytelsesnivå. Det er en Chrome-basert nettleser med tilpassbare alternativer for blokkering av annonser og sporing, aktivering av HTTPS overalt, blokkering av tredjeparts informasjonskapsler, blokkering av skript og aktivering av fingeravtrykkbeskyttelse med bare ett klikk.

Brave gir også en fordel med batterisparing og hastighetsforbedring, noe som er en fordel for smarttelefonbrukere.

2- Ghostery Privacy Browser

Ghostery Privacy Last ned Android

Som antydet av navnet, er Ghostery-nettleseren konstruert med det eneste sikkerhetsformål. Når du setter opp nettleseren og åpner den for første gang, har du et alternativ for å blokkere trackere som standard. Gjennom dette samtykket, vil hver sporer blokkeres på nettsteder du besøker i denne nettleseren.

Når nettleseroppsettet er fullført, må du deaktivere popup-blokkering og automatisk fullføring som er aktivert som standard.

For Android-brukere har Ghostery muligheten til å be om skrivebordsside på enhver webside. Du kan aktivere automatisk forespørsel ved å aktivere den fra appens innstillinger.

Som mange nettlesere har den også en privat modus, 'Ghost Mode'. Videre kan du blokkere informasjonskapsel, tømme historikk og hurtigbuffer når du går ut av nettleseren.

3- Orfox Sikker surfing

Orfox sikker surfing nedlasting

Orfox nettleser er bygget fra samme kildekode som Tor nettleser og Firefox.

Nettleseren har funksjonen HTTPS Everywhere. Dette tvinger den sikre HTTPS-protokollen til ethvert nettsted hvis det er noe. Orfoxs private modus deaktiverer hver tracker automatisk; det lar deg imidlertid fjerne alle data ved avslutning.

Mens du bruker den, kan du be om stasjonære nettsteder, ikke spore, logge inn på brukeren og blogge på gjester. Det er også tilleggsprogrammer for det og en proxy “Orbot” som kan installeres.

Det som gjør den til en av de sikreste Android-nettleserne er passordbeskyttende funksjon som du kan låse nettleseren gjennom.

4- Google Chrome

Google Chrome Chrome sikret nettleser

Google Chrome er den mest populære nettleseren for PC-brukere, i tillegg til at den er en av de mest sikre Android-nettleserne også.

Den raske søkeadressen, inkognitomodus, relevante resultater og anbefalte søk er funksjonene som gjør den kompatibel Android-nettleser.

I motsetning til mange nettlesere, forblir Chrome-virkningen den samme i Android-smarttelefoner. Chrome-nettleseren lagrer favorittnettstedene dine på hjemmesiden slik at du får tilgang til den med ett klikk.

Med Chrome kan du også lagre hvilken som helst webside for fremtidig avlesning uten nett, noe som gjør det gunstigere for smarttelefonbrukere.

Sikkerhetsboere kan ignorere bruken av Googles synkroniseringsfunksjon. Dette skyldes at det lagrer bokmerkene, fanene, historikken på tvers av enheter, brukernavn og passord når du logger deg på fra Google-kontoen. Dette er imidlertid en ekstrem letthet til tider når det er lange former og du ikke er villig til å fylle dem igjen.

5- Firefox Fokus

Sikreste Android-nettleser 2019

Firefox Focus er et annet prosjekt fra den frivillige Firefox Federation. For vanlig surfing er Mozilla Firefox hensiktsmessig, men hvis du leter etter den sikkerhetsfokuserte nettleseren, er Firefox Focus en av de mest sikre android-nettleserne.

Denne nettleseren gir brukerne det ytterste privatliv ved å skjule deres tilstedeværelse på internett. Dessuten hjelper det nedstrøkne, det strømlinjeformede grensesnittet i å skjule visningsannonser, vise antall annonser som er blokkert på nåværende webside og minner deg regelmessig om å slette nettleserhistorikken.

Vanligvis har Android-telefoner begrenset plass eller virkelig mindre sammenlignet med PC-en. Derfor har Firefox Focus-nettleseren introdusert mindre plasskrevende faktor med bare 4 MB nedlasting.

6- Mozilla Firefox

Sikreste Android-nettleser 2019

Firefox er ikke så bra som Chrome-nettleseren, men det er fremdeles veldig konkurransedyktig å finne sted i den mest sikre Android-nettleserlisten. Dessuten gir det mange alternativer for sikkerhetsinnstillinger, i motsetning til Google Chrome.

Når det gjelder brukerstyring, er Firefox den som gir flest tilpassingsalternativer til brukerne blant alle de populære nettleserne.

Tilleggsutstyr er også det mest fordelaktige alternativet for mobilbrukere, og Firefox gir mange unike utvidelser. For eksempel Adblock for å begrense påtrengende annonser, Speechify for tekst-til-tale-motoren, LastPass for Password management og mange andre.

Synkroniseringsfunksjonene til Firefox er nesten de samme som Chrome. Men nattmodusfunksjonen tilpasser websider for å minimere belastningen på øynene som oftest oppstår når du bruker telefonen.

7- CM nettleser

Sikreste Android-nettleser 2019

Denne nettleseren lar deg også aktivere passordlås. CM-nettleser har også muligheten til å aktivere "tømme historikken ved apputgang og deaktivere informasjonskapsler" fra appens innstilling.

Et kjennetegn ved denne nettleseren er det innebygde beskyttelsessystemet som skanner alle APK-ene du laster ned fra nettet. Dessuten er det funksjoner som innebygd annonse-blokkering, inkognitomodus, nattmodus, stemmesøk, sidetolk og desktop-modus.

8- Opera Browser

Sikreste Android-nettleser 2019

Opera er et ganske populært navn blant de beste nettleserne som har en tilstrekkelig ytelse på smarttelefoner inkludert Android.

Regelmessige oppdateringer med avanserte og nye funksjoner gjør Opera til en imponerende utøver blant de beste Android-nettleserne.

Det er en innebygd annonseblokker, søkefelt med QR-kodescanning, smart nyhetsfeed-funksjon på hjemmesiden og andre funksjoner. Opera VPN har imidlertid øket en enorm økning i nettleserens etterspørsel.

Du kan også synkronisere data gjennom å opprette Opera-konto.

Foruten den vanlige nettleseren, er det Opera mini som er det mindre plasskrevende alternativet for de som har en app-overfylt mobiltelefon. Den har nesten de samme funksjonene sammen med Facebook-varslingslinjen.

9- Dolphin Browser

Sikreste Android-nettleser 2019

Dolphin-nettleseren er navngitt etter dens evne til å søke etter spørsmål med stemmekommandoer. Dette er sikkert en funksjon som du kan benytte deg av AI-assistenter, men den innebygde funksjonen er alltid en fordel.

Bevegelseskontroll er også et særtrekk som gjør Dolphin til et konkurransedyktig alternativ for den beste Android-nettleseren. Denne funksjonen lar deg bokmerke websider med fingerbevegelser; Webzine er imidlertid Dolphins svar på Flipboard som omfatter mer enn 300 nettkilder i forskjellige kategorier i en offline magasin-stil.

I likhet med Firefox og andre nettlesere, har Dolphin-brukere også et alternativ for å laste ned utvidelser og tillegg for å forbedre nettlesereffektiviteten.

Du kan også aktivere privat surfing, nettlesing via faner, synkronisering av passord og blokkering av annonser mens du bruker Dolphin-nettleser.

10- Puffin Browser

Sikreste Android-nettleser 2019

Lunde-nettleser er kanskje ikke så effektiv som andre nettlesere for Android, men den har noen salgsfunksjoner som gjør den populær.

Den mest fremtredende egenskapen til Puffin er at den har standardstøtte for Adobe Flash-innhold som eliminerer alle problemer og lar deg laste ned og streame nettsider, Flash-spill og videoer til enheten din eksternt.

Det er funksjoner som musemarkøremulering, en virtuell gamepad og en temavelger også.

Ovennevnte funksjon ved Adobe-nedlasting gjør Puffins surfing superraskt; Puffins datalagring på sky hjelper imidlertid med å forbedre hastigheten samt beskytte data fra hackere og usikret offentlig Wi-Fi.

11- Ecosia Browser

Sikreste Android-nettleser 2019

Ecosia er en nettleser med en veldig annen tilnærming for å fremme miljøvennlig kultur. For eksempel bidrar et søk gjennom Ecosias egen søkemotor til en potte som går i å plante nye trær. Dessuten brukes 80% av overskuddet til å plante nye trær med et håp om å plante en milliard trær innen 2020.

På den annen side gir Ecosia anstendige surfealternativer som gjør den til en av de beste Android-nettleserne. Den er krombasert og brukerne opplever mye lignende surfing som det er med Chrome.

De vanlige nettleserens ting som bokmerker, flere faner, privat nettlesingsmodus og nedlastinger er også en del av Ecosia-nettleseren.

12- UC Mini

Sikreste Android-nettleser 2019

Android-brukere er kanskje kjent med UC-nettleseren, siden den er veldig populær blant dem. UC mini har imidlertid en annen fordel med å være ekstremt lett.

Den er utstyrt med funksjoner som nattmodus, inkognitomodus, bevegelseskontroll og noen andre. Det er gratis uten kjøp i appen og er teknisk sett en Android Go-app.

Kos deg med Android-surfing på nettet!

Det er virkelig mulig å surfe på nettet med Android, sørg for at du velger en riktig nettleser som ikke ødelegger personvernet ditt.

Beste nettleser for Android bør absolutt omfatte rask hastighet og lignende effektivitet som du opplever når du søker på nettet på PC.

Ovennevnte alternativer er kanskje ikke perfekte, men de er fremdeles de mest kompatible og populære valgene blant internettbrukere som stort sett surfer på nettet med sine telefoner.