Slik får du gratis WiFi hvor som helst

[ware_item id=33][/ware_item]

Hvis du planlegger å reise, kan du pakke ryggsekkene dine med noen gratis Wi-Fi-triks.


Vi søker alltid etter gratis Wi-Fi når du er på reise, og de fleste steder får du en enorm liste over tilgjengelige Wi-Fi-nettverk.

Til tross for at du har tilkoblingsalternativer, kan du ofte ikke koble til Wi-Fi på grunn av passordbeskyttelse. Derfor er det virkelig en velsignelse å finne ut den gratis Wi-Fi-forbindelsen for å eliminere kjedsomhet.

Før du går videre til metodene for å få gratis WiFi hvor som helst, er det virkelig nødvendig å nevne at det er en høy risiko for inntrenger av hackere på gratis internettforbindelser.

Derfor bør du ha sikkerhetsverktøy hvis du arbeider med viktige e-postmeldinger, personlige opplysninger osv., Eller hvis du bare blar gjennom nettsteder på hverdagen.

1- Gjett de mest sannsynlige stedene med gratis Wi-Fi

Dette er den helt enkle, men nyttige måten å finne en gratis Wi-Fi-tilkobling på.

Det er mest sannsynlig at det er en offentlig Wi-Fi på steder som biblioteker, restauranter og store forretningskjeder (Starbucks, McDonald's, osv.).

Hvis du er ny på et sted, kan du også navigere på slike steder gjennom kartet på enheten din. Du kan også se på disse Wi-Fi-stedene du kanskje ikke kjenner.

2- Bruk gratis Wi-Fi Locator-apper   

Det er flere apper som lar deg finne ut noen gratis Wi-Fi-tilkoblinger i nærheten.

WiFi-kartet inneholder for eksempel en liste over mer enn 100 millioner WiFi-hotspots over hele verden.

De har også innloggingsinformasjon på disse tilkoblingene, men du trenger aktsomhet når du bruker slike apper som en ondsinnet enhet, kan også verve et hotspot for å ha enkel tilgang til dine personlige opplysninger.

For å gjøre en troverdighetskontroll er det best å gå gjennom anmeldelser og kommentar-delen av appen før du setter opp en forbindelse.

3- Koble telefonen

Å knytte telefonens 3G- eller 4G-tilkobling til datamaskinen er alltid et godt alternativ. Det vil ikke gi deg en superrask hastighet eller hastighet som en gratis Wi-Fi-hotspot, men vil gi deg en tilkoblingsvei til internett.

Det er noen apper for sammenkobling av iPhone og Android, men det trenger litt grunnarbeid før. For eksempel er iPhone-brukerne nødt til å jailbreak først, og Android-brukerne må rote smarttelefonen sin for Wi-Fi-tilknytning.

Denne metoden kan fungere hvor som helst, så prøv å lekser for det før du drar videre på en reise.

4- Endre MAC-adresse til tidsgrenser for triks

Noen av dere må ha opplevd en gratis Wi-Fi-forbindelse som fungerer bra i noen tid og deretter plutselig går helt av. Dette er fordi det er en tidsbegrensning for den Wi-Fi-tilkoblingen.

I slike tilfeller kan forfalskning av MAC-adresser hjelpe deg med å fortsette å bla gjennom den samme nettverkstilkoblingen hvis det ikke er et annet gratis Wi-Fi-alternativ.

Enten får du en annen MAC-adresse for å fornye tidsgrensen, eller hvis du er dyktig, så forfalsk en eksisterende MAC-adresse som har ubegrenset tilgang til den betalte tjenesten i det nettverket..

5- Prøv å bla gjennom generelle nettsteder

Denne teknikken er ikke for full tilgang til internett.

Noen av passordbeskyttede eller betalte tjenester gir bare tilgang til generelle nettsteder. Derfor, hvis du bare leter etter et godt tidskort, kan du se etter nettstedene den lokale hotspot tilbyr gratis.

Delta Airlines tilbyr for eksempel gratis tilgang til Amazon, People magazine og Wall Street Journal.

6- Din nåværende Internett-leverandør kan ha gratis hotspots

Det kan være ny informasjon for deg, men din nåværende leverandør kan tilby gratis hotspots rundt de store byene.

Du kan sjekke leverandørens nettsted for de gratis hotspot-stedene i nærheten. Hvis de har en slik tjeneste, kan du laste ned mobilappen deres fra app store og finne hotspot.

Noen av mobilselskapene tilbyr også hotspots. For eksempel AT&T tilbyr en hotspot-tjeneste gratis, mens T-Mobile-selskapet tilbyr lignende tjenester etter et ekstra beløp på $ 9,99 per måned.

7- Registrering for lojalitetsprogram

Noen av virksomhetene tilbyr gratis Wi-Fi hvis du blir med på lojalitetsprogrammet deres. Dette er sannsynligvis for å markedsføre tjenesten deres, og derfor kan du få reklamemails. Men det er ikke en dårlig avtale å registrere deg for et gratis lojalitetsprogram og få gratis ubegrenset Wi-Fi.

Bedrifter som Kimpton og andre hoteller bruker slike kampanjeteknikker.

Konklusjon

Med alle disse teknikkene vil du sannsynligvis få gratis WiFi-forbindelse hvor som helst, men husk at du åpner mye data for verden. Det er ikke et problem før det ikke er noen hacker eller datasnooper med hensikt å stjele dataene dine, men det er veldig sjelden.

Heldigvis er det måter å være trygge på offentlig Wi-Fi, og du bør være utstyrt med disse tiltakene før du bruker gratis offentlig Wi-Fi, bortsett fra om det haster..