Slik løser du SSL-tilkoblingsfeil [Løst] 2018 Oppdatert

[ware_item id=33][/ware_item]

Alle kjente nettlesere har egne sikkerhetstiltak og beskyttede lag, som bare er ment å gi ekstra lag med sikkerhet og skadelig miljø for brukere. Det er grunnen til at noen brukere får feil som SSL Connection Error eller err_ssl_protocol_error.


Det finnes millioner av infiserte og usikre nettsteder rundt om i verden som nettlesere bruker og konfigurerer sine egne systemer for å forhindre den slags ondsinnede websider. De oppdager og pop-up automatisk feilen "err_connection_closed" for å få brukeroppmerksomhet.

I denne artikkelen skal jeg vise deg hvordan du kan bli kvitt de feilene, som er relatert til SSL Connection og feilaktig oppstår mens du surfer på nettet.

SSL-feil for det meste forårsaket av brukerens PC & Nettleserkonfigurasjon, og det kan være fra serverens slutt.

Feil som:

 • err_ssl_protocol_error
 • din forbindelse er ikke privat
 • err_ssl_protocol_error
 • err_connection_closed

Dette er de viktigste feilbetingelsene du får mest når du surfer på nettet og sitter fast på et nettsted eller side. Hvis du er et offer for en av slike feil, kan denne artikkelen hjelpe deg.

Systemkonfigurasjon: Kontroller systeminnstillingene

Før du ser på serversiden, må du sjekke disse konfigurasjonene, som stort sett løser problemet.

Sjekk systemtid og datainnstillinger:

Hvis klokkeslettet og datoen din ikke er riktig, kan det føre til problemet. Tilbakestill tiden din hvis den er feil. Slik løser du SSL-tilkoblingsfeil [Løst] 2018 Oppdatert

Antivirus programvare:

Hvis du bruker antivirusprogramvare på enhetene dine, slår du den av midlertidig for å sjekke om det er noe med dette. Dette er fordi antiviruset ditt kan blokkere SSL-tilkoblingen din.

Relatert artikkel: Topp 10 beste antivirusprogramvare 2017 & Vær alltid beskyttet

Sjekk brannmuren din:

Brannmuren din kan også være en årsak til disse feilene ("err_ssl_protocol_error”,“err_connection_closed”). Som standard kan brannmuren stoppe alle tilkoblingspassene som kommer gjennom utløpte SSL-tilkoblinger. Du må kanskje deaktivere brannmuren og åpne siden på nytt, sjekk om den fungerer.

Innstillinger for nettverksdelingssenter:

Denne metoden fungerer bare hvis du bruker Windows OS, og SSL-tilstanden kan blokkere SSL-tilkoblingen din, slik at du kan følge disse trinnene for å "klar SSL-stat

For Mac-brukere:

Klikk på > applikasjoner > Nytte > KeyChain Access

SSL-tilkoblingsfeil

For Windows-bruker

Nettverk og delingssenter

 • Startmeny
  • Kontrollpanel
   • Nettverk og internett
    • Nettverk og delingssenter

Clear-SSL-state-vinduer

Se venstre nederste hjørne av vinduet der du finner et alternativ som heter “Internett instillinger"Klikk på det, det vil åpne et nytt vindu som heter"Internettegenskaper”Klikk nå på“InnholdOg klikk deretter på “Fjern SSL-tilstand”.

Dette kan løse problemet ditt permanent. Hvis ikke hopp til neste trinn.

Nettleserinnstillinger for å løse SSL-tilkoblingsfeil

utvidelser:

Noen ganger oppstår denne typen feil når du bruker noen mistenkelige nettleserutvidelser, i så fall må du fjerne eller deaktivere unødvendige plugins. Åpne Chrome og lim inn dette “chrome: // extensions /”. Nå vil du få en liste over utvidelser som du må deaktivere alle. Åpne ønsket webside på nytt og "trykk Enter". Hvis det ikke fungerer, fortsett å lese.

Slik løser du SSL-tilkoblingsfeil [Løst] 2018 Oppdatert

Relatert artikkel: Slik fjerner du blokkering av nettsteder på Chrome Sikre utvidelser

Nettleserens Clear Cache:

Noen ganger er SSL-tilkoblingsfeil forårsaket på grunn av utgått og gammel sertifisering, som er lagret i nettleserens cache, selv om problemet løses av websiden. Dette er fordi det er lagret i nettleserens cache! Hver gang du besøker den siden vil den vise de samme resultatene, som de valgte da problemet var der.

Tøm nettleserloggen din og prøv den siden igjen. Du kan enten prøve det i inkognitomodus bare for å sjekke! Fordi inkognito-fanen ikke følger gammel hurtigbuffer og historie.

Kort nøkkel:

 • Windows-brukere: CRTL + Shift + N
 • Mac-brukere: kommando + shift + N

Oppdater nettleseren:

Disse feilene “err_connection_closed” kan også være forårsaket av nettlesere i gammel versjon, du må oppdatere nettleserne under innstillinger.

QUIC-protokoll i Chrome:

Chrome har som standard “QUIC Protocol”, nettlesere som chrome sørger alltid for at nettstedet du besøker er fullt klarert og sikkert å kjøre. Det beskytter også datamaskinen din mot å laste ned eller injisere skadelig programvare som for det meste kommer fra ikke-betrodde nettsteder.

Det anbefales at du gjør om prosessen når du er ferdig med det nettstedet.

Deaktivering av QUIC-protokoll i krom og andre nettleser kan også være nyttig for å løse SSL-tilkoblingsfeil “SSL_PROTOCOL_ERROR”. Kopier denne koden "chrome: // flags / # enable-quic

Slik løser du SSL-tilkoblingsfeil [Løst] 2018 Oppdatert

Nå, klikk på “Eksperimentell QUIC-protokoll" plukke ut "Funksjonshemmet" og lukk Google Chrome. Kjør programmet igjen.

Denne artikkelen skal oppdateres av og til ...